Új fórum témák
- HD Sentinel for MAC? Mere ...
- upc chello probléma
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- Le a magyarországi apple ...
- Azonnali kérdések topicja ...
- Februári találkozó
- hdd probléma
- RAW-WAR 36
- Belefagytak a szökőévbe a ...
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Sid Meier's Pirates for M ...
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- MacWorld 2009: még a csev ...
- bM design 2008
- Egy kis segítséget kérnék ...
- diafilmek nektek
Itt olaszo-ban 2 napja jelentette be a Vodafone az Iphone3G (itt így hívják) forgalmazását.
Feltöltökártyával 499euro lesz a 8GB-os 569euro a 16-os.
nem értem mi volt a a párszázdolláros ár amit az Apple hajtogatott...:S:S
link:
http://iphone.vodafone.it/?tk=9616,c&ty_key=iphone.vodafone.it
Nem értem miért nem érted az előfizetéses és a feltöltőkártyás telefon közti különbséget.
lenne egy kérdésem: iPhone-ra csak jogtiszta filmeket tudok feltölteni, amelyeket az iTMS-ből szereztem, és ez igaz a dalokra is?nem, azt raksz amit akarsz, videót konvertálni kell
öö, még egy hülye kérdés:
mivel konvertálsz? vagy az iTunes konvertálja importáláskor?
lenne egy kérdésem: iPhone-ra csak jogtiszta filmeket tudok feltölteni, amelyeket az iTMS-ből szereztem, és ez igaz a dalokra is?nem, azt raksz amit akarsz, videót konvertálni kell
öö, még egy hülye kérdés:
mivel konvertálsz? vagy az iTunes konvertálja importáláskor?
zenét áthúzod, videóra inkább: katt
http://gizmodo.com/5016398/the-iphone-3g-faq
Valaki lefordíthatná, és ki lehetne tenni valami jól látható helyre.
Sziasztok. Az XMS oldalán 50-60ezer Ft környéki árra van írva az iPhone 3G itthoni ára. Ez csak hasraütésszerűen (és előfizetéssel), vagy tudnak valamit (és kártyásan :) ) ?
színigaz. :) de ne gondold ám, hogy ez egy mezei gemkapocs! ez az apple california által kifejezetten az iphone 3g számára kifejlesztett sim ejector tool, különleges titanium ötvözetbôl, a legmodernebb space frame technológiával huzagolva… boltban 15rugó+áfa lesz, ha elhagyod…
Ne haragudj, de ez ugye nem komoly kérdés volt? :D Mert így szmájli nélkül, eléggé zavaró… :D
Tud valaki valami pontosabbat arról, hogy az Office, iWork dokumentumokkal mit lehet ezen kezdeni? Szerkeszteni lehet? vagy csak nézni? Úgy láttam egyenlőre nem lehet szerkeszteni (külön progi sincs még) rajta, pedig jó lenne! Ötlet?
Egyelőre csak nézni lehet ilyen doksikat, de az első fecske már köröz:
http://www.iphonealley.com/news/mariner-calc-to-enable-spreadsheet-editing-on-iphone
Kint vannak a német T-mobile 3G iPhone árai:
Ezek bazira jó árak. Ha itthon is hasonló lenne nem is agyalnék tovább.
Hát azért szerintem nem, elég drágák a percdíjak és legalább a 69 Euros csomagot kené megvennem hogy közel olyan percdíjakkal beszéljek mint most. A legelső csomagnak meg szerintem semmi értelme sincs mivel ott nincs benne a wifi használat....és az adat is elég kevés.
Mellesleg most néztem meg a T-moblie honlapján a letölthető pdf-et és ott más árak vannak kinn....Link?
láttátok az apple.com ot? julius 11ediken kint az iphone 3g és olcsóbb mint az eddigi
Ez mar 9-en kiderult.:)
Az 1eurós szifon hír hozzászólását itt megosztanám:
“nem tudja valaki aki németes megnézni hogy németországban a normál percdíjak is ennyire magasak? mármint a nem iPhone-os percdíjak” Mert ha magasak, akkor van esély hogy nálunk jobb díjszabás lesz
Üdv! Én jövőhónapban szeretnék venni egy iphone-t. Az USA-ból akarom rendelni a legújabb 3G-s változatot. Az lenne a kérdésem, hogy internetezni wifi-vel bárhol lehet az országban? Nyíregyházán lakom és jó lenne tudnom, hogy ott használható-e külön előfizetés nélkül. Köszönöm a válaszotokat!
Üdv! Én jövőhónapban szeretnék venni egy iphone-t. Az USA-ból akarom rendelni a legújabb 3G-s változatot. Az lenne a kérdésem, hogy internetezni wifi-vel bárhol lehet az országban? Nyíregyházán lakom és jó lenne tudnom, hogy ott használható-e külön előfizetés nélkül. Köszönöm a válaszotokat!
Usaban aláírsz 2 év hűségszerződést? Wifi nem előfizetés függő, megy mindenhol ahol van hotspot vagy otthon a routeredről.
Nem AT&T;előfizetéssel szeretném venni. Kártya és előfizetés nélkül csak magába a mobilt. Idehaza is kapható így. Vagy valamit rosszul tudok?
Akkor nem fogsz venni, mert kint is csak elofizetessel egyutt lehet megvasarolni a keszuleket.