Fórum kezdőlap  »  Hardver  »  iPod, iPhone  »  iPhone 2.0

Veterán
Bejegyzések: 1900
#101 - 2008. május 09. @ 17:25 | mellőzöm  
gabor.szantai - 2008. május 09. @ 17:18

Az, parasztvakitas.
Az iPhone nem az? De.
A Viewty? Az.
A Prada? Szinten.

Ha nem lenne parasztvakitas ezekben a telefonokban, akkor meg mindig Alcatelunk lenne nekunk is:)))

Hát izlés kérdése. Egyrészt mi köze az Aquahoz vagy az Aerohoz az iPhonenak meg a Prada-nak és a többinek._?
Persze parasztot vakítani azt kell. Tetszik vagy sem először mindenki arra indul be. De azért a lényeg ami a lényeg a Diamond még mindig egy sima WinMO alapú mobil egy paraszt látását erősen károsító skinnel.

Aláírás 

iBookG4(Mac OSX 10.5.2)
MacBook Pro (Nyáron ha minden igaz. Csakis iJoe-tól!)

Törzsvendég
Bejegyzések: 545
#102 - 2008. május 09. @ 17:26 | mellőzöm  

kicsit eltevedtem, most mar nem tudom hol tart a dolog…

ha van egy O2 iPhone-om, akkor tudok alapesetben mp3-at csengohangnak beallitani, vagy sem? (ertsd: jailbreak es egyeb trukkok nelkul, mivel nem akarok garit bukni)

Aláírás 

“If your pictures aren’t good enough, you’re not close enough.” - Robert Capa

Veterán
#103 - 2008. május 09. @ 17:27 | mellőzöm  
CharlieBrown - 2008. május 09. @ 17:19

Ulkesh - 2008. május 09. @ 17:02
CharlieBrown - 2008. május 09. @ 16:54
Ulkesh - 2008. május 09. @ 16:36“én nem értelmeztem ugyan félre semmit.
topikcímet sasold már meg pls ;)

Ja, hogy te csak a topic címéig jutottál el? :)

ja, hogy nem fogod fel miről beszélek, utána meg egy ilyen szar riposztot tudsz csak elnyomni?
:D
ja, hogy elkanyarodtál az eredeti témától, és offolsz?

bázzz kezdem érteni EDM-et...hiába mond bármit, uccsó elkeseredésetekben megeresztetek egy ilyen vagy ehhez hasonló szar mondatot, és kint is vagytok a vízből. lol

na jó nyaralást, sok locsolót.
további jó hájpolást.

Ja ,hogyha már értelmesen nem tudtok válaszolni akkor megsértődünk mert mi vagyunk a meg nem értett hatalmas szaktekintélyek.:D Érdekes és még te rovod fel másnak a repost minőségét.

Aláírás 

iBookG4(Mac OSX 10.5.2)

Törzsvendég
#104 - 2008. május 09. @ 17:29 | mellőzöm  
uTomi - 2008. május 09. @ 17:25

gabor.szantai - 2008. május 09. @ 17:18Az, parasztvakitas.
Az iPhone nem az? De.
A Viewty? Az.
A Prada? Szinten.

Ha nem lenne parasztvakitas ezekben a telefonokban, akkor meg mindig Alcatelunk lenne nekunk is:)))

Hát izlés kérdése. Egyrészt mi köze az Aquahoz vagy az Aerohoz az iPhonenak meg a Prada-nak és a többinek._?
Persze parasztot vakítani azt kell. Tetszik vagy sem először mindenki arra indul be. De azért a lényeg ami a lényeg a Diamond még mindig egy sima WinMO alapú mobil egy paraszt látását erősen károsító skinnel.

Ezt irtad, erre valaszoltam: “Én még nem láttam Diamond-ot élőben de a video nekem csak felesleges parasztvakításnak tűnik. Majd meglátjuk.”

Olvass-Ertelmezz-Valaszolj:)

jah, es en paraszt vagyok, csak en a szememet szeretem kenyeztetni, nem az ujjaimat - arra tartok baratnot:)

Aláírás 

Veterán
#105 - 2008. május 09. @ 17:30 | mellőzöm  
gabor.szantai - 2008. május 09. @ 17:22

Ulkesh - 2008. május 09. @ 17:17Apró különbségek:

36605_htc-6.jpg

iphone_gallery_10.jpg

A csillogás alatt azért még mindig a WinMo az úr :)

Nem ertem mit kell nezni:)
A felso olyan, mint egy pda uzletembereknek, az also meg mint az oreg Nokiam:)

Hehe. Ha ilyen Nokiád volt 15 éve akkor légyszi küldd már le nekem vagy csak rakj ide fel egy screenshot-ot mert nagyon megnézném.
Ez az üzletemberes üres frázis meg már marhára fárasztó. Ha valami Win alapú és ótvar a kezelése akkor az már Business category?

Aláírás 

iBookG4(Mac OSX 10.5.2)

Veterán
#106 - 2008. május 09. @ 17:33 | mellőzöm  
gabor.szantai - 2008. május 09. @ 17:29

uTomi - 2008. május 09. @ 17:25
gabor.szantai - 2008. május 09. @ 17:18Az, parasztvakitas.
Az iPhone nem az? De.
A Viewty? Az.
A Prada? Szinten.

Ezt irtad, erre valaszoltam: “Én még nem láttam Diamond-ot élőben de a video nekem csak felesleges parasztvakításnak tűnik. Majd meglátjuk.”

Olvass-Ertelmezz-Valaszolj:)

jah, es en paraszt vagyok, csak en a szememet szeretem kenyeztetni, nem az ujjaimat - arra tartok baratnot:)

A nőkkel való viszonyod elég sajátságos. De a te dologd.

Amúgy kettőnk közül te nem értelmezed a dolgokat mivel először beszélsz az asztali op.rendszerekről majd ezek szépen ráfordítod a mobilos viszonyokra. Érdekes.
A Diamond meg számomra akkor is túlzó.

Aláírás 

iBookG4(Mac OSX 10.5.2)

Törzsvendég
#107 - 2008. május 09. @ 17:43 | mellőzöm  

Ezt nem ertem, mi az, hogy otvar a kezelese?
Amit nem kell tapogatni, az mar nem er semmit?

Nem lehet, hogy kicsit egyeseknek lecsuszott a szemellenzo es az mar nem jo, ami nem touchscreen es nincs rajta alma?
Azert en meg tudok a nyamvadt N-es Nokiammal tarcsazni, ha a zsebemben van, vagy lehalkitani egy hivast…

Gondolom Te is konnyeden iPhone-on:)

Bocsanat, hogy nem terdelek le az Arany Alma ele minden reggel, de az 1 honapos MBP-m, a csoda OSX-szel tobb fagyast produkalt, mint a 2 eves HP-m XP SP2-vel…
Es itt meg user-error sem lehet, mert semmi csodat nem installaltam, nem valtoztattam a gyari beallitasokon, csakhat hol sleepbol visszaterve omlik ossze a desktop, hol az Aperture2 vagja ki a strandlabdat, amin csak a kikapcsolas segit…
Ettol fuggetlenul szeretem, de kozel 3000 GBP-ert nem ezt vartam...:(

Aláírás 

Macőrült
Bejegyzések: 2864
#108 - 2008. május 09. @ 17:56 | mellőzöm  
Ulkesh - 2008. május 09. @ 16:52

“OpenMac. Mond ez neked valamit? :)))
A fenti (botrányos :P) példa neked is szól, nem kell feltétlenül első kézből származó tapasztalatokat szereznem ahhoz, hogy el tudjam dönteni, akarom e.”

Rossz a példa, már ha nekem céloztad :)
Tudod én úgy szóltam hozzá az OpenMac-es témához, hogy előtte teszteltem több különböző hardveren is a Hackintosh-t.

“Ha leírják előttem páran, hogy nincs benne teljes értékű bluetooth”

A2DP a legtöbb mobilból hiányzik, a küldés fogadás meg egyéni döntés, hogy kinek kell, nekem pl. egyáltalán nem.

“trükkös az sms”

Én nem szoktam trükközni különösebben SMS küldésnél (igaz SMS-t is kb. 10-et küldök évente), egyszerűbb és sokkal informatívabb egy e-mailt elküldenem. (Bocsi, ez az alca estében nem megy nálad)

“nincs hivatalos támogatás, garancia, szerviz háttér”

Vegyél akármilyen mobilt GSM boltból, ugyanez lesz az eredmény.
(A ma forgalomban lévő független készülékek kb. 80%-a GSM boltokból kerül ki, bolti garanciával, helyi szervizeléssel)

A támogatás meg ugyanúgy megvan, mint bármely másik mobilnál, nem tudom ki hogy van vele, de az 1.1.4-es rendszert én az Apple-től töltöttem le.

“már ahhoz is barkácsolni kell, hogy használhassam”

Mint bármelyik másik mobilnál, ha függetlenül akarod használni, a gyárilag függő készüléket. Csak az a különbség, hogy mindenféle milliós box nélkül ez te magad is meg tudod otthon csinálni.

“két 50 oldalas topik lett televinnyogva a hibáival”

http://www.nokiaprogramok.hu

Van olyan topic, amihez már 10000 feletti hozzászólás van, akkor a Nokia még sz@rabb?
De kereshetek neked Alcateles fórumot is..

“ráadásul még drága is”

Már leírtuk párszor, hogy a tudásához képest nem drága.
De mutathatsz más gyártótól mobilt, ami hasonló paraméterekkel rendelkezik és olcsóbb, várom a listádat.

“Egyébként olvasott vagyok a témában (elég csak ezt a fórumot említeni pl.), onnan tudom, hogy nem úgy működik a dolog, hogy kiveszem a dobozból, televágom progikkal és endzsoj :P”

Én Bubu-tól vásároltam, kivettem a dobozból, televágtam progikkal és “endzsoj”.

--

Te is abba az ostoba hibába esel bele, hogy az alapján próbálsz véleményt alkotni, hogy egy szakmai fórumon milyen hibákról írnak. Tudod ezeken a helyeken nem írnak arról, hogy 4 hónapja minden probléma nélkül használom a készüléket, hanem a felmerülő problémákat beszélik meg.
Ennyi erővel megkérdezhetném, hogy miért használsz Mac-et, hiszen ezen a fórumon több 10 ezer hozzászólás foglalkozik a hibáival…

Őőőőő, nem akarsz minden szavamra külön választ írni? :)
Mi lenne ha egyszer egy egész gondolatra reagálnál, nem csak félmondatokra? :)

Veterán
#109 - 2008. május 09. @ 17:57 | mellőzöm  
gabor.szantai - 2008. május 09. @ 17:43

Nem lehet, hogy kicsit egyeseknek lecsuszott a szemellenzo es az mar nem jo, ami nem touchscreen es nincs rajta alma?
Azert en meg tudok a nyamvadt N-es Nokiammal tarcsazni, ha a zsebemben van, vagy lehalkitani egy hivast…

Bocsanat, hogy nem terdelek le az Arany Alma ele minden reggel, de az 1 honapos MBP-m, a csoda OSX-szel tobb fagyast produkalt, mint a 2 eves HP-m XP SP2-vel…
Es itt meg user-error sem lehet, mert semmi csodat nem installaltam, nem valtoztattam a gyari beallitasokon, csakhat hol sleepbol visszaterve omlik ossze a desktop, hol az Aperture2 vagja ki a strandlabdat, amin csak a kikapcsolas segit…

Szeretem az ilyen postokat. Mert nyílván az XPSP2 a világ legstabilabb és legjobb rendszere. A HP meg a világ legjobb notijait gyártja. Ugyan hagyjuk már.
És persze ,hogy nem user error hiszen már majdnem egy hónapja használsz X-et nyílván tökéletesen kiismerted. :P

Aláírás 

iBookG4(Mac OSX 10.5.2)

Törzsvendég
#110 - 2008. május 09. @ 18:01 | mellőzöm  

kerlek magyarazd meg, hogy milyen hibat kellett elkovetnem, ahhoz, hogy ezt lassam sleep utan:

10480110031209365617.jpg

mert pl. iJesus szerint videokartya problema, de lehet tenyleg az 1 honapos tapasztalatlansagom kovetkezmenye…

(Apertur2 fagyasrol meg nem is beszelek, mert a vilagszerte elofordulo problemaert is en vagyok a felelos)

Aláírás 

Törzsvendég
#111 - 2008. május 09. @ 18:09 | mellőzöm  

elnezest az OFF-ert de kicsit kiakadok attok, hogy egyesek mar nem latnak tovabb az Alma-nal, es kapasbol mindent/mindenkit leneznek, aki nem ert veluk egyet…

Aláírás 

Macőrült
#112 - 2008. május 09. @ 18:10 | mellőzöm  
Bubu007 - 2008. május 09. @ 16:56

az a baj hogy a fórumokból indulsz ki.
pont ezért kérdeztem hogy használtad-e a telefont.
én kb 8 hónapja használom a telefont, de az ott (idézlek) “vinnyogot” problémák 5-10%-val ha találkoztam.
lehet hogy kicsit sántít a hasonlat, de attól hogy olvasgatok egy mosógéppel kapcsolatos fórumot még nem leszek mosógép szerelő.

Ha legalább egy hetet simogatom, akkor lesz benne rendes brutusz? Gari, szerviz, support, gond nélküli frissítés, programok? Vagy mégse, hiába tapizom ítéletnapig?

(ha mosógépet veszek nem azért nézem a fórumokat, hogy mosógépszerelő legyek, hanem hogy tudjam, érdemes e NEKEM pénzt adni az adott mosógépért. Ha az az igényem, hogy belevágom a retkes ruhát, beállítom a programot és teszi a dolgát, a drága Apple mosógépről meg azt olvasom, hogy külföldről kell behozni, nincs garancia rá, se szerviz, mindemellett bele kell nyúlni ahhoz, hogy egyáltalán használni tudjam, sokan panaszkodnak rá, hogy nem úgy mos, ahogy azt kéne, akkor ENGEM nem fog érdekelni a dizájnos külső meg a kurvajó gui-s menürendszer.)

Macőrült
#113 - 2008. május 09. @ 18:18 | mellőzöm  
gabor.szantai - 2008. május 09. @ 17:43

Tegyél rá 10.4-et. Tudom, paraszt dolog, hogy egy új gépet rögtön barkácsolni kell, hogy rendesen tudd használni, de ez van.

Macőrült
#114 - 2008. május 09. @ 18:23 | mellőzöm  
gabor.szantai - 2008. május 09. @ 18:09

elnezest az OFF-ert de kicsit kiakadok attok, hogy egyesek mar nem latnak tovabb az Alma-nal, es kapasbol mindent/mindenkit leneznek, aki nem ert veluk egyet…

Ó, hogy hányszor akarták eladatni velem a gépem, mert nem nekem való :D
Majd megszokod. A mek és az ojesiksz szent és sérthetetlen.

bM Függő
Bejegyzések: 5519
#115 - 2008. május 09. @ 18:27 | mellőzöm  
EDM - 2008. május 09. @ 18:10

Bubu007 - 2008. május 09. @ 16:56
az a baj hogy a fórumokból indulsz ki.
pont ezért kérdeztem hogy használtad-e a telefont.
én kb 8 hónapja használom a telefont, de az ott (idézlek) “vinnyogot” problémák 5-10%-val ha találkoztam.
lehet hogy kicsit sántít a hasonlat, de attól hogy olvasgatok egy mosógéppel kapcsolatos fórumot még nem leszek mosógép szerelő.

a drága Apple mosógépről meg azt olvasom, hogy külföldről kell behozni, nincs garancia rá, se szerviz, mindemellett bele kell nyúlni ahhoz, hogy egyáltalán használni tudjam, sokan panaszkodnak rá, hogy nem úgy mos, ahogy azt kéne, akkor ENGEM nem fog érdekelni a dizájnos külső meg a kurvajó gui-s menürendszer.)

na látod ez egyenes beszéd, el is fogadom hogy neked látatlanban mások az igényeid, pont.
már csak azt nem értem miért kell neked meggyőzni az apple mosógép tulajdonosát arról hogy nem is tiszta a kimosott ruhája, és mindezt úgy hogy te még nem is mostál apple mosógéppel.

Aláírás 

Minden amit tudni akarsz az iPhone-ról -> http://www.applephone.hu/ http://iphone.info.hu

Macőrült
#116 - 2008. május 09. @ 19:40 | mellőzöm  
Bubu007 - 2008. május 09. @ 18:27

na látod ez egyenes beszéd, el is fogadom hogy neked látatlanban mások az igényeid, pont.
már csak azt nem értem miért kell neked meggyőzni az apple mosógép tulajdonosát arról hogy nem is tiszta a kimosott ruhája, és mindezt úgy hogy te még nem is mostál apple mosógéppel.

Végülis csak innen indult ki az egész. Nekem fenntartásaim vannak, erre jöttek a fanboyok, hogy “akkor te hülye vagy”, én jeleztem, hogy akkor lennék az, ha olyasmit vennék meg, ami nekem nem jó, aztán azóta jól elvagyunk.

bM Függő
Bejegyzések: 5519
#117 - 2008. május 09. @ 19:44 | mellőzöm  

akkor további jó szórakozást :)

Aláírás 

Minden amit tudni akarsz az iPhone-ról -> http://www.applephone.hu/ http://iphone.info.hu

Veterán
Bejegyzések: 1374
#118 - 2008. május 09. @ 20:15 | mellőzöm  

“Nem ertem mit kell nezni:)
A felso olyan, mint egy pda uzletembereknek, az also meg mint az oreg Nokiam:)”

Azt kell nézni:
- hogy egyrészről a csilli-villi héj nem terjed ki a rendszerre és a programokra
- másrészt el van cseszve a billentyűzet, mert a felső sor és a billentyű között szinte alig marad tér az alkalmazásnak
- különbség a GUI-k között, a WinMo áttekinthetetlen, több képernyős panel egy olyan egyszerű dolognál is, mint az idő beállítása, ellenpólusként raktam az iPhone hasonló funkciójú paneljét, itt is látszik, hogy mekkora a különbség a két rendszer filozófiája között. Egy WinMo PDA-t csak akkor tudsz hatékonyan használni, ha manuálokat böngészel előtte és megtanulod kezelni. Az iPhone kezelése öszönös, 76 éves anyám és 6 éves unokahúgom egyaránt elsőre eligazodott rajta.

Aláírás 

Az igazság olyan, mint egy háromélű kard.

Veterán
#119 - 2008. május 09. @ 20:17 | mellőzöm  
gabor.szantai - 2008. május 09. @ 17:26

ha van egy O2 iPhone-om, akkor tudok alapesetben mp3-at csengohangnak beallitani, vagy sem? (ertsd: jailbreak es egyeb trukkok nelkul, mivel nem akarok garit bukni)

Igen, iTunes-on keresztül tudsz rá bármennyi csengőhangot feltölteni.

Aláírás 

Veterán
#120 - 2008. május 09. @ 20:21 | mellőzöm  

“Azert en meg tudok a nyamvadt N-es Nokiammal tarcsazni, ha a zsebemben van”

Ez a mutatvány nekem sima mobillal se megy :)

“vagy lehalkitani egy hivast...”

Ez gond nélkül megy iPhone-al is, pontosan úgy, mint bármelyik mobilnál.
(hangerőszabályzó megnyomása után némul a csörgés)

“az 1 honapos MBP-m, a csoda OSX-szel tobb fagyast produkalt, mint a 2 eves HP-m XP SP2-vel...”

Ehhez nem tudok hozzászólni, mert MBP-t nem használok, de a Mac Pro-m 1,5 év alatt csak a rendszerfrissítések miatt lett újraindítva, általában 2-3 hónap uptime után.

Aláírás 

Veterán
#121 - 2008. május 09. @ 20:23 | mellőzöm  

“Őőőőő, nem akarsz minden szavamra külön választ írni? :)”

Nem, mert látom felesleges veled a vita..
Nem az a gond, hogy szerinted szar az iPhone, ez senkit nem zavar. A gubanc az, hogy nem tudod érdemben megfogalmazni, hogy miért..

“Mi lenne ha egyszer egy egész gondolatra reagálnál, nem csak félmondatokra? :)”

Reagáltam párra, de nem érted…

Aláírás 

Veterán
#122 - 2008. május 09. @ 20:27 | mellőzöm  

“Ha legalább egy hetet simogatom, akkor lesz benne rendes brutusz?”

Mit értesz rendes BT alatt? Ezt még mindig nem fogalmaztad meg.
Mire kéne?

“Gari, szerviz, support, gond nélküli frissítés, programok?”

Ha veszel egy akármilyen Nokiát egy GSM boltból, akkor mindezt megkapod?
Vagy megveszed a gyártótól aranyáron? De akkor miért is drága az iPhone?
Esetleg bevállalsz egy kis szolgáltatói rabigát és lenyeled, hogy elbasszák a készülék firmware-jét?

Aláírás 

Törzsvendég
Bejegyzések: 775
#123 - 2008. május 09. @ 20:39 | mellőzöm  
Ulkesh - 2008. május 09. @ 20:27

“Ha legalább egy hetet simogatom, akkor lesz benne rendes brutusz?”

Mire kéne?

BT: gondolom neki is az hiányzik, hogy másra sem használható, csak headsethez kapcsolódjon az ember ;) 2 telefon között nem feltétlen wifin lőné át az ember a cuccait.

Aláírás 

Charlie
http://tarhelyhosting.com ::

Veterán
#124 - 2008. május 09. @ 20:50 | mellőzöm  
gabor.szantai - 2008. május 09. @ 18:09

Most ezt pont nekem mondod. A tököm se mondta ,hogy az OSX hibátlan. Van itt is kernel panic meg van itt is hiba ám, mind hardveres mind szoftveres. Nem az a baj, hanem amikor valaki olyanokat ír mint te ,hogy az XPSP2 az sokkal jobb. Eszedbe se jut ,hogy lehet ,hogy valakinek hibátlan 3 éve az OSX és még életében nem látott kernel panicot van akinek meg hetente szarrá fagy az XP. Ez mind hardver mind pedig szoft kérdése és akkor még ott a user faktor.
Ha ennyire szar a géped cseréltesd ki mert a fent belinkelt kép nem éppen normális.

Aláírás 

iBookG4(Mac OSX 10.5.2)

Veterán
#125 - 2008. május 09. @ 20:52 | mellőzöm  
EDM - 2008. május 09. @ 19:40

Bubu007 - 2008. május 09. @ 18:27

Végülis csak innen indult ki az egész. Nekem fenntartásaim vannak, erre jöttek a fanboyok, hogy “akkor te hülye vagy”, én jeleztem, hogy akkor lennék az, ha olyasmit vennék meg, ami nekem nem jó, aztán azóta jól elvagyunk.

Jó de ha a többiek hülye fanboyok akkor te meg divatfikázó vagy mert még életedben nem láttál iPhonet de halálra szarozod.

Aláírás 

iBookG4(Mac OSX 10.5.2)

Veterán
#126 - 2008. május 09. @ 20:54 | mellőzöm  
CharlieBrown - 2008. május 09. @ 20:39

Ulkesh - 2008. május 09. @ 20:27“Ha legalább egy hetet simogatom, akkor lesz benne rendes brutusz?”

Mire kéne?

BT: gondolom neki is az hiányzik, hogy másra sem használható, csak headsethez kapcsolódjon az ember ;) 2 telefon között nem feltétlen wifin lőné át az ember a cuccait.

Aki ilyesmivel szopatja magát az meg is érdemli. DE értem a gondot és elismerem ez is egy az Apple által felállított érthetettlen korált. LÁSD: az OSX a mai napig képtelen 5.1es kimenetként kezelni a saját optical outpotját így a QT sem használja aként. Nagy dolog lenni megcsinálni, hogy 5.1es-ként kezelje.

Aláírás 

iBookG4(Mac OSX 10.5.2)

Macőrült
#127 - 2008. május 09. @ 21:09 | mellőzöm  
Ulkesh - 2008. május 09. @ 20:23

“Őőőőő, nem akarsz minden szavamra külön választ írni? :)”

Nem, mert látom felesleges veled a vita..
Nem az a gond, hogy szerinted szar az iPhone, ez senkit nem zavar. A gubanc az, hogy nem tudod érdemben megfogalmazni, hogy miért..

“Mi lenne ha egyszer egy egész gondolatra reagálnál, nem csak félmondatokra? :)”

Reagáltam párra, de nem érted…

Kétszer biztos leírtam itt a topikban is, hogy mi a bajom vele :)
Tényleg nem értem egyébként, hogy egy gondolati egészet alkotó bővített mondatot miért kell önmagukban semmit vagy épp teljesen mást jelentő részekre bontani és azokat cincálni az eredeti kérdés helyett.
(illetve értem, hogyne értenem, sokszor látom ezt)

Macőrült
#128 - 2008. május 09. @ 21:11 | mellőzöm  
uTomi - 2008. május 09. @ 20:52

Jó de ha a többiek hülye fanboyok akkor te meg divatfikázó vagy mert még életedben nem láttál iPhonet de halálra szarozod.

Na tessék. Meg is veretsz apukáddal, vagy csak lecsúnyázol? :)

Macőrült
#129 - 2008. május 09. @ 21:16 | mellőzöm  
CharlieBrown - 2008. május 09. @ 20:39

Ulkesh - 2008. május 09. @ 20:27“Ha legalább egy hetet simogatom, akkor lesz benne rendes brutusz?”

Mire kéne?

Így van, le is írtam már párszor. Persze vehetnék épp mindenki másnak wifiképes telefont is, de nekem olcsóbb és okosabb megoldás az, ha csak magamnak veszek olyat, amit tudok arra használni, amire nekem kell.

Veterán
#130 - 2008. május 09. @ 21:30 | mellőzöm  

“Kétszer biztos leírtam itt a topikban is, hogy mi a bajom vele :)”

Nem írtad le, csak annyit írtál, hogy nincs rendes BT, de hogy ezen mit értesz, azt nem.

Igazából engem hidegen hagy a dolog, mert BT-ot eddig csak mobil és gép között használtam, amire a Wifi lényegesen jobb és gyorsabb megoldás, a haveroknak való csengőhang küldözgetésből már régen kinőttem.

“Tényleg nem értem egyébként, hogy egy gondolati egészet alkotó bővített mondatot miért kell önmagukban semmit vagy épp teljesen mást jelentő részekre bontani és azokat cincálni az eredeti kérdés helyett.”

Mert így nagyjából látod mire válaszolok, ez egyfajta virtuális párbeszéd. Rajtad kívül ez senkinek okozott eddig problémát.
Mondjuk feltettem pár kérdést, de ezekre valahogy elfelejtettél reagálni :)

Aláírás 

Veterán
#131 - 2008. május 09. @ 21:48 | mellőzöm  
EDM - 2008. május 09. @ 21:11

uTomi - 2008. május 09. @ 20:52

Na tessék. Meg is veretsz apukáddal, vagy csak lecsúnyázol? :)

:P Most erre mit mondjak. Nem értem a teenagereket,

Aláírás 

iBookG4(Mac OSX 10.5.2)

Törzsvendég
#132 - 2008. május 09. @ 22:52 | mellőzöm  

a saját korosztályod sem érted? gáááz :D

Aláírás 

Charlie

Veterán
#133 - 2008. május 09. @ 23:01 | mellőzöm  

Charlie te egy nagyon okos ember vagy anyukád biztosan nagyon büszke rád. Na menj és kérjél tőle szépen egy kockacukrot.

Aláírás 

iBookG4(Mac OSX 10.5.2)

Aktív
Bejegyzések: 33
#134 - 2008. május 10. @ 08:43 | mellőzöm  

November ota hasznalok egy o2 iphone-t.
Nincs feltorve mert kell a gari, eddig egyszer kellet resetelnem.Elotte sok widows “smartphone” megfordult mar nalam es naponta tobbszor lefagyott…
Sajna tenyleg keves ra az alkalmazas de juniusban Steve majd bejelenti a 2.0-at!
Amit tud a keszulek azt viszont hibatlanul csinalja.
Aki meg fikazni szeretne annak Gerry Greyhound bejegyzeseit ajanlom az Indexen :)
Amikor eppen nem “monnnyonle” akkor a szar az apple es az iphone teman porog.

Aláírás 

Macbook,leopard & Iphone

Macőrült
#135 - 2008. május 10. @ 09:01 | mellőzöm  
Ulkesh - 2008. május 09. @ 21:30

“Kétszer biztos leírtam itt a topikban is, hogy mi a bajom vele :)”

Nem írtad le, csak annyit írtál, hogy nincs rendes BT, de hogy ezen mit értesz, azt nem.

Igazából engem hidegen hagy a dolog, mert BT-ot eddig csak mobil és gép között használtam, amire a Wifi lényegesen jobb és gyorsabb megoldás, a haveroknak való csengőhang küldözgetésből már régen kinőttem.

“Tényleg nem értem egyébként, hogy egy gondolati egészet alkotó bővített mondatot miért kell önmagukban semmit vagy épp teljesen mást jelentő részekre bontani és azokat cincálni az eredeti kérdés helyett.”

Mert így nagyjából látod mire válaszolok, ez egyfajta virtuális párbeszéd. Rajtad kívül ez senkinek okozott eddig problémát.
Mondjuk feltettem pár kérdést, de ezekre valahogy elfelejtettél reagálni :)

Bár többször el lett mondva, és a szövegkörnyezetből is egyértelmű, de tisztázom a kedvedért, teljes értékűt értek (értünk) rajta. Ha most megkérdezed, hogy mit értek teljes értékű bluetooth alatt, akkor esküszöm, hogy bontok egy sört. Isten engem úgy segéljen! :P

Törzsvendég
#136 - 2008. május 10. @ 09:09 | mellőzöm  
victorkarpati@mac.com - 2008. május 10. @ 08:43

November ota hasznalok egy o2 iphone-t.
Nincs feltorve mert kell a gari, eddig egyszer kellet resetelnem.Elotte sok widows “smartphone” megfordult mar nalam es naponta tobbszor lefagyott…
Sajna tenyleg keves ra az alkalmazas de juniusban Steve majd bejelenti a 2.0-at!
Amit tud a keszulek azt viszont hibatlanul csinalja.
Aki meg fikazni szeretne annak Gerry Greyhound bejegyzeseit ajanlom az Indexen :)
Amikor eppen nem “monnnyonle” akkor a szar az apple es az iphone teman porog.

Nekem is ez a bajom, ha hagyod a szolgaltato fuggo allapotot, akkor kompromisszumokat kell felvallalnod…
Feltorni pedig en sem akarnam…

Aláírás 

Aktív
#137 - 2008. május 10. @ 09:17 | mellőzöm  

Gabor!
Par honapja adtak ki az SDK-t. Jelenleg tobb ezer fejleszto ir programokat az iphone-ra.
Juniusban jon a 2.0 es utana barmit vehetunk az itunes boltbol es a gari is marad.

Aláírás 

Macbook,leopard & Iphone

Veterán
#138 - 2008. május 10. @ 09:28 | mellőzöm  

“Bár többször el lett mondva, és a szövegkörnyezetből is egyértelmű, de tisztázom a kedvedért, teljes értékűt értek (értünk) rajta.”

Eszméletlenül értetlen vagy :)

Én pontosan tudom, hogy mit jelent az, hogy teljes értékű.
Amire kíváncsi lettem volna, az az, hogy neked mire kellene, jelenleg a C701-el milyen BT műveleteket hajtasz végre, ami egy iPhone esetében égetően hiányozna.

Ha megírod, hogy a suliban Pistikének nem tudod átküldeni a tuti Hello Kitty-s háttérképedet és ez napi gond nálad, akkor respekt és meg van értve a dolog :)

De azon, amit sokszor tapasztaltam, hogy nem használják, de legyen benne, mert az menő csak röhögni tudok..

Aláírás 

Macőrült
#139 - 2008. május 10. @ 10:14 | mellőzöm  
Ulkesh - 2008. május 10. @ 09:28

“Bár többször el lett mondva, és a szövegkörnyezetből is egyértelmű, de tisztázom a kedvedért, teljes értékűt értek (értünk) rajta.”

Eszméletlenül értetlen vagy :)

Én pontosan tudom, hogy mit jelent az, hogy teljes értékű.
Amire kíváncsi lettem volna, az az, hogy neked mire kellene, jelenleg a C701-el milyen BT műveleteket hajtasz végre, ami egy iPhone esetében égetően hiányozna.

Ha megírod, hogy a suliban Pistikének nem tudod átküldeni a tuti Hello Kitty-s háttérképedet és ez napi gond nálad, akkor respekt és meg van értve a dolog :)

De azon, amit sokszor tapasztaltam, hogy nem használják, de legyen benne, mert az menő csak röhögni tudok..

Én pl pendrive helyett is ezt használom, bluetooth vagy mini usb kábel, esetleg kártyaolvasó ma már minden háztartásban van. wifi meg nem igazán. De amennyire tudom az ájfon amúgy sem alkalmas külső háttértárnak.
Bár lehet, hogy erre is van már valami barkács megoldás, nem tudom.

Veterán
#140 - 2008. május 10. @ 10:26 | mellőzöm  

“Én pl pendrive helyett is ezt használom, bluetooth vagy mini usb kábel, esetleg kártyaolvasó ma már minden háztartásban van. wifi meg nem igazán.”

Amerre én megfordulok mindenhol van WiFi (otthon, munkahely, városközpont, ismerősök)

“De amennyire tudom az ájfon amúgy sem alkalmas külső háttértárnak.
Bár lehet, hogy erre is van már valami barkács megoldás, nem tudom.”

Nem kell semmilyen barkács, SFTP-n fellépek az iPhone-ra és szépen tudok másolni oda-vissza róla (lényegesen gyorsabban, mint BT-n, 1-1,5 MB/sec)

Aláírás 

Törzsvendég
#141 - 2008. május 10. @ 10:39 | mellőzöm  
uTomi - 2008. május 09. @ 23:01

Charlie te egy nagyon okos ember vagy anyukád biztosan nagyon büszke rád. Na menj és kérjél tőle szépen egy kockacukrot.

személyeskedsz kicsi gyík? ennyit tudsz ha elfogytak az érveid?

mondanám, hogy menj anyádba, de nem lenne ideillő. ezért nem is mondom.

anyám valóban büszke rám. büszke arra, hogy nem hájpolok valami sz.rt azért, mert egy elb.szott logó van rajta.

ájfónos parasztgyerek… örülök, hogy huszonévesen, iskola mellett ilyenekre van pénzed (már ha a személyeskedésbe belementél, gondoltam én is) szakadj le rólam kicsi fiú, és élvezd a telefonod, készülj a következő zh-ra, vagy mittudomisén mit csinálnak az ilyen korú srácok. rég volt, nem emlékszem rá :D

maradjunk inkább annyiban, hogy itt legyen a beszélgetés vége.
na további szép hét végét mindenkinek. irány a napra, attól jobb kedve lesz mindenkinek.
ájfónosnak, és ájfóntalannak is :)

Aláírás 

Charlie

Macőrült
#142 - 2008. május 10. @ 11:27 | mellőzöm  
Ulkesh - 2008. május 10. @ 10:26

“Én pl pendrive helyett is ezt használom, bluetooth vagy mini usb kábel, esetleg kártyaolvasó ma már minden háztartásban van. wifi meg nem igazán.”

Amerre én megfordulok mindenhol van WiFi (otthon, munkahely, városközpont, ismerősök)

“De amennyire tudom az ájfon amúgy sem alkalmas külső háttértárnak.
Bár lehet, hogy erre is van már valami barkács megoldás, nem tudom.”

Nem kell semmilyen barkács, SFTP-n fellépek az iPhone-ra és szépen tudok másolni oda-vissza róla (lényegesen gyorsabban, mint BT-n, 1-1,5 MB/sec)

Na most lettem meggyőzve :)

Veterán
#143 - 2008. május 10. @ 12:08 | mellőzöm  
CharlieBrown - 2008. május 10. @ 10:39

uTomi - 2008. május 09. @ 23:01Charlie te egy nagyon okos ember vagy anyukád biztosan nagyon büszke rád. Na menj és kérjél tőle szépen egy kockacukrot.

személyeskedsz kicsi gyík? ennyit tudsz ha elfogytak az érveid?

mondanám, hogy menj anyádba, de nem lenne ideillő. ezért nem is mondom.

anyám valóban büszke rám. büszke arra, hogy nem hájpolok valami sz.rt azért, mert egy elb.szott logó van rajta.

ájfónos parasztgyerek… örülök, hogy huszonévesen, iskola mellett ilyenekre van pénzed (már ha a személyeskedésbe belementél, gondoltam én is) szakadj le rólam kicsi fiú, és élvezd a telefonod, készülj a következő zh-ra, vagy mittudomisén mit csinálnak az ilyen korú srácok. rég volt, nem emlékszem rá :D

maradjunk inkább annyiban, hogy itt legyen a beszélgetés vége.
na további szép hét végét mindenkinek. irány a napra, attól jobb kedve lesz mindenkinek.
ájfónosnak, és ájfóntalannak is :)

Csak nem bírom megállni. Te valószínűleg ebben a korodban ,a hozzászólásaid színvonalát nézve, éppen a betonkeverőt kezelted vagy pedig egy újabb hold földet szántottál fel. Persze ez leginkább az építőipari szakmunkásokra és a parasztokra nézve sértő.

OK. Rendben győztél. Én kérek elnézést megyek és élvezkedem a nem létező iPhone-omon.:D (Lévén egy Nokia 6120Classicom van.:D) Ne zavarjon. Az értelmes beszélgetésnek vége. Ezúton inkább mellőzlek. Köszi.

Aláírás 

iBookG4(Mac OSX 10.5.2)

Aktív
#144 - 2008. május 10. @ 21:11 | mellőzöm  

The first rule of fightclub… :)

Aláírás 

Macbook,leopard & Iphone

Törzsvendég
Bejegyzések: 991
#145 - 2008. május 10. @ 23:08 | mellőzöm  

http://www.tuaw.com/2008/05/10/iphone-is-unavailable-in-uk-and-us-apple-stores-3g-release-im/

Aláírás 

MacBook Core2Duo w 2GB RAM from XMS
iPod Nano 2G w Sony MDR-EX71SL

Macőrült