|
Törzsvendég
Bejegyzések: 545
|
kicsit eltevedtem, most mar nem tudom hol tart a dolog… ha van egy O2 iPhone-om, akkor tudok alapesetben mp3-at csengohangnak beallitani, vagy sem? (ertsd: jailbreak es egyeb trukkok nelkul, mivel nem akarok garit bukni) |
|
Veterán
Bejegyzések: 1900
|
CharlieBrown - 2008. május 09. @ 17:19Ulkesh - 2008. május 09. @ 17:02CharlieBrown - 2008. május 09. @ 16:54Ulkesh - 2008. május 09. @ 16:36“én nem értelmeztem ugyan félre semmit. |
|
Törzsvendég
|
uTomi - 2008. május 09. @ 17:25gabor.szantai - 2008. május 09. @ 17:18Az, parasztvakitas. Ezt irtad, erre valaszoltam: “Én még nem láttam Diamond-ot élőben de a video nekem csak felesleges parasztvakításnak tűnik. Majd meglátjuk.” Olvass-Ertelmezz-Valaszolj:) jah, es en paraszt vagyok, csak en a szememet szeretem kenyeztetni, nem az ujjaimat - arra tartok baratnot:) |
|
Veterán
|
gabor.szantai - 2008. május 09. @ 17:22Ulkesh - 2008. május 09. @ 17:17Apró különbségek:
Hehe. Ha ilyen Nokiád volt 15 éve akkor légyszi küldd már le nekem vagy csak rakj ide fel egy screenshot-ot mert nagyon megnézném.
|
|
Veterán
|
gabor.szantai - 2008. május 09. @ 17:29uTomi - 2008. május 09. @ 17:25gabor.szantai - 2008. május 09. @ 17:18Az, parasztvakitas. A nőkkel való viszonyod elég sajátságos. De a te dologd.
Amúgy kettőnk közül te nem értelmezed a dolgokat mivel először beszélsz az asztali op.rendszerekről majd ezek szépen ráfordítod a mobilos viszonyokra. Érdekes.
|
|
Törzsvendég
|
Ezt nem ertem, mi az, hogy otvar a kezelese?
Nem lehet, hogy kicsit egyeseknek lecsuszott a szemellenzo es az mar nem jo, ami nem touchscreen es nincs rajta alma?
Gondolom Te is konnyeden iPhone-on:)
Bocsanat, hogy nem terdelek le az Arany Alma ele minden reggel, de az 1 honapos MBP-m, a csoda OSX-szel tobb fagyast produkalt, mint a 2 eves HP-m XP SP2-vel…
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 2864
|
Ulkesh - 2008. május 09. @ 16:52
Őőőőő, nem akarsz minden szavamra külön választ írni? :)
|
|
Veterán
|
gabor.szantai - 2008. május 09. @ 17:43
Szeretem az ilyen postokat. Mert nyílván az XPSP2 a világ legstabilabb és legjobb rendszere. A HP meg a világ legjobb notijait gyártja. Ugyan hagyjuk már.
|
|
Törzsvendég
|
kerlek magyarazd meg, hogy milyen hibat kellett elkovetnem, ahhoz, hogy ezt lassam sleep utan:
mert pl. iJesus szerint videokartya problema, de lehet tenyleg az 1 honapos tapasztalatlansagom kovetkezmenye… (Apertur2 fagyasrol meg nem is beszelek, mert a vilagszerte elofordulo problemaert is en vagyok a felelos) |
|
Törzsvendég
|
elnezest az OFF-ert de kicsit kiakadok attok, hogy egyesek mar nem latnak tovabb az Alma-nal, es kapasbol mindent/mindenkit leneznek, aki nem ert veluk egyet… |
|
Macőrült
|
Bubu007 - 2008. május 09. @ 16:56 Ha legalább egy hetet simogatom, akkor lesz benne rendes brutusz? Gari, szerviz, support, gond nélküli frissítés, programok? Vagy mégse, hiába tapizom ítéletnapig? (ha mosógépet veszek nem azért nézem a fórumokat, hogy mosógépszerelő legyek, hanem hogy tudjam, érdemes e NEKEM pénzt adni az adott mosógépért. Ha az az igényem, hogy belevágom a retkes ruhát, beállítom a programot és teszi a dolgát, a drága Apple mosógépről meg azt olvasom, hogy külföldről kell behozni, nincs garancia rá, se szerviz, mindemellett bele kell nyúlni ahhoz, hogy egyáltalán használni tudjam, sokan panaszkodnak rá, hogy nem úgy mos, ahogy azt kéne, akkor ENGEM nem fog érdekelni a dizájnos külső meg a kurvajó gui-s menürendszer.) |
|
Macőrült
|
gabor.szantai - 2008. május 09. @ 17:43 Tegyél rá 10.4-et. Tudom, paraszt dolog, hogy egy új gépet rögtön barkácsolni kell, hogy rendesen tudd használni, de ez van. |
|
Macőrült
|
gabor.szantai - 2008. május 09. @ 18:09
Ó, hogy hányszor akarták eladatni velem a gépem, mert nem nekem való :D
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 5519
|
EDM - 2008. május 09. @ 18:10Bubu007 - 2008. május 09. @ 16:56
na látod ez egyenes beszéd, el is fogadom hogy neked látatlanban mások az igényeid, pont.
|
|
Macőrült
|
Bubu007 - 2008. május 09. @ 18:27 Végülis csak innen indult ki az egész. Nekem fenntartásaim vannak, erre jöttek a fanboyok, hogy “akkor te hülye vagy”, én jeleztem, hogy akkor lennék az, ha olyasmit vennék meg, ami nekem nem jó, aztán azóta jól elvagyunk. |
|
bM Függő
Bejegyzések: 5519
|
akkor további jó szórakozást :) |
|
Veterán
Bejegyzések: 1374
|
“Nem ertem mit kell nezni:)
Azt kell nézni:
|
|
Veterán
|
gabor.szantai - 2008. május 09. @ 17:26 Igen, iTunes-on keresztül tudsz rá bármennyi csengőhangot feltölteni. |
|
Veterán
|
“Azert en meg tudok a nyamvadt N-es Nokiammal tarcsazni, ha a zsebemben van” Ez a mutatvány nekem sima mobillal se megy :) “vagy lehalkitani egy hivast...”
Ez gond nélkül megy iPhone-al is, pontosan úgy, mint bármelyik mobilnál.
“az 1 honapos MBP-m, a csoda OSX-szel tobb fagyast produkalt, mint a 2 eves HP-m XP SP2-vel...” Ehhez nem tudok hozzászólni, mert MBP-t nem használok, de a Mac Pro-m 1,5 év alatt csak a rendszerfrissítések miatt lett újraindítva, általában 2-3 hónap uptime után. |
|
Veterán
|
“Őőőőő, nem akarsz minden szavamra külön választ írni? :)”
Nem, mert látom felesleges veled a vita..
“Mi lenne ha egyszer egy egész gondolatra reagálnál, nem csak félmondatokra? :)” Reagáltam párra, de nem érted… |
|
Veterán
|
“Ha legalább egy hetet simogatom, akkor lesz benne rendes brutusz?”
Mit értesz rendes BT alatt? Ezt még mindig nem fogalmaztad meg.
“Gari, szerviz, support, gond nélküli frissítés, programok?”
Ha veszel egy akármilyen Nokiát egy GSM boltból, akkor mindezt megkapod?
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 775
|
Ulkesh - 2008. május 09. @ 20:27 BT: gondolom neki is az hiányzik, hogy másra sem használható, csak headsethez kapcsolódjon az ember ;) 2 telefon között nem feltétlen wifin lőné át az ember a cuccait. |
|
Veterán
|
gabor.szantai - 2008. május 09. @ 18:09
Most ezt pont nekem mondod. A tököm se mondta ,hogy az OSX hibátlan. Van itt is kernel panic meg van itt is hiba ám, mind hardveres mind szoftveres. Nem az a baj, hanem amikor valaki olyanokat ír mint te ,hogy az XPSP2 az sokkal jobb. Eszedbe se jut ,hogy lehet ,hogy valakinek hibátlan 3 éve az OSX és még életében nem látott kernel panicot van akinek meg hetente szarrá fagy az XP. Ez mind hardver mind pedig szoft kérdése és akkor még ott a user faktor.
|
|
Veterán
|
EDM - 2008. május 09. @ 19:40Bubu007 - 2008. május 09. @ 18:27 Jó de ha a többiek hülye fanboyok akkor te meg divatfikázó vagy mert még életedben nem láttál iPhonet de halálra szarozod. |
|
Veterán
|
CharlieBrown - 2008. május 09. @ 20:39Ulkesh - 2008. május 09. @ 20:27“Ha legalább egy hetet simogatom, akkor lesz benne rendes brutusz?” Aki ilyesmivel szopatja magát az meg is érdemli. DE értem a gondot és elismerem ez is egy az Apple által felállított érthetettlen korált. LÁSD: az OSX a mai napig képtelen 5.1es kimenetként kezelni a saját optical outpotját így a QT sem használja aként. Nagy dolog lenni megcsinálni, hogy 5.1es-ként kezelje. |
|
Macőrült
|
Ulkesh - 2008. május 09. @ 20:23
Kétszer biztos leírtam itt a topikban is, hogy mi a bajom vele :)
|
|
Macőrült
|
uTomi - 2008. május 09. @ 20:52 Na tessék. Meg is veretsz apukáddal, vagy csak lecsúnyázol? :) |
|
Macőrült
|
CharlieBrown - 2008. május 09. @ 20:39Ulkesh - 2008. május 09. @ 20:27“Ha legalább egy hetet simogatom, akkor lesz benne rendes brutusz?” Így van, le is írtam már párszor. Persze vehetnék épp mindenki másnak wifiképes telefont is, de nekem olcsóbb és okosabb megoldás az, ha csak magamnak veszek olyat, amit tudok arra használni, amire nekem kell. |
|
Veterán
|
“Kétszer biztos leírtam itt a topikban is, hogy mi a bajom vele :)” Nem írtad le, csak annyit írtál, hogy nincs rendes BT, de hogy ezen mit értesz, azt nem. Igazából engem hidegen hagy a dolog, mert BT-ot eddig csak mobil és gép között használtam, amire a Wifi lényegesen jobb és gyorsabb megoldás, a haveroknak való csengőhang küldözgetésből már régen kinőttem. “Tényleg nem értem egyébként, hogy egy gondolati egészet alkotó bővített mondatot miért kell önmagukban semmit vagy épp teljesen mást jelentő részekre bontani és azokat cincálni az eredeti kérdés helyett.”
Mert így nagyjából látod mire válaszolok, ez egyfajta virtuális párbeszéd. Rajtad kívül ez senkinek okozott eddig problémát.
|
|
Veterán
|
EDM - 2008. május 09. @ 21:11uTomi - 2008. május 09. @ 20:52 :P Most erre mit mondjak. Nem értem a teenagereket, |
|
Törzsvendég
|
a saját korosztályod sem érted? gáááz :D |
|
Veterán
|
Charlie te egy nagyon okos ember vagy anyukád biztosan nagyon büszke rád. Na menj és kérjél tőle szépen egy kockacukrot. |
|
Aktív
Bejegyzések: 33
|
November ota hasznalok egy o2 iphone-t.
|
|
Macőrült
|
Ulkesh - 2008. május 09. @ 21:30 Bár többször el lett mondva, és a szövegkörnyezetből is egyértelmű, de tisztázom a kedvedért, teljes értékűt értek (értünk) rajta. Ha most megkérdezed, hogy mit értek teljes értékű bluetooth alatt, akkor esküszöm, hogy bontok egy sört. Isten engem úgy segéljen! :P |
|
Törzsvendég
|
victorkarpati@mac.com - 2008. május 10. @ 08:43
Nekem is ez a bajom, ha hagyod a szolgaltato fuggo allapotot, akkor kompromisszumokat kell felvallalnod…
|
|
Aktív
|
Gabor!
|
|
Veterán
|
“Bár többször el lett mondva, és a szövegkörnyezetből is egyértelmű, de tisztázom a kedvedért, teljes értékűt értek (értünk) rajta.” Eszméletlenül értetlen vagy :)
Én pontosan tudom, hogy mit jelent az, hogy teljes értékű.
Ha megírod, hogy a suliban Pistikének nem tudod átküldeni a tuti Hello Kitty-s háttérképedet és ez napi gond nálad, akkor respekt és meg van értve a dolog :) De azon, amit sokszor tapasztaltam, hogy nem használják, de legyen benne, mert az menő csak röhögni tudok.. |
|
Macőrült
|
Ulkesh - 2008. május 10. @ 09:28
Én pl pendrive helyett is ezt használom, bluetooth vagy mini usb kábel, esetleg kártyaolvasó ma már minden háztartásban van. wifi meg nem igazán. De amennyire tudom az ájfon amúgy sem alkalmas külső háttértárnak.
|
|
Veterán
|
“Én pl pendrive helyett is ezt használom, bluetooth vagy mini usb kábel, esetleg kártyaolvasó ma már minden háztartásban van. wifi meg nem igazán.” Amerre én megfordulok mindenhol van WiFi (otthon, munkahely, városközpont, ismerősök)
“De amennyire tudom az ájfon amúgy sem alkalmas külső háttértárnak.
Nem kell semmilyen barkács, SFTP-n fellépek az iPhone-ra és szépen tudok másolni oda-vissza róla (lényegesen gyorsabban, mint BT-n, 1-1,5 MB/sec) |
|
Törzsvendég
|
uTomi - 2008. május 09. @ 23:01
maradjunk inkább annyiban, hogy itt legyen a beszélgetés vége.
|
|
Macőrült
|
Ulkesh - 2008. május 10. @ 10:26 Na most lettem meggyőzve :) |
|
Veterán
|
CharlieBrown - 2008. május 10. @ 10:39uTomi - 2008. május 09. @ 23:01Charlie te egy nagyon okos ember vagy anyukád biztosan nagyon büszke rád. Na menj és kérjél tőle szépen egy kockacukrot. Csak nem bírom megállni. Te valószínűleg ebben a korodban ,a hozzászólásaid színvonalát nézve, éppen a betonkeverőt kezelted vagy pedig egy újabb hold földet szántottál fel. Persze ez leginkább az építőipari szakmunkásokra és a parasztokra nézve sértő. OK. Rendben győztél. Én kérek elnézést megyek és élvezkedem a nem létező iPhone-omon.:D (Lévén egy Nokia 6120Classicom van.:D) Ne zavarjon. Az értelmes beszélgetésnek vége. Ezúton inkább mellőzlek. Köszi. |
|
Aktív
|
The first rule of fightclub… :) |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 991
|
|
|
Macőrült
|
Hát izlés kérdése. Egyrészt mi köze az Aquahoz vagy az Aerohoz az iPhonenak meg a Prada-nak és a többinek._?
Persze parasztot vakítani azt kell. Tetszik vagy sem először mindenki arra indul be. De azért a lényeg ami a lényeg a Diamond még mindig egy sima WinMO alapú mobil egy paraszt látását erősen károsító skinnel.