|
Törzsvendég
Bejegyzések: 889
|
ha igen, akkor az enyém sokkal szebb! |
|
Macőrült
Bejegyzések: 4196
|
Érdekes. Sokkal diszkrétebb. De szerintem prototájp. |
|
Aktív
Bejegyzések: 410
|
Miért, szerintetek a külseje fog egyátalán változni?
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 2115
|
Az új iPhone Lombard.
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 926
|
http://www.ilounge.com/index.php/news/comments/first-3g-iphone-pics-appear-online/
iLounge szerint fotoshoppolt LG vu.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 14
|
Ez egy kamu kép. Már több helyen is megjelent. |
|
Moderátor
Bejegyzések: 841
|
Szerintem is fake. Nyilván ez is csak egy tok a jelenlegi telefonhoz.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 72
|
Mikorra várható a megjelenése? Igaz, hogy elsőként Olaszországban fog megjelenni? |
|
Moderátor
Bejegyzések: 841
|
Ez is csak egy pletyka..
|
|
Adminisztrátor
Bejegyzések: 11932
|
Ujabb iPhone 2.0 kep
|
|
Macőrült
|
Nem túl szép. Viszont valamit alakítaniuk kellene, mert a 3G magában nem lesz elég, csak az applemmingeknek. A konkurencia meg közben durván utolérte/lelépte az ájfont. |
|
Adminisztrátor
Bejegyzések: 11932
|
EDM: nagy szavakat hasznalsz… az a kifejezes, hogy a konkurencia utolerte/lelepte az iPhone-t nem feltetlenul igaz. A Macintosh-ok eseteben sem a sebesseg, a mindenfele csili-vili funkciok szamitanak… hanem inkabb az egesz termek osszhangja. Igy van ez az iPhone-nal is. Persze sok szep, hasonlo telefon letezik… megsem azokrol szolnak a cikkek, megsem rulok beszelnek ugy mint az “iPhone"-rol. A vilag egyes reszein a 3G fontos lesz. Tobbek kozott Europaban is. Az USA-ban a 3G-s halozatok nincsenek (meg) elterjedve, igy nekik megfelelo volt a 2.5G is. Viszont Europaban mar tobben hasznalnak 3G-t es igen nagy visszatartoero volt ennek hianya. En ugy erzem az Apple figyel es igyekszik kielegiteni a vevok igenyeit. Ne felejtsuk el, hogy a juniusban megjeleno iPhone 2.0-as szoftveres frissites szamos kepesseget fog tartalmazni, amelyet a mai iPhone-on nem. Lesz Exchange tamogatas es lesznek letoltheto programot. Mindketto nagyon fontos kepesseg. Persze Exchange tamogatasa lehet masik telefonnak is, de elvileg az Apple megoldasa egyszeruen konfiguralhato, egyszeruen kezelheto lesz. Ok mindig erre fektettek a hangsulyt. Regebben volt egy interju Jobs-szal ahol elmondta, hogy sok mobil telefon letezik, de mindegyik maga ala redeli a felhasznalot. Hasznalatuk tul bonyolult, meg kell tanulni oket. Az Apple erre fektette a hangsulyt, marmint az egyszerusegre. Sokan probaljak masolni az iPhone-t, tobb-kevesebb sikerrel… viszont azt kijelenteni (legalabbis meg most), hogy elhagytak az iPhone-t, szerintem egy kicsit tulzas. |
|
Macőrült
|
Dombi, az iPhone már megjelenésekor sem a jövőbe mutató technikai megoldásairól volt híres. A mostaniról meg annyit tudni biztosan, hogy 3G-s lesz, ami azért nem akkora truváj manapság, már az előzőben is ILLETT volna benne lenni ekkora hájp mellett, ilyen árért. Amit meg újdonságként írsz, hogy MAJD (talán) az újban benne lesz, az a konkurenciánál régen megvan.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 158
|
Bocs az offolásért, de tervezem egy iPhone vételét. Hol lehet ilyet beszerezni? Miskolcon nézegettem a telósokat de ott nem tudtak róla semmit. Vki tudna ebben segíteni? Bocsi és köszi! |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 601
|
Pfff, ez hogy néz már ki… Tuti valami trükk vagy photoshop. Ha jobban megnézzük a képet a home gomb nem is középen van hanem kicsit el van csúszva jobbra.
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 601
|
Amúgy tegnap hozta ki a HTC az új modelljét, érdemes megnézni:
Qualcomm MSM 7201A @ 528MHz
|
|
Aktív
Bejegyzések: 215
|
Nem is értem ezeket a kamu kémfotókat…
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 2107
|
Ez most kb. olyan mint vitatkozni arról ,hogy a mostanság kiadott új iMac-ben miért nincsen 9800GX2 és mi a tökömért kerül ennyibe.Mert Apple. Mert az egységessége és a használhatósága, a design és mindenekelőtt a user friendly hozzáállás túlmutat az egyes technikai részleteken. Az iPhone sem az érintőképernyőben vagy éppen a belső tartalomban hozott újat, hanem a mai napig utolérhetetlen GUI az ami üt. És bizony ezt képtelen a nagy múltú Nokia vagy SE vagy Samsung utánozni. Próbálkoznak csak nem nagyon megy.
|
|
Macőrült
|
uTomi - 2008. május 07. @ 16:25 Ezt szinte mindegyik tudja már rég. Emiatt tényleg felesleges kínlódni vele. Amíg meg nem jelent, én is terveztem a beszerzését, aztán gyorsan el is felejtődött ez. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1643
|
Pedig barátom ha használnád néhány órát utána nem akarnád visszaadni a gazdájának hidd el. Egészen más olvasni róla és a jutyúbon nézegetni, valamint gsm guruk tesztjeit olvasgatni és EGÉSZEN MÁS használni. Hidd el. Az iPhone más. |
|
Macőrült
|
iPutyu - 2008. május 07. @ 17:27 Nem azt mondtam, hogy ingyen sem kéne, hanem, hogy jelenlegi formájában nem adok érte 100ezret. 30k max. |
|
Macőrült
|
Na ja de azt milyen szinten milyen kényelmi megoldásokkal párosítva?
|
|
Veterán
|
Persze nem akarlak meggyőzni, de hidd el, hogy használhatóságban messze veri az összes cuccot amit eddig láttál. Mondom: Szerezz egyet három napra, dugdr rá a gépedre és használd. Be fogsz tojni és azt érzed majd, hogy minden forint kidobott pénz volt amit más telefonokra költöttél. Én így jártam.
|
|
Macőrült
|
Elhiszem én, de pl a bluetooth hiányát nem kompenzálja a multitáccs, és ha barkácsolni akarnék, akkor hackim lenne (vagy fospécém), nem mekem. Nem vonz a support és a garancia hiánya se, és az alma logót is baromi drágának találom rajta, főleg így.
|
|
Macőrült
|
Te tudod persze. Épp ez a szép ebben a világban. A választás lehetősége. DE az új HTC Diamond vagy a Garmin új üdvöskéje is csak egy WM alapú cucc lesz amivel azért nekem van néhány aggasztó tapasztalatom. Mindamellett addigra itt lesz ha minden igaz az új iPhone és talán lesz benne elég potencia arra ,hogy megint lenyomja a társait. |
|
Veterán
|
Ha használnád akár csak két órát rájönnél, hogy miről beszélek. Az iPhone-nak nincsen konkurenciája. A maga nemében egyedülálló cucc. A többi rá szeretne hasonlítani… |
|
Macőrült
|
Ok, meggyőztetek, ha valamelyikőtök tud egy ilyen zenetelefont 25-30k körül, az szóljon :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 25
|
Hát nekem eddig TyTn-m volt...most E65...én is terveztem egy megvásárlást, de szerintem épp az vesz 100felett telefont aki nem csak telefonálni meg sms-t irni akar...szóval ahhoz drága, hogy legyen egy “használható” telefonod...ha meg bütykölni akarod vagy teljesen testreszabni akkor megint ott vagyunk hogy kit érdekel, hgy “használható” |
|
Macőrült
|
HTC Diamond a MAGYAR T-Mobilnál.
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1944
|
Hááát..
A videókon látszik, hogy a kijelző nem érintés, hanem nyomás érzékeny, így eléggé érdekes a kezelése (eléggé érzéketlen).
|
|
Macőrült
|
Ulkesh - 2008. május 08. @ 12:26 Pont ugyanezt akartam én is írni. Egyszerűen akad az egész,ez vagy a gyenge hardver miatt van vagy a szoft túlságosan béta még. Valóban néha másodpercek telnek el mire reagál a cucc pedig csak simán lapozgatott a haver. Emellett az is jól látszik ,hogy valóban nem érintés hanem nyomás érzékeny így elég furi lehet a kezelése. De azt elismerem ,hogy nagyon látványos a felülete bár ,hogy ez előny-e vagy sem az már más kérdés. |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3158
|
úgy látom erőteljesen kezdődik (folytatódik) a hype az iPhone 2.0 körül :) |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 816
|
hát még én is keresem az érvet, hogy miért is kellene nekem iPhone…
|
|
Veterán
|
“addig meg inkább telefont veszek és nem “felhasználói élményt”.” Ó dehogynem, csak akkor másfajta “felhasználói élményben” részesülsz :) Megismered a “lefagyott”, “belassult”, “újraindult”, “már megint mindent elfelejtett” stb. fogalmakat és a hozzájuk kapcsolódó népi szólásmondások széles tárházát. No igen, ennek is megvan a maga szépsége és egészen biztos maradandóbb “élményt” nyújt, mint egy unalmas készülék, ami csak szimplán működik :) |
|
Macőrült
|
Ulkesh - 2008. május 08. @ 17:52
Érdekes módon az én telefonom ilyeneket nem csinál. Meg ilyeneket se.
|
|
Veterán
|
“Érdekes módon az én telefonom ilyeneket nem csinál.” Mit használsz? |
|
Macőrült
|
Ulkesh - 2008. május 08. @ 18:35 Alcatel c701 |
|
Veterán
|
“Alcatel c701”
Az alcák gyakorlatilag elnyűhetetlenek, bár olyan fapadosak, hogy már szálkás :)
De azért ne nagyon emlegessük ezt a készüléket egy napon egy iPhone-al :)
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 742
|
Én meg az ájfón árán veszek egy kisebb ájpádklásszikot, meg egy telefont…
|
|
Veterán
|
“Telefon: http://www.nokia.hu/link?cid=PLAIN_TEXT_789648” Az E51 szép és jó készülék, de a használatához követelmény a jó szem, tekintve a gyikfing méretű kijelzőjét (30x41 mm). :( |
|
Törzsvendég
|
van még egy nagy kedvencem, illetve 2, bár eléggé bunkofon mindkettő(nagy dögök), de mégis lehet, hogy az egyik lesz a következő telefonom…
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 3245
|
EDM - 2008. május 07. @ 18:21iPutyu - 2008. május 07. @ 17:27Pedig barátom ha használnád néhány órát utána nem akarnád visszaadni a gazdájának hidd el. Egészen más olvasni róla és a jutyúbon nézegetni, valamint gsm guruk tesztjeit olvasgatni és EGÉSZEN MÁS használni. Hidd el. Az iPhone más. Nekem 50.000-et érne, ha normális BT lenne benne. Amúgy csatlakozom: 100.000-ért nagyobb durranások vannak az életben egy faszagántos telefonnál. De hát szabadság van, mindenki maga dönti el a fontossági sorrendet. :) |
|
Veterán
|
“http://www.nokia.hu/link?cid=PLAIN_TEXT_166474”
Jó és megbízható készülék, de még a régi rendszerrel és lassú procival van szerelve, ezért elég komótos a működése. (Az első olyan mobilom volt, amit 7 hónapig megtartottam :) )
“http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/p1i?cc=hu&lc=hu” P1-ről elég vegyes vélemények vannak, én nem ajánlanám. Itt mindenképpen érdemes megvárni az utódot. |
|
Veterán
|
“Nekem 50.000-et érne, ha normális BT lenne benne.”
Mit értesz normális BT-n?
“Amúgy csatlakozom: 100.000-ért nagyobb durranások vannak az életben egy faszagántos telefonnál.”
Tudod, én e90-ről váltottam át iPhone-ra és csupán egyetlen dolog hiányzik, mégpedig egy alapszintű táblázatkezelő, de ez is csak hetek kérdése, mert a QuickOffice átírása folyamatban van.
|
|
Törzsvendég
|
Nem rossz az E71!!!
|
|
Veterán
|
Én úgy vagyok vele, hogy a mobil az a használati eszköz, ami mindig nálam van és amit legtöbbet használok. Nem mindegy, hogy mennyi bosszúságot, vagy örömöt okoz a használata a mindennapokban. Ez pénzben nem mérhető, így én nem húzok vonalakat :) |
|
Törzsvendég
|
Ha teszem azt, 400k lenne az iPhone, akkor is megvennéd, mert te nem húzol vonalakat? :-D |
|
Macőrült
|
Ulkesh - 2008. május 08. @ 19:04 Hozza amit elvárok egy telefontól. (dehát az ájfon sem smartphone, csak zenetelefon :)) |
|
Veterán
|
“dehát az ájfon sem smartphone, csak zenetelefon :))” Jaja, zenetelefon, aminek saját operációs rendszere van, programokkal bővíthető a tudása stb. hoppá ez nem a smartphone definíciója? |
Összes oldal: 9
|
||||||
| « iPod touch tok | Touch Pécs » |
Igy nezne ki az uj iPhone?