Fórum kezdőlap  »  Hardver  »  iPod, iPhone  »  iPhone 2.0
Összes oldal: 9
1

Adminisztrátor
Bejegyzések: 11932
2008. május 02. @ 17:02 | mellőzöm  

Igy nezne ki az uj iPhone?

iphone-next-gen-fr.jpg

Aláírás 

MacBook Pro Core Duo 2.0, 2GB RAM

Törzsvendég
Bejegyzések: 889
#1 - 2008. május 02. @ 17:04 | mellőzöm  

ha igen, akkor az enyém sokkal szebb!

Aláírás 

http://zolle.wordpress.com | MacBook Pro 2.2, 4GB ram | Mac Mini 1.25GHz, 1GB ram | iPhone 8GB

Moderátor
Bejegyzések: 4681
#2 - 2008. május 02. @ 17:15 | mellőzöm  

:D

Aláírás 

eMacG4

Macőrült
Bejegyzések: 4196
#3 - 2008. május 02. @ 17:20 | mellőzöm  

Érdekes. Sokkal diszkrétebb. De szerintem prototájp.

Aláírás 

Why so serious?

Aktív
Bejegyzések: 410
#4 - 2008. május 02. @ 17:21 | mellőzöm  

Miért, szerintetek a külseje fog egyátalán változni?
Szerintem csak belső, de beletolhatnának valami ezüst vagy fehér design

Aláírás 

iMac 20” ; iPhone 8GB ; iPod Shuffle ; Razer Pro1.6 ; JBL Encounter ; Macbook
http://www.deniel.hu

Macőrült
Bejegyzések: 2115
#5 - 2008. május 02. @ 17:26 | mellőzöm  

Az új iPhone Lombard.
Érdekes, hogy mennyire karcos a hátulja. Egyébként nem látom be, minek kéne új házat tervezni neki. Miért adtak volna ki kevesebb mint egy évre egy igényes verziót, hogy aztán rosszabb tapintású, kevésbé ellenálló anyagból tervezzék újra? Már ha jól látom, hogy műanyag. Tényleg igénytelenebb lesz az iPod Shuffle anyaghasználatánál?

Aláírás 

http://search.info.apple.com/

Törzsvendég
Bejegyzések: 926
#6 - 2008. május 02. @ 17:37 | mellőzöm  

http://www.ilounge.com/index.php/news/comments/first-3g-iphone-pics-appear-online/

iLounge szerint fotoshoppolt LG vu.
Szerintem valószínűtlen, hogy egy ennyire műanyag terméket adjanak ki a kezük közül.

Aláírás 

MacBook 1.83 GHz / 2 GB

Aktív
Bejegyzések: 14
#7 - 2008. május 02. @ 21:35 | mellőzöm  

Ez egy kamu kép. Már több helyen is megjelent.

Moderátor
Bejegyzések: 841
#8 - 2008. május 02. @ 23:56 | mellőzöm  

Szerintem is fake. Nyilván ez is csak egy tok a jelenlegi telefonhoz.
Remélem több színben is kiadják az újat, legalább egy fehér vagy ezüst nekem is tetszene. Így populárisabb is lesz szerintem, és ugye az Apple erre megy rá.
Nagyot fog durranni az új iPhone, és remélem mindenkit meglep.

Aláírás 

MacBook Pro

Aktív
Bejegyzések: 72
#9 - 2008. május 04. @ 22:06 | mellőzöm  

Mikorra várható a megjelenése? Igaz, hogy elsőként Olaszországban fog megjelenni?

Aláírás 

iPod shuffle - 1GB ezüst (3.gen.)

Moderátor
Bejegyzések: 841
#10 - 2008. május 04. @ 22:18 | mellőzöm  

Ez is csak egy pletyka..
A bemutató elvileg júni 9-e környékén várható a WWDC-n, de hogy holkezdik el árulni.. Szerintem biztosan lesznek annyira önzőek hogy otthon dobják piacra - az amúgy igen nagy piacon, ahol ~mindenki vált a legújabb sztártelefonra.
A legnagyobb olasz mobilszolgáltatóval is van már szerződésük az árusításról, csak kérdés hogy mikortól.

Aláírás 

MacBook Pro

Adminisztrátor
#11 - 2008. május 07. @ 07:28 | mellőzöm  

Ujabb iPhone 2.0 kep

iphone3gphoto-20080506.jpg

Aláírás 

Macőrült
#12 - 2008. május 07. @ 07:54 | mellőzöm  

Nem túl szép. Viszont valamit alakítaniuk kellene, mert a 3G magában nem lesz elég, csak az applemmingeknek. A konkurencia meg közben durván utolérte/lelépte az ájfont.

Aláírás 

Why so serious?

Adminisztrátor
#13 - 2008. május 07. @ 09:19 | mellőzöm  

EDM: nagy szavakat hasznalsz… az a kifejezes, hogy a konkurencia utolerte/lelepte az iPhone-t nem feltetlenul igaz. A Macintosh-ok eseteben sem a sebesseg, a mindenfele csili-vili funkciok szamitanak… hanem inkabb az egesz termek osszhangja. Igy van ez az iPhone-nal is.

Persze sok szep, hasonlo telefon letezik… megsem azokrol szolnak a cikkek, megsem rulok beszelnek ugy mint az “iPhone"-rol.

A vilag egyes reszein a 3G fontos lesz. Tobbek kozott Europaban is. Az USA-ban a 3G-s halozatok nincsenek (meg) elterjedve, igy nekik megfelelo volt a 2.5G is. Viszont Europaban mar tobben hasznalnak 3G-t es igen nagy visszatartoero volt ennek hianya.

En ugy erzem az Apple figyel es igyekszik kielegiteni a vevok igenyeit. Ne felejtsuk el, hogy a juniusban megjeleno iPhone 2.0-as szoftveres frissites szamos kepesseget fog tartalmazni, amelyet a mai iPhone-on nem. Lesz Exchange tamogatas es lesznek letoltheto programot. Mindketto nagyon fontos kepesseg.

Persze Exchange tamogatasa lehet masik telefonnak is, de elvileg az Apple megoldasa egyszeruen konfiguralhato, egyszeruen kezelheto lesz. Ok mindig erre fektettek a hangsulyt.

Regebben volt egy interju Jobs-szal ahol elmondta, hogy sok mobil telefon letezik, de mindegyik maga ala redeli a felhasznalot. Hasznalatuk tul bonyolult, meg kell tanulni oket. Az Apple erre fektette a hangsulyt, marmint az egyszerusegre. Sokan probaljak masolni az iPhone-t, tobb-kevesebb sikerrel… viszont azt kijelenteni (legalabbis meg most), hogy elhagytak az iPhone-t, szerintem egy kicsit tulzas.

Aláírás 

Macőrült
#14 - 2008. május 07. @ 09:57 | mellőzöm  

Dombi, az iPhone már megjelenésekor sem a jövőbe mutató technikai megoldásairól volt híres. A mostaniról meg annyit tudni biztosan, hogy 3G-s lesz, ami azért nem akkora truváj manapság, már az előzőben is ILLETT volna benne lenni ekkora hájp mellett, ilyen árért. Amit meg újdonságként írsz, hogy MAJD (talán) az újban benne lesz, az a konkurenciánál régen megvan.
Szoftverergonómiában kétségtelenül erős volt az Apple mindig, nem is csoda, hogy sokan próbálják is másolni, de nézd meg a Garmin-t vagy az új HTC-t. Na azoknak nincs sok köze az ájfonhoz, legfeljebb ötlet szinten, megoldásaikban túlmutatnak rajta.
Ezért írtam, hogy ideje felkötni a gatyát, és alakítani valamit, mert egy kis ráncfelvarrás kevés lesz.

Aláírás 

Why so serious?

Aktív
Bejegyzések: 158
#15 - 2008. május 07. @ 12:32 | mellőzöm  

Bocs az offolásért, de tervezem egy iPhone vételét. Hol lehet ilyet beszerezni? Miskolcon nézegettem a telósokat de ott nem tudtak róla semmit. Vki tudna ebben segíteni? Bocsi és köszi!

Aláírás 

MacBook 13’’ 2.4 GHz | iPod nano 2GB

Törzsvendég
Bejegyzések: 601
#16 - 2008. május 07. @ 12:41 | mellőzöm  

Pfff, ez hogy néz már ki… Tuti valami trükk vagy photoshop. Ha jobban megnézzük a képet a home gomb nem is középen van hanem kicsit el van csúszva jobbra.
De én ma ezen nevettem a legnagyobbat:
http://mobilarena.hu/hir/kemfotokon_az_iphone_3g.html
LOL

Aláírás 

Énis szeretem a hagymás babot!
Légyszives küldjetek pénzt a Papi szemműtétjére!
Köszi!

Törzsvendég
Bejegyzések: 601
#17 - 2008. május 07. @ 12:48 | mellőzöm  

Amúgy tegnap hozta ki a HTC az új modelljét, érdemes megnézni:
http://youtube.com/watch?v=f_vKsxOT3Lw&feature=related
http://youtube.com/watch?v=WZmR_AIsD_8

Qualcomm MSM 7201A @ 528MHz
256MB ROM / 128MB RAM
7.2MB HSDPA / HSUPA
2.8″ VGA screen
WiFi
Bluetooth 2.0 with EDR
GPS
3.1MP Camera with flash
Forward facing camera
Samsung MoviNAND 4GB internal flash storage
Orientation sensor
FM Radio
microSD expansion
900mAh battery

Aláírás 

Énis szeretem a hagymás babot!
Légyszives küldjetek pénzt a Papi szemműtétjére!
Köszi!

Aktív
Bejegyzések: 215
#18 - 2008. május 07. @ 14:09 | mellőzöm  

Nem is értem ezeket a kamu kémfotókat…
Egyik sz@rabbul néz ki mint a másik.
Nem hiszem el hogy az első széria után, ami nagyon jól néz ki, remekül el lett találva, kiadnának egy gyengébb kinézetű telefont.

Aláírás 

MacBook Pro 2.2ghz
iPhone 3g 16gb

Macőrült
Bejegyzések: 2107
#19 - 2008. május 07. @ 16:25 | mellőzöm  

Ez most kb. olyan mint vitatkozni arról ,hogy a mostanság kiadott új iMac-ben miért nincsen 9800GX2 és mi a tökömért kerül ennyibe.Mert Apple. Mert az egységessége és a használhatósága, a design és mindenekelőtt a user friendly hozzáállás túlmutat az egyes technikai részleteken. Az iPhone sem az érintőképernyőben vagy éppen a belső tartalomban hozott újat, hanem a mai napig utolérhetetlen GUI az ami üt. És bizony ezt képtelen a nagy múltú Nokia vagy SE vagy Samsung utánozni. Próbálkoznak csak nem nagyon megy.
Hiába kötsz bele, meg mondogatod ,hogy már régen van olyan cucc ami túllép rajta technikailag ha az emberek nagyját ez nem érdekli. Hype kell, egyszerűség ,hogy mindenki értse és kész a siker. Mert őszintén mire kell egy telo? Elsősorban telefonálni,meg sms-t küldeni meg max. zene hallgatás. Na ezt mind tudja az iPhone. Nekem már a mostani is bőven jó lenne ha végre itthon is kapható lenne, de egyenlőre sajnos még nem az. :(

Aláírás 

MacBook Pro 2,4 (OSX Leopard 10.5.5) iJoetól! iPhone 3G (2.1) , iPhone Bluetooth Headset

Macőrült
#20 - 2008. május 07. @ 17:05 | mellőzöm  
uTomi - 2008. május 07. @ 16:25

Mert őszintén mire kell egy telo? Elsősorban telefonálni,meg sms-t küldeni meg max. zene hallgatás. Na ezt mind tudja az iPhone.

Ezt szinte mindegyik tudja már rég. Emiatt tényleg felesleges kínlódni vele. Amíg meg nem jelent, én is terveztem a beszerzését, aztán gyorsan el is felejtődött ez.

Aláírás 

Why so serious?

Veterán
Bejegyzések: 1643
#21 - 2008. május 07. @ 17:27 | mellőzöm  

Pedig barátom ha használnád néhány órát utána nem akarnád visszaadni a gazdájának hidd el. Egészen más olvasni róla és a jutyúbon nézegetni, valamint gsm guruk tesztjeit olvasgatni és EGÉSZEN MÁS használni. Hidd el. Az iPhone más.

Macőrült
#22 - 2008. május 07. @ 18:21 | mellőzöm  
iPutyu - 2008. május 07. @ 17:27

Pedig barátom ha használnád néhány órát utána nem akarnád visszaadni a gazdájának hidd el. Egészen más olvasni róla és a jutyúbon nézegetni, valamint gsm guruk tesztjeit olvasgatni és EGÉSZEN MÁS használni. Hidd el. Az iPhone más.

Nem azt mondtam, hogy ingyen sem kéne, hanem, hogy jelenlegi formájában nem adok érte 100ezret. 30k max.

Aláírás 

Why so serious?

Macőrült
#23 - 2008. május 07. @ 19:07 | mellőzöm  

Na ja de azt milyen szinten milyen kényelmi megoldásokkal párosítva?
Na de mindegy is mert ízlésekről felesleges vitázni. Ha neked nem teszik mert akkor nem. Én azt mondtam ,hogyha lehetne itthon kapni a T-Mobile-nál végre akkor vennék egyet. Ennyi a történet. Mert nekem tetszik.

Aláírás 

MacBook Pro 2,4 (OSX Leopard 10.5.5) iJoetól! iPhone 3G (2.1) , iPhone Bluetooth Headset

Veterán
#24 - 2008. május 07. @ 20:11 | mellőzöm  

Persze nem akarlak meggyőzni, de hidd el, hogy használhatóságban messze veri az összes cuccot amit eddig láttál. Mondom: Szerezz egyet három napra, dugdr rá a gépedre és használd. Be fogsz tojni és azt érzed majd, hogy minden forint kidobott pénz volt amit más telefonokra költöttél. Én így jártam.
Egyszerűen tökéletes és HASZNÁLHATÓ. Nincs párja.

Macőrült
#25 - 2008. május 07. @ 20:33 | mellőzöm  

Elhiszem én, de pl a bluetooth hiányát nem kompenzálja a multitáccs, és ha barkácsolni akarnék, akkor hackim lenne (vagy fospécém), nem mekem. Nem vonz a support és a garancia hiánya se, és az alma logót is baromi drágának találom rajta, főleg így.
Majd ha piacon lesz az új, a Garmin, meg a HTC Diamond, akkor majd eldöntöm melyiket választom. Azt, amelyik idehaza is kapható és független.

Aláírás 

Why so serious?

Macőrült
#26 - 2008. május 07. @ 22:16 | mellőzöm  

Te tudod persze. Épp ez a szép ebben a világban. A választás lehetősége. DE az új HTC Diamond vagy a Garmin új üdvöskéje is csak egy WM alapú cucc lesz amivel azért nekem van néhány aggasztó tapasztalatom. Mindamellett addigra itt lesz ha minden igaz az új iPhone és talán lesz benne elég potencia arra ,hogy megint lenyomja a társait.

Aláírás 

Veterán
#27 - 2008. május 08. @ 02:02 | mellőzöm  

Ha használnád akár csak két órát rájönnél, hogy miről beszélek.

Az iPhone-nak nincsen konkurenciája. A maga nemében egyedülálló cucc. A többi rá szeretne hasonlítani…

Macőrült
#28 - 2008. május 08. @ 08:34 | mellőzöm  

Ok, meggyőztetek, ha valamelyikőtök tud egy ilyen zenetelefont 25-30k körül, az szóljon :)

Aláírás 

Why so serious?

Aktív
Bejegyzések: 25
#29 - 2008. május 08. @ 11:28 | mellőzöm  

Hát nekem eddig TyTn-m volt...most E65...én is terveztem egy megvásárlást, de szerintem épp az vesz 100felett telefont aki nem csak telefonálni meg sms-t irni akar...szóval ahhoz drága, hogy legyen egy “használható” telefonod...ha meg bütykölni akarod vagy teljesen testreszabni akkor megint ott vagyunk hogy kit érdekel, hgy “használható”

Macőrült
#30 - 2008. május 08. @ 12:09 | mellőzöm  

HTC Diamond a MAGYAR T-Mobilnál.
http://www.pdamania.hu/blog/Sancho/11609/

Aláírás 

Why so serious?

Veterán
Bejegyzések: 1944
#31 - 2008. május 08. @ 12:26 | mellőzöm  

Hááát..

A videókon látszik, hogy a kijelző nem érintés, hanem nyomás érzékeny, így eléggé érdekes a kezelése (eléggé érzéketlen).
Az is látszik, hogy nagyon látványos a felület, de egyrészt emiatt nem annyira átlátható, másrészt a gép hardverét keresztben lenyeli, gyakran másodpercek telnek el a reagálásig, pedig ez csak egy Home screen, és nem fut a háttérben semmi. Egy komolyabb alkalmazás (pl. iGo) mellett ez a felület beáll mint a gerely.

Aláírás 

Az igazság olyan, mint egy háromélű kard.

Macőrült
#32 - 2008. május 08. @ 12:31 | mellőzöm  
Ulkesh - 2008. május 08. @ 12:26

Hááát..

A videókon látszik, hogy a kijelző nem érintés, hanem nyomás érzékeny, így eléggé érdekes a kezelése (eléggé érzéketlen).
Az is látszik, hogy nagyon látványos a felület, de egyrészt emiatt nem annyira átlátható, másrészt a gép hardverét keresztben lenyeli, gyakran másodpercek telnek el a reagálásig, pedig ez csak egy Home screen, és nem fut a háttérben semmi. Egy komolyabb alkalmazás (pl. iGo) mellett ez a felület beáll mint a gerely.

Pont ugyanezt akartam én is írni. Egyszerűen akad az egész,ez vagy a gyenge hardver miatt van vagy a szoft túlságosan béta még. Valóban néha másodpercek telnek el mire reagál a cucc pedig csak simán lapozgatott a haver. Emellett az is jól látszik ,hogy valóban nem érintés hanem nyomás érzékeny így elég furi lehet a kezelése. De azt elismerem ,hogy nagyon látványos a felülete bár ,hogy ez előny-e vagy sem az már más kérdés.

Aláírás 

Macőrült
Bejegyzések: 3158
#33 - 2008. május 08. @ 12:49 | mellőzöm  

úgy látom erőteljesen kezdődik (folytatódik) a hype az iPhone 2.0 körül :)

Aláírás 

imagine a world without colors, some people can…

Törzsvendég
Bejegyzések: 816
#34 - 2008. május 08. @ 17:35 | mellőzöm  

hát még én is keresem az érvet, hogy miért is kellene nekem iPhone…
a zene lejátszás nem érdekel (dobjam ki a méregdrágán vett iPod-ot?), filmet nem akarok rajta nézni (igy is elég rossz már a szemem...), a netet nem telon böngészem, etc.
ami viszont érdekel: méret, súly, egykezes kezelhetőség (kocsiban sms irás...). ezek terén asszem van némi hátrány a hasonló árú és tudású telókhoz képest, nem?
szóval ha kisebb és könnyebb lesz, mint egy féltégla, na akkor jön el az ideje. addig meg inkább telefont veszek és nem “felhasználói élményt”.

Aláírás 

MacPro 2,66 - MBP C2D 15” - iPod Nano 4GB
http://www.flickr.com/szoke

Veterán
#35 - 2008. május 08. @ 17:52 | mellőzöm  

“addig meg inkább telefont veszek és nem “felhasználói élményt”.”

Ó dehogynem, csak akkor másfajta “felhasználói élményben” részesülsz :)

Megismered a “lefagyott”, “belassult”, “újraindult”, “már megint mindent elfelejtett” stb. fogalmakat és a hozzájuk kapcsolódó népi szólásmondások széles tárházát.

No igen, ennek is megvan a maga szépsége és egészen biztos maradandóbb “élményt” nyújt, mint egy unalmas készülék, ami csak szimplán működik :)

Aláírás 

Macőrült
#36 - 2008. május 08. @ 18:10 | mellőzöm  
Ulkesh - 2008. május 08. @ 17:52

“addig meg inkább telefont veszek és nem “felhasználói élményt”.”

Ó dehogynem, csak akkor másfajta “felhasználói élményben” részesülsz :)

Megismered a “lefagyott”, “belassult”, “újraindult”, “már megint mindent elfelejtett” stb. fogalmakat és a hozzájuk kapcsolódó népi szólásmondások széles tárházát.

No igen, ennek is megvan a maga szépsége és egészen biztos maradandóbb “élményt” nyújt, mint egy unalmas készülék, ami csak szimplán működik :)

Érdekes módon az én telefonom ilyeneket nem csinál. Meg ilyeneket se.
Lehet vele telefonálni, sms-ezni, zenét hallgatni, akár bluetoothon keresztül is, kártyafüggetlen, garanciás, hazai szervizzel. Ja és 16k volt. Szóval én nem vagyok meggyőzve.

Aláírás 

Why so serious?

Veterán
#37 - 2008. május 08. @ 18:35 | mellőzöm  

“Érdekes módon az én telefonom ilyeneket nem csinál.”

Mit használsz?

Aláírás 

Macőrült
#38 - 2008. május 08. @ 18:47 | mellőzöm  
Ulkesh - 2008. május 08. @ 18:35

“Érdekes módon az én telefonom ilyeneket nem csinál.”

Mit használsz?

Alcatel c701

Aláírás 

Why so serious?

Veterán
#39 - 2008. május 08. @ 19:04 | mellőzöm  

“Alcatel c701”

Nekem egy sima 701-esem van tartalék mobilnak :)

Az alcák gyakorlatilag elnyűhetetlenek, bár olyan fapadosak, hogy már szálkás :)

De azért ne nagyon emlegessük ezt a készüléket egy napon egy iPhone-al :)
(Más készülék alatt én más smart mobilt értettem egyébként, ami összevethető vele)

Aláírás 

Törzsvendég
Bejegyzések: 742
#40 - 2008. május 08. @ 19:29 | mellőzöm  

Én meg az ájfón árán veszek egy kisebb ájpádklásszikot, meg egy telefont…
Vagy egy 32GB-s ájpádtáccsot+telefon..
Telefon:
http://www.nokia.hu/link?cid=PLAIN_TEXT_789648

Aláírás 

MB13, 2GB, 250GB, Harmann-Kardon Soundsticks 2+Dzsunka PC+Ubuntu

Veterán
#41 - 2008. május 08. @ 19:35 | mellőzöm  

“Telefon: http://www.nokia.hu/link?cid=PLAIN_TEXT_789648”

Az E51 szép és jó készülék, de a használatához követelmény a jó szem, tekintve a gyikfing méretű kijelzőjét (30x41 mm). :(

Aláírás 

Törzsvendég
#42 - 2008. május 08. @ 19:44 | mellőzöm  

van még egy nagy kedvencem, illetve 2, bár eléggé bunkofon mindkettő(nagy dögök), de mégis lehet, hogy az egyik lesz a következő telefonom…
http://www.nokia.hu/link?cid=PLAIN_TEXT_166474
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/p1i?cc=hu&lc=hu

Aláírás 

Macőrült
Bejegyzések: 3245
#43 - 2008. május 08. @ 19:50 | mellőzöm  
EDM - 2008. május 07. @ 18:21

iPutyu - 2008. május 07. @ 17:27Pedig barátom ha használnád néhány órát utána nem akarnád visszaadni a gazdájának hidd el. Egészen más olvasni róla és a jutyúbon nézegetni, valamint gsm guruk tesztjeit olvasgatni és EGÉSZEN MÁS használni. Hidd el. Az iPhone más.

Nem azt mondtam, hogy ingyen sem kéne, hanem, hogy jelenlegi formájában nem adok érte 100ezret. 30k max.

Nekem 50.000-et érne, ha normális BT lenne benne. Amúgy csatlakozom: 100.000-ért nagyobb durranások vannak az életben egy faszagántos telefonnál. De hát szabadság van, mindenki maga dönti el a fontossági sorrendet. :)

Aláírás 

http://www.varga.it http://www.flickr.com/photos/vargapeter http://www.juris.hu ügyvéd MacBookPro 2.2

Veterán
#44 - 2008. május 08. @ 19:55 | mellőzöm  

“http://www.nokia.hu/link?cid=PLAIN_TEXT_166474”

Jó és megbízható készülék, de még a régi rendszerrel és lassú procival van szerelve, ezért elég komótos a működése. (Az első olyan mobilom volt, amit 7 hónapig megtartottam :) )
Ha ilyesmi tetszik, akkor érdemes megvárni az E71-et.
http://mobilarena.hu/hir/nokia_e66_es_e71_kepgaleria.html

“http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/p1i?cc=hu&lc=hu”

P1-ről elég vegyes vélemények vannak, én nem ajánlanám. Itt mindenképpen érdemes megvárni az utódot.

Aláírás 

Veterán
#45 - 2008. május 08. @ 20:00 | mellőzöm  

“Nekem 50.000-et érne, ha normális BT lenne benne.”

Mit értesz normális BT-n?
Ha az A2DP-re, akkor valóban, ez kemény hiányosság.
Minden más (küldés-fogadás) teljesen feleslegesnek bizonyult a WiFi-s fileátvitel miatt.

“Amúgy csatlakozom: 100.000-ért nagyobb durranások vannak az életben egy faszagántos telefonnál.”

Tudod, én e90-ről váltottam át iPhone-ra és csupán egyetlen dolog hiányzik, mégpedig egy alapszintű táblázatkezelő, de ez is csak hetek kérdése, mert a QuickOffice átírása folyamatban van.
Ellenben nekem mindent megér, hogy ilyen könnyedséggel tudok böngészni és levelezni egy mobil eszközzel. Ebben sajna nincs a piacon más készülék, ami felvehetné a versenyt vele.

Aláírás 

Törzsvendég
#46 - 2008. május 08. @ 20:13 | mellőzöm  

Nem rossz az E71!!!
Ahogyan 5martinI is megmondta(initram 5==5 martini//tán berugtál?//), kinek mennyit ér egy telefon.
100k-ból inkább elmegyek nyaralni valami szép Európai városba, ahol van sok szépség, meg érdekesség, mert eddig sajnos csak melózni voltam külföldön…
én is húztam egy vonalat sokkal lejjebb, mint 100k, ha telefonról van szó…
Most pl egy Sanyiazerikszen Z530 i-m van két éve, és csak mostanában kezdett el xarakodni....
Érdekes, hogy Motorolám még nem volt soha, pedig már azok sem olyan rosszak, mint régebben…
Ájfónom meg max akkor lesz, ha 50k-ért meg lehet venni előfizetéssel valamelyik itthoni szolgáltatónál…

Aláírás 

Veterán
#47 - 2008. május 08. @ 20:25 | mellőzöm  

Én úgy vagyok vele, hogy a mobil az a használati eszköz, ami mindig nálam van és amit legtöbbet használok. Nem mindegy, hogy mennyi bosszúságot, vagy örömöt okoz a használata a mindennapokban. Ez pénzben nem mérhető, így én nem húzok vonalakat :)

Aláírás 

Törzsvendég
#48 - 2008. május 08. @ 20:50 | mellőzöm  

Ha teszem azt, 400k lenne az iPhone, akkor is megvennéd, mert te nem húzol vonalakat? :-D

Aláírás 

Macőrült
#49 - 2008. május 08. @ 20:51 | mellőzöm  
Ulkesh - 2008. május 08. @ 19:04

“Alcatel c701”

Nekem egy sima 701-esem van tartalék mobilnak :)

Az alcák gyakorlatilag elnyűhetetlenek, bár olyan fapadosak, hogy már szálkás :)

De azért ne nagyon emlegessük ezt a készüléket egy napon egy iPhone-al :)
(Más készülék alatt én más smart mobilt értettem egyébként, ami összevethető vele)

Hozza amit elvárok egy telefontól.

(dehát az ájfon sem smartphone, csak zenetelefon :))

Aláírás 

Why so serious?

Veterán
#50 - 2008. május 08. @ 21:10 | mellőzöm  

“dehát az ájfon sem smartphone, csak zenetelefon :))”

Jaja, zenetelefon, aminek saját operációs rendszere van, programokkal bővíthető a tudása stb. hoppá ez nem a smartphone definíciója?

Aláírás 

Hirdessen Ă–n is a beszeljukMacen
Az online Mac oktatás