Új fórum témák
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
- Linux G4
- Mac Mini G4 airport. Honn ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- Le a magyarországi apple ...
- RAW-WAR 36
- Belefagytak a szökőévbe a ...
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- MacWorld 2009: még a csev ...
- Azonnali kérdések topicja ...
- bM design 2008
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Egy kis segítséget kérnék ...
- Februári találkozó
- diafilmek nektek
- Sid Meier's Pirates for M ...
- Vortex - Volt Brokenstone ...
Hogy a retekbe állíthatom vissza Adiumba a contaktokat? Ez a kis buzi vagy 2 napja csak 5-7 partnert jelenit meg a 40 ből és pont azt a 5-7-et amit sohase használok. Elég fontos lenne mert munkához használnám, és nem akarom, hogy a sima msn egyszerre 15 ablakot toljpn ki a képre a legfrissebb verzió van fent! Gondoltam arra is, hogy a címjegyzékkel kavarnak hogy idegesítsenek, mert már volt rá példa.
Segítsetek ha tudtok, mert ez nem állapot!
hello,
plz segítsen nekem valaki, mert megőrülök… akárhányszro bejelentkezem, ezt az abalkot kapom: the following users are missing from your address book: és az 1ik partner msn címe…
winfos alatti msn-en minden oké, ott a partner, ezt az egyet pedig az adium nem ismeri fel… már vagy 10 szer hozzáadtam, hiába.. mit tegyek? adiumot újratettem, de hiába…
Valoszinu a rendszerbeallitasoknal (SysPref/International/Languages) a magyar az elso nyelv (ezt ajanlott angolra tenni).
Ha viszont a fenti opciora okod volt, akkor Get Info az alkalmazasrol, Languages, es kapcsold ki az osszes nyelvet, kiveve az angolt!
Sziasztok!
Csak nálam nem megy a File Transfer, vagy nálatok ok?
1.3.2-es verzió, Előző update óta nem megy a dolog
Preferences -> File Transfer -> Save files to: legördülő listában a következők:
- Item1
- Item2
- Item3
Köszi :D
És emiatt, ha valaki küld valamit, akkor behal az egész, nem tudja lementeni sehova.
Nos szerintetek mi ez?
Hello mindenki!
Nektek nem szokott olyan lenni, hogy olyan személyektől kaptok üzenetet adiumban aki nincs is a kontaklistában? Ilyeneket kapok folyamatosan: Hey cutie. I want to hook up but we are never online at same time Message me on MSN and let me know when we can chat.
Ugyanez a szöveg csak más “felhasználótól”. Hiába tiltom, törlöm, jönnek. Ma reggelre 5 ilyenem volt 5 különböző címről. PC-n ilyen nincs, melóhelyen azon fut az msn.