Új fórum témák
- upc chello probléma
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
- Linux G4
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- Azonnali kérdések topicja ...
- Le a magyarországi apple ...
- RAW-WAR 36
- Belefagytak a szökőévbe a ...
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- MacWorld 2009: még a csev ...
- bM design 2008
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Egy kis segítséget kérnék ...
- Februári találkozó
- diafilmek nektek
- Sid Meier's Pirates for M ...
- Vortex - Volt Brokenstone ...
holdenrol talaltam par jo kepet
http://www.seriouswheels.com/cars/top-2005-Holden-Efijy-Concept.htm
Szóval, kedvenc autó…
Lamborghini Gallardo LP560/4
http://www.youtube.com/watch?v=rbdZSLmfsXg
Még mindig nem döntöttem el mi legyen…
Ma jártam egy-két kereskedésben(használtban is)
Láttam egy-két szép Renault Scenic-et, meg egy gyönyörű Opel Meriva-t, meg egy még szebb Seat Leon-t....
NEM BÍROK DÖNTENI!!!!
Ráadásul az egyik haverhoz holnap megyek megnézni egy Golf 4-est (1.4 16v ezzel már előre csak az a bajom, hogy régi 2000/12 havi, de állítólag nagyon polír)
Meg egy Opel Vectra-t (ez is olyan “öreg” mint a Golf, csak ez 1.8T-s.. :-D)
Szóval mindkettő olcsó, de én inkább 4 év körüliben agyalok..
Szerintetek milyenek a Renault-k????
Mert a Seatok után azok tetszenek a legjobban, és nagyon kényelmesek…
Szerintetek milyenek a Renault-k????
Mert a Seatok után azok tetszenek a legjobban, és nagyon kényelmesek…
nekem mindenki azt mondta csak Renault ne vegyek. Aztan mégis azt vettem, Egy Scenic. Gyerekek imadják, megy gyorsan, kényelmes, tele extrakkal és én eddig megusztam viszonylag olcson a szervizekkel is. Nem egy szerelemautó (az a V70 Volvo lenne), de nagyon praktikus és kényelmes kocsi.
Kösz Marcell!
Csak, mert nekem is azt mondták, hogy Franciát ne! Mégis az egyik volt munkatársamnak még egy öreg Renault 21-ese volt, és 300 000 km-t elment mielőtt eladta..
Kényelmes volt, a maga módján fürge,és nem nagyon volt vele gondja. (külföldre jártunk vele melózni)
Szóval a Renault-k annyira nem lehetnek rosszak, csak az a baj, hogy Magyarországon ilyen “csak Német autót” őrület van, pedig vannak sokkal jobb nem Német autók…
PL amin meg vagyok lepődve most az a KIA CEED… Nagyon jó lett!!
Ráadásul, ha az ember egy kicsit hagyja, hogy máshonnan is érjék információk, rájön, hogy a KIA már évek óta nagyon nagy népszerűségnek örvend a terepjáróival nyugaton, nem csodálkoznék, ha a CEED is befutna.
De vissza a Renault-hoz…
Ha esetleg nem a Scenic-et választanám, hanem a Laguna-t, szerintem akkor is jól járok :-D
Nagyon tetszik a Renault-k belső tere is..
az a helyzet, hogy én nem nagyon értek a kocsikhoz. Beleülök azt vezetem. Használati eszköz. (bár alig használom, mert inkább bringázom). (Egyébként igy vagyok a számítógépekkel is, nem tudom hogyan működik, de nem is akarom megtudni, ezért van mac-em) Nekem nagyon bejön amugy az uj Citroen c4 picasso. Persze az én szempontjaim inkabb olyanok, hogy hosszu utazáskor a gyerekeknek jó legyen, biztonságos, kényelmes. De biztos vannak itt hozzáértők is…
Tehát elég erős az a kijelentés, hogy mindig is GM motorok voltak benne, hisz’ csupán csak a legújabb 9-3 SportSedan-ban és SportCombi-ban GM motor.biztos vagy ebben? :)))))))
ajjaj. Elfelejtkeztem két modellről (nem csoda)
saab 9-7X = Chevrolet TrailBlazer
saab 9-2x = Subaru Impreza kombi
Tehát elég erős az a kijelentés, hogy mindig is GM motorok voltak benne, hisz’ csupán csak a legújabb 9-3 SportSedan-ban és SportCombi-ban GM motor.biztos vagy ebben? :)))))))
ajjaj. Elfelejtkeztem két modellről (nem csoda)
saab 9-7X = Chevrolet TrailBlazer
saab 9-2x = Subaru Impreza kombi
ettol feltem, hogy jon korzo, es majd jol letol :-)
Szia!
A Renault a lehető legrosszabb választás, sokat tudnék mesélni róla,(6db cégautonk volt már Renault) mostanra megszabadultunk 4 től halleluja, csakugy mint a Peugeot tól.
Ha sok a felesleges pénzed szeretsz szervizekben A2,CKM és egyéb magazinokat olvasni akkor ajánlom, ha nem akkor az életed csődbe megy nagyon hamar!Mostanra Fordok és Nissan meg KIA maradt(nálunk a dolgozo választhatja ki milyen autot szeretne persze értékhatárral:))) és nagyon beváltak, nem ugy mint a franciák tragacsai.
Legutobbi péda ami mult héten zárult le:Vezérmű szij 72 000km nél elszakadt, motornak annyi(560 000ft árajánlat) garanciát senki nem válall(120 000 nél kel cserélni RENAULT előírás szerint!!!! akkor mire van garancia ha erre nincs) márkaszervizben szervizelt (pecsételt szervizkönyves) autóról beszélünk.Az ügy már Franiaországig ér el de nem lesz belőle semmi.Nos itt szüntettünk meg minden kapcsolatot a Renaultal és ajánlom neked is felejsd el még a nevét is!
Jóakaró
Sziasztok!
Nekem a Renault-tal pozitiv tapasztalataim vannak csak:
Szuleimnek van egy 2003-as Renault Thalia 1.4 amivel eddig meg semmi baj nem volt! Illetve nekem egy 2003-as Megane Grandtour 1.6, amit tavaly marciusban vettem hasznaltan egy VW Polo utan. Nagyon meg vagyok vele elegedve, kenyelmes, nagy, elvezet vezetni. (Megjegyzes: a Thalia azert furgebb :D, ami ertheto a kb900kg/98LE es a kb1200kg/110LE fuggvenyeben Thalia javara) Persze nagyban fugg gondolom, hogyan bannak veluk, a ceges kocsikat altalaban nem sajnaljak… ceges kocsinak regebben a VW Bora volt tuti :) Bar tapasztalatom nem volt vele.
Azert mert valaki befurdik egy kocsival attol meg nem az egesz marka a ludas… lehet talalni mas markaban is gyartashibasat…
Udv
Persze biztos van jó Renault is, de a vezérműszíj garanciaérvényesitésére akkor sem létezik mentség és ezjól tükrözi a cég, jelenesetben a Renault Baungartner színvonalát.(inkább veszít egy renault céges flottát ,5db autó,plussz terjesztjük ahol tudjuk eme estet ami szintén veszteség lesz) mint jogos garanciát téritsen meg egy 120 000km helyett 70 000km nél(nem 119 000nél!!!!) elszakadt vezérműszíj által okozott motorcserére.nos ez az ami mindent elárul egy cégől vagy egy márkáról, és erre azt hiszem nincs mentség!
Minden tiszteletem a bátor francia autósoknak. Nálunk vannak Megane-ok, Lagunak, sőt még Vel Satis is volt. Boldog vagyok, hogy egyedül én használok Volvot a cégnél. A többiek szopnak mint a szél. Ennyi trágyát. Két kollégámnak is elrepült az autópályán a pótféklámpa a hátsó ajtóról. Még jó, hogy nem okoztak vele balesetet.
Hat nem tudom. En annak idejen ugy tudtam, hogy 110 korul ment, es onnan fekezett. 75 a becsapodaskor volt a sebesseg.
4 feknyom volt az uton, amin latszott, hogy becsapodas elott megpordult a kocsi. (propeller alaku feknyomok) Ott voltam, megneztem a helyszint, kb amikor a kepek keszultek, azokban a percekben, mert epp arra jartunk.
A srac sertetlenul szallt ki a fejtetore allitott autobol, a hatso ajton keresztul. Allitolag az mentette meg, hogy nem volt bekotve…
De a pontos korulmenyeket senki nem ismeri.
Annyi szoljon Doki haverom vedelmere, hogy Sarvaron aranytalanul sok a kerekparos, es kozuluk nagyon kevesen ismerik a Kreszt. Idos nenik szambaznak fel ala a negysavos uton, a Penny Market meg a temeto kozt, a kormanyon 10 kilo bevasarolt cuccal, ontozokannaval. Nem is csoda, hogy HETENTE elutnek vagy gyereket, vagy idos nenit a varosunkban, szinte mindig ugyanazon a szakaszon, a Penny Market elotti zebran…
Jardan, vagy a mellekutcabol kozelednek a zebra fele, nem is latom oket, es fekezes nelkul atmegy elottem a zebran…
A masik a mellekutcabol kihajtas. Jobbra nem kell elnezni, mert csak kis ivben fordul ki jobbra, de BALRA SEM NEZ EL!!!
Ha jon velem szemben valaki, nem tudom kikerulni a barmot!!! Annyira felelotlenek, hogy nem igaz.
Na jo, nem huzom fel magam jobban.
Bocsi az OFF-ert!
OFF
Ha már ennyire tisztában vagy a tényekkel akkor nem gondolod, hogy Neked (és ottani autós társaidnak) kellene jobban figyelni rájuk, és lassabban hajtani? Egy biciklist nem véd meg semmi, mégha buta is…
Amúgy én inkább az “autós társaimra” haragszom akik nem indexelnek kifelé körforgalombó, vagy kifordulnak elém a tábla ellenére, és még sorolhatnám a sok nagyvérű autóval járó bunkók ismérveit…
ON
Amúgy én ebbe az országba ezt használnám ha nem enne 20L-t 100-on:
UAZ 469B, ezt nem félteném és úgy rendezném az “ügyes sofőröket”, mint Clive Owen a Shoot ‘Em Up-ban! “Gonosz vigyor” :oP
Akkor már álljon itt a poén is amit ellőtt benne:
“-Mi a különbség a luxusautó és a fa közt?
-A luxusautóban több a gyökér!!!”
Ja és az álom...hát az Audi A3 még mindig tetszik. (csak azt tudnám az a sok 50-60 feletti asszonyka mit keres egy 3 ajtósban...ez komoly)
peavey: ne haragudj nem rád értem de az a gyökér fajta pont a 3 ajtós autókban szokott ülni, hangos zenével és csörgő rendszámtáblával.
tudja vki h mennyit fogyaszt egy peugeot 307 1.6i? varosba?
Én nem tudom de ezt böngészd át(érdemes): totalcar.hu - Népítélet De a nagy töbség (benzines) bekap 7-8 lityit.
Egyébként úgy gondolom, hogy a céges autók meghibásodását nem kellene figyelembe venni. Mindenki úgy vezeti, hogy… szóval nem az övé, ez a lényeg.
Úgy vezeti hogy lerepülnek róla darabok???
És még ha igaz is, amit írsz: annál inkább látszik, melyik bírja rendesen.
Mercedes Benz S600 W140 6000ccm, 411le 2tonna önsúly 1994-es
Dodge Charger r/t 426 HEMI 7200ccm 425le 1969-es
Lancia Delta HF Integrale evo 3 2000ccm turbo, 340le
Peugeot 205 T16, 600kg, 680le, sajna betiltott rally autó
Mclaren F1, 6064ccm, 550le, 387,9km/h csúcssebesség
így ezek lennének a favoritok, de persze van még több is:)