|
Aktív
Bejegyzések: 118
|
Nem tuti, de sztem a leo-n futtatott paralells es vmware fusion is tud bootcamp-os xp-t futtatni.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 45
|
Wmware-t használtam korábban. Talán az lesz a legjobb ah azt is teszem vissza. Hátha valahogyen fel lehet ismertetni vele egy már installált windowst is. Remélem lehet, nem szívesen installálnám újra. |
|
Aktív
Bejegyzések: 260
|
a parallelsben van ilyen funkció, de én akárhányszor próbáltam, mindig csődöt mondott. (azóta már lehet hogy javították persze)
|
|
Aktív
Bejegyzések: 20
|
Amikor áttértem Mac-re (tavaly nyáron) én is készítettem a BootCamp-pel egy XP-s partíciót, mert azt gondoltam, hogy anélkül azért nem fogok meglenni. Uncsinak gondoltam úgy indítani, hogy csak Mac, vagy csak XP, ezért kipróbáltam a Parallels-t. Nem jött be, valamiért nem akart működni. Kipróbáltam a VMWare-t, simán működött, meg is vettem. Ettől kezdve nem is indítottam csak XP-t, mindig a VMWare-t használtam.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 45
|
Nekem van pár progim, ami csak Win alatt megy (számlázó programok), így mindíg szükségem lesz rá. A wmWare nekem is tök szuperül ment korábban. Semmi problémám nem volt vele.
Köszi, |
|
Aktív
Bejegyzések: 34
|
Szevasztok!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 20
|
nattila - 2008. április 15. @ 15:48
Figyu, szerintem nyugodtan mellőzhető ez a hangzatos szöveg a korábbi Win partíció beintegrálásáról, mert szerintem itt Mac-en ez nem valamiféle csoda, hanem természetesen elvárható és létező dolog. Nem kell ettől hanyatt esni…
|
|
Aktív
Bejegyzések: 19
|
Sziasztok! Tudja valaki, hogy boot camp partíciót, hogy kell berakni WmWare-be? Egyszer sikerült még tiger alatt, de most hogy újra telepítettem a gépem, sehogy se megy. :(
|
|
Aktív
Bejegyzések: 424
|
semmit nem kene tenni, ahogy elinditod a vmware-t, ki kell hogy irja a virtualis gepek kozt a boot camp-et...vagy olyan regen csinatam mar, hogy nem emlekszem :) |
|
Veterán
Bejegyzések: 1235
|
ennyire nem lehettek lámák
bootcamp töröl, ha nincs szükség natív win-re és tessék telepíteni virtuális meghajtóra a rendszert, sokkal gyorsabb, egyszerüen menthető (és törölhető :) ) |
|
Aktív
Bejegyzések: 21
|
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy Tiger alá még fellehet valahogy telepíteni a bootcampet, vagy már semmi esély működésre bírni? Nem találtam semmi konkrétumot a neten, ezért kérdem… Köszi a választ. |
|
Aktív
Bejegyzések: 37
|
sziasztok
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 723
|
patkos72 - 2008. május 09. @ 21:17 természetesen tudod törölni a particiót, bootcamp assistant elvégzi azt is |
Hello!
Tigert használtam, mellette windows is volt a gépen. Tigert lecseréltem Leora, de a winhez nem nyúltam. Még most is működik kifogástalanúl. indításnál tudok választani mit akarok indítani. Korábban a mac-ből is tudtam wint indítani, ezt nagyon szerettem is. Elég sokszor meg kell nyitnom a win-t. A kérdés az hoyg egy létező win particiót fel tudok e ismertetni a bootcamp-el vagy újra kell installálnom a wint, ha a régi módon akarom használni? Ha nem muszáj nem tenném ezt.
Köszi a választ!