|
Veterán
Bejegyzések: 1244
|
szati1 - 2008. április 21. @ 22:00 Egy meghivot kell szerezned egy tagtol, azzal olcsobban tudod merendelni a router-t. Termeszetesen Angliaba is elkuldik.:) |
|
Moderátor
Bejegyzések: 4532
|
EDM - 2008. április 21. @ 21:55iHope - 2008. április 21. @ 21:41“Mivel a szembeszomszédom, megyek és kiverem a fogát, aztán megcsinálom neki, mivel ez a szakmám.” Így már vágom :D |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 990
|
szati1 - 2008. április 21. @ 22:00 |
|
Moderátor
Bejegyzések: 730
|
szati1: Kérlek mellőzd a trágár kifejezéseket a fórumon, és kerüld mások sértegetését, akkor is, ha az illető nincs jelen a fórumon. Köszönöm |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 548
|
szati1 - 2008. április 21. @ 22:00 Írd meg PM-ben a mail címedet, és küldök meghívót. |
|
Aktív
Bejegyzések: 9
|
Senkit nem akartam megsérteni, konkrét személyre nem gondoltam.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 84
|
olvasgattam erről a témáról már más oldalakon is… ha egy hálózat nincsen levédve -tehát nyílt- akkor nem bűncselekmény csatlakozni rá és használni. ez talán inkább erkölcsi kérdés…
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 2958
|
ki törölte ki a hozzászólásomat?
|
|
Aktív
Bejegyzések: 315
|
Sziasztok! Azt hogy tudom megcsinálni, hogy a kábeles netemet összevonjam a Wifi-s nettel, hogy a sávszélesség összeadódjon? |
|
bM Függő
Bejegyzések: 5662
|
Hansen - 2008. április 22. @ 10:31 Ilyet lehet? |
|
Törzsvendég
|
Hansen - 2008. április 22. @ 10:31 röviden? sehogy. vagy arra gondolsz, hogy a saját kábeles netet a csaklizott wifivel? bridge-elni kéne tán a kapcsolatot. bár így sem látok sok esélyt rá. |
|
Aktív
Bejegyzések: 431
|
Hansen - 2008. április 22. @ 10:31 Ha van gépen egy olyan (router)szotver, ami tud terheléselosztást, miért ne? Nem tudom, hogy vannak-e PC-re ilyenek, de komolyabb routerekben van ilyen funkció. Legegyszerűbb megoldásként: létre kell hozni egy virtuális gépet és beállítani, hogy annak a forgalma a vezetékesre, míg a host forgalma a wifi-n menjen. Így a két csatornán párhuzamosan lehet letölteni. |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2958
|
imarci - 2008. április 22. @ 15:16 oké nem szemrehányásként kérdezem, csak úgy gondolom, hogy teljesen jogos véleményem volt, ráadásul nem volt sem megbotránkoztató, sem trágár, szóval mindegy :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 155
|
Nekem volt nyitott wifim. Aztán valaki elkezdett torrentezni, és lekorlátoztak. (Három nap alatt 60 giga letöltés)Azóta nincs nyitott wifim.:-P |
|
Aktív
Bejegyzések: 155
|
Walaki nem tudna segíteni abban, hogy vettem egy belkin wi-fi-s telefont, és amikor be akarok lépni a pasworrddel a hálózatba, akkor nem fogad el csak 5 vagy 13 karakteres kulcsot. De jó lenne neki a 10 vagy 26 karakteres hexadecimális kód is. Nem tudom mik ezek. WEP titkosítás van a neten. |
|
Törzsvendég
|
huta9020 - 2008. április 22. @ 13:31Hansen - 2008. április 22. @ 10:31Sziasztok!
és ezt mégis hogy képzeled 1 MAC addressel megoldani? ;) a virtuális gép is a router mögött van, tehát a router mac címével KÉNE játszani, de azt te nem duplázgatod sehová.
|
|
Moderátor
Bejegyzések: 730
|
Ha már itt járok: nekem Linksys WiFi routerem van és változó időközönként megszakad, majd magától újraindul a net. Majd ezt követően a torrent oldalak passzívnak látnak, amíg újra nem indítom a torrent kliensemet. Van ötletetek mitől lehet? MSN vagy Skype-on szívesen felvenném valakivel a kapcsolatot, aki megoldja a problémámat. Köszi |
|
Törzsvendég
|
első körben azt mondanám tolj rá egy friss firmware-t. és lehetőleg ne a gyárit. nem tudom mi a pontos típusa a routerednek, de én wrt-54gl -re tomatot szoktam pakolni. hasznos link mindenféle fw-ről: http://www.huwico.hu/node/550 egyébként a torrent oldalnak csak addig kéne passzívnak látni, míg nem küldesz egy update tracker szignált. vagy vársz 30 percet, hogy automatice frissítsen. kérdés esetén állok rendelkezésedre ;) dombj egy privátot, benne valami kontaktot (msn pref.) |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3096
|
Nekem a Tomato-val is csinálgat ilyen “megszakadást” a WRT54GL, de nem az összes géppel, csak az asztalimmal. Ezért úgy gondolom, hogy valszeg a gépen lesz a hiba (pl. driver régi). Mivel én nagyon nem torrizok, engem nem érdekelt különösebben a jelenség, mint azt a mélytengeri állatot, asszem úgy hívják Raja Fimus (lat.) |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3907
|
A szomszédom ablakán betekintve megnézem a filmet az sem tilos. De a ehez be kell törnöm a redőnyét, azt már nem tehetem meg. |
|
Aktív
Bejegyzések: 354
|
|
Összes oldal: 2
|
||||
| « Economist: Magyar zűrzavar | Mit kérdeznél a hazai képviselet vezetőjétől? » |

Engem érdekel ez a FON dolog,mivel a 3 giga elég kevés. Mit kell tennem hogy beléphessek, és hogy Angliában müködik -e?
Köszönöm.