|
bM Függő
Bejegyzések: 5208
|
OFF
|
|
Adminisztrátor
Bejegyzések: 11336
|
Fontos, hogy azonnal induljon? Nem todsz csak siman a PPT filehoz linkelni, amire kattitva megjelenne a file, majd a felahasznalo meg egy kattintassal el tudna inditani? |
|
Aktív
Bejegyzések: 55
|
dombi - 2008. március 24. @ 18:54 Fontos, hogy mindenhol egységesen jelenjen meg a prezentáció, ezért kell a pptview.exe. A sima indítás nem jó, mert nagyon sok finom beállítás + video van a prezentációban, s nem minden gép játsza le ugyanúgy… |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 900
|
Szerintem simán Keynote! Az egész prezi kinyomod videóban és azt beteszed egy HTML oldalra linkkel, ha klikkelnek rá induljon el. Ha meg azt akarod, hogy a CD behelyezésekor induljon el, akkor az AUTORUN.exe fájlban a videó nevét adod meg és megy. |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 900
|
Szerintem simán Keynote! Az egész prezi kinyomod videóban és azt beteszed egy HTML oldalra linkkel, ha klikkelnek rá induljon el. Ha meg azt akarod, hogy a CD behelyezésekor induljon el, akkor az AUTORUN.exe fájlban a videó nevét adod meg és megy. |
A problémám a következő, amire megoldást szerenék találni:
Egy powerpoint bemutatót csináltam, mely egy CD-re fog kerülni. A CD behelyézse után szeretném, hogy automatikus feljöjjön egy html oldal (html oldal kész). Azon egy képre bökve szeretném, ha elindulna a CD-n lévő ppview (power point viewer) exe-vel a ppt fájlom. (Ugye a power pointban a CD előkészítés menüben megcsinálja a szükséges fájlokat, hogy ha direktben szeretném indítani, minden ok legyen, de nekem valahogy hyperhivatkozásba kellene megcsinálni, hogy futtassa az autorun fájlt). Azért kell a ppview mert ha valamelyik gépen ahol meg akarják ezt nézni, más power point van vagy nincs esetleg, akkor is lejátsza “gond” nélkül.
Tudna nekem valaki ebben segíteni?