Fórum kezdőlap  »  Szoftver  »  Egyéb Szoftver  »  Prezentáció + video autorun

Aktív
Bejegyzések: 55
2008. március 24. @ 18:16 | mellőzöm  

A problémám a következő, amire megoldást szerenék találni:
Egy powerpoint bemutatót csináltam, mely egy CD-re fog kerülni. A CD behelyézse után szeretném, hogy automatikus feljöjjön egy html oldal (html oldal kész). Azon egy képre bökve szeretném, ha elindulna a CD-n lévő ppview (power point viewer) exe-vel a ppt fájlom. (Ugye a power pointban a CD előkészítés menüben megcsinálja a szükséges fájlokat, hogy ha direktben szeretném indítani, minden ok legyen, de nekem valahogy hyperhivatkozásba kellene megcsinálni, hogy futtassa az autorun fájlt). Azért kell a ppview mert ha valamelyik gépen ahol meg akarják ezt nézni, más power point van vagy nincs esetleg, akkor is lejátsza “gond” nélkül.

Tudna nekem valaki ebben segíteni?

Aláírás 

MacBook Black 2.2 GHz 160 GB HDD 2.5 GB RAM 10.5.2 + iPhone 8GB

bM Függő
Bejegyzések: 5208
#1 - 2008. március 24. @ 18:48 | mellőzöm  

OFF
Keynote-tal probalkoztal mar?
ON

Adminisztrátor
Bejegyzések: 11336
#2 - 2008. március 24. @ 18:54 | mellőzöm  

Fontos, hogy azonnal induljon? Nem todsz csak siman a PPT filehoz linkelni, amire kattitva megjelenne a file, majd a felahasznalo meg egy kattintassal el tudna inditani?

Aláírás 

MacBook Pro Core Duo 2.0, 2GB RAM

Aktív
Bejegyzések: 55
#3 - 2008. március 24. @ 22:36 | mellőzöm  
dombi - 2008. március 24. @ 18:54

Fontos, hogy azonnal induljon? Nem todsz csak siman a PPT filehoz linkelni, amire kattitva megjelenne a file, majd a felahasznalo meg egy kattintassal el tudna inditani?

Fontos, hogy mindenhol egységesen jelenjen meg a prezentáció, ezért kell a pptview.exe. A sima indítás nem jó, mert nagyon sok finom beállítás + video van a prezentációban, s nem minden gép játsza le ugyanúgy…

Aláírás 

MacBook Black 2.2 GHz 160 GB HDD 2.5 GB RAM 10.5.2 + iPhone 8GB

Törzsvendég
Bejegyzések: 900
#4 - 2008. március 24. @ 22:42 | mellőzöm  

Szerintem simán Keynote! Az egész prezi kinyomod videóban és azt beteszed egy HTML oldalra linkkel, ha klikkelnek rá induljon el.

Ha meg azt akarod, hogy a CD behelyezésekor induljon el, akkor az AUTORUN.exe fájlban a videó nevét adod meg és megy.

Aláírás 

http://www.pillanatprodukcio.hu

Törzsvendég
Bejegyzések: 900
#5 - 2008. március 24. @ 22:42 | mellőzöm  

Szerintem simán Keynote! Az egész prezi kinyomod videóban és azt beteszed egy HTML oldalra linkkel, ha klikkelnek rá induljon el.

Ha meg azt akarod, hogy a CD behelyezésekor induljon el, akkor az AUTORUN.exe fájlban a videó nevét adod meg és megy.

Aláírás 

http://www.pillanatprodukcio.hu

Magyar Macintosh Wiki
XMS