|
Moderátor
Bejegyzések: 6889
|
A kiexportalt cuccot, nem lehet megnyitni iWebben, a user/library-ben volt a cucc. Ha nem volt backupod, akkor kezdheted elolrol. |
|
Aktív
Bejegyzések: 71
|
Szia
|
|
Aktív
Bejegyzések: 117
|
Heh, jellegzetes iWeb oldal “csak” 666KB a nyitólap… Azt hittem csak Én és a kutyám blogokhoz használják ezt a szart… |
|
Aktív
Bejegyzések: 71
|
Hát én nem értek hozzá ezzel csináltam meg és szerintem nem annyira rosz. Most viszont ha nem tudom visszatenni akkor csinálhatom újra |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2110
|
akkor mi lenne, ha beimportálnád valamivel ami tudja kezelni a már exportolt anyagot is (próbálj ki pár trialt, hátha, vagy nézz utána) és esetleg átszoksz arra az iweb-ről? nagyon sok rá a panasz, lehet a későbbiekben is csak szívnál vele. |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 900
|
Zvi - 2008. március 24. @ 17:38 Hát, azért annyira nem szar ez a program. Természetesen nem a legjobb, de ha a nagyidat ülteted le elé, hogy 5 perce van összedobni egy oldalt, akkor mindenféle tudás nélkül készít egyet. Mert azért valljuk be az iLife programok erre vannak kitalálva! :) |
|
Macőrült
|
jól mondod. arra vannak kitalálva hogy a nagyi 5 perc alatt összerakjon vele valamit. a szóban forgó honlap pedig nem ilyen, és nem is hobbihonlap. persze mindenki maga dönti el, én csak ezt is bedobtam a megoldáshalmazba. merthogy az iweb azt mondják nem fogja neki visszaimportálni, de ha valami más megteszi, akkor nyert. |
|
Aktív
Bejegyzések: 56
|
Az iWeb-bel készített oldal menüsorába hogyan lehet magyar ékezetes karaktereket írni?
|
|
Aktív
Bejegyzések: 260
|
Én meg gratulálok a laphoz, mert fogtad magad és megcsináltad.
Meg azért is mert “fogadatlan” voltam. Amikor ez az oldal indult még nem ez volt a stílus és egyre inkább erre megy.
|
|
Aktív
|
Cash - 2008. április 20. @ 18:34
Lehet, hogy jól esett, de ezt itt mire válaszolva írtad?
|
|
Macőrült
|
H.T. - 2008. április 20. @ 18:21
Használd az univerzális html kódokat a betűk helyett, lehet forrásban kell belenyúlni.
|
|
Macőrült
|
na meg is van:
és így tovább.
|
|
Macőrült
|
fusionfan - 2008. április 20. @ 19:45 szerk: tényleg lefordítja, de amint mondtam, idézet és látod. |
|
Aktív
Bejegyzések: 260
|
bocs, még az előtted megjelent bejegyzések indították el… |
|
Aktív
|
Kösz, de a forráskódban nem tudom átírni.
Egy csomó ember sír az ékezetek miatt, pedig van iWeb-es oldal magyar menüvel, tehát létezik megoldás. |
|
Macőrült
|
Biztos van megoldás :)
|
|
Aktív
|
Azóta olvasgatok, keresgélek, kiderült egy rakat topicban már írtak róla, de csak sírás van, megoldás nuku.
kösz |
|
Macőrült
|
oké. megnézhtem, most van egy kis időm. pm-ben küldj linket vagy ilyesmi. |
|
Aktív
Bejegyzések: 344
|
A régi iWebbel nem volt ékezet gond a menükben. Az új változat hozta ezt a remek újítást, hogy immár a menüpont neve a fájl neve is.
condor: szerintem RapidWeaverrel (http://www.realmacsoftware.com/rapidweaver/) jobban járnál, de ez szigorúan magánvélemény.
|
|
Macőrült
|
azóta elküldtem a kollégának a javaslatomat, csak a topicot nem találtam meg hogy ide is beírjam :D
|
|
Aktív
Bejegyzések: 32
|
szisztok!
|
|
Aktív
|
patkos72 - 2008. április 29. @ 23:13
Erre teremtette a jó isten a RapidWeaver-t.
fusionfan-nek : kösz a segítséget, sikerült.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 13
|
Szia Condor! Az eredeti kérdésedre Handras-nak maximálisan igaza van, sajnos a publih to folder anyagot nem tudod visszaimportálni iweb -be, csak ha kimentetted a user/libary -ből a cuccot előtte. Ha nem akkor sajna előröl. |
|
Aktív
Bejegyzések: 375
|
Abban tudtok segíteni, hogy RapidWeaver meg tudja-e nyitni az iWebbel épített honlapot? Én úgy látom, hogy ez nem megy… Mindent újra kell építeni? |
|
Macőrült
Bejegyzések: 4476
|
Igen. A webszerkesztők többsége saját formátumot használ dokumentum mentésre ami (általában) nem kompatibilis más alkalmazásokkal és a kiexportált oldallal. |
|
Aktív
|
Bachman - 2008. április 30. @ 15:15 Köszönöm Bachman. Ettől féltem. Akkor most nem állok át az iWeb-ről… Egyenlőre kiszolgál, nekem nincsen vele bajom, bár már most érzem, hogy rendkívül korlátozott… |
|
Macőrült
|
<off>
|
|
Aktív
|
fusionfan - 2008. április 30. @ 18:45 Vettem! :-) Szarvashiba… Köszi. |
|
Aktív
Bejegyzések: 32
|
hello
|
Sziasztok.
Előre elnézést ha már valahol valakinek ebben a témában segítettetek de miután munka miatt kellene a segítség nem hiszem hogy elég gyorsan meglelném. persze lehet még senki nem is dobta fel a témát és csak én vagyok ilyen szerencsétlen.
A baj a következő. Van egy honlapom ( http://www.eurocaravan.hu ) ezt az iweb-el csináltam és bár művészet feltölteni sima, nem mac-es tárhelyre azért sikerült és működik. Viszont a gépemből elveszett azaz az iweb-ől. Miután feltettem a leopárdot az előbb mappába elmentett iweb oldalamat szerettem volna visszatenni hogy tudjam kezelni változtatni és majd ismét feltöltsem az oldalamra. Na ez nem megy. Nem tudom az előzőleg mappába mentett anyagot visszatenni így hónapok óta nem tudom a lapot frissíteni. Nagy a baj mert most már fontos lenne. Ha nem tudok tanácsot kapni akkor kénytelen leszek az egészet újra csinálni ami óriási munka. Segítsetek kérlek. Ha valaki volna oly szíves itt vagy emilen
ellőre is köszönet…