Fórum kezdőlap  »  Egyéb  »  Társalgó  »  Nemzetközi párnacsata nap

Aktív
Bejegyzések: 230
2008. március 24. @ 12:57 | mellőzöm  

Sziasztok, valamelyik helyszínen volt valaki kint?
http://www.indavideo.hu/video/Nemzetkozi_parnacsata_nap
Én éppen nem értem rá, de az ötlet nagyon tetszett. :)

Aláírás 

What would Jesus do?

Törzsvendég
Bejegyzések: 711
#1 - 2008. március 24. @ 13:31 | mellőzöm  

Voltam a Deak teren. Pufoltem mindenkit, akit ertem. Whahahaahahahaaaa!
Kiraly volt. Van is egy kis izomlaz vallban (:

Macőrült
Bejegyzések: 2117
#2 - 2008. március 24. @ 13:33 | mellőzöm  

az persze megint más kérdés hogy 100.000 ember úgy is tud feltűnést kelteni ha pl 5 percig takarítják valamelyik -vagy akár mindegyik- parkot (utcát, aluljárót, stb), lefürdethetnék a csöveseket, építhetnének gátat… de még rengeteg mást is tudok kitalálni ami szintén arról szól hogy sok ember összegyűlik valami célból, és valamit csinálnak csak úgy. nyugodtan lehetnének hasznosak is ezek az egyre divatosabb flashmobok (amik igazából rohanó, modern világunkból sokszor kihalóban lévő közösségi, “hovatartozási” érzést próbálják rövid időre visszaadni). valahogy úgy érzem, hogy a hülyeségre mindig van ideje meg energiája az embernek. van aki órákat utazott azért, hogy utána pár perc alatt szétverjen egy párnát valaki fején, és ott hagyja a szmötyit az utcán…

Aláírás 

MBP 1.83, 2Gb, 10.4.11

Törzsvendég
#3 - 2008. március 24. @ 13:36 | mellőzöm  

van akinek semmi nem eleg jo (:

Macőrült
#4 - 2008. március 24. @ 13:57 | mellőzöm  

de én nagyon megértő vagyok :) de ezeknek a megmozdulásoknak nem az a lényege hogy ú de nagyon szét akarsz verni ezer embert párnával, pörgetni akarod a hagymát vagy fejjel lefelé olvasni az újságot a mozgólépcsőn… az a lényege hogy érezd hogy ott vagy, hogy elmondhasd hogy részese voltál valaminek.
Akkor meg miért nem lehet az embereket rávenni arra hogy valami hasznosat csináljanak ilyen módon? vagy az már büdös ha értelme is van az egésznek? mert általában az. mert kimenni a meccsre (tüntetésre, stb) verekedni megint sokkal szórakoztatóbb ugye. (sorolhatnám)
az egész a társadalom milyenségét mutatja: valahogy a jó cél érdekében sokkal nehezebb összefogni mintha ugyanezt valami értelmetlen, vagy romboló érdekében kell tenni. pedig ha nem tanulja meg az emberiség hogy passzióból összefogjon másokkal a jó ügy érdekében, akkor nagyon hamar a csótányok lesznek az uralkodó faj a bolygón.

jó, tudom, piszok negatív vagyok, ez most egy ilyen nap. megyek is inkább vissza locsolni :)

Aláírás 

MBP 1.83, 2Gb, 10.4.11

Aktív
Bejegyzések: 221
#5 - 2008. március 24. @ 16:35 | mellőzöm  
fusionfan - 2008. március 24. @ 13:57

de én nagyon megértő vagyok :) de ezeknek a megmozdulásoknak nem az a lényege hogy ú de nagyon szét akarsz verni ezer embert párnával, pörgetni akarod a hagymát vagy fejjel lefelé olvasni az újságot a mozgólépcsőn… az a lényege hogy érezd hogy ott vagy, hogy elmondhasd hogy részese voltál valaminek.
Akkor meg miért nem lehet az embereket rávenni arra hogy valami hasznosat csináljanak ilyen módon? vagy az már büdös ha értelme is van az egésznek? mert általában az. mert kimenni a meccsre (tüntetésre, stb) verekedni megint sokkal szórakoztatóbb ugye. (sorolhatnám)
az egész a társadalom milyenségét mutatja: valahogy a jó cél érdekében sokkal nehezebb összefogni mintha ugyanezt valami értelmetlen, vagy romboló érdekében kell tenni. pedig ha nem tanulja meg az emberiség hogy passzióból összefogjon másokkal a jó ügy érdekében, akkor nagyon hamar a csótányok lesznek az uralkodó faj a bolygón.

jó, tudom, piszok negatív vagyok, ez most egy ilyen nap. megyek is inkább vissza locsolni :)

Szerintem jópofa ötlet, és évente egyszer lehet ilyet is csinálni. De tényleg volna értelme ezer féle más hasonló kezdeményezésnek is. Szerintem viszont már az is egy jó kezdő lépés, hogy a “spontán” esemény szervezői gondoltak rá, hogy utána el is kell majd takarítani a sok kömbéter tollat a helyszínről, és voltak, akik már akkor söpörték, meg zsákokba gyűjtötték, mikor a többiek még javában verték szét egymás párnáit (úgy másfél órával a kezdés után).

Következő hétvégén meg békejel hasonlóan nemzetközi felindulásból, várhatóan jóval kevesebb szeméttel. Nagy szemétszedő akciót meg a tv2 készül szervezni, bár annak egyik fő célja a saját népszerűsítése, de legalább valami hasznosra buzdít…

Törzsvendég
#6 - 2008. március 24. @ 23:48 | mellőzöm  

no meg a slager radio bumerangosainak “tartsd be a kreszt” megmozdulasa (:

Macőrült
Bejegyzések: 3280
#7 - 2008. március 25. @ 15:54 | mellőzöm  

és ha szervezük csoportos béremelést? :D

fusionfan: a gátépítésre még mennék is de csöveseket tudod mikor fürdetnék… ...csak azért nem írom tovább hogy ne legyen off topic és veszekedés.

Aláírás 

Roland Mc 202, JoMoX XBase09, Korg MS2000, PowerBook G4 17”

Macőrült
#8 - 2008. március 25. @ 16:22 | mellőzöm  

csak ex-has példákat mondtam - kinek mi a perverziója :)
(én a béremelős táborhoz csatlakozom)

Aláírás 

MBP 1.83, 2Gb, 10.4.11

Törzsvendég
Bejegyzések: 909
#9 - 2008. március 25. @ 19:53 | mellőzöm  

PillowFightDay Ajka

Aláírás 

Life is random…
iBook G4, iPod Shuffle 1GB “Blue”
http://www.dreampartyteam.hu http://www.meredek.hu

Magyar Macintosh Wiki