|
Törzsvendég
Bejegyzések: 711
|
Voltam a Deak teren. Pufoltem mindenkit, akit ertem. Whahahaahahahaaaa!
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 2117
|
az persze megint más kérdés hogy 100.000 ember úgy is tud feltűnést kelteni ha pl 5 percig takarítják valamelyik -vagy akár mindegyik- parkot (utcát, aluljárót, stb), lefürdethetnék a csöveseket, építhetnének gátat… de még rengeteg mást is tudok kitalálni ami szintén arról szól hogy sok ember összegyűlik valami célból, és valamit csinálnak csak úgy. nyugodtan lehetnének hasznosak is ezek az egyre divatosabb flashmobok (amik igazából rohanó, modern világunkból sokszor kihalóban lévő közösségi, “hovatartozási” érzést próbálják rövid időre visszaadni). valahogy úgy érzem, hogy a hülyeségre mindig van ideje meg energiája az embernek. van aki órákat utazott azért, hogy utána pár perc alatt szétverjen egy párnát valaki fején, és ott hagyja a szmötyit az utcán… |
|
Törzsvendég
|
van akinek semmi nem eleg jo (: |
|
Macőrült
|
de én nagyon megértő vagyok :) de ezeknek a megmozdulásoknak nem az a lényege hogy ú de nagyon szét akarsz verni ezer embert párnával, pörgetni akarod a hagymát vagy fejjel lefelé olvasni az újságot a mozgólépcsőn… az a lényege hogy érezd hogy ott vagy, hogy elmondhasd hogy részese voltál valaminek.
jó, tudom, piszok negatív vagyok, ez most egy ilyen nap. megyek is inkább vissza locsolni :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 221
|
fusionfan - 2008. március 24. @ 13:57 Szerintem jópofa ötlet, és évente egyszer lehet ilyet is csinálni. De tényleg volna értelme ezer féle más hasonló kezdeményezésnek is. Szerintem viszont már az is egy jó kezdő lépés, hogy a “spontán” esemény szervezői gondoltak rá, hogy utána el is kell majd takarítani a sok kömbéter tollat a helyszínről, és voltak, akik már akkor söpörték, meg zsákokba gyűjtötték, mikor a többiek még javában verték szét egymás párnáit (úgy másfél órával a kezdés után). Következő hétvégén meg békejel hasonlóan nemzetközi felindulásból, várhatóan jóval kevesebb szeméttel. Nagy szemétszedő akciót meg a tv2 készül szervezni, bár annak egyik fő célja a saját népszerűsítése, de legalább valami hasznosra buzdít… |
|
Törzsvendég
|
no meg a slager radio bumerangosainak “tartsd be a kreszt” megmozdulasa (: |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3280
|
és ha szervezük csoportos béremelést? :D fusionfan: a gátépítésre még mennék is de csöveseket tudod mikor fürdetnék… ...csak azért nem írom tovább hogy ne legyen off topic és veszekedés. |
|
Macőrült
|
csak ex-has példákat mondtam - kinek mi a perverziója :)
|
Sziasztok, valamelyik helyszínen volt valaki kint?
http://www.indavideo.hu/video/Nemzetkozi_parnacsata_nap
Én éppen nem értem rá, de az ötlet nagyon tetszett. :)