Fórum kezdőlap  »  Hardver  »  Egyéb Hardver  »  Keyboard Setup Assistant Reset?

Macőrült
Bejegyzések: 2336
2008. március 23. @ 22:51 | mellőzöm  

Új PC-s billentyűzetem felismertetésekor valószínüleg rossz típust választottam ki, így most a nulla és az í betű helyet cserélt. Hogyan lehetne resetelni? Ha terminálban elindítom, azt mondja, hogy nincs ismeretlen keyboard a rendszerben… Egy-két keyboard plistet már töröltem :), de egyelőre semmi változás.

Aláírás 

you can tune a guitar, but you can’t tuna fish!
http://www.fishbloom.com

Aktív
Bejegyzések: 221
#1 - 2008. március 24. @ 05:09 | mellőzöm  

Én a numerikus billentyűzetem nem tudom felismertetni vele. Hiába dugom rá, mindig azt kéri, hogy nyomjam meg a Shift melletti billentyűt....de egy numerikus billentyűzeten nincsen Shift…

Macőrült
#2 - 2008. március 24. @ 10:03 | mellőzöm  

A terminálban le lehet tiltani az Assistantot (goggle), ha állandóan zaklat.

Aláírás 

Veterán
Bejegyzések: 1630
#3 - 2008. március 24. @ 10:59 | mellőzöm  

Macőrült
Bejegyzések: 4516
#4 - 2008. március 24. @ 14:57 | mellőzöm  

petnekiabel, én már próbáltam, semmi eredmény. Vettem egy olcsó gagyit, hátha támogatja a rendszer és majd csinálok belőle MAME vezérlőt (eredeti játéktermi Jostick és gombok).

Legelöször nekem is feljött a Keyboard Setup Assistant de azóta a nagy semmi. :)

Aláírás 

---> [ Bachman’s Big Home ] <---

Aktív
#5 - 2008. március 24. @ 15:43 | mellőzöm  
iFish - 2008. március 24. @ 10:03

A terminálban le lehet tiltani az Assistantot (goggle), ha állandóan zaklat.

Nem zaklat állandóan, de nem is a zaklatás nem tetszik. Felőlem jöjjön fel minden alkalommal, csak értelmes beállítások legyenek benne, és utána működjön rendesen minden.

petnekiabel - 2008. március 24. @ 10:59

atomtenger, ezt probaltad?
http://www.macosxhints.com/article.php?story=20080310030635237

Még nem néztem, de majd lecsekkolom.

Van egy Belkin Nostromo N52 Speedpad játék vezérlőm is, ami nem csak játékra aklalmas, (arra még nem is használtam) hanem remek kiegészítő eszköz kép, hang, videó és egyéb szerkesztő programok vezérlésére. Elvben van hozzá maces vezérlő progi, de az se látja Mac alatt. Win alatt bezzeg gond nélkül feltelepült.

bM Függő
Bejegyzések: 5251
#6 - 2008. március 24. @ 19:01 | mellőzöm  
atomtenger - 2008. március 24. @ 15:43

Van egy Belkin Nostromo N52 Speedpad játék vezérlőm is, ami nem csak játékra aklalmas, (arra még nem is használtam) hanem remek kiegészítő eszköz kép, hang, videó és egyéb szerkesztő programok vezérlésére. Elvben van hozzá maces vezérlő progi, de az se látja Mac alatt. Win alatt bezzeg gond nélkül feltelepült.

Ezt nezted?
Apple - Downloads - Drivers - Nostromo SpeedPad n52

Ez marc 8-i frissitesu

Aktív
#7 - 2008. március 24. @ 23:58 | mellőzöm  

Míg nem mondtad, nem néztem. Eszembe se jutott, de úgy tűnik, hogy megoldás, köszi szépen!

Aktív
#8 - 2008. április 09. @ 07:10 | mellőzöm  

Arra van valami mód, hogy sima (win gombos) USB billentyűzeten néhány gombot átprogramozzon az ember, hogy macen normálisan lehessen használni? pl legyen alma gomb meg ilyenek. Tök jó lenne, ha nem kéne emiatt vennem egy maces bilt, viszont így elég kényelmetlen használni a másikat.

Macőrült
#9 - 2008. április 09. @ 09:07 | mellőzöm  

A sima win gombos billentyűzeten a win gomb az alma, a többi kb. ua.

Aláírás 

Aktív
#10 - 2008. április 11. @ 23:09 | mellőzöm  

Tényleg, én végig az Altotnyomkudtam a Win gomb helyett, mert ugye az van a Macen a szóköz mellett.
,-((((

Viszont a 0 és a í fel van rajta cserélve, ami elég zavaró, meg az is, hogy a home end stb gombok nemműködnek. De legalább nem lehetetlen a használata, csak nehézkesebb.

ForFour design
XMS