- iMac 5.1 2GHZ/2GB/160GB ...
- A LEGÚJABB MacBook Pro 13 ...
- Apple monitor átalakító k ...
- Új csomagolás sérült Magy ...
- iMac 149ezer MacBook Whi ...
- Moshi Macbook tokok, véd ...
- iMac 21.5” és 27 ...
- Apple Magic Mouse
- IPOD A LEGJOBB ÁRON!!! + ...
- Cinema 20”-23” ...
- MB Pro 15”Unibody, ...
- iMac 2.16GHz C2D 20” ...
- *MacBook Pro 13" 2.53GHZ/ ...
- MACBOOK, MACBOOK PRO (13- ...
- IPOD TOUCH 49ezer Ft-tól, ...
- MacBook Pro 13” 2.2 ...
- Mac Mini G4 1.25
- 5. gen. ipod nano;majdnem ...
- MacBook Pro 15” Akk ...
- 3G iPod Nano 4 GB 4GB ezü ...
- Macbook 2,16Ghz/2GB/320GB ...
- Powerbook G4 Titanium DVI ...
- iPhone 3g 16gb eladó...cs ...
- Intel Macmini core2duo, C ...
- Magic Mouse
- Külföldi független 3G kiz ...
- Apple bluetooth headset
- Ipod Touch 8gb Dobozos fu ...
- iFrogz Frosted Luxe telef ...
- iFrogz Treadz fekete szil ...
RSS
Új fórum témák
- Apple Airport Extreme Bas ...
- VGA kabel MacBook-hoz
- Szerintetek mini vagy iMa ...
- iTunes vezérlése Hanggal
- iMac / iTunes hiba?
- Keresztnév választás
- OSX alatt szakadozó net
- Appstore hiba!?
- Parallel Desktop
- AppStore regisztráció pro ...
- 3D-s embert keresünk CSAK ...
- Logic pro ikon hozzáadésa ...
- Toltottségjelzo hiba?
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
Sziasztok
Minap vettem egy G4 MDD 1.25 ös gépet amiben 2 Gb ram volt.Az előző gazdija feltelepítette rá a Leopardot, azt mondja h nála működött. Mindegy már itt a gép. Mikor először beindítottuk már feltűnt hogy lassú.Elem nem volt az alaplapban, ezért tettünk bele ujat. Az egyik RAM hibás volt ugy gondoltuk hátha ez okozza a lassulást,és ezért kiszedtük. Most 1.5 Gb van benne. Így is lassú volt, tehát szakihoz fordultam hogy mi lehet. Ő javasolta a Tiger-t fel is tette, de valamiért nem akar bebootolni.Eljut addig, hogy a kék csík végigszalad, de utána csak a szivárvány szinű kör van… A OSX telepítés végén pedig nem indult újra csak napocska volt.
És amikor a Leopard volt rajta akkor sem indult ujra, és leállni sem volt hajlando.
Végigolvastam a topicokat, meg amit találtam külföldi oldalakat, de nem találtam hasonló hibajlenséget… mindenhol azt írják hogy PRAM-reset, de nem müxik a dolog.
A hibák sora:
Nincs “gong” amikor elindul a gép.
Nem reagál a Command-Option-P-R billentyűkombinációra.
Megáll a rendszer betöltése a kék sáv után…
Továbbá nem tudom hogy hiba-e, de világít egy piros led a videókártya és a RAM-slotok között.
Segitsetek ez az első macem, de nem hittem hogy baja lehet egy macnek.
Előre is köszi a segítségeteket.
Kérdés. MacBook-omon takaritast vegzek es van egy previous system konyvtar ami 13 gigat foglal. Kinyirhatom?
azt olvastam, hogy a “szaki” feltette a Tiger-t. Nála még ment? mozgasd át a kártyákat, nézd meg nem mozdult e ki valami a helyéről. aztán ha akkor sem indul, add neki vissza, hogy mutasson rendszert rajta.
azt olvastam, hogy a “szaki” feltette a Tiger-t. Nála még ment? mozgasd át a kártyákat, nézd meg nem mozdult e ki valami a helyéről. aztán ha akkor sem indul, add neki vissza, hogy mutasson rendszert rajta.
Szia!
Nem, az előző gazdi tett fel rá egy Leopardot, majd mikor ezek a dolgok kiderültek (hogy lassu, meg minden ) akkor került át hozzám a gép, és a Tiger telepítése nem sikerült tisztességesen.(vagy sehogy)
A “Szaki” javasolta a Tigert, mert az még erre a gépre jó, viszont a Leopard ami volt rajta az már a Core2, G5 kategória…
Megbízható szakember, csak ő sem látott még hasonló szindrómákat.
Pl.: Hogy miért nem működik a PRAM reset…. meg ilyenek.
Viszont az előző gazdi annyiban korrektnek tűnik, hogy telefonban megígérte, hogy ha nem sikerül működésre bírni a gépezetet akkor a vételárat visszaadja. (persze telefonon)...
Köszönöm a tanácsot, meg fogok mindent mozgatni. Remélem lesz belőle Macim.
Sziasztok.
Felkerült egy Tiger a gépre, és szépen dolgozik, kivéve, hogy nincs hang továbbra sem.
nincs “gong”, és ha valamilyen hangot kellene kiadni, akkor egyszerüen belassul a gép, és szivárványozik.
Mindent megmozgattam, kiszedtem a procit, visszatettem, Továbbra sincs hang. Minden müködik, de hangot nem ad a gép.
segitség!
köszi
Sziasztok.
Nos meglett a megoldás!
Furcsa mód a beépített speaker volt a ludas. Valoszinüleg zárlatos. Amint lehuztam menetközben a gép alaplapjáról a dugóját, felgyorsult a gép, és lön a csoda! VAN HANG! persze a speakert nem kötöm vissza egy jó darabig :)
Vagy megnézem mi baja.
Köszi
sziasztok.
remélem valaki tudd nekem válszolni eltünt a hang az i mac emröl szolt egyszercsak nagy csönd hangszoro ikon alatt egy kis kör áthuzva és semmi hang nincs ujra frissités sem uj szoftver egyszer csak csönd a jobb felsö sarokban a hangszorora katintva max hangeröt mutata de nem lehet szabályozni nem engedi:(
segitséget elöre is kösszönöm