|
Adminisztrátor
Bejegyzések: 11336
|
Ne aggodj miatta. Foleg, ha minden mukodik. |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 754
|
Csináld meg még egyszer :o) |
|
Aktív
Bejegyzések: 21
|
Ugyan ez a két sor.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 315
|
Szerintem nem ugyanaz a két sor! Legalábbis van különbség a kis és nagybetűk között. Én úgy tudom, hogy a Unix-nál fontos a kis és nagybetű különbözősége… de lehet, hogy rosszul tudom! :) |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 980
|
idioty - 2008. március 22. @ 14:06
valamit elneztel
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1742
|
tényleg úgy tűnik mintha két DataBaseSetUp folder lenne különböző kis és nagybetűkkel, és ez kicsit megzavarná. vicces hogy először A-nak kellene lennie, de B, aztán B-nek kellene lennie de A ... Mihez tartozik a Developer/Examples foldered? Meg kellene nézni hogy nem lehet-e egyet csinálni a kettőből. de ez tényleg inkább csak érdekesség, nem hiszem hogy bármi problémát okozbna. |
|
Aktív
Bejegyzések: 118
|
nekem nem java-ra de ua hibat irta ki tegnap. nem tudta megjavitani. diskwarrior sem.
|
|
Aktív
|
mobbo - 2008. március 22. @ 14:48idioty - 2008. március 22. @ 14:06Szerintem nem ugyanaz a két sor! Legalábbis van különbség a kis és nagybetűk között. Én úgy tudom, hogy a Unix-nál fontos a kis és nagybetű különbözősége… de lehet, hogy rosszul tudom! :)
tudom, hogy azok a betűk “érdekesek”, de arra gondoltam, hogy lehet a kis és nagybetűk közötti különbség miatt lesz olyan…
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1582
|
Idioty, igazad van, de ez nem UFS, hanem HFS+ (legalábbis gondolom, hogy az van neked). Márpedig ott a kisbetű és nagybetű között nincs különbség. Megőrzi, de nem különbözteti meg. Ergo nem szabadna HFS+ alatt két ilyen “különböző” mappának létezni. Javaslok egy Repair Disket. (Próbáld ki: csinálj a Desktopra egy Readme és egy ReadMe nevű mappát vagy fájlt. A Finder nem engedi.) |
|
Aktív
|
Okés! Csak felhívtam a figyelmet a különbözőségre, és tippeltem :) Másra nem nagyon tudtam gondolni :) |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 566
|
Egyébként van case-sensitive HFS+ (10.3-as szerver óta javítandó az UNIX kompatibilitást) és lehet is ilyenre formázni a lemezt és erre telepíteni az OS-t, de nem hinném, hogy itt ezzel állnánk szemben. |
|
Veterán
|
De ha HFSX lenne is rajta, hogy került volna fel így pont ez a 2 könyvtár? ;-)
|
|
Aktív
Bejegyzések: 21
|
-rwxrwxr-x 1 root admin 2244 Feb 19 15:44 Developer/Examples/JavaWebObjects/DataBaseSetUp/dbdump.sh és nem case sensitive a fájlrendszer (default format). Igazándiból nem értem, hogy mi történik itt és egyébként is miért kell nekem egy Software Update után ilyenekkel játszani, + miért romlik el? én nem piszkálom el… |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 566
|
A jogjavítás alapját a /Library/Receipts mappában lévő .pkg fájlok képzik. Megeshetett az, hogy ezt a fájlt két telepítő is telepítette és ezekbe a visszamaradó .pkg-ba más jogosultságokat jegyzett be. A Disk Utility végigmegy a dolgokon a pkg-kban leírtak szerint javítva, ha erről a fájlról két helyen van bejegyzés akkor kétszer nézi meg és állítja át. |
|
Veterán
|
Ilyenkor a bundle-ben lévő plist fájloknak nem illene azonosítani a dolgot (különböző verziók esetén)? Vagy ha kétszer kerül be ugyanaz a Pkg (vagyis ugyanaz a verzió), akkor a későbbi felülírná az újat, nem?
|
Ezt mondja az aranyos:
Permissions differ on “Developer/Examples/JavaWebObjects/DataBaseSetUp/dbdump.sh”, should be -rw-rw-r-- , they are -rwxrwxr-x .
majd
Permissions differ on “Developer/Examples/JavaWebObjects/DatabaseSetup/dbdump.sh”, should be -rwxrwxr-x , they are -rw-rw-r-- .
;-)