Az online Mac oktatas

RSS

Üdvözlünk a magyar Macintosh fórumon!   ·   Belépés   ·   Regisztráció
Fórum kezdőlap » Egyéb » Társalgó » Segíts kérlek, keresek egy filmet:
Oldalak száma: 2
Segíts kérlek, keresek egy filmet: 
Aktív

Bejegyzések: 91
Rank
imolnar avatar

# 51 - 2008. okt. 13. @ 22:38

Amit keresek égen-földön: Halálfejesek (1967)
1968-ban játszották Budapesten a mozik, és egyszercsak betiltották…
Eredeti címe Born Loser

Minden megoldás érdekel!!!

Aktív

Bejegyzések: 99
Rank
orwell avatar

# 52 - 2008. okt. 14. @ 04:40

Eper és vér (The Strawberry Statement)
ha esetleg meg van valakinek, nagyon megköszönném.

Aláírás 

“1984”

iMac G5, Mini C2D

Aktív

Bejegyzések: 1
Rank

# 53 - 2008. okt. 18. @ 17:50

Kedves MadCat!

Nekem megvan az általad keresett film, 2 lemezes, ha még aktuális írj.

Üdv,
Ledelka

Aktív

Bejegyzések: 42
Rank
iGeresz avatar

# 54 - 2008. okt. 19. @ 02:47

Sziasztok!

Én a Vámpírok Havannában című rajzfilmet keresem magyar nyelven! Tud valaki segíteni? Eredeti nyelven megvan, de jó lenne a régen megszokott magyar. :-D
(Meg a spanyolt nem vágom)

Aláírás 

MacBook Core 2 Duo 2.16Ghz/ 3G RAM OSX 10.5.4

Aktív

Bejegyzések: 84
Rank
Eampiart avatar

# 55 - 2008. okt. 28. @ 20:41

Hello! nem tudom néz-e itt valaki egyáltalán ilyeneket, de azért megpróbálom :D Szval még régebben néztem azt hiszem a cartoon network-ön egy olyan “mesét” amiben volt egy tommy cable nevű kissrác, és egy világítótoronyban lakik, meg vele laknak ilyen földönkívüliek, akik általában belerángatják valamibe… ha jól emlékszem van benne valami olyaasmi édességbolt is, aminek talán az volt a neve, hogy Spanky kapitány nemtudommije… szval sok a konkrétum… xD már kerestem a google-ön, a cartoon n. lapján, de nem találom. remélem vkinek beugrik, vagy van gyereke, aki nézte/nézi :D:D

Aláírás 

MacBook 2GHz | iPod Nano | iPhone 3G 8GB
beszeljukmac.com - Palringo Group

Aktív

Bejegyzések: 5
Rank
CHiR avatar

# 56 - 2008. okt. 28. @ 20:47
Eampiart - 2008 okt. 28. @ 20:41

Hello! nem tudom néz-e itt valaki egyáltalán ilyeneket, de azért megpróbálom :D Szval még régebben néztem azt hiszem a cartoon network-ön egy olyan “mesét” amiben volt egy tommy cable nevű kissrác, és egy világítótoronyban lakik, meg vele laknak ilyen földönkívüliek, akik általában belerángatják valamibe… ha jól emlékszem van benne valami olyaasmi édességbolt is, aminek talán az volt a neve, hogy Spanky kapitány nemtudommije… szval sok a konkrétum… xD már kerestem a google-ön, a cartoon n. lapján, de nem találom. remélem vkinek beugrik, vagy van gyereke, aki nézte/nézi :D:D

Szerintem ezt keresed: http://hu.wikipedia.org/wiki/Űrkedvencek

Aláírás 

.:iMac 20” 2.66Ghz - OSX 10.5.4 Leopard:.

Aktív

Bejegyzések: 84
Rank
Eampiart avatar

# 57 - 2008. okt. 28. @ 20:50

áááá, nagyon gyors voltál, ez az amit kerestem, köszönöm szépen :D:D:D

Aláírás 

MacBook 2GHz | iPod Nano | iPhone 3G 8GB
beszeljukmac.com - Palringo Group

Aktív

Bejegyzések: 279
Rank
Kalmár Tamás avatar

# 58 - 2008. nov. 07. @ 05:27

Sziasztok!
Megint egy filmcímet keresek. A film a 90es években készülhetett, karácsonyi film. Olyasmi van benne, hogy egy csajszinak összeírnak mindenfélét egy karácsonyi listára, majd bedobják ilyen kívánság ládába (egy áruházban dolgozik a csajszi, mint parfüm eladó), mert ő nem hisz ebben, viszont minden amit felírt neki a kolléganője (passz) az teljesül neki. Sajnos nem emlékszem nagyon sok részre, mert olyan 8 éves lehettem kábé, amikor néztem (lehet, hogy több passz). Van benne egy olyan jelenet, amikor egy kisfiú parfümöt szeretne venni az anyukájának és elkezdi kérdezgetni a csajszink, hogy milyen az anyukája, mit szeret satöbbi és így kiválaszt egy tökéletes illatot neki. Egy jelenettel később jön a kisfiú apukája és nem érti, hogy miért akar parfümöt venni az anyukájának, mivel halott és akkor mondja a fiú, hogy azért mert ha érzi azt az illatot, akkor az anyukájára emlékszik. Nem láttam végig a filmet, szerintem az elejét sem leginkább ez a rész maradt meg bennem, mert megható volt.
Köszi előre is, ha valaki tud segíteni!
Üdv, Tamás

Aláírás 

WindBook :) - i’m lovin’ it -
Next upgrade: Kingston 2GB Ram, Hitachi 160 GB hard drive, stickers

Oldalak száma: 2