Új fórum témák
- HD Sentinel for MAC? Mere ...
- upc chello probléma
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- RAW-WAR 36
- Azonnali kérdések topicja ...
- Belefagytak a szökőévbe a ...
- Le a magyarországi apple ...
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Sid Meier's Pirates for M ...
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- hdd probléma
- MacWorld 2009: még a csev ...
- bM design 2008
- Egy kis segítséget kérnék ...
- Februári találkozó
- diafilmek nektek
Hello! nem tudom néz-e itt valaki egyáltalán ilyeneket, de azért megpróbálom :D Szval még régebben néztem azt hiszem a cartoon network-ön egy olyan “mesét” amiben volt egy tommy cable nevű kissrác, és egy világítótoronyban lakik, meg vele laknak ilyen földönkívüliek, akik általában belerángatják valamibe… ha jól emlékszem van benne valami olyaasmi édességbolt is, aminek talán az volt a neve, hogy Spanky kapitány nemtudommije… szval sok a konkrétum… xD már kerestem a google-ön, a cartoon n. lapján, de nem találom. remélem vkinek beugrik, vagy van gyereke, aki nézte/nézi :D:D
Hello! nem tudom néz-e itt valaki egyáltalán ilyeneket, de azért megpróbálom :D Szval még régebben néztem azt hiszem a cartoon network-ön egy olyan “mesét” amiben volt egy tommy cable nevű kissrác, és egy világítótoronyban lakik, meg vele laknak ilyen földönkívüliek, akik általában belerángatják valamibe… ha jól emlékszem van benne valami olyaasmi édességbolt is, aminek talán az volt a neve, hogy Spanky kapitány nemtudommije… szval sok a konkrétum… xD már kerestem a google-ön, a cartoon n. lapján, de nem találom. remélem vkinek beugrik, vagy van gyereke, aki nézte/nézi :D:D
Szerintem ezt keresed: http://hu.wikipedia.org/wiki/Űrkedvencek
Sziasztok!
Megint egy filmcímet keresek. A film a 90es években készülhetett, karácsonyi film. Olyasmi van benne, hogy egy csajszinak összeírnak mindenfélét egy karácsonyi listára, majd bedobják ilyen kívánság ládába (egy áruházban dolgozik a csajszi, mint parfüm eladó), mert ő nem hisz ebben, viszont minden amit felírt neki a kolléganője (passz) az teljesül neki. Sajnos nem emlékszem nagyon sok részre, mert olyan 8 éves lehettem kábé, amikor néztem (lehet, hogy több passz). Van benne egy olyan jelenet, amikor egy kisfiú parfümöt szeretne venni az anyukájának és elkezdi kérdezgetni a csajszink, hogy milyen az anyukája, mit szeret satöbbi és így kiválaszt egy tökéletes illatot neki. Egy jelenettel később jön a kisfiú apukája és nem érti, hogy miért akar parfümöt venni az anyukájának, mivel halott és akkor mondja a fiú, hogy azért mert ha érzi azt az illatot, akkor az anyukájára emlékszik. Nem láttam végig a filmet, szerintem az elejét sem leginkább ez a rész maradt meg bennem, mert megható volt.
Köszi előre is, ha valaki tud segíteni!
Üdv, Tamás