|
Aktív
Bejegyzések: 189
|
2008. március 17. @ 19:44
| mellőzöm
|
|
Aktív
Bejegyzések: 189
|
Hihetetlenül nagyon szépen köszönöm! |
|
Aktív
Bejegyzések: 108
|
én a new york bandáit keresem már 10éve..de hiába :( |
|
Aktív
Bejegyzések: 24
|
“én a new york bandáit keresem már 10éve..de hiába :(”
Gangs of New York az eredeti címe?
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1079
|
New York bandáit? Könyörgöm, az még nincs is 10 éves, mit kell azon keresni? |
|
Aktív
Bejegyzések: 289
|
gautama - 2008. március 17. @ 23:56 ebben van valami |
|
Aktív
Bejegyzések: 168
|
Én meg nagyon szeretném végre megnézni a Berlin felett az ég ( Himmel Über Berlin ) c. filmet....valakinek esetleg meglenne? |
|
Aktív
Bejegyzések: 393
|
humanoid - 2008. március 18. @ 09:55 Erre a filmre én is jelentkeznék! |
|
Aktív
Bejegyzések: 108
|
gautama - 2008. március 17. @ 23:56 Én voltam a hibás,csak gyorsan beirtam.Akkor mégegyszer: Tehát az adott filmet szinkronosan keresem,nem feliratosan.A 10évet pedig csak úgy irtam,értse úgy aki kötekedni akar hogy régóta. ennyi. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1594
|
Őőó szóval biztos, hogy nekik joguk van terjeszteni ezt a filmet?? ;-] |
|
Aktív
Bejegyzések: 58
|
Csak rákerestem aztán kidobta a net a címeket....... Nem kötelező használni..... |
|
Aktív
Bejegyzések: 298
|
van egy nagyon szép film, nem tudom ki ismeri, a címe: Yesterday Children’s
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1412
|
ez a kincsvadászok, az egyik kedvenc filmem. :)
|
|
Veterán
|
ha valaki tudna egy linket, ahonnan megszerezhető a how high, az plz írjon. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1242
|
ati
|
|
Aktív
Bejegyzések: 247
|
ati445 - 2008. március 19. @ 20:38 Nekem meg Bp-van meg.Ha esetleg meg van Dropbox-od, akkor még találkoznunk se kell és kölcsön tudom adni:-) |
|
Veterán
|
megtaláltam egy bizonyos oldalon. :) de azért köszi!! |
|
Aktív
Bejegyzések: 500
|
Én évek óta a ‘Virágot Algernonnak” címû filmet vadászom, keresem, kutatom de eredménytelenûl. Ha valaki esetleg ötlettel tudna szolgálni, hogy hol lehet megvenni ezt a gyönyörû filmet, legyen kedves szóljon nekem.
|
|
Veterán
|
almaTom : ha megvenni akarod akkor : http://www.netpiac.hu/display/index.phtml?do=termek&termek_id=139# |
|
Veterán
|
almaTom : ha megvenni akarod akkor : http://www.netpiac.hu/display/index.phtml?do=termek&termek_id=139# |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 978
|
ati445 - 2008. március 25. @ 00:44 Most nem azert, Ati, de ott van a szallitasnal, hogy nem rendelheto.:) |
|
Veterán
|
akkor le kell tölteni rapidshare ról. pm ment almaTom. |
|
Moderátor
Bejegyzések: 3003
|
Van olyas valaki, akinek megvan a “Doctor Who”?
|
|
Aktív
Bejegyzések: 112
|
De jó, hogy van ilyen topic… Nagyon régóta keresek egy filmet… Egy csapat fickó fát vág Kanadában az erdőben. Egyszercsak egy ufo jön, és elviszi az egyik fiút. Jön egy nyomozó az FBI-tól, aki kikérdezi a srácokat. De a film elején, ahogy zajlik a cselekmény, rájössz, hogy mindegyiknek van indítéka, hogy eltegye láb alól a srácot. A nyomozó kérdezgeti a fiúkat, akik nem merik elmodani a sztorit, mert félik, hogy nem hisznek nekik (azt hiszem). A lényeg, hogy a srác néhány nap után előkerül, anyaszült meztelenül vmi buszmegállóban. És onnantól kezdve tiszta paranoid a srác, és mutatnak képeket arról, hogy mit csináltak vele az idegenek, meg mik zajlottak vele az űrhajón. Még a Southpark - Cartman anális beültetése című részben is volt “Movie Connection” erre a filmre, ahogy Cartmant húzza az idegen végig az űrhajó padlóján. Most, hogy ezt mondom, meg is nézem az IMDB-t, de ha vki esetleg tudja a film cmíét, vagy megvan neki, azt nagyon megköszönném. Roppant brutális film! |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 584
|
én pedig a “hajnalodik és már ez is valami” c. vígjátékot keresem szinkronosan (még mindig). esetleg feliratos is jöhetne.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 27
|
TDani - 2008. május 04. @ 00:51 http://seriesfree.users.smsbase.hu/sorozat.php?id=29 itt minden megvan :) |
|
Moderátor
|
tomteam - 2008. május 04. @ 11:02TDani - 2008. május 04. @ 00:51Van olyas valaki, akinek megvan a “Doctor Who”? Sajnos nem működnek a letöltés linkjei. De azért köszönöm szépen! :-) |
|
Aktív
|
TDani - 2008. május 04. @ 11:35tomteam - 2008. május 04. @ 11:02TDani - 2008. május 04. @ 00:51Van olyas valaki, akinek megvan a “Doctor Who”? 2 perce probaltam, nalam mukodik mindegyik. |
|
Moderátor
|
tomteam - 2008. május 04. @ 11:49TDani - 2008. május 04. @ 11:35tomteam - 2008. május 04. @ 11:02TDani - 2008. május 04. @ 00:51Van olyas valaki, akinek megvan a “Doctor Who”? Le is töltődnek a .r01 és stb. fájlok? Mert nekem nem. |
|
Aktív
|
TDani - 2008. május 04. @ 11:57tomteam - 2008. május 04. @ 11:49TDani - 2008. május 04. @ 11:35tomteam - 2008. május 04. @ 11:02TDani - 2008. május 04. @ 00:51Van olyas valaki, akinek megvan a “Doctor Who”?
Meg egyszer kiprobaltam es mukodik.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 230
|
Sziasztok,
|
Sziasztok,
Körülbelül, olyan jó 10 éve volt egy gyerek/családi kalandfilm. Nem tudom a címét, azt keresem. A film arról szól, hogy talál pár fiú, meg lány egy térképet egy padláson és elindulnak bicajjal megkeresni a helyet. Elérkeznek egy kunyhó féleséghez, aminek az oldalában van egy fagyis hütő is. Aztán ott van egy gonosz néni, meg annak van valamilyen fia lent az alagsorban, aki ilyen torz, de jófej. Utána bekerülnek valamilyen csapdákkal teli barlangrendszerbe, majd egy hatalmas barlangi üregbe, amiben 1 vagy 2 kalózhajó is van tele kincsekkel és akkor ott harcolnak azzal az öreg nénivel vagy már nem tudom, hogy kivel. A vége meg az, hogy kijutnak onnan, egy tengerparti kép, homokos part, jönnek az aggodó szülők, meg rendőrség-mentők és the end. A film elején meg rémlik bennem egy jelent, hogy egy fekete srác az egyik házból a másikba átmegy ilyen kötélen, szóval, így ilyen okos szerkezettel átcsúszik…
Remélem tudja valaki, hogy melyik filmről beszélek, mert nagyon meghatározta a gyerekkorom. :D
Előre is nagyon szépen köszönöm, ha tud valaki segíteni! Már az is jó érzéssel fog eltölteni, ha tudja valaki, hogy melyik filmre gondolok. :)
Üdv, Tomi