|
Törzsvendég
Bejegyzések: 779
|
Szerintem, ha már tényleg tenni akarunk valamit, akkor egy kicsit közvetlenebb segítséget is igénybe vehetnénk.
Nekem annyit sikerült kiderítenem róla, hogy Cupertinoban is van háza, ami azért elég bíztató.
Esetleg az Almalap/Ferenczy Gábor tud közelebbi elérhetőséget is, ha már készített vele riportot. |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 518
|
A Lánchídas dolog simán megoldható lenne még pénzzel is beszállnék a dologba:) Steve megtörölhetné a szemét a meghatódottságtól:) Meg néhány sajtósnak szólni. Sztm hatásos volna… |
|
Aktív
Bejegyzések: 429
|
Az index ugrana a dologra az biztos. A molinót kell kifizetni meg megtudni a bűntethetőségi részét a dolognak |
|
Aktív
Bejegyzések: 44
|
a büntetési tétele max pénzbírság és esetleg benttartanak egy éjszakát, ha éppen nncs humorérzékük...:) mellesleg ugrana arra minden, főleg ami bulvár. |
|
Aktív
Bejegyzések: 18
|
én is örülnék, ha az apple végre ideérne a rendes boltjával/szervízével/itms-ével együtt… nekem is könny szökne a szemembe, ha ez végre megtörténne… azzal együtt, hogy orwell biztosan nem gondolta az 1984 írása közben, hogy 60 év múlva az emberek maguk fognak szaladni a nagy testvérhez, hogy az költözzön már végre be hozzájuk :) ma még örülünk, ha az itms-ben vásárolhatunk, holnap meg már CSAK azt vehetjük meg, ami ott kapható. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1206
|
Esélyes, hogy az Apple is beperelne hitelrontásért. :-) |
|
Törzsvendég
|
kertesz - 2008. március 17. @ 23:52 Hitelüket nem rontaná semmiben. Nem kitalált és mondvacsinált problémáról van szó, nagyot csalódnék bennük ha ezért perelnének, ez nekem nem illik az Apple képbe. Ha megtörténne megszületne a Mapplesoft:P |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3152
|
vidacsm - 2008. március 17. @ 22:31 Photoshopban mindenképpen :) |
|
Moderátor
Bejegyzések: 3300
|
tms - 2008. március 18. @ 00:38vidacsm - 2008. március 17. @ 22:31Szerintem van simán itt pár olyan elszánt ember aki megcsinálná a lánchidas dolgot..:D Tehát akkor holnap a Lánchídon ugye? Hozom a zászlót is. (az epölöset most) |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2115
|
Már látom is a tudósítást: “A szervezők szerint 2-3 ezer, a rendőrség szerint 2-3 ember volt jelen.” ;-) |
|
Törzsvendég
|
A törzsőrmester meg hepciáskodna h miféle almát akarunk mi, vannak szép pirosak:) Ezt ki is nézem egykét tőzsőmetterbőő:) |
|
Aktív
|
emberáldozat is kéne hogy felfigyeljenek. mondjuk mártírok akik lenyeltek 1-1 almát egyben (szárastul) és megfulladtak a szent cél érdekében. |
|
Aktív
|
csak vicceltem de az apple logónak nincs köze a hófehérkéhez? |
|
Aktív
|
“The forbidden fruit” :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 99
|
vidacsm - 2008. március 17. @ 23:42 Hi! A molinót én olcsón megszerzem :) |
|
Törzsvendég
|
tms - 2008. március 18. @ 10:35 Tetszik a kép:) Vmi iesmire gondoltam én is igen. Autós forgalmat nem zavarna a dolog és a rendőrségnek bejelentve, nemhiszem h elutasítaná a dolgot. Csak abban az esetben nem engedélyezné ha a forgalmat más módon nem lehetne elvezetni. Azonban a lánchíd járdáján kit zavarna egy ilyen. Az Apple-nek lehetne küldeni mailt is, az esetleges problémák elkerülése végett! |
|
Aktív
|
a bejelentéssel annyi sántít, hogy nem tüntetésről van szó. ez szerintem inkább esik a közterületi reklám kategóriába (főleg előre bejelentve), ami viszont az illetékes önkormányzat hatásköre és jó pénzt kér érte… Ezt úgy a legköltséghatékonyabb kivitelezni, ha a molinót páran kiviszik és egyszercsak kilógatják. persze szólni kell a médiának előtte nem sokkal, hogy nézzenek már ki egy percre a lánchídhoz. utána meg kitenni netre sok képet és diggelni ezerrel, esetleg pár emilt szétküldeni az amerikai és európai sajtóhoz, hogy tudjanak róla. valamint nem árt belekalkulálni, hogy nem lesz kint sokáig, mert a rend őrei érzékenyek, továbbá tuti le fogják foglalni és nem látjuk többet… ja és az erszébet híd nem illene jobban az apple-höz? mégiscsak fehér :)))) |
|
Törzsvendég
|
nagysandor - 2008. március 18. @ 11:16 Sztm ez inkább demonstráció, de az tény van reklámértéke is, de manapság minek nincs? A demonstráció sztm a rendőrséghez tartozik. Na de igazából ha van egy hatósági engedélyed akkor azért a rendőr sem tud sokat tenni ellene. A rendőrség egyébként tudtommal nem engedélyez, csak tudomásul vesz és akkor ok a buli. Ellenkező esetben fog csak reagálni h nem engedélyezi. Sztm az apple-t érdemes lenne értesíteni erről:) |
|
Aktív
Bejegyzések: 393
|
Bár én messze lakom, de támogatom az ötletet! És ha tudok segítek is amiben lehet! |
|
Aktív
Bejegyzések: 2
|
szerbuztok, a magam részéről elküldtem pár amerikai arcnak, és az egyik eztet írta vissza: first letter: “Szia Laszlo, This is awesome. Apple Cupertino is about a mile from my house. You want me to walk this over to them? :) Ron” and the second: “[..]I forwarded your link on to my two friends at Apple computer, so it’s working it’s way to the top. :) The story had like 1300 Diggs so I think it’s getting lots of people looking at it. Go apple in Hungary![..]” bots :o) csak nehogy betiltsák az egész internetet, ahogy Kínában |
|
Aktív
Bejegyzések: 427
|
Most komolyan, nem lenne ennek a dolognak helye a hírek között? :o |
|
Macőrült
|
Ha írsz belőle egy hírt és beküldöd, lehet, hogy Dombi kirakja, de a hírek nem maguktól képződnek, hanem valakinek meg kell írnia őket ;-) Úgyhogy ennyiben nem jogos Angelday kritikája, hogy a Beszmac sznobériából “nem foglalkozik” az üggyel. |
|
Aktív
|
Fera - 2008. március 18. @ 13:08 De bizony! sőtt már késő is hozzá. Nagyon sajnálatos hogy a (minden bizonnyal) legaktívabb magyar mac közösségnél nincs kirakva.. |
|
Macőrült
|
|
|
Moderátor
Bejegyzések: 7051
|
Irtam Dombinak, ki fog kerulni, csak be volt havazva, es nem volt ideje ra. Ha valaki bekuldte volna a hirt mar kinn lenne, mert az csak egy gombnyomas az adminban. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1349
|
Handras - 2008. március 18. @ 14:23 Közben ki is került. |
|
Aktív
Bejegyzések: 128
|
lehet én kaptam fals információt de úgy hallottam hogy az Apple 210-ben kis hazánkba jön hivatalosan… |
|
Veterán
Bejegyzések: 1534
|
tényleg digg-elhetnének többen, itt van vagy 6000 user.... |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 684
|
Angelday már a kampány következő fázisán dolgozik…
|
|
Veterán
|
|
|
Aktív
Bejegyzések: 93
|
Kellene valami nagy botrányt csinálni, hogy benne legyünk a médiában! :D |
|
Moderátor
Bejegyzések: 7051
|
miisii - 2008. március 18. @ 14:56 Csak epp nincsenek regisztralva a Diggre. |
|
Aktív
|
Handras kicsit több optimizmust… LESZNEK! :D |
|
Aktív
Bejegyzések: 93
|
Én is most regisztráltam! :D |
|
Veterán
Bejegyzések: 1534
|
Handras - 2008. március 18. @ 15:47miisii - 2008. március 18. @ 14:56tényleg digg-elhetnének többen, itt van vagy 6000 user.... én is ezért regeltem be, kb. 3 percbe került, annyi fáradtságot nem sajnáltam én sem! EMBEREK!!! EZ A MINIMUM!!! :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 408
|
Én azt hallottam hogy azért nem megoldható itthon az iTunes Store, És ezért iPhone se lesz itthon, mert a bankok 200ft alatt nem utalnak át semmit, és akkor nemtudsz majd venni egy db számot 99centért.(170ftért) |
|
Aktív
|
iDani - 2008. március 18. @ 19:01 Ella banknál az átutalások ingyenesek a magánszámláknál.... |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 537
|
iDani - 2008. március 18. @ 19:01 nettó hülyeség. |
|
Veterán
|
Nem hiszem. Kártyával nem lehet a boltban 2 kiflit venni? |
|
Aktív
|
itt nem kártyás fizetésről van szó… egyébként még a 2 kiflit is ingyenesen veheted egyes bankoknál ahol szerződtek az eladóval.... akár 1ft-ot is ingyenesen át lehet utalni jobb bankoknál |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 601
|
lol, csak 3-4 nap késésben van a beszmek? |
|
Veterán
|
Sima kártyás vásárlás ez, nem pedig átutalás az Apple számlaszámára a megjegyzés mezőben a zeneszám nevével vagy sárga csekk kérése az Apple-től. :-) |
|
Aktív
|
bah.... azé mert a kártya számát kell megadni attól még nem lessz kártyás fizetés..... a boltokban azért nem szeretik a kártyás fizetést mert plusz eszköz meg idő meg 4%… itt csak azonosításra van a kártya, hogy le tudják emelni az összeget, ergo nincs kártyahasználat |
|
Aktív
Bejegyzések: 90
|
A minap utaltam át 100 Ft-ot az OTP-s forintszámlámról egy Budapest Bank-os forintszámlára. Az már más kérdés, hogy 180 Ft-omba került a 100 Ft-on felül az utalás, de átment a pénz. |
|
Aktív
Bejegyzések: 90
|
Szerintem megoldható volna olyanformán is, mint az internetes mobiletelefonos kártyafeltöltések. Azt is megoldották valahogy, és kártyás vásárlásnak számít. Másik megoldás lehet, hogy csak feltöltőkártyával lenne elérhető a szolgáltatás, így egyszerre vesz az ember párezer forintért egy kártyát, mint a Gift Card odakünn. Harmadik megoldás: PayPal. |
Összes oldal: 4
|
|||||||
| « szaggatás mentes 1080p HD | Steve Jobs stanfordi beszede - feliratosan » |
tapossunk egy üzenetet egy búzatáblába, majd nyáron :P
Nomeg egy almát.