|
Veterán
Bejegyzések: 1641
|
Nekem tökre tetszik ez az egész ötlet. Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz a vége, remélem sikerrel jár a dolog. :) Még nem tudom hogy de valahol, valahogy megpróbálom én is terjeszteni az igét. :D |
|
Aktív
Bejegyzések: 93
|
Ha valaki a flickr-re tol fel valami képet ami az üggyel kapcsolatos, az tagelje fel a “WeWantAppleHungary” taggel. ;) Köszi. :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 105
|
Hát mondjuk a magyar oprendszer nem hiányzik, de a minőségibb support valamint az artistjus rémisztgetése jól jönne ;) Főleg az utóbbi… iTunes-ban való vásárláshoz mi szükséges? Gondolom bárki vásárolhat aki rendelkezik nettel és bankkártyával nem? |
|
Moderátor
Bejegyzések: 6889
|
netman - 2008. március 18. @ 23:37 Csekit :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 93
|
Handras - 2008. március 19. @ 01:01netman - 2008. március 18. @ 23:37Ha valaki a flickr-re tol fel valami képet ami az üggyel kapcsolatos, az tagelje fel a “WeWantAppleHungary” taggel. ;) Köszi. :)
őő, ennek mi köze a magyar Apple-höz?
Talán a “fuckin’” szó kapcsán asszociáltál rá? :)) |
|
Veterán
Bejegyzések: 1129
|
netman - 2008. március 19. @ 01:08Handras - 2008. március 19. @ 01:01netman - 2008. március 18. @ 23:37Ha valaki a flickr-re tol fel valami képet ami az üggyel kapcsolatos, az tagelje fel a “WeWantAppleHungary” taggel. ;) Köszi. :) Még hogy mi? Ilyet is akarunk az Apple-től, na. :) |
|
Moderátor
Bejegyzések: 6889
|
netman: azokat a kepeimet taggeltem be amiket rengetegen neznek. Asszem a tagek miatt is felhozza a google a wewantapplehungaryt. Meg igy csoportosan egyszerubb volt a tageket hozzaadni a kepekhez. :) |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2905
|
http://itcafe.hu/hir/hungary_wants_the_mothersheep.html Nagy levegő, hörgés in-dul! :) |
|
Veterán
Bejegyzések: 1630
|
Teljes védhető vélemény, kivévén azt, hogy sehol sem kap 3 év garanciát a gépéhez, csak ha külön megveszi, amit viszont itthon is megtehet, persze máshogy; a másik, hogy ha nincs iTunes Store, akkor persze hogy sok a torrent. Ahogy Amerikában is sokan torrenteznek (valszeg többen, mint itthon), és mégis van iTunes Store meg ezer másik szolgáltatás. Sok embernek kényelmesebb, mint torrentezni, és sok olyan embert is elér (pl. idősebbeket), akik viszont egyáltalán nem torrenteznek, vagy csak egyszerűen nincs fenn az anyag a neten.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 287
|
|
|
Aktív
Bejegyzések: 32
|
petnekiabel - 2008. március 19. @ 13:44 Én nem hinném, hogy anniyra védhető. Ez csak a szokásos fikázós média hozzáállás a saját kis (szintén szokásos) ferdítéseikkel. |
|
Aktív
Bejegyzések: 3
|
Én sem gondolom, hogy ez helyes hozzáállás. Sajnos - és ezen nem tudom, hogy valamikor sikerül-e változtatni - nálunk generációk óta egymás fikázása a menő. Nem csak erre a konkrét cikkre vonatkoztatva. Mások kezdeményezéseiben, dolgaiban nem a jót látjuk meg és nem támogatjuk ezeket, hanem abból kovácsolunk erényt, hogy a másikat sározzuk. Más kérdés persze, ha “objektív” érvelés alkotja a gerincét egy ilyen cikknek és nem a szerintem átható ellenérzés. Mivel lett boldogabb az idézett cikk írója azzal, hogy megmondta a tutit? |
|
Aktív
Bejegyzések: 3
|
ez mondjuk igaz |
|
Aktív
Bejegyzések: 217
|
Csináltam egy videót az oldalra, feltöltöttem a YouTube-ra, meg is jelenik a videóim között, de amikor le akarom játszani, csak tölt és nem indul el. Ez normális és csak időre van még szüksége, vagy valami elcs*sződött? |
|
Aktív
Bejegyzések: 88
|
Sokan mondják hogy az is a probléma hogy kevés apple cuccot adnak el.
http://applehun.extra.hu/ :) 1perc alatt összedobtam ezt a “reklám” oldalt. :) ha nem baj |
|
Aktív
Bejegyzések: 404
|
tv - 2008. március 19. @ 19:32 Ugyan...Finnországban sem hiszem h olyan sok Mac-et adnak el, százalékos arányban lehet jobbak...De tény jóval kevesebben is laknak ott (4millió?), így nem elhanyagolható piac vagyunk mi magyarok. Egyszerűen ha jobb a szervíz, elöbb érnek a termékek (úgy mint az Apple elsődleges piacain),aktuális a site, van iTunes store, van magyar lokalizáció stb. sokkal vonzóbb lesz a termék. Azért szégyen eléggé az ha egy fél milliós gépnél vagy egy több százezres gépnél várnod kell hónapokat alkatrészre/gépre/programra stb. és addig meg nézd a plafont… |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 913
|
tv - 2008. március 19. @ 19:32
Köszi! persze hogy nembaj… De ha odadod az index html-t akkor felteszem én is
|
|
Macőrült
|
|
|
Aktív
|
|
|
Aktív
Bejegyzések: 247
|
Nagyon jó ötletnek tartom, ezt a “mozgalmat”, bár nemtudom, hogy mennyire lesz sikeres és hogy az apple mennyire szar le minket, de mindenesetre mindenképp jobb mint a semmi. sőt..
|
|
Aktív
|
Amit belinkeltem hírt, abban az is van hogy már olvasták az apple-nél is. “állítólag” |
|
Veterán
Bejegyzések: 1265
|
nekem mondjuk magyar os x nem kell(persze nem mindenki tud angolul,igy ertheto a keres),a kezdemenyezes maga is dicseretes… remelem sikerul!!!
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1015
|
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 782
|
ez valami gordzsösz:
:DDDDDDDDDDD |
|
Aktív
Bejegyzések: 181
|
Én is feldobtam flickr-re!Kíváncsi vagyok mi lesz ebből :) |
|
Veterán
|
CharlieBrown - 2008. március 21. @ 09:50 Nem kicsit kemény :D |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 851
|
engem egyáltalán nem sért a film, de kicsit durvának érzem a Steve Jobs és Hitler közti párhuzamot.. |
|
Macőrült
Bejegyzések: 4512
|
Hú… nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Imádtam ezt a filmet, Bruno Ganz hihetetlenül jó benne, úgyhogy nekem nem a Hitler - Jobs párhuzam fájt, hanem az, hogy erre használták a filmet. Másrészről viszont zseniális!!! :))) Körbe is küldöm. |
|
Aktív
Bejegyzések: 217
|
Ezt a Hitleres videót szerintem a Gyurcsány bukása c. videó ihlette:
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1630
|
Azért a közvetlen ihletet Hitler XBox Live-ról való kizárása szolgáltatta mindkét esetben asszem :-)
|
|
Macőrült
|
lakospeter - 2008. március 21. @ 13:45 Hát elég nagy szánalom, ha az ihlette. Illene ismerni az stolen car, és a banned című remekeket. |
|
Törzsvendég
|
most nézem ezt a pikcsört:
nem durva kicsit az apróbetűs rész a piros alma alatt alsó margó közelében??? |
|
Aktív
|
Eljutott az Apple-höz!
|
|
Törzsvendég
|
magyarul kapott egy sablonválaszt.
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 587
|
Akkor en is had alljak be a sorba, bar egy nem tulsagosan bizakodo irassal… |
|
Aktív
|
Olvastam ezen a fórumon hogy vhol van magyar logo az iTMS-hez. vki betudná linkelni? |
|
Aktív
Bejegyzések: 256
|
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 5251
|
tv - 2008. március 24. @ 16:58 /Library/Application Support/Apple/iChat Icons/Flags/Hungary.gif |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 533
|
frissült a galéria:
diggeljétek újra!
|
|
bM Függő
|
Nem nagyon akartam szolni, mert nem tudom mi volt az eredeti elkepzeles, de angolul ‘hivatalosan’ az anyavallalat parent (company). Miert lett anyahajo belole?:D |
|
Veterán
|
sz - 2008. március 25. @ 22:58
Itt pedig a kapcsolódó bejegyzés :)
|
|
Törzsvendég
|
|
|
bM Függő
|
Smiley - 2008. március 26. @ 21:37 Ez jo:D Miert lett anyahajo az Apple? Mert anyahajot biztosan szeretnenk (Mo.), ahogy tengert is hozza...de ez egy masik tema:D |
|
Aktív
Bejegyzések: 256
|
mothership nem mother ship |
|
bM Függő
|
szerinem mother ship, kulon:) |
|
Törzsvendég
|
kemeng - 2008. március 28. @ 14:10Smiley - 2008. március 26. @ 21:37Csináltam egy másik képet is… köszi szépen :) |
Összes oldal: 4
|
||||||||
| « szaggatás mentes 1080p HD | Steve Jobs stanfordi beszede - feliratosan » |

Pakoljatok tele vele minden oldalt, egyszer csak elérünk vmit…