Fórum kezdőlap  »  Hardver  »  MacBook Pro/Air, MacBook, PowerBook, iBook  »  Hivatalos MacBook Pro topik

Aktív
Bejegyzések: 246
#201 - 2008. május 12. @ 00:17 | mellőzöm  
iJesus - 2008. május 11. @ 23:37

Almárium Pro kft-nél 15000 a komplett csere (MBP).
Meg kell rendelniük a bill-t, ezért várni kell rá, ha nem jön.
De van esély 1-2 hetes határidőre is.
Kedvesek, korrektek. Hívd fel őket.

Ez így már segítség, köszi!

Valaki volt már olyan szerencsés, hogy látott 2 MacBook Prot matte illetve glossy kijelzővel egymás mellett? Az egyik ezért tetszik, a másik meg azért. A glossyt talán könnyebb tisztítani, de nagyon csillog és nagy fényben zavaró lehet. Mit gondoltok?

Veterán
Bejegyzések: 1555
#202 - 2008. május 12. @ 00:30 | mellőzöm  

Az HP-m glossy, az MBP-m matte…
A glossy kisse szaturaltabb szineket ad vissza, kontrasztosabbnak tunik, a fekete melyebb, az egyszeru user-nek sokkal jobb, mert szepek a kepek, filmek…
Pro fotokhoz a matte a megfelelobb, valosaghuek a szinek, nem csillan be, valtozo fenyviszonyok mellett is jobban hasznalhato.

Aláírás 

Amateurs worry about sharpness.
Professionals worry about sales.
Photographers worry about light.

Aktív
Bejegyzések: 23
#203 - 2008. május 12. @ 12:13 | mellőzöm  

Az mitől lehet hogy xp(sp2) ben (boot camp 2.1) ha hibernálok és utána vissza jön akkor megkatan? Néhány program nem müxik rendesen a tálcán az ikonok eltünek meg visszajönnek meg ilyesmi. + Használ itt vki MPB-n 3ds max-ot? Nektek mennyire melegszik? Hűtőt megéri venni hozzá?

Veterán
#204 - 2008. május 12. @ 12:39 | mellőzöm  

sajnalom, en sem Windowst, sem 3Dstudio-t nem hasznalok…

Aperture2 alatt nekem siman felmegy 70C kornyekere, de ott megall…

Aláírás 

Aktív
#205 - 2008. május 12. @ 12:50 | mellőzöm  
gabor.szantai - 2008. május 12. @ 00:30

Az HP-m glossy, az MBP-m matte…
A glossy kisse szaturaltabb szineket ad vissza, kontrasztosabbnak tunik, a fekete melyebb, az egyszeru user-nek sokkal jobb, mert szepek a kepek, filmek…
Pro fotokhoz a matte a megfelelobb, valosaghuek a szinek, nem csillan be, valtozo fenyviszonyok mellett is jobban hasznalhato.

Talán jó lesz a matte. Vagy a glossy. :p
Most ott tartok, hogy ha glossy kijelzőt akarok nézegetni, majd a MacBookot nézegetem.

Láttatok valahol összehasonlítást a 2,4-es és a 2,5-ös MacBook Proról?

+256Mb videómemória nélkül is megleszek, háromdézni nem nagyon fogok, egy 24"-os displayt még így is vígan elvisz majd,

a két CPU teljesítménye között nem hiszem hogy akkora különbség lenne,

a HDD-t előbb-utóbb úgyis kicserélem, vagy a különbözetből veszek egy Formac XTR RAID 500 GB Raven-t és boldog leszek.

Aktív
Bejegyzések: 75
#206 - 2008. május 14. @ 15:25 | mellőzöm  

Én is ezen gondolkoztam pont, hogy az új 2.5 vagy 2.4-est vegyem. Igaz én csak szeptemberbe venném (állítólag addigra kijön az új és ennek talán valamelyest mérséklődik az ára)), de nemtudok dönteni.

A proci-ja jobb a 2.5 ösnek, nemcsak a 100 MHZ miatt hanem mert 6MB L2 Chache van benne nem 3MB. Én nemrégiben adtam el a pc-met Inte E6750 proci volt benne ami 2x2MB L2-s 1333MHZ FSB vel. Ezt nagyon sajnálom h itt 800MHZ az FSB minden esetben.
Igazából 100.000 FT a differencia, ebből veszel egy PS3-mat ami játékra való.
A vinyóbol ugyis vennék külsőt, szóval az nem szempont. Engem igazából csak a 256-os VGA zavar, ha lehetne a kisebbet 512-essel venni, akkor azt venném. Soha nem lehet tudni mekkora monitort köt rá az ember a későbbiekben.

Találtam egy ilet: http://www.macworld.com/article/132330/2008/03/macbookpro_bench.html

Veterán
#207 - 2008. május 14. @ 15:34 | mellőzöm  

fentebb irta Handras, hogy decembernel elobb nem lesz uj - szerintem jon az iPhone 2, alu MacBook, Mac Mini aztan talan majd az MBP es iMac…

Aláírás 

Aktív
#208 - 2008. május 14. @ 16:04 | mellőzöm  

Sorry, nem olvastam vissza. Minden esetre fél évre rá a megjelenés után biztos valamelyest csökkeni fog az ára.

Veterán
Bejegyzések: 1349
#209 - 2008. május 14. @ 16:36 | mellőzöm  

Csak az uj szeria megjelenesevel csokken vmelyest az ar.

Törzsvendég
Bejegyzések: 505
#210 - 2008. május 14. @ 17:28 | mellőzöm  

Olyan Tiger-t keresnék a legújabb 2,5GHz MBP 17"-mre,
amely hajlandó fel is menni rá.

A 2.33-as MBP-m lemeze ti. erre nem alkalmas.

Egyéb tanácsot is elfogadnék…

Aláírás 

PléhBook 17”, 2.5 GHz, 2GB RAM, 250 HDD, - de már elavult.

Aktív
#211 - 2008. május 14. @ 22:35 | mellőzöm  
rideracelive - 2008. május 14. @ 15:25

Találtam egy ilet: http://www.macworld.com/article/132330/2008/03/macbookpro_bench.html

Tökjó ez a teszt, köszi!
Teljesen jó a 2,4-es procival szerelt gép. Ekkora árkülönbséget nem ér meg sem a 2,5-ös CPU, sem az 512 Mb videoram.

Törzsvendég
Bejegyzések: 505
#212 - 2008. május 14. @ 22:44 | mellőzöm  
Theorba - 2008. május 14. @ 17:28Olyan Tiger-t keresnék a legújabb 2,5GHz MBP 17"-mre,
amely hajlandó fel is menni rá.
------------------------
------------------------

Folytatás itt:

http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/29503/

Aláírás 

PléhBook 17”, 2.5 GHz, 2GB RAM, 250 HDD, - de már elavult.

Aktív
#213 - 2008. május 15. @ 02:34 | mellőzöm  

Hát hogy megéri-e, azt nemtudom. Minden esetre időtállóbb az biztos. Én még mostanéig sem tudtam eldönteni. Játszani nem fogok rajta szerintem, de CSS ozni biztos, aminek mind1, mert prociból megy. De ki tudja mi lesz későbbiekben.
Olyan tesztet ha keresne valaki ahol csak a két procit hasonlítják össze, azt megköszönném!

Aktív
#214 - 2008. május 15. @ 23:32 | mellőzöm  
rideracelive - 2008. május 15. @ 02:34

Hát hogy megéri-e, azt nemtudom. Minden esetre időtállóbb az biztos. Én még mostanéig sem tudtam eldönteni. Játszani nem fogok rajta szerintem, de CSS ozni biztos, aminek mind1, mert prociból megy. De ki tudja mi lesz későbbiekben.
Olyan tesztet ha keresne valaki ahol csak a két procit hasonlítják össze, azt megköszönném!

Mitől időtállóbb? Attól a 0,1 GHz-től? Na nemá’. :p
Az általad belinkelt tesztben, ott van mindenféle alkalmazásra, főbb hardware elemre vonatkozó mért érték. Mire vagy még kíváncsi?

Aktív
Bejegyzések: 44
#215 - 2008. május 18. @ 11:49 | mellőzöm  

hella

valaki tudja milyen progival lehet leszedni a videa-rol videokat, macre?

Aláírás 

Appreciate what you have, and do your best for a better world!!
One Planet One Life

Macőrült
Bejegyzések: 2115
#216 - 2008. május 18. @ 12:05 | mellőzöm  

Kézi vezérlés:
Nyisd meg a videót az oldalon. A Safariban a Window menü Activity pontjára kattints. Az ablakban keresd meg a több megás fájlt, amit épp tölt be, kattints rá, command+c-vel másold fel a vágólapra. Windows menüből kattints a Downloads pontra, és a Downloads ablakba command+v -vel másold be a linket. Letölti a fájlt. A Finderből nevezd át a fájlt, a kiterjesztése .flv legyen.

Nem oylan macerás, mint ahogy itt látszik…

Aláírás 

http://search.info.apple.com/

Aktív
#217 - 2008. május 20. @ 09:26 | mellőzöm  

koszi abel!!

azt meg tudnad mondani mivel tudom osszeilleszteni a rar fajlokat.
nekem megvan az unrarX , de ugye avval csak kitomoriteni lehet.

Aláírás 

One Planet One Life

Aktív
#218 - 2008. május 20. @ 09:31 | mellőzöm  

vagy mivel lehet avi fajlokat osszeileszteni?

Aláírás 

One Planet One Life

Macőrült
#219 - 2008. május 20. @ 09:40 | mellőzöm  

RAR-hoz nekem mostanában ez vált be a legjobban.
http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/25535
De gyere át az Azonnali kérdésekhez, ez a hardverfórum ;o)

Aláírás 

Aktív
Bejegyzések: 137
#220 - 2008. június 06. @ 12:43 | mellőzöm  

Szerintetek van arra esély, hogy a WWDC-n bemutatják az új MacBook Pro-t????

Aláírás 

MacBook Pro ~ iPod Nano ~ iPhone 3G 16GB black ~ AirPort Express N ~ WD Passport 320GB

Törzsvendég
Bejegyzések: 519
#221 - 2008. június 06. @ 13:00 | mellőzöm  
bestyen - 2008. június 06. @ 12:43

Szerintetek van arra esély, hogy a WWDC-n bemutatják az új MacBook Pro-t????

Nincs. Nemrég jött ki a frissítés.

Aláírás 

MacBook Pro 2,2GHz 2GB, Mercedes-Benz E-Class

Macőrült
#222 - 2008. június 06. @ 13:38 | mellőzöm  

Plusz még nem elérhető a következő generációs Intel chipset, amire az új MBP épülne.

Aláírás 

Moderátor
Bejegyzések: 842
#223 - 2008. június 06. @ 21:33 | mellőzöm  

Üdv

Szeretnék venni egy MacBook Pro-t (2.4GHz, 2GB, 200Gb, SD, GeF 8600 256MB).

Körüljártam kicsit a dolgot, és arra jutotam, hogy lehetőség szerint be kellene hozni az USÁ-ból egy gépet, (~ 328E.-), majd itthon igény szerint kicserélni a bill-t magyarra (24E.-)

Ezt fokozhatom azzal, ha veszek rá kint 54,000-ért +2év Apple Care-t - ami kérdés, hogy jó-e. (Ha jól tudom az iStyle javítja az Apple Care-es dolgokat; nem tudom ők gyorsak, megbízhatóak-e stb., nem hallottam semmit róluk.)

Így elég jó áron jutnék géphez, garival, magyar billentyűzettel.

Kinek mi a véleménye?

Köszi a válaszokat

Aláírás 

MacBook Pro

Moderátor
#224 - 2008. június 06. @ 21:44 | mellőzöm  

Félreértés, ismerem az iStyle-t, csak a szakszervízüket nem. :-) Eddig azt hittem Almáriumos garim lesz, ezért azt jártam körül. Köszi az infókat.

Még annyi, hogy a fenti esetben nagy valószínűséggel bukom a csomagolást.. Eladáskor ez mekkora hátrány lehet? Hogy van ez a gyakorlatban?

Aláírás 

MacBook Pro

Moderátor
#225 - 2008. június 06. @ 21:51 | mellőzöm  

Köszi, akkor rákeresek.
Ha hazaküldetem, akkor kell ÁFÁ-t fizetni a vám miatt nemde?
Ezért jobb ha bőröndben jön haza, ismerőssel, mint az ember saját gépe - ezért is nem lesz dobozban értelemszerűen.

Mellesleg KELL rá az a +2 év gari? Mennyire szoktak beszarni? Amennyire tudom nem jellemző..

Aláírás 

MacBook Pro

Moderátor
#226 - 2008. június 06. @ 22:00 | mellőzöm  

Igen, ismerem a csomagok sorsát, semmit nem szabad beletenni. Én is kézben értettem.

Ezek szerint érdemes megvenni az iStyle esetleges rosszabb híre ellenére is kint a 2 évet, mert itthon 90E kint meg 55E… Hmm…

Magyarul kézben hozva, 2,4 Ghz-es, +2 év Apple Care-rel. És mindenkinek fülig ér a szája :-)

Nem mintha nem bíznék Benned, bocs :-), de ha esetleg másnak is van véleménye az is érdekel. Több fajta véleményből többmindent lehet leszűrni. ;-)

Ha bármi eszedbe jut, előny, hátrány, érdekel minden. Köszi

Aláírás 

MacBook Pro

Moderátor
#227 - 2008. június 10. @ 01:26 | mellőzöm  

Szerintetek milyen alkalmazások használata esetén van érezhető különbség a 2,4Ghz-es 256, ill. a 2,5-ös 512 MB-os vidkarija között? (Nem játszom..)

Aláírás 

MacBook Pro

Aktív
Bejegyzések: 74
#228 - 2008. június 10. @ 02:35 | mellőzöm  

“Ezek szerint érdemes megvenni az iStyle esetleges rosszabb híre ellenére is kint a 2 évet, mert itthon 90E kint meg 55E… Hmm…”

Kint vásárolt gépre nem vehetsz itthon +2 év garit! Tudom h hülyén hangzik, de ez van. Szinte biztos:(

Aláírás 

iMac core duo 20” 2 GHz , MacBook Pro 15” 2.4 Ghz, Logic Studio, Focusrite Saffire.

Macőrült
#229 - 2008. június 10. @ 08:19 | mellőzöm  

Szerintem AppleCare-re gondolt, tehát kinti gép és kinti AppleCare, aztán az iStyle-ba megy vele, ha kell.

Aláírás 

Moderátor
#230 - 2008. június 10. @ 12:07 | mellőzöm  

Igen, így gondoltam. :-)

A videókaris kérdésre valaki?

Aláírás 

MacBook Pro

Aktív
Bejegyzések: 211
#231 - 2008. június 10. @ 12:17 | mellőzöm  
imarci - 2008. június 10. @ 12:07

Igen, így gondoltam. :-)

A videókaris kérdésre valaki?

nem tudom, mennyire valid a teszt, de én egy 2.33-asról váltottam át a mostanimra - ami egyben jelent dupla annyi VRAM-ot is.
a vicc az, hogy még játékban sem nagyon tűnt fel a különbség. és egyébként meg ugye a szériakülönbség miatt eleve komoly ugrással állunk szemben. napi szinten eleve több mint elég, annyira intenzív dolgokkal én meg nem foglalkozom, hogy azok kihozzák. játszani meg amúgy sem sokat és azt is ritkán.
summa summarum, így második nekifutásra elgondolkoznék egy alapmodellen. mindenesetre a gyorsabb vinyót nem bántam meg, sőt.

remélem azért - ha csak véleményileg is - de segítettem valamicskét :)

Aláírás 

MBP 15.4/2.5/4, iPod G2 Blk 8.0

Moderátor
#232 - 2008. június 10. @ 12:29 | mellőzöm  

Igen, köszi. Én sem fogom használni hűdekemény feladatokra, de ha az ember vesz vmit, jót vegyen szerintem. Azért kérdeztem, mert nem szeretnék 1 év múlva új gépet venni, ha addigra esetleg megjön a kedvem néhány teljesítményigényes dologhoz.

Aláírás 

MacBook Pro

Aktív
#233 - 2008. június 10. @ 12:36 | mellőzöm  
imarci - 2008. június 06. @ 22:00

Nem mintha nem bíznék Benned, bocs :-), de ha esetleg másnak is van véleménye az is érdekel. Több fajta véleményből többmindent lehet leszűrni. ;-)

Ha bármi eszedbe jut, előny, hátrány, érdekel minden. Köszi

előny: ár, természetesen. meg a KB, én a “csíkentert” nagyon szeretem, a magyar stílusú kis oldalizét nem tudom rendesen használni. továbbá ha mázlid van, kint kifoghatsz olyat, ami nem W8-as és taiwani gyártmány. bár az újak között nagyon kevés van, ami máshol készül - jellemzőn azok jobban bírják, kevesebb meghibásodás, stb. (itt Mo-n nem nagyon találkoztam/hallottam még más kódjelűről.)
az AppleCare ára is előny (persze ezzel ugyanúgy iStyleba kell menni, magyar garit meg nem vehetsz hozzá, ha kinti).

hátrány: garis nyűgök, mint fent. és nem azzal van a baj, hogy milyen a kiszolgálás vagy ilyesmi, hanem hogy gyakran nem tudnak/akarnak lépni egyes ügyekben mókás szabályok miatt, meg persze a látens alkatrészhiány.
gépcserét felejtsd el, és alkatrész szintjén is sokkal kevesebbet tudnak “matatni” a gépben, mint egy normál AASP. remélem azért még rám cáfolnak, de nem nagyon úgy áll most a helyzetem.
hátrány még, hogy ezzel csökkented a mo-i forgalmat, és így az ország súlyát “Apple-mértékben” - persze ez engem sem zavart, mert nem tartom valószínűnek, hogy a közeljövőben olyan nagy fordulat következhetne be ezügyben akármi történjék is…
és van még ugye a klasszikus WiFi-hiedelem, amiben nem tudom, mennyi a valóságtartalom (valami szabványkülönbségre épít N-Am és Eu között). én mindenesetre ennek kárát még nem láttam.

ó, és ha kint veszed, keress EDU-s ismerőst, nagyon aranyos árakon lehet úgy hozzájutni a gépekhez :)

Aláírás 

Aktív
Bejegyzések: 345
#234 - 2008. június 10. @ 12:39 | mellőzöm  
imarci - 2008. június 10. @ 01:26

Szerintetek milyen alkalmazások használata esetén van érezhető különbség a 2,4Ghz-es 256, ill. a 2,5-ös 512 MB-os vidkarija között? (Nem játszom..)

Ha nem játszol, akkor a következő alkalmazások eszik még szeretettel a VRAM-ot:
- videó compositálás (After Efftects, Shake, Motion)
- 3ds szerkesztők (Autodesk Maya, Blender)
- videó vágó progik (Final Cut)

De elméletileg most sokat beszélnek arról, h a jövő programjai (pl. Photoshop) jobban kihasználják majd a videokártya számítási teljesítményeit. Az én véleményem szerint bőven elég lesz neked a 256 MB, nem éri meg neked azt a plusz zsetont, amit elkérnek a 512-ért.

Aláírás 

MacBook Pro 15” 2.4 ghz, 4GB Ram, iPod 30 Gb fekete
Ki vagyok én? http://virb.com/masiff

Aktív
#235 - 2008. június 10. @ 12:39 | mellőzöm  
imarci - 2008. június 10. @ 12:29

Igen, köszi. Én sem fogom használni hűdekemény feladatokra, de ha az ember vesz vmit, jót vegyen szerintem. Azért kérdeztem, mert nem szeretnék 1 év múlva új gépet venni, ha addigra esetleg megjön a kedvem néhány teljesítményigényes dologhoz.

pontosan ezért vettem eredendően a jobb procival és a gyorsabb vinyóval - mert ezek hatalmas ártöbbletet képeznek itt Mo-n, és kint nem olyan nagy az ugrás a kettő között. ebből következően jó (vagy legalábbis jobb) áron futnak használtként.
eladni mondjuk én ezt nem nagyon tervezem, már ha meg tudják javítani. szerintem hacsak nem lesz hatalmas “paradigmaváltás”, a következő cirka 3 évre nekem ez elég gyors lesz.

Aláírás 

Moderátor
#236 - 2008. június 10. @ 12:59 | mellőzöm  

Annyira sajnos nem vagyok eleresztve, hogy csak az arányosan jobb ár miatt vegyem a nagyobbat. :-)

Köszi a válaszokat.

Aláírás 

MacBook Pro

Aktív
#237 - 2008. június 10. @ 13:09 | mellőzöm  
imarci - 2008. június 10. @ 12:59

Annyira sajnos nem vagyok eleresztve, hogy csak az arányosan jobb ár miatt vegyem a nagyobbat. :-)

Köszi a válaszokat.

csak egy vélemény :)

és nm

Aláírás 

Törzsvendég
#238 - 2008. június 14. @ 10:31 | mellőzöm  

MBP vasarlas elott allok, jo ideje tervezgetem, dedelgetem ezt az almot ...
Jo gep, gyonyoru, kivalo parameterek, egy arban van a hasonlo pecelaptopokkal ... vagy megsem?

Kicsit korulneztem a piacon es megdobbentem, hogy mennyivel olcsobban lehet venni mar joval nagyobb teljesitmenyu gepet, pl.: ACER Aspire 6920G. Minden parametereben jobb mint az MBP. Az ara pedig akar 200e Ft-al is kevesebb lehet…

Miert irom mindezt? Termeszetesen johetnek a valaszok, hogy akkor vedd azt (de nekem kell az OSX!!!) csakhat eddig az Apple Book-ok mindig a mezony elen jartak tudasban (persze arban is) s most mintha picit kezdene lemaradni ez a szeria. Nem annyira technologiailag hanem inkabb arazasban ...

Szoval nincs semmi bajom az MBP-vel! Oltari jo gep! De az arazasa mar nem megfelelo talan ...

Vajon ha nem valtoztatnak az arpolitikajukon akkor egy joval nagyobb tudasu, erosebb gep, joval kedvezobb aron nem fogja az emberek kedvet elvenni az Apple gepek vasarlasatol?

Termeszetesen csak elmelkedem ...

Aláírás 

PM 2xG5 2000/4G RAM, Apple CD, AMIGA CD32

Moderátor
Bejegyzések: 7055
#239 - 2008. június 14. @ 10:36 | mellőzöm  

Ezek a speckok jobbak?

Processor Intel Core 2 Duo T5750 at 2 GHz
Chipset Intel 965PM
Memory 2 GB DDR2
HDD[GB] 250
Optical Device
DVD+-RW
Graphics nVidia GeForce 9500M GS
Display [’’]
16 (1366x768)
Connectors 4xUSB, VGA, Express card, HDMI, Wireless 802.11a/b/g/n,
Bluetooth, card reader (6-in-1)
Weight [kg]
3.3

Nagy boszme muanyagdarab. :)

Aláírás 

www.handras.hu - www.xms.hu

Törzsvendég
#240 - 2008. június 14. @ 10:38 | mellőzöm  

Ne ezt a kiszerelest nezd! Van belole erosebb!
Egyebkent ne felj!
Nalad fogok MBP-t venni! :)

Aláírás 

Moderátor
Bejegyzések: 7055
#241 - 2008. június 14. @ 10:56 | mellőzöm  

Nem felek :) Csak egy gyorskereses volt, de nem is a speckokat neztem, hanem eleve nem osszehasonlithato a ket gep. Az Acer-t sztem inkabb jatekosoknak talaltak ki. Eleve majdnem ketszer vastagabb mint egy MBP, es joval nehezebb is, igy konnyebb belepakolni a cumokat, konnyebb legyartani, es pl ezert olcsobb is.

Aztan itt kezdodnek a problemak: Akár 2,4 órás üzemidő :)

Aláírás 

www.handras.hu - www.xms.hu

Törzsvendég
#242 - 2008. június 14. @ 11:01 | mellőzöm  

Jo meggyoztetek! :)

Aláírás 

Moderátor
#243 - 2008. június 14. @ 14:43 | mellőzöm  

Engem már rég meggyőztek… :-) Ezek ilyenek! ;-)

Aláírás 

MacBook Pro

Aktív
Bejegyzések: 45
#244 - 2008. június 19. @ 09:38 | mellőzöm  

Nah a 13,3” és a 15,4” összehasonlítása. Melyik az eredeti méret???
1. http://www.box.net/shared/p037vy2kgs
2. http://www.box.net/shared/2w6qjchog8

Veterán
Bejegyzések: 1201
#245 - 2008. június 19. @ 10:26 | mellőzöm  

Felikulai: hogy érted azt, hogy eredeti?

Törzsvendég
#246 - 2008. június 27. @ 14:59 | mellőzöm  

Testvérem elejtette a Macbook Pro-ját és behorpadt egy kicsit az almajel alatt, annyira nem feltünő de mégis. Egy ilyen fedőlap csere mennyibe kerül? Vagy együtt van a LED-del? Gari erre gondolom nem áll:)

Aláírás 

MacBook Pro 2,2GHz 2GB, Mercedes-Benz E-Class

Aktív
Bejegyzések: 19
#247 - 2008. július 04. @ 01:54 | mellőzöm  

Sziasztok!

Mostanaban tervezem egy Macbook Pro beszerzeset az egyetememen keresztul. Most eppen egy hasznalt G4-es Powerbook-on dolgozom es ennek a gepnek (nem mai darab) a kijelzojen rettenetesen nyomott hagyott mar a billentyuzet.
Az lenne a kerdesem, hogy mennyiben mas ez az uj generacios gepeknel? Esetleg jobb a merevites? Jellemzo ezen hiba elofordulasa? Engem elegge zavar…

Koszi

Törzsvendég
Bejegyzések: 889
#248 - 2008. július 04. @ 06:29 | mellőzöm  

nekem táskában kb 5x volt a gép, de otthon mindig lecsukom, gondosan pucolom a kijelzőt, de semmi sem látszik rajta.

az alma jel nem LED-től világít hanem a kijelző háttérvilágítása világítja meg.
próbáld ki, leveszed a fényerőt, és lámpával átvilágítasz az almán :D

Aláírás 

http://zolle.wordpress.com | MacBook Pro 2.2, 4GB ram | Mac Mini 1.25GHz, 1GB ram | iPhone 8GB

Aktív
Bejegyzések: 19
#249 - 2008. július 04. @ 06:50 | mellőzöm  

Tehat akkor annyira nem jellemzo az uj generaciosokra, bar az enyem taskaban sokat lenne asszem. Mert hallottam, hogy lehet valami speci ruhat venni hozza es letakarni a billenytuzetet.

Törzsvendég
Bejegyzések: 537
#250 - 2008. július 04. @ 07:52 | mellőzöm  

A képernyő törlő kendőt szépen belezárod ha becsukod.
És tuti nem lesz foltos :)

Aláírás 

Macbook Air

Magyar Macintosh Wiki
Magyar nyelvű iTunes Gift Card bolt