Új fórum témák
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
- Linux G4
- Mac Mini G4 airport. Honn ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- Le a magyarországi apple ...
- MacWorld 2009: még a csev ...
- RAW-WAR 36
- Azonnali kérdések topicja ...
- bM design 2008
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Egy kis segítséget kérnék ...
- Februári találkozó
- diafilmek nektek
- Sid Meier's Pirates for M ...
- Vortex - Volt Brokenstone ...
- Kalocsa és környéke?
Sziasztok!
Segítség kellene! A helyzet a következő: ma délelőtt azzal fogadott a telefonon az iTunes, hogy nem tud kapcsolódni, mert itt nem támogatott az iTunes store! Eddig simán működött. Mi történhetett?
Jártam már így, restart segített, vagy véletlenül szinkron előtt másik storeba léptél az itunesban. (az iphonon az a store él ami az itunesban meg van nyitva szinkronkor)
“ T-Mobile 2008
A hűségnyilatkozat az előfizetésre, illetve a választott díjcsomagra egyaránt vonatkozik. A készülék megvásárlásakor az előfizetésre, annak fenntartására, és arra is kötelezettséget vállal, hogy a kiválasztott díjcsomagot a hűségidő (12 vagy 24 hónap) alatt nem váltja át a szerződésben vállaltnál alacsonyabb havidíjú díjcsomagra. ”
Oké, ezt értem, de mi történik ha lejár a hűségnyilatkozatban vállalt idő?
Lehet majd függetleníteni, vagy örökös röghöz kötés?
gyors kerdes:
- iPhone 3G eseten a jailbreak folyamatanal a SIM kartya benne marad a telefonban vagy ki kell szedni elotte?
Koszi!
Nem kell kiszedni!!!
Amúgy mizu az iGoval iphonera? Jó lenne már valami mozgás. Nagyon nem bírom már ezt a Google Mapsot. Biztos jó kis navigációt ki lehet hozni belőle. Tud valaki valamit?
Kinek milyen ötlete van egy iPhone felgyorsítására?
Még a régi custom 2.1-es szoftverrel.
SMS-re kattintás után hosszú másodpercek mire elindul, a becsukása sem egy villám…
A Bosstools szerint 269M szabad az oprendszernek fenntartott 600M-ból…
Nincs agyon telepítve stb…
Sziasztok! Mától én is iPhone júzer vagyok :) Az lenne a kérdésem kedves tapasztaltabb fórumtársaimtól, hogy első töltésnek mennyi időt ajánlotok? Dokkot veszek a készülékhez, tehát nem laptopról menne. Illetve: alapból feltöltve jön? Ha igen, érdemes nullára meríteni? Meg úgy általában az első egy-két napban töltés szempontjából hogy érdemes eljárni? És utána? Totál lemerítést ha jól tudom nem nagyon szabad.
Előre is köszönöm a válaszokat, bocsi hogy nem olvastam vissza!
HD
Sziasztok! Mától én is iPhone júzer vagyok :) Az lenne a kérdésem kedves tapasztaltabb fórumtársaimtól, hogy első töltésnek mennyi időt ajánlotok? Dokkot veszek a készülékhez, tehát nem laptopról menne. Illetve: alapból feltöltve jön? Ha igen, érdemes nullára meríteni? Meg úgy általában az első egy-két napban töltés szempontjából hogy érdemes eljárni? És utána? Totál lemerítést ha jól tudom nem nagyon szabad.
Előre is köszönöm a válaszokat, bocsi hogy nem olvastam vissza!
HD
http://mobilarena.hu/teszt/az_akkumulatorokrol/nyomtatobarat/teljes.html
SMS-re kattintás után hosszú másodpercek mire elindul, a becsukása sem egy villám…
Nincs agyon telepítve stb…
sajnos meg kell várni a 2.2 firmware-t
remélem gyorsabb lesz
Bubu köszönöm a választ.. De mivel hülye vagyok és szeretem túlbiztosítani magam most akkor mi is van? Régebben olvastam, hogy srác 24h-t tette fel első töltéskor az iPhoneját. Itt meg azt írják ki se kell sütni, sőt, ha akarom egyből gyári töltöttséggel belátás szerint használhatom (csak árfutottam a cikket). Szóval egy rövid szájbarágós választ még hadd kérjek!
Köszönöm:)
HD
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban? hogy létezik-e iPhone-ra olyan progi, mint a Nokiákra a BLACK List! Vagyis, be lehet -e állítani, ha megadok egy hívót, akkor neki kicsöng,(ha hív) de nálam meg sem moccan teló, meg nem is világít a kijelző! szóval mintha nem is hívna!
Kösziiiiii
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban? hogy létezik-e iPhone-ra olyan progi, mint a Nokiákra a BLACK List! Vagyis, be lehet -e állítani, ha megadok egy hívót, akkor neki kicsöng,(ha hív) de nálam meg sem moccan teló, meg nem is világít a kijelző! szóval mintha nem is hívna!
Kösziiiiii
Letezik, iBlackList a neve, de jailbreak-elt keszulek kell hozza.
Bubu köszönöm a választ.. De mivel hülye vagyok és szeretem túlbiztosítani magam most akkor mi is van? Régebben olvastam, hogy srác 24h-t tette fel első töltéskor az iPhoneját. Itt meg azt írják ki se kell sütni, sőt, ha akarom egyből gyári töltöttséggel belátás szerint használhatom (csak árfutottam a cikket). Szóval egy rövid szájbarágós választ még hadd kérjek!
Köszönöm:)
HD
Tedd rá nyugodtan egy napra, ártani nem árt, kisütni tényleg nem kell (nem is lehet az elektronika miatt), ha lehet tedd töltőre mindig, lassan egy éve használom a 2G-t, sohasem merült az akksi háromnegyed szint alá. (a régi pc laptopom öt éve mindig töltőn van, még mindig bír egy fél órát)
Nincs agyon telepítve stb…sajnos meg kell várni a 2.2 firmware-t
remélem gyorsabb lesz
hogy csinalok az 500 megabol minel tobbet szabadnak? nekem csak 160 free sajnos
Sziasztok!
KösziiiiiiLetezik, iBlackList a neve, de jailbreak-elt keszulek kell hozza.
Mcleaner meg jobb.Igaz hogy mindketto fizetos.
Nincs agyon telepítve stb…sajnos meg kell várni a 2.2 firmware-t
remélem gyorsabb leszhogy csinalok az 500 megabol minel tobbet szabadnak? nekem csak 160 free sajnos
azt custom firmware gyártásnál tudod beállítani
ami az oldalamon van abban asszem 700 megára állítottam
az lenne a kérdésem… szóval invisible shieldet valaki fel tudta tenni magának tökéletesen? (úgy értem a hátulját).. mert ahogy nézem ebből a pakkból max az előlapot érdemes felhelyezni, aztán egy strapabíró tokot kell rádobni a hátuljára, mert nem az igazi ez a shield (a sarkoknál nagyon gagyi, meg nehéz megcisnálni buboréktalanra)… szóval valaki? nem mertem hozzákezdeni :)
szerk: eszembe jutott valami, ami lehet hülyén hangzik: az invisible shield felragasztása garanciavesztéssel jár? :(( korábban kellett volna gondolkodni?
Sziasztok!
Tud valaki abban segiteni, hogy ezek a progik amikkel jailbreakelni lehet igazabol mit csinalnak es ezt hogyan teszik? En a metodusra lennek kivancsi es arra mit valtoztatnak a filerendszeren, flashen stb.
Meg lehet e csinalni ezt “manualisan” egy terminal vagy vmi hasonlo program segitsegevel?
Kapcsolodo kerdesem meg az, hogy le lehet e menteni bitrol-bitre a tartalmat egy image szerusegbe es kesobb visszaallitani erre az allapotra? Ha valaki olvasmanyt tud linkelni annak is nagyon orulnek, nem felek tole… :)
Kijött a 2.2 : ) Remélem lehet jailbreakelni és tehetem fel: ) Biztos sokat javítottak rajta. Sajnos flash még nem jött : (
2 kérdés… IGO? Valami hír? Másik hogy van e 5letetek hogy hogyan tudnám a buszon hallgatni reggel a sláger rádiót? Hihetetlen hogy 2008ba kihagynak egy telefonból egy FM vevőt, sőt nyugodt lélekkel tehettek volna bele transmitert is. Király lenne, bárhol hallgathatnám az ipodot : )
Ha T-Mobilos, gyári fw-es, nem buherált iPhone 3G-d (vagy *esetleg* gyárilag független és nem buherált 2G) van, akkor nyugodtan tedd fel az új fw-t.
Ha a fenti mondat Rád nem érvényes, a fw2.2-vel VÁRJÁL addig, amíg kiderül, mit berheltek benne a felszín alatt. Különösen ÓVATOSSÁG ajánlott a 3G készülékek esetében, mivel ezekben eddig minden fw-frissítéssel újabb modem sw is járt. KIEMELENDŐ, hogy az eddigi tesztek alapján a “TurboSIM"-es megoldással “függetlenített” 3G-n is egyértelmű b@szást jelent a fw2.2 felrakása, elvész a SIM-proxy funkciója, azaz, a kártya nem müxik.
Az 1. GENERÁCIÓS modellek VALÓSZÍNŰLEG nyugodtan frissíthetők lesznek fw2.2-re, de időbe telik, amíg a custom firmware-gyártó szoftvert (PwnageTool, QuickPwn) is frissítik. Azaz, ugyan az iTunes-ban ráengedhető akár most is a fw2.2, és nagy valószínűséggel független is marad a készülék, de a jailbreak-hez kell a várakozás.
Tömör, lényegretörő és baromi autentikus forrás:
http://blog.iphone-dev.org/post/60830674/sir-step-away-from-the-keyboard
iGo attól szerintem nem lesz hamarabb, ha 3 hetente itt kérdezősködsz utána, nem mi fejlesztjük. Persze nekünk is fontos volna, ha végre kijönne, de mi sem tudunk többet és szerintem ha lesz ilyen megoldás, akkora hírveréssel fog járni, hogy mindenki hamarabb olvashat majd róla, mint hogy a beszmac-en lenne fent elsőnek.
Szerintem az FM-vevő kihagyása értelmes kompromisszum volt a gyártótól, az energiafogyasztás kontrollálása oltárán tett áldozatok egyike volt ez is. Így is elég gyönge az, amit a mostani akksik bírnak, ráadásul az Infineon által gyártott kommunikációs lapkakészlet és áramkör tudtommal nem tartalmaz ilyen funkcionalitást. Ellenben, nem tudom, van-e esetleg utángyártott dock-konnektoros FM-vevő, nem lepne meg, ha volna. Azt pedig elég erős kijelentésnek tartom, hogy ne lenne új FM-vevő nélküli mobil manapság a piacon, becslésem szerint az összes új modellnek jó, ha a 20%-a ilyen, az okostelefonok között pedig érzésem szerint el sem éri a 10%-ot.
Kijött a 2.2 : ) Remélem lehet jailbreakelni és tehetem fel: ) Biztos sokat javítottak rajta. Sajnos flash még nem jött : (
2 kérdés… IGO? Valami hír? Másik hogy van e 5letetek hogy hogyan tudnám a buszon hallgatni reggel a sláger rádiót? Hihetetlen hogy 2008ba kihagynak egy telefonból egy FM vevőt, sőt nyugodt lélekkel tehettek volna bele transmitert is. Király lenne, bárhol hallgathatnám az ipodot : )
Több ötletem lenne:
- telepítsd újra az iTunes -t
- ellenőrizd le hogy az USB kábel jó -e(tölti-e a telefont?, ha nem akkor már meg is van a gond!)
- próbáld ki hogy másik gépre telepíted az itunes-t!
Én is Vistával használom a 3g-s iphone -t és hibátlanul működik!
2G-t használok jailbreak nélkül.
Ha valaki több telefonnal rendelkezik, és gyakorlatban is kipróbálná hogy (az eddigiekhez hasonlóan) a
2.2 fw sem érinti a régi telefonok modemrészét, és beszámolna pozítív tapasztalatairól, akkor frissítenék az itunesból!
Köszönöm előre is!
HELP!
Minap vettem egy új iphone 3g-t a t-mobilnál, hazaértem regisztráltam a telót ezután regisztrálni akartam a itunesra, de nem engedte, felhivtam a tét és mondták hogy nem lehet regisztrálni magyarországról a mai naptól, annyit mondott hogy legyek türelmes, már naon régen szerettem volna iphonet meg a sok sok free appsot, nem tudok leszedni egy darab free appsot se:( valakinek van valami ötlete? valaki nem tudná kölcsönadni az accoutját(persze ha csak bankkártya nélkül regisztrált) Ezer hála ha valaki tud nekem segiteni.
Ha valaki több telefonnal rendelkezik, és gyakorlatban is kipróbálná hogy (az eddigiekhez hasonlóan) a
2.2 fw sem érinti a régi telefonok modemrészét, és beszámolna pozítív tapasztalatairól, akkor frissítenék az itunesból!
Köszönöm előre is!
várjál még
egyelőre update után aktiválni sem lehet, úgy hogy nem tudom megnézni hogy változott-e a modem rész.
hello
nekem sem megy a youtube
arra rájöttem hogy nem szereti a magyar lokalizációt
ha visszaváltod angolra vayg pl lengyelre vayg németre tökmindegy, de en magyarra akkor meg simán mgy
safariból is a video
nem ártem énezt
tegnap vettem észre
3gn se meg yés wifin se csak angol nyelvvel
magyarul - Youtube nem elérhatő - ezt irja nekem
Nekem se ment ,de amint irtad hogy allitsam at a nyelvet es most megy. Ez baromi erdekes.hello
nekem sem megy a youtube
arra rájöttem hogy nem szereti a magyar lokalizációt
ha visszaváltod angolra vayg pl lengyelre vayg németre tökmindegy, de en magyarra akkor meg simán mgy
safariból is a video
nem ártem énezt
tegnap vettem észre
3gn se meg yés wifin se csak angol nyelvvel
magyarul - Youtube nem elérhatő - ezt irja nekem
Köszönöm előre is!várjál még
egyelőre update után aktiválni sem lehet, úgy hogy nem tudom megnézni hogy változott-e a modem rész.
na a modem marad a régi telefonnál, nem kell függetleníteni megint
viszont az aktiválás nem megy
na a modem marad a régi telefonnál, nem kell függetleníteni megint
viszont az aktiválás nem megy.
egyelőre update után aktiválni sem lehet, úgy hogy nem tudom megnézni hogy változott-e a modem rész.na a modem marad a régi telefonnál, nem kell függetleníteni megint
viszont az aktiválás nem megy.
Nagyon köszönöm ismét és újfent a gyors segítségedet Bubu!
Az eddigi updatek után ( 2.0 pwntools-sal, majd simán itunesból a többi)
nem kellett aktiválnom, ez most szükséges? (aktivált telefont updatelnék)