Új fórum témák
- HD Sentinel for MAC? Mere ...
- upc chello probléma
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- Februári találkozó
- RAW-WAR 36
- Azonnali kérdések topicja ...
- Belefagytak a szökőévbe a ...
- Le a magyarországi apple ...
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Sid Meier's Pirates for M ...
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- hdd probléma
- MacWorld 2009: még a csev ...
- bM design 2008
- Egy kis segítséget kérnék ...
- diafilmek nektek
Nos, ebben az uj mocsok itunesban hol lehet a szamokat grouppolni? Eddig a 7es szeriaban ossze tudtam fogni egy rakat random szamot egy CDkent, de most az istennek sem akarja. Hiaba adom meg, hogy egy album, nem szamit neki. Most az innenonnan osszehalaszgatott mp3-ak egy egy CD kent szerepelnek a telcsin.. idiotan nez ki.
Help Valaki!
update: Telcsin rendben, csak gepen nem fuzi ossze.. Windows port rulez… fck+
Nos, ebben az uj mocsok itunesban hol lehet a szamokat grouppolni? Eddig a 7es szeriaban ossze tudtam fogni egy rakat random szamot egy CDkent, de most az istennek sem akarja. Hiaba adom meg, hogy egy album, nem szamit neki. Most az innenonnan osszehalaszgatott mp3-ak egy egy CD kent szerepelnek a telcsin.. idiotan nez ki.
Help Valaki!
Kijelölöd, get info, option fülön van a part of a compilation (ide pipa, yes).
(ha ez volt a kérdésed lényege)
Esetleg a Track Numbernél ha adsz meg neki valamit? Talán úgy érzékeli mint egy válogatás cd-t.
Oh tényleg! :D Azt nem is vettem észre, a régebbiben nem ott volt, új még ez a 8-as. :)
Az én problémára tud valaki megoldást esetleg?
MacUser: Igen 7.X alatt van ilyen, de 8.X nel nincs :)
De , igaza van, tényleg ott van az options fülön.
Úgy tűnik akinek iPhone-ja van és mégis szeretne Windows Mobile-t is használni, annak rövidesen nem kell új készüléket vennie :)
Igen az olyanok mondanak ilyen nagy igazságokat akik még sosem használtak iphone t!!
Igazából az első kettő kapásból nem áll
a videóhivást a telefonok nagy része nem tudja de sok embert köztük engem nem is érdekel.
a 16 GB ot meg hova bővitené az ember memőriakártyával??? (sok segitség lenne 1 4gb os bele)
Érdekes az ilyenek az előnyeit sosem firtatják!
Valaki frissített 1.1.4-ről 2.1-re? Én megcsináltam és szerintem lassabb, instabilabb a teló. Leginkább az sms listába való belépés tart meglepően sokáig, simán van másfél, talán két másodrec mire megnyitja , pedig 2 db üzenet van benne csak. IPod is lassabban reagál, meg úgy az egész készülék picit álmos. Pl. lezáróhang is késik valamikor. Valaki hasonló tapasztalat?
“Valaki frissített 1.1.4-ről 2.1-re?”
lol… nem, senki! miért tennénk ilyet?:P
Vicces vagy, de ha érdemben válaszolnál az jobb lenne.
Ehehe, en is olvastam az egyik neves hetilapban, hogy negativumkent hoztak fel, hogy nem bovitheto a memoria...LOL.
Pozitivumkent meg lenyegeben kihagytak az Appstore-t, a GPS funkciot, es a tobbit.
Felvetodik bennem a kerdes, hogy a bovitheto memorias telefonok vajh hany gigaig bovithetok?:D 8-16?
Valaki frissített 1.1.4-ről 2.1-re? Én megcsináltam és szerintem lassabb, instabilabb a teló. Leginkább az sms listába való belépés tart meglepően sokáig, simán van másfél, talán két másodrec mire megnyitja , pedig 2 db üzenet van benne csak. IPod is lassabban reagál, meg úgy az egész készülék picit álmos. Pl. lezáróhang is késik valamikor. Valaki hasonló tapasztalat?
Nincs telefonom, de sztem vmi gubanc lehet a szoftverrel. Ugye nem upgradelted?
Sziasztok!
Mi az oka annak, hogy ha vásároltam az iTunes App Store-ban egy 0,79 eurós app-ot, a rendszer mégis 1,98 euróval terhelte meg a kártyámat? Ez nem az első vásárlásom, eddig nem volt ilyen gondom.
Sziasztok.
Még csak most barátkozom az itunes programmal,és nem igazán érzem magaménak a koncepciót.
Tegnap sikerült már két cd-t átkonvertálni és berakni az itunes könyvtárba.Amit nem értek hogy az egyik cd-t a c:documents../luigi/dokumentumok/zene/itunes/itunesMusik/ alkönyvtárba de azon belül egy compilations alkönyvtárba rakta, mig a másikat csak simán a fent leírt utvonalon rakta be ugye érthetően egy szinttel feljebb. És most rakom fel a harmadik cd-t és azt is csak simán berakja és nem egy szinttel mélyeben a compilations alkönyvtárba.Nem jövök rá hogy miért ez a megkülömböztetés. A másik godom hogy nem tudom hogyan tudnék borítót varázsolni a telefonra. Mert az a helyzet hogy az ituns progin belül végülis már mind a három cd kapott egy-egy classikal-elektronik-rock feliratú /borítót/ de még azt sem sikerült felvarázsolni a telcsire. A segítségeteket előre is köszönöm.
Köszi macuser a gyors választ.A fenti linket már olvastam, tehát lehet hogy már hozzá tudnék rendelni egy képet.De én még mp3-ban tök kezdő vagyok,és a kérdés inkább arra utalt volna, hogy ti hohyan csináljátok a borítók inportálását.Szkenneljem be az eredetit, vagy keressek a neten egy letölthető borítót,mekkora méret a legideálisabb.Ilyen és hasonló kérdések foglalkoztatnak egy kezdőt.Valamelyik fórumban olvastam valami olyasmit is hogy az itunes advanced fülre kattintva és kiválasztva a get album artwork funkciót megoldható a dolog.Hát sajnos nekem ez sem müködik.
pl bekapcs után felregisztrál a hálózatra de bejövö hivás csak akkor van ha nyomsz 1 kimenőt.
minden ki bekapcs után. eddigi tapasztalat alapján.
Itunes kiirja hogy nem jo sim. syncelni csak airplane modban lehet
Holanpi nap megválasztja
ha nem kerek kerek széttaposom
Az iTunes használata nagyon egyszerű. Azért van az Autómata elrendezés hogy megkönnyítse az életed. Van egy adag számod. Az beleszórod egy mappába majd az iTUnesnak azt a mappád adod meg music libarynak aztán az egész könyvtárat ahogy van feltöltöd rá. Elrendezet a az ID tageket és azt mondod a neki hogy autómatikus elrendezés minden számot szépen szét fog rakosgatni külön mappába amiket az előadókról nevez el. Ugyan így ha egy CD-t beimportálsz és be van állítva az autómata másolása a felötött számoknak a music Libarybe, rögtön belefogja tenni a többi zenéd közé. Használni kell az ilyen kis okosságokat a progiban. Én imádom az iTunes-t az vett rá hogy elrendezzem a zenéimet. És kinem állhattam mikor nagy okosok mutogatták az iPodjukat neten és egy Album artwork sem volt benne. Televan a net Album képekkel akkor hát adjunk magunkra :D. A Bátyám meg is kérdezte tőlem mi a fenéért adok ki pénzt iTunes-os számokra csak hogy Album képem legyen. Mondtam neki én nem. Én rakom bele. Mire ő. Jaaaa. Pedig már jó ideje volt iTunes-a neki is :D
Sziasztok!
Tegnap frissítettem 1.14-et 2.1-re. Használtam au iPhonePCsuite-ot, de most valamiért fagy. Mindegy is, úgyis ideje kipróbálni a WinScp-t. Leszedtem a Cydiaból az openSSH-t de nem építi ki a kapcsolatot. Itt (http://ifone.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=305&Itemid=57) írják, hogy telepítés után egy-két percig csinálja és erről figyelmeztet is, de nekem telepítés után csak visszalépett a Cydiába. Nem kaptam figyelmeztetést. Mi lehet a probléma?
Szerintem semmi. Néhányszor ki-be kell kapcsolni a telefont, majd winSCP-vel csatlakozni.
-bocs, ez egy régi kérdés volt…