Új fórum témák
- HDSENTINEL for MAC? Merev ...
- upc chello probléma
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- Azonnali kérdések topicja ...
- RAW-WAR 36
- Belefagytak a szökőévbe a ...
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Sid Meier's Pirates for M ...
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- hdd probléma
- Le a magyarországi apple ...
- MacWorld 2009: még a csev ...
- bM design 2008
- Egy kis segítséget kérnék ...
- Februári találkozó
- diafilmek nektek
Ez a weboldalon volt, akkoe csak lesz.
http://magicpad.proximi.com/
Nem ismerem az appot.
igen csakhogy ezt az apple-nek kell megcsinálni mert most működik magán a programon (magicpad) belül a copy-paste, de ugye semmilyen olyan dolgot nem írhatsz a telefonra ami nem külön funkcióként működik… és a safariban lévő dolgokat szerintem nem engedi meg az apple hogy külsős változtassa… nem?
meg ez csak egy ilyen bemutató videó, hogy hogyan is kéne működnie helyesen a telefonnak… vagy mi a szösz…
Passz, nem tudok többet hozzáfűzni.
A copy-paste momentán nekem még sohasem hiányzott.
(ízlések és pofonok)
Igyekeztem azokat az appokat összevadászni amiknek van asztali vagy legalább webes kliense, így aztán a telefonon nagyon keveset írok.
A macen meg van copy-paste.
Valaki tudna nekem dobni 1 springboard.app-ot? Sikerült a sajátomat szétbaszarintani. :)
Tehát 2.0.2-es softról kellene nekem egy /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app.
Sürgős lenne előre is köszi!hova dobjam
kösz kösz
elment emil
Valaki tudna nekem dobni 1 springboard.app-ot? Sikerült a sajátomat szétbaszarintani. :)
Tehát 2.0.2-es softról kellene nekem egy /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app.
Sürgős lenne előre is köszi!hova dobjam
Köszi kicseréltem, most küzdök vele. :) Egyelőre alma halál van :( De rajta vagyok :)
(ízlések és pofonok)Igyekeztem azokat az appokat összevadászni amiknek van asztali vagy legalább webes kliense, így aztán a telefonon nagyon keveset írok.
A macen meg van copy-paste.
jah várj félreértesz… nekem sem hiányzik mert én sem iphone-on akarom megírni a háború és békét ;) Csak gondoltam megkérdem/érdeklődöm, hogy tényleg teljesen fölösleges-e ez az app mielőtt törlöm a telefonról mert így minek foglalja a helyet?
más: kis segítség fórumozáshoz, hogy te mit használsz fórumozásra? Kedvencek között bent van ez a topic url, vagy van valami program erre? Csak azért kérdezem mert nekem úgy van hogy meg van nyitva egy safari ablak és benne vannak azok a topicok amihez hozzá szoktam szólni de ez annyira nem jó mert folyton figyelhetek hogy be ne zárjam meg folyton frissíthetem hogy történt-e hozzászólás… szóval kíváncsi vagyok hogy ti hogyan oldjátok meg hogy ne kelljen frissítgetni folyamatosan?
és vissza egy iphone kérdés… leopard alatt hogy tudom úgy leszedni a képeket a telefonról mint win alatt, hogy csak rádugom és máris digitális kameraként leszedhetem róla őket?
Régen kikapcsoltam azt a szolgáltatást hogy felugorjon az az ablak amikor rádugok egy cf kártyát a gépre és kiírja hogy képeket észlel és hogy mentse-e vagy nem. Csak ezzel a módszerrel lehet leszedni a képeket a telefonról meg iphoto-val?
ui.: bocs hogy ilyen össze-visszán fogalmazok de keveset aludtam és most is inkább itt lógok mint aludnék ;)
(ízlések és pofonok)Igyekeztem azokat az appokat összevadászni amiknek van asztali vagy legalább webes kliense, így aztán a telefonon nagyon keveset írok.
A macen meg van copy-paste.jah várj félreértesz… nekem sem hiányzik mert én sem iphone-on akarom megírni a háború és békét ;) Csak gondoltam megkérdem/érdeklődöm, hogy tényleg teljesen fölösleges-e ez az app mielőtt törlöm a telefonról mert így minek foglalja a helyet?
más: kis segítség fórumozáshoz, hogy te mit használsz fórumozásra? Kedvencek között bent van ez a topic url, vagy van valami program erre? Csak azért kérdezem mert nekem úgy van hogy meg van nyitva egy safari ablak és benne vannak azok a topicok amihez hozzá szoktam szólni de ez annyira nem jó mert folyton figyelhetek hogy be ne zárjam meg folyton frissíthetem hogy történt-e hozzászólás… szóval kíváncsi vagyok hogy ti hogyan oldjátok meg hogy ne kelljen frissítgetni folyamatosan?
és vissza egy iphone kérdés… leopard alatt hogy tudom úgy leszedni a képeket a telefonról mint win alatt, hogy csak rádugom és máris digitális kameraként leszedhetem róla őket?
Régen kikapcsoltam azt a szolgáltatást hogy felugorjon az az ablak amikor rádugok egy cf kártyát a gépre és kiírja hogy képeket észlel és hogy mentse-e vagy nem. Csak ezzel a módszerrel lehet leszedni a képeket a telefonról meg iphoto-val?ui.: bocs hogy ilyen össze-visszán fogalmazok de keveset aludtam és most is inkább itt lógok mint aludnék ;)
Sorban válaszolnék.
Ha fizettél érte ne töröld. Jöhet még egy későbbi frissítés hozzá ami plusz funkciókat ad, vagy egy olyan helyzet amikor szükség lehet rá.
Azokra a topicokra fel vagyok iratkozva amik érdekelnek, az admin értesítőt küld új hozzászólás esetén, az egyik spaces ablakban a mail van megnyitva, ha látom a piros számot az ikonon vagy hallom az új emil érkezésekor beállított hangot, csak odaugrok, és csak kattintanom kell. Ilyenkor új safari ablak nyílik, egyszerűen bezárom ha elolvastam.
Az iphotót használom a képeim kezelésére, de nálam is az van beállitva hogy nenyíljon meg semmi, így ha a dokkolóra teszem a telefont töltődik, ha megnyitom az iphotót, kezelem a képeket, ha az itunest szinkronizálok.
hi all :) segitséget kérnék:
1) hiába tettem hozzá source-okhoz installer-ben az “i.danstaface.net"-et (jailBr.202-es) iphone-omra, nem látom még az “all packages"ben sem sehol a Ringtone nevü programot. :( Saját zenék csengöhanggá változtatása a lényeg, szóval más alternativát is szivesen fogadok :P
2) sikerült reg AppStore accountot 1phone.hu alapján. Telefonrol akartam telepiteni a “pocket tank"-ot (free) de az a telepités közepén azt mondta hogy “bocsi, nem sikerült, csináld iTunesból”. No jó, átlovagoltam gépre iTunes (telefon csatlakoztatva) ott megint megkerestem, re-installáltram(?) de továbbra is csak az ikonját látom, ráklikk, megnyit egy belépö oldalt de azonnal ki is vág onnan és ennyi. Hol a kutya elásva? ill. hogy lehet innen törölni/uninstall?
ugyanigy iTunes appstore-ból (free) “Spend Lite” programot install gombnál klikk, szüttyög valami, de nem jelent meg a telefonon semmilyen formában. Milyen lépést hagytam volna ki...? pls help :)
ichimaru: A MobileInstallation ...?hümm, azt nem. :( ok, rákerestem a szóra ifone-on, most okosodom a cikkböl - ha elakadok akk arról úgyis ti fogtok tudni a leghamarabb :) thx-a-lot.
Sziasztok!
Fehér 3G-m van, sok külföldi oldalon olvastam, hogy reped a hátlapjuk. Ti tudtok erről valamit? Tapasztaltatok már hasonlót az itthon eladott telefonok esetében?
Nálam hál’ istennek még semmi jele repedésnek, de mit ne mondjak ezek a cikkek megdöbbentettek.
Nekem is jobban tetszett volna a fém hátlap a 3G-n, csak kérdés mennyit árnyékolt volna le a jelekből. Na majd a 3. generációs szifon… :)
Egyébként a melegedésével még nem volt problémám, max az én kezemtől melegedett fel :)
.. max vorosen izzik ..mig a muanyag csak szepen a tenyeredbe olvad…
LOL :D ez tetszett :) Meg a MobileINstallation tipp is jó volt, felülirtam, pár free-progit telepitettem = szinkronizáltam is.
Q-1: hogyan/hol lehet vmit leszedni/uninstall ha nem tetszik?
Q-2: a fizetös app-okat is tudom telepiteni ezzel a Mobileinstallation felülirással? (sorr, i"m n00b..)
Nos érdekes jelenséget tapasztalok (lehet eddig is ilyen volt de nem erre emléxem).
Szóval…
1. mielőtt elteszem sleepbe a telefont akkor a főmenüben (home gomb megnyomása) vagyok…
2. megnyomom a sleep gombot, elalszik…
3. jön egy hívás, felveszem, leteszem, automatikusan megy aludni a telefon…
4. amikor felébresztem akkor meg úgy ébred hogy a phone menüben van :S holott én úgy altattam el hogy a főmenüben volt :(
nem úgy kéne lennie hogy amelyik helyzetből alvásba rakom ott is ébred?
ez mindenkinél így van vagy nálam cseszekszik a telefon? :(
próbáljátok ki légyszi…
1000 hála!!!
Nos érdekes jelenséget tapasztalok (lehet eddig is ilyen volt de nem erre emléxem).
Szóval…
1. mielőtt elteszem sleepbe a telefont akkor a főmenüben (home gomb megnyomása) vagyok…
2. megnyomom a sleep gombot, elalszik…
3. jön egy hívás, felveszem, leteszem, automatikusan megy aludni a telefon…
4. amikor felébresztem akkor meg úgy ébred hogy a phone menüben van :S holott én úgy altattam el hogy a főmenüben volt :(
nem úgy kéne lennie hogy amelyik helyzetből alvásba rakom ott is ébred?
ez mindenkinél így van vagy nálam cseszekszik a telefon? :(
próbáljátok ki légyszi…
1000 hála!!!
Nálam is így van, amikor felveszed akkor a telefon menübe kerülsz!
Nálam is így van, amikor felveszed akkor a telefon menübe kerülsz!
Amikor felveszed akkor nem a “beszélgetési” (vagy nem is tudom hogy hívjam) menübe kerülsz? Azt a menüt csak akkor látod ha telefonálsz… Mondjuk logikus hogy ez egy telefon és alapból a telefon menübe dob hívás utáni “bill feloldásnál”, csak furcsa hogy amikor beszélek valakivel majd lerakom és csinálnék valamit akkor még ki kell lépnem home menübe feloldás után, ellenben ha nincs sleep módban és mondjuk valamelyik programban vagyok és úgy kapom a hívást, akkor lerakás után visszatér a programba ahol voltam… érdekes… érdekelne hogy ez miért van így…
mindenesetre köszönöm a gyors tesztet ;)
Nálam is így van, amikor felveszed akkor a telefon menübe kerülsz!Amikor felveszed akkor nem a “beszélgetési” (vagy nem is tudom hogy hívjam) menübe kerülsz? Azt a menüt csak akkor látod ha telefonálsz… Mondjuk logikus hogy ez egy telefon és alapból a telefon menübe dob hívás utáni “bill feloldásnál”, csak furcsa hogy amikor beszélek valakivel majd lerakom és csinálnék valamit akkor még ki kell lépnem home menübe feloldás után, ellenben ha nincs sleep módban és mondjuk valamelyik programban vagyok és úgy kapom a hívást, akkor lerakás után visszatér a programba ahol voltam… érdekes… érdekelne hogy ez miért van így…
mindenesetre köszönöm a gyors tesztet ;)
Érdekesség képpen kipróbáltam bluetooth headsettel is, ekkor viszont a home oldalon hagy.
Érdekesség képpen kipróbáltam bluetooth headsettel is, ekkor viszont a home oldalon hagy.
érdekes… most már csak arra lennék kíváncsi hogy ezek direkt vannak így vagy véletlen?
A MobileInstallation filet felulirtam /755/ restart IP a hackeltel es ha inditani akarom pld. ilog-ot kiirja “Applikacio “iLog” nemlehet kinyitni” Probalkoztam a tobbinel ezt jelzi.Nem keszitettem masolatot.Hmm Kis segitseg elkene./2G-2.0.2/
Imrisko
Megoldodott a gondom mar muxik!!!