Új fórum témák
- HDSENTINEL for MAC? Merev ...
- upc chello probléma
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- Belefagytak a szökőévbe a ...
- Le a magyarországi apple ...
- Azonnali kérdések topicja ...
- RAW-WAR 36
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Sid Meier's Pirates for M ...
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- hdd probléma
- MacWorld 2009: még a csev ...
- bM design 2008
- Egy kis segítséget kérnék ...
- Februári találkozó
- diafilmek nektek
Nem tudom valaki látta e ezt: http://gizmodo.com/5042332/huge-iphone-security-flaw-puts-all-private-information-at-risk
de nevetséges....
Ja és 2.0.1 alatt nincs ilyen.... szerencsére
üdv!
mostanság állandóan fagyogat a telefonom, sokszor pl. akkoris befagy ha bemegyek a beállításokba vagy csak ki akarom kapcsolni a wifi-t. mitől lehet ez és mi lenne az ellenszer? (1. gen, 8gb, 1.1.4sw)
üdv, beeerka
Tedd fel a 202 öt
üdv!
mostanság állandóan fagyogat a telefonom, sokszor pl. akkoris befagy ha bemegyek a beállításokba vagy csak ki akarom kapcsolni a wifi-t. mitől lehet ez és mi lenne az ellenszer? (1. gen, 8gb, 1.1.4sw)
üdv, beeerka
Tedd fel a 202 öt
Nem tudom valaki látta e ezt: http://gizmodo.com/5042332/huge-iphone-security-flaw-puts-all-private-information-at-risk
de nevetséges....
Ja és 2.0.1 alatt nincs ilyen.... szerencsére
b+ és tényleg így van ahogy a srác mutatja… elszomorító bár hozzáteszem én nem használom a passcode-ot úgyhogy nekem jelen esetben mindegy :D
2G-s bejáratott telómat nem cserélném ráfizetés ellenében sem 3G-re:)tehát akkor szokjam meg addig.én visszamentem 2.0-ra, ott müxik minden rendesen:))
Hát nam tul jó hir:)szerintema a 2G telók a “Bubu féle beállításokkal” szuperúl futnak.
Sziasztok!
Pár napos T-Mobile-os iPhone-om feltörését(de semmiképpen sem függetlenítését!) tervezem.
Kérdésem az lenne, hogy a winpwn-ban amikor megicsinálom a custam ispw fájlt, akkor az activte legyen kipipálva vagy sem?
(Cydia és Installer természetesen pipa, particiózni meg nem akarok...)
Köszi!
Sziasztok!
Pár napos T-Mobile-os iPhone-om feltörését tervezem.
Kérdésem az lenne, hogy a winpwn-ban amikor megicsinálom a custam ispw fájlt, akkor az activte legyen kipipálva vagy sem?
(Cydia és Installer természetesen pipa, particiózni meg nem akarok...)
Köszi!
az ne legyen !
az aktiválást az itunes nak kell csinálnia hogy jo legyen
az ne legyen !
az aktiválást az itunes nak kell csinálnia hogy jo legyen
Az aktiválást elvégzi ezek szerint az iTunes...de az ugye számomra észrevétlen vagy csak pár klikkelés? (Tehát nem egy ördöngős lehetetlen dolog, ugye?)
az ne legyen !
az aktiválást az itunes nak kell csinálnia hogy jo legyenAz aktiválást elvégzi ezek szerint az iTunes...de az ugye számomra észrevétlen vagy csak pár klikkelés? (Tehát nem egy ördöngős lehetetlen dolog, ugye?)
elvileg benne kell lenni a t s kártyának és akkor észre sem veszed csak hogy kinyilt a telcsi és megy minden!
tehát akkor szokjam meg addig.én visszamentem 2.0-ra, ott müxik minden rendesen:))
Hát nam tul jó hir:)nekem 2.0 án lassult az adressbook meg 1-2 dolog
Nyolc hónapja van meg a teló, folyamatosan figyelem és élvezem az írásaitokat, óvatosságból kivárok, de később mindent kipróbálok amit írtok, nálam a 2.0 ami csont nélkül müxik, de ahogy olvasom minden teló egy “egyéniség”, úgy néz ki, az Iphone-nak lelke van:)
QuickPwn-nel szeretném frissíteni a 2.0-t 2.2-re (jó verzió, támogatja). Megvan az eredeti firmware, mindent úgy csinálok, ahogy azt a QuickPwn kéri. Szépen teszi a szoftvert, látom a harapott ananászt is, restart után pedig megkapom az eddigi magyarosított 2.0-mat, minden sms-sel, címmel, alkalmazással, frissítés sehol. Erre van ötlete vkinek?
QuickPwn-nel szeretném frissíteni a 2.0-t 2.2-re (jó verzió, támogatja). Megvan az eredeti firmware, mindent úgy csinálok, ahogy azt a QuickPwn kéri. Szépen teszi a szoftvert, látom a harapott ananászt is, restart után pedig megkapom az eddigi magyarosított 2.0-mat, minden sms-sel, címmel, alkalmazással, frissítés sehol. Erre van ötlete vkinek?
a quickpwn nem frissít csak jailbreak-el
tedd fel itunes-al a 2.0.2-t aztán mehet a quickpwn hogy legyen cydia meg installer
Van egy 1.1.4-es ifónom. 2.0.2-re szeretném felfrissíteni, de:
leszedem az applephone oldalról a 2.0.2-es firmware-t és mikor kicsomagolódik egy könyvtár lesz belőle és a PwnageTool nem is látja. Próbáltam átírni .ispw-re a nevét, akkor beolvassa de wrong firmware.
Most akkor micsinálok rosszul?
Van egy 1.1.4-es ifónom. 2.0.2-re szeretném felfrissíteni, de:
leszedem az applephone oldalról a 2.0.2-es firmware-t és mikor kicsomagolódik egy könyvtár lesz belőle és a PwnageTool nem is látja. Próbáltam átírni .ispw-re a nevét, akkor beolvassa de wrong firmware.
Most akkor micsinálok rosszul?
Mac al töltöd le akkor a safari ben kapcsold ki a preferences ben az automatikus kicsomagolást.
akkor 1 file t kapsz és az jo lesz
Szevasztok,
Mi egy magyar webfejlesztő cég vagyunk és keresünk iphone programozót iphone kliens programok fejlesztésére/készítésére projekt munkákra.
Please aki otthon van ilyen platformra való prgramozásban, az jelezze nekem/nekünk az alábbi mail címen:
Várjuk! :)
Kösz,
kd
Nos sikerult a jailbreak,de most a 3G nem mukodik. Azt irja “You are not subscribed to cellular data network” Mit lehet ilyenkor tenni? (legalis T-s keszulek)
sziasztok,egy meglátás,lehet hogy csak nálam volt de a dock tipusu alkalmazás a cydiábol ragadt be a telefonomonn és az meritette elég rendessen mert mióta kitöröltem azóta per pill nem zabálja a paksi atomerömüvemet,olvasom sok a gond a 201 és 202vel bubunak mik a jó 2es beállitásai,vagy akkor most mi is van ,az lenne a legjobb ha valaki összeszedné melyik alkalmazás és beállitás a tuti,melyik programot érdemes alapbol feltenni és miért ,mert szerintem sok ember örülne neki.
tudom ,azt nem is vettem komolyan,ezert lennek kivancsi mas velemenyere!
sziasztok,egy meglátás,lehet hogy csak nálam volt de a dock tipusu alkalmazás a cydiábol ragadt be a telefonomonn és az meritette elég rendessen mert mióta kitöröltem azóta per pill nem zabálja a paksi atomerömüvemet,olvasom sok a gond a 201 és 202vel bubunak mik a jó 2es beállitásai,vagy akkor most mi is van ,az lenne a legjobb ha valaki összeszedné melyik alkalmazás és beállitás a tuti,melyik programot érdemes alapbol feltenni és miért ,mert szerintem sok ember örülne neki.
Na egy ilyennek én is örülnék!
sziasztok,egy meglátás,lehet hogy csak nálam volt de a dock tipusu alkalmazás a cydiábol ragadt be a telefonomonn és az meritette elég rendessen mert mióta kitöröltem azóta per pill nem zabálja a paksi atomerömüvemet,olvasom sok a gond a 201 és 202vel bubunak mik a jó 2es beállitásai,vagy akkor most mi is van ,az lenne a legjobb ha valaki összeszedné melyik alkalmazás és beállitás a tuti,melyik programot érdemes alapbol feltenni és miért ,mert szerintem sok ember örülne neki.Na egy ilyennek én is örülnék!
hát én is!