Az online Mac oktatas

RSS

Üdvözlünk a magyar Macintosh fórumon!   ·   Belépés   ·   Regisztráció
Fórum kezdőlap » Hardver » iPod, iPhone » iPhone használók 2
iPhone használók 2
Törzsvendég

Bejegyzések: 937
RankRank
cfman avatar

# 5201 - 2008. aug. 27. @ 19:08
Partyzan - 2008 aug. 27. @ 18:37

Sziasztok!

Itunes-on keresztül hogy tudok filmet tenni az iphone1.esemre?
megfelelő formátumba is konvertáltam mpeg4…
+szedtem le 1-2 játékot, amit berakott itunes applications mappába, de onnan nem tudom sehogy se feltölteni a telóra…

köszi

http://www.applephone.hu/?p=42

Veterán

Bejegyzések: 1522
RankRankRank
Bagi Bence avatar

# 5202 - 2008. aug. 27. @ 19:12

+szedtem le 1-2 játékot, amit berakott itunes applications mappába, de onnan nem tudom sehogy se feltölteni a telóra…

köszi

Eloszor jailbreak-elni kell a keszuleket, anelkul nem fog menni.

Veterán

Bejegyzések: 1149
RankRankRank
macuser avatar

# 5203 - 2008. aug. 27. @ 19:15
Bagi Bence - 2008 aug. 27. @ 19:12

köszi

De lehet legálisan is.

Aláírás 

Mac mini  iPhone  MacBook

Aktív

Bejegyzések: 352
Rank
GoZo avatar

# 5204 - 2008. aug. 27. @ 19:18

Tudtok normális sms és híváskezelő programot legális forrásból? Igazán ezért nem szeretném brékelni a telefont…

Aláírás 

iMac 20” Leo + iPhone

Aktív

Bejegyzések: 70
Rank

# 5205 - 2008. aug. 27. @ 19:18

#5075-re valaki?
köszi

Törzsvendég

RankRank
cfman avatar

# 5206 - 2008. aug. 27. @ 19:19
macuser - 2008 aug. 27. @ 19:15

köszi

De lehet legálisan is.

Na igen ahoz nem kell semmi hókuszpókusz!!!

Veterán

RankRankRank
macuser avatar

# 5207 - 2008. aug. 27. @ 19:26
morris - 2008 aug. 25. @ 20:08

Nekem még sosem sikerült képeket másolni a készülékre (telefonra a PC-ről, Vista van rajta), pedig tavaly augusztus óta van iPhone-om.
Azt hittem azért, mert az első gen. telcsi tört volt, de most a vadi új hivatalos 3G-re sem megy át semmi miért van ez?
Sőt a videóval is hiába próbálkozom, pedig átkonvertáltam a file-t.
A végtelenségig megy a “sync in progress” felirat....

Ismerősöm vistáján a documents képek mappát bejelöltük szinkronnál, abba tett mindent, rajta van a telefonon még az almappák is külön külön.
A konvertált movie fájlt egyszerűen az asztalról az itunesba rántja, oda ahol az iphone movie mappája van megnyitva.
Működik. (manual manage music and video a szinkronbeállítás)

Aláírás 

Veterán

RankRankRank
macuser avatar

# 5208 - 2008. aug. 27. @ 19:27
morris - 2008 aug. 27. @ 19:18

#5075-re valaki?
köszi

5207

Aláírás 

Veterán

RankRankRank
Bagi Bence avatar

# 5209 - 2008. aug. 27. @ 19:30
cfman - 2008 aug. 27. @ 19:19

köszi

De lehet legálisan is.

Ha megvasarolta, vagy ingyenes programokat toltott le, akkor persze nem, de ugy velem - lehet rosszul teszem - hogy akerdes nem erre vonatkozott.

Veterán

RankRankRank
macuser avatar

# 5210 - 2008. aug. 27. @ 19:31
Bagi Bence - 2008 aug. 27. @ 19:30

cfman - 2008 aug. 27. @ 19:19

köszi

De lehet legálisan is.

Ha megvasarolta, vagy ingyenes programokat toltott le, akkor persze nem, de ugy velem - lehet rosszul teszem - hogy akerdes nem erre vonatkozott.

A kérdező pontosítsa kérdését a válaszok függvényében!

Aláírás 

Veterán

RankRankRank
macuser avatar

# 5211 - 2008. aug. 27. @ 19:38

A kérdezők ha lehet adják meg a generációt, a szoftverszintet, azt hogy ez módosítva van-e és hogy az adott dolgot legálisan avagy trükkösen akarják-e elérni.
Hamarabb és egyértelműbb választ kapnak. És még a mac-pc platform is érdekes lehet.

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 82
Rank
zsotti avatar

# 5212 - 2008. aug. 27. @ 19:39

Sziazstok!
Abban tudtok segíteni, hogy azt hogy lehet megcsinálni, hogy a bejövő hívásnál a hívó fél képe csak kisalakban jelenjen meg a job felső sarokban (asszem vmi reklámban láttam így)
Köszi

Aláírás 

MacBook Pro 15,4 2,4
On the Apple side of life :D

Aktív

Bejegyzések: 352
Rank
GoZo avatar

# 5213 - 2008. aug. 27. @ 19:39
GoZo - 2008 aug. 27. @ 19:18

Tudtok normális sms és híváskezelő programot legális forrásból? Igazán ezért nem szeretném brékelni a telefont…

iPhone 3G via TéMobil

Aláírás 

iMac 20” Leo + iPhone

Törzsvendég

RankRank
cfman avatar

# 5214 - 2008. aug. 27. @ 19:46
zsotti - 2008 aug. 27. @ 19:39

Sziazstok!
Abban tudtok segíteni, hogy azt hogy lehet megcsinálni, hogy a bejövő hívásnál a hívó fél képe csak kisalakban jelenjen meg a job felső sarokban (asszem vmi reklámban láttam így)
Köszi

Ha nem a telefon által készitett képet teszed be hanem egyéb képet töltesz be akkor ugy teszi. Vagy outlook ban teszel be képet és ugy sync eled

Veterán

RankRankRank
macuser avatar

# 5215 - 2008. aug. 27. @ 19:48
zsotti - 2008 aug. 27. @ 19:39

Sziazstok!
Köszi

Kipróbáltam.
Tehát, ha a telefonnal készített fotót használod az kitölti a hátteret, de ha az adress book ablakába húzol egy képet (ezt a legkisebbre méretre állítottam) és szinkronizálod, hívásnál kis kép lesz a bal felső sarokban.
szerk.
van aki tudja nem próbálgat

Aláírás 

Aktív

Rank
zsotti avatar

# 5216 - 2008. aug. 27. @ 19:49

Szia!
Köszi, nem a telefonnal készített képek, hanem egy folderből syncronizált.
De sajnos nem úgy megy.
Outlook-om nincs mac-en. Egyéb tanács esetleg? Vagy muszály lesz áttennem a contactjaimat outlookba is?

Aláírás 

MacBook Pro 15,4 2,4

Veterán

RankRankRank
macuser avatar

# 5217 - 2008. aug. 27. @ 19:51
zsotti - 2008 aug. 27. @ 19:49

Szia!
Köszi, nem a telefonnal készített képek, hanem egy folderből syncronizált.
De sajnos nem úgy megy.
Outlook-om nincs mac-en. Egyéb tanács esetleg? Vagy muszály lesz áttennem a contactjaimat outlookba is?

feletted a mac-es megoldás

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 317
Rank
kEMENG:tOUCH avatar

# 5218 - 2008. aug. 27. @ 19:52
Bubu007 - 2008 aug. 27. @ 13:22

unregistered - 2008 aug. 27. @ 11:27
ha itunes gift cardot veszek ugye az jó az app sotre-hoz is ugye?

aztán:
nekem már van magyar accountom de ugye nekünk már nem elérhető a shazam…
ha veszek gift cardot és azzal csinálok egy új accountot és megveszem a shazamot (vagy más programot) akkor használható úgy a telefon hogy mindkét accountom programjait felmásorom rá vagy ez csak úgy működik hogy csak az egyik vagy csak a másikon szereplő app-ok mennek rá és az előzőeket törli?

előre is köszönöm!

szerintem simán működik, mivel ha már megvetted az appot az letöltődik az applications mappába a számítógépen, ezek után ha te belépsz egy másik account-al akkor szintén letölti oda, de azt már nem fogja ellenőrizni hogy mi van az applications mappában.
ha ez nem így lenne akkor a crackelt appokat sem lehetne berakni az itunesbe ha már van ott letöltött appod.

remélem érthető voltam mert én már belezavarodtam egy kicsit a végére.:)

nem fog mukodni! egyszerre csak egy account alkalmazasait kezeli ( belefutottam) az itunes es a keszulek is. tort alkalmazasok masok mert kiszedtek az ‘infot’ ami alapjan letilthatna (itunesban nezd meg egy alkalmazas infojat).

radios cucc sem fog menni szerinetm mert IP alapjan engedelyez ahogy a pandora is.

Aktív

Rank
zsotti avatar

# 5219 - 2008. aug. 27. @ 19:52

Pont bejött elém..köszönöm szépen!

Aláírás 

MacBook Pro 15,4 2,4

Veterán

RankRankRank
macuser avatar

# 5220 - 2008. aug. 27. @ 20:00
kEMENG:tOUCH - 2008 aug. 27. @ 19:52

Bubu007 - 2008 aug. 27. @ 13:22
unregistered - 2008 aug. 27. @ 11:27
ha itunes gift cardot veszek ugye az jó az app sotre-hoz is ugye?

aztán:
nekem már van magyar accountom de ugye nekünk már nem elérhető a shazam…
ha veszek gift cardot és azzal csinálok egy új accountot és megveszem a shazamot (vagy más programot) akkor használható úgy a telefon hogy mindkét accountom programjait felmásorom rá vagy ez csak úgy működik hogy csak az egyik vagy csak a másikon szereplő app-ok mennek rá és az előzőeket törli?

előre is köszönöm!

szerintem simán működik, mivel ha már megvetted az appot az letöltődik az applications mappába a számítógépen, ezek után ha te belépsz egy másik account-al akkor szintén letölti oda, de azt már nem fogja ellenőrizni hogy mi van az applications mappában.
ha ez nem így lenne akkor a crackelt appokat sem lehetne berakni az itunesbe ha már van ott letöltött appod.

remélem érthető voltam mert én már belezavarodtam egy kicsit a végére.:)

nem fog mukodni! egyszerre csak egy account alkalmazasait kezeli ( belefutottam) az itunes es a keszulek is. tort alkalmazasok masok mert kiszedtek az ‘infot’ ami alapjan letilthatna (itunesban nezd meg egy alkalmazas infojat).

radios cucc sem fog menni szerinetm mert IP alapjan engedelyez ahogy a pandora is.

Egy kis infó http://www.macmagazin.hu/itunesbolt/
Van az itunes menüsoron egy store, azon belül authorized és deauthorized gomb.
Én regisztráltam másnak usa store-t, és a másik gépen nem tudták használni az accountot még nem authorizálták. ( én deauthorizáltam )

Aláírás 

Veterán

RankRankRank
macuser avatar

# 5221 - 2008. aug. 27. @ 20:07
GoZo - 2008 aug. 27. @ 19:39

GoZo - 2008 aug. 27. @ 19:18

iPhone 3G via TéMobil

Nekem az alap megfelel, remélem más tud segíteni. (1.1.3-on nekem is volt illegális megoldás igaz nem használtam, most nem hallottam még legálisról)
iPhone 1gen gyári 2.0.2. fw mac-en.

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 70
Rank

# 5222 - 2008. aug. 27. @ 20:33

A trágya Vista miatt újra akarom telepíteni az egész gépet (hamarosan Macbook tulaj leszek én is, nyugi).
A dokumentumokat hordozható HDD-re kimentem, format c:/ ....
Újratelepítek mindent, az iTunes-ba hogyan másolom át az iPhone-on lévő adatokat? Tudtommal ez nem megy, hanem az iTunes-ról lehet csak adatokat küldeni a telefonra. Hogy kell ezt csinálni? Lehet egy iTunes mentést csinálni amit szintén kimentek HDD-re???

Veterán

RankRankRank
macuser avatar

# 5223 - 2008. aug. 27. @ 20:43
morris - 2008 aug. 27. @ 20:33

A trágya Vista miatt újra akarom telepíteni az egész gépet (hamarosan Macbook tulaj leszek én is, nyugi).
A dokumentumokat hordozható HDD-re kimentem, format c:/ ....
Újratelepítek mindent, az iTunes-ba hogyan másolom át az iPhone-on lévő adatokat? Tudtommal ez nem megy, hanem az iTunes-ról lehet csak adatokat küldeni a telefonra. Hogy kell ezt csinálni? Lehet egy iTunes mentést csinálni amit szintén kimentek HDD-re???

Az új itunes a telefonszámokat nem bántja, szinkronnal be is tudod másolni outlookba az új vistán.
Format előtt a fotókat zenéket mentsd külső hdd-re, utána mehet vissza a a zene az itunesba ( add library, de állítsd be hogy copyzza is), a fotók meg a képek mappába.
(cimbinek vista van)

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 50
Rank

# 5224 - 2008. aug. 27. @ 20:53

sos,ha kb 6 óra alatt lemerül a iphon teljesen feltöltött állapotból 100-31százalékra és a boss által kikapcsolt minden mi meritheti ,nincs valami olyan dolog ami miatt merül,rejtve használ valamit,ami megterheli a telot,készenlétiben van a telo,vagy akku csere lesz,nem olyan régi a telo,vagy nem lehet megtudni az akku adatokat ami rejtett?tudom hogy két napot bir mert annyit szokott,de ez édes kevés ,többet várna az ember egy “iphon"-tol

Aktív

Bejegyzések: 7
Rank

# 5225 - 2008. aug. 27. @ 21:12

iphone-omon semmit se frissítettem még…
a játékokat az itunes-ról töltöttem le ingyen, de csak ipa fájlokat látok, másikakat nem
egyébként a következő 2 játékról lenne szó: ifooty + boleas

Veterán

RankRankRank
macuser avatar

# 5226 - 2008. aug. 27. @ 21:22
Partyzan - 2008 aug. 27. @ 21:12

iphone-omon semmit se frissítettem még…
a játékokat az itunes-ról töltöttem le ingyen, de csak ipa fájlokat látok, másikakat nem
egyébként a következő 2 játékról lenne szó: ifooty + boleas

Mi a kérdésed?  http://manuals.info.apple.com/hu_HU/iPhone_Hasznalati_utmutato.pdf

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 7
Rank

# 5227 - 2008. aug. 27. @ 21:34

kicsit kozmetikáztam az első kérdésemet :-)
minnyá megsasolom a linket

Aktív

Bejegyzések: 334
Rank

# 5228 - 2008. aug. 27. @ 22:21

Hívás és SMS szűrés.
Valakinek lenne kedve kipróbálni? A leírás szerint egyelőre csak a 2G iPhone-t támogatja, de hamarosan jön a 3G-t is támogató verzió.

Egy másik. Ez talán jobb mint az előző.

Egy leírás.

iBlackList

Egy harmadik.

Ha valamelyik bevált, azonnal szóljatok! :)

Aktív

Bejegyzések: 11
Rank

# 5229 - 2008. aug. 27. @ 23:22

Sziasztok!

Nagy bajban vagyok, remélem valaki tud segíteni. Felraktam a 2.0.2 a fw-t az ájfonra és felraktam a patchelt
mobileinstallation-t is hogy egyszerűen felrakjam a crackelt játékokat. Most azt csinálja hogy ha ingyenes cuccot töltök le
és megpróbálom felszinkronizálni itunes-sal akkor hibaüzenetet ad. Ha pedig egy crackeltet rakok fel, simán felrakja. De ha elindítm akkor app cannot be opened szöveg fogad. Többször is restoroltam de nem segített. Volt már valakinek hasonló esete?

Aktív

Bejegyzések: 13
Rank
gyozogy avatar

# 5230 - 2008. aug. 28. @ 00:09

Sziasztok!Szinten gondom van.Feltettem kepeket a telefonra,de letorolni,vagy szerkeszteni mar nem tudom!Nem jon fel semmi a menubol.Esetleg valahol az itunesban kellene??Koszonom

Veterán

RankRankRank
Bagi Bence avatar

# 5231 - 2008. aug. 28. @ 00:14
gyozogy - 2008 aug. 28. @ 00:09

Sziasztok!Szinten gondom van.Feltettem kepeket a telefonra,de letorolni,vagy szerkeszteni mar nem tudom!Nem jon fel semmi a menubol.Esetleg valahol az itunesban kellene??Koszonom

Ki kell venni a szinkronizalando elemk kozul, akkor a kovetkezo szinkron alkalmaval letorli a keszulekrol a nem kivant kepeket.

Aktív

Bejegyzések: 11
Rank

# 5232 - 2008. aug. 28. @ 02:00

Hallo!

Olyan kerdesem lenne ha tud valaki segiteni, hogy PwnageTool 2.0.3 -al beleeroltettem a tmobilos iphoneomba egy 2.0.2(5C1) custom fw-t cydia es az installer is szepen felment, betudok lepni winscp ssh barmivel, de mikor felmasolok ihacks-rol egy programot a /Application mappaba, es rarakom az egesz konyvtarra plusz ami benne van a 775-os jogot, telorol inditva a program elindul, majd 1secen belul kilep (sot igazandibol csak az indito kepet tolti be) probaltam keresgelni itt a forumon az elmult ket heti bejegyzesek kozott, de csak annyit talaltam hogy ez chmod progblemara utal. rosszul tudom hogy 775-os jogot kell allitani neki?

Masik egyetemes kerdesem ha 4-es installer van, le tudom szedni, es regebbit felrakni valahonnet hogy az iclarifed sourcet valahogy megegye? vagy a 3-as installer a 2.0.2fw-n mar nem fut?

elor is koszonettel:)

Veterán

RankRankRank
macuser avatar

# 5233 - 2008. aug. 28. @ 05:15
gyozogy - 2008 aug. 28. @ 00:09

Még egy kis segítség:
http://manuals.info.apple.com/hu_HU/iPhone_Hasznalati_utmutato.pdf

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 208
Rank

# 5234 - 2008. aug. 28. @ 08:45
MamaSaid - 2008 aug. 27. @ 22:21

Hívás és SMS szűrés.
Valakinek lenne kedve kipróbálni? A leírás szerint egyelőre csak a 2G iPhone-t támogatja, de hamarosan jön a 3G-t is támogató verzió.

Egy leírás.

iBlackList

Egy harmadik.

en a Pysl nevu programot probaltam ki, elso ranezesre nekem bonyolultnak tunt, de a sracok igertek hozza reszletes leirast. Cydiaban es Installaerben is fent van.

Aláírás 

MacBook Pro

Aktív

Rank

# 5235 - 2008. aug. 28. @ 08:59

sorry,buta kérdés de ha outlook-al névjegyalbumot letöltöttem a telefonrol,azt hova teszi a gépen hogyy tudom kitörölni hogy ne legyen a telefonkönyvem a gépen?mármint nem akarom hogy az iphon kivételével máshol is legyen telefonkönyv

Aktív

Rank

# 5236 - 2008. aug. 28. @ 09:01

ha 2-röl feljebb akarok frissiteni melyik a jó készitsek én egy firmvaret,vagy bubu féle 2g custom jó? 201 vagy 202 melyik a jobb?

Aktív

Rank

# 5237 - 2008. aug. 28. @ 09:35

ha pl a cycorderrel felvettem egy videot azt hogy tudom a számitogépre lementeni?

Veterán

RankRankRank
macuser avatar

# 5238 - 2008. aug. 28. @ 09:58
kb - 2008 aug. 28. @ 08:59

sorry,buta kérdés de ha outlook-al névjegyalbumot letöltöttem a telefonrol,azt hova teszi a gépen hogyy tudom kitörölni hogy ne legyen a telefonkönyvem a gépen?mármint nem akarom hogy az iphon kivételével máshol is legyen telefonkönyv

Nyisd meg az outlook-ot, töröld a névjegyeket belőle.

Aláírás 

Aktív

Rank

# 5239 - 2008. aug. 28. @ 10:12

mitöl van az mi lehet a gond hogy melegszik a teteje mikor beszélek meg mikor töltön van ,vagy használatkor,ez természetes,vagy akku gondok vannak,komolyan az biztos ez egy egy iphone nem pedig egy egyszerü használható telefon,kérem segitsetek,mert még a végén lebeszélem magam az iphonrol,és maradok egy régi telefonnál,mert eddig csak az idömet és bosszuságot okozott,persze van mi tetszik,de nem gondolom hogy ennyi gond van egy ocska telefonnal

bM Függő

Bejegyzések: 7470
RankRankRankRankRank
Bubu007 avatar

# 5240 - 2008. aug. 28. @ 10:18

gondolom ez a régi iphone
ott természetes hogy melegszik, de nem az akku a ludas hanem a kommunikációs panel
a 3G-nél még nem tapasztaltam ilyet

Aláírás 

Minden amit tudni akarsz az iPhone-ról -> http://www.applephone.hu

Veterán

RankRankRank
macuser avatar

# 5241 - 2008. aug. 28. @ 10:21
kb - 2008 aug. 28. @ 10:12

mitöl van az mi lehet a gond hogy melegszik a teteje mikor beszélek meg mikor töltön van ,vagy használatkor,ez természetes,vagy akku gondok vannak,komolyan az biztos ez egy egy iphone nem pedig egy egyszerü használható telefon,kérem segitsetek,mert még a végén lebeszélem magam az iphonrol,és maradok egy régi telefonnál,mert eddig csak az idömet és bosszuságot okozott,persze van mi tetszik,de nem gondolom hogy ennyi gond van egy ocska telefonnal

A számítógép is melegszik ha hajtod a procit, ez is az de nincs benne ventillátor.
Hidd el ez eddig a legstabilabb, legjobb telefonom, fél éve nyúzom.
Ezt ezért olvasd el a következő kérdésed feltevése előtt:
http://manuals.info.apple.com/hu_HU/iPhone_Hasznalati_utmutato.pdf

Aláírás 

Aktív

Rank

# 5242 - 2008. aug. 28. @ 11:10

hiszek én mindenkinek,csak mikor pl reggelre lemerült a telefon pedig este 31 százalékon volt és birta eddig két napig most meg valami oknál fogva mert ugye ez egy számitógép és ott is kell néha ctrl+alt+deletézni hát gondolom itt is ,és nem ébresztett,vagy pl nem tudok sms hangot változtatni a 2es verzion,vagy pl nincs figyelmeztetö hang hogy lemerül a telo akkor megkérdem egy sonyericsson vagy bármilyen felsö kategoriás készülék nem tudja mindazt mint az iphon?szép meg jó de ha leesik akkor behal,nem ugy mint egy utni vágni való,vagy ez is olyan dolog hogy kinek ferrári kinek zsiguli,de a zsigulit a tajgára képezték ki,hát az iphonrol nem mondom mindezt az biztos,de az is lehet hogy eme remek magas technikához nem tudok felemelkedni.elnézést ha valakit megsértek,csak bosszus vagyok.

Aktív

Bejegyzések: 13
Rank
kremoki avatar

# 5243 - 2008. aug. 28. @ 11:41
kb - 2008 aug. 28. @ 11:10

hiszek én mindenkinek,csak mikor pl reggelre lemerült a telefon pedig este 31 százalékon volt és birta eddig két napig most meg valami oknál fogva mert ugye ez egy számitógép és ott is kell néha ctrl+alt+deletézni hát gondolom itt is ,és nem ébresztett,vagy pl nem tudok sms hangot változtatni a 2es verzion,vagy pl nincs figyelmeztetö hang hogy lemerül a telo akkor megkérdem egy sonyericsson vagy bármilyen felsö kategoriás készülék nem tudja mindazt mint az iphon?szép meg jó de ha leesik akkor behal,nem ugy mint egy utni vágni való,vagy ez is olyan dolog hogy kinek ferrári kinek zsiguli,de a zsigulit a tajgára képezték ki,hát az iphonrol nem mondom mindezt az biztos,de az is lehet hogy eme remek magas technikához nem tudok felemelkedni.elnézést ha valakit megsértek,csak bosszus vagyok.

Pont, pont, vesszőcske…

Törzsvendég

Bejegyzések: 616
RankRank
Gordon avatar

# 5244 - 2008. aug. 28. @ 11:47
Szabolcs - 2008 aug. 28. @ 08:45

MamaSaid - 2008 aug. 27. @ 22:21
Hívás és SMS szűrés.

Egy leírás.

iBlackList

Egy harmadik.

en a Pysl nevu programot probaltam ki, elso ranezesre nekem bonyolultnak tunt, de a sracok igertek hozza reszletes leirast. Cydiaban es Installaerben is fent van.

A Pysl egy nagy kalap.... még 1.1.4 alatt kiderült, hogy leszedni nem lehet rendesen és csak a baj volt vele. Mégegyszer biztos nem futnék neki, főleg nem egy beta programnak.

Aláírás 

iBook G4 14”, 1.42Ghz, 1,5GB RAM, 100GB HDD
iPhone (2G) 16GB 2.1

bM Függő

RankRankRankRankRank
Bubu007 avatar

# 5245 - 2008. aug. 28. @ 11:50
kb - 2008 aug. 28. @ 11:10

jó lenne már ha egy picit leállítanád magad összeszednéd a gondolataidat és leírnád hogy mi is a bajod pontosan és milyen telefonod van (2G vs 3G).
próbálom értelmezni a 2 hozzászólásodat de eddig csak melegedett, most meg már kurva gyorsan lemerül.
nem bírlak követni

Aláírás 

Aktív

Rank

# 5246 - 2008. aug. 28. @ 12:14

2g a készülék 2es verzióval,érdemes e nagyobbra váltani és melyikre,csináljak én egy customot vagy már a készet tegyem itunessel,az a bajom hogy eddig két két és fél napig birta az akku,ez mondjuk egy normál telefonnál nálam 5-7 nap,normál használatnál,nem állandonál,gondom hogy egyik pillanatrol a másikra 100% és négy óra alatt nem használt telcsinél csak (fekete a gép letéve,nem használva minden kikapcsolva,edge wifi)31&#xra; lecsökken,melegszik,de rendben ez egy számitógép,csak zavaró mikor a fülemenn vann és mondjuk leég a fülem,föleg ha még napon is van,nem lehet figyelmeztetö hangot beállitani akku gondoknál,vagy mindig nézni kéne a kijelzöt mennyi a feszkó,lehetséges hogy valami szoftver miatt meriti magát?,fura hogy lele fagyogat részlegessen,mert ha lecsökken az akku akkor fogja magát és mikor kioldom,vagy bekapcsolom a csuszkát van egy katt hang,ez néha megszünik,és power off-on és jó,de akkor pl az akku is 5
l; feljebbmegy.egy telefont hasonlitok az iphonnal gondolom az a bajom.

bM Függő

RankRankRankRankRank
Bubu007 avatar

# 5247 - 2008. aug. 28. @ 12:51

nyomj egy resetet

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 334
Rank
mangaeva avatar

# 5248 - 2008. aug. 28. @ 12:57

kb az iPhone-ban egy 620Mhz-es 400Mhz-re leclockolt processor van ami tud melegedni ha használatban van. A melegedés telefonáláskor normális a rádió hullámú sugarak miatt is. Magyarul melegíti a füled mit egy mikró hullámú sütő csak persze sokkal gyengébben :] De nemtudom mennyire melegít neked , mert minden teló tud melegíteni de az én iPhone 3G-m egyáltalán nem olyan vészes meg nem mindig nyomom a fülemhez hanem kicsit távolabb tartom.

Aláírás 

white iPhone 3G 16GB / product(red) iPod shuffle 2GB

Aktív

Rank

# 5249 - 2008. aug. 28. @ 13:07

mit értesz reset alatt?

Aktív

Rank

# 5250 - 2008. aug. 28. @ 13:10

ha van egy cycord által felvett video azt hogy tudom kiszedni az iphonbol?