|
Aktív
Bejegyzések: 189
|
DnPRuLZ - 2008. július 05. @ 10:23 ok lementem pdfbe csak hogy rakok pdfet a telóra?:) |
|
Aktív
Bejegyzések: 271
|
Atass: valami ftp progit keritsel :)en WinSCP-vel tolom. Rakj fel elobb installerbol pdf nezot,es az megmondja majd melyik mappaba pakolasszad fel a fileokat. Sajna en legyalultam a heten a telcsim, most nincs rajta semmi, tobbet nem tudok segiteni :) |
|
bM Függő
Bejegyzések: 6013
|
rr - 2008. július 04. @ 22:21 Mintha nagyon belekeveredtel volna ebbe a tortenetbe, vagycsak az igeidovel es a ragozassal lennenek bajaid? Sajnalom, en nem hiszem el a sztorid. |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 758
|
kemeng - 2008. július 05. @ 23:00rr - 2008. július 04. @ 22:21hát ez a bibi hogy nem örökbe kapom,örökbe csak egy 8g hoztak,egy ismerösöm által,de nem tehetek semmit közzé,tényleg szép a készülék,annyit elárulok ö is tesztelö,mert ilyen emberek vannak,milyen szemétség mi.szerzödés tiltja öt és nem akarom bajba keverni!!én is csak most lettem iphon tulaj,erre nem a legujabbat hozza,na milyen mi.annyit elárult hogy gyors!
Kicsit misztikus nekem is.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 51
|
Sziasztok!
|
|
Aktív
|
Larini: En semmi javitast nem raktam fel, eleg ha minden szamot +36 al pakolsz bele es mar jo is sztem… Ha tevednek javitsatok, bar nekem meg sosem volt gondom ezzel. |
|
Törzsvendég
|
DnPRuLZ - 2008. július 06. @ 20:28 Voda nal nem feltétlen van igy de az én esetemben a javitás megoldotta |
|
Aktív
Bejegyzések: 37
|
Bubu,
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1945
|
“mi lesz július 11-én?” Péntek :) “Kijön egy új iTunes?” Igen, a 7.6.3-as verzió, ami fel van készítve az App Store használatára. “Frissíthetek?” Nem, mert még nincs hozzá unlock megoldás. “Kijön egy új iPhone szoftver verzió?” Igen, a 2.0. “A telefonom akarja majd magát frissíteni?” A telefonod nem, de az iTunes valószínű fel fogja ajánlani. “Netalán kérdés nélkül?” Nem, kérdés és engedély nélkül nem települ semmi. “Tudom majd utána az iTunes-t használni?” Arra amire eddig minden gond nélkül. |
|
Aktív
Bejegyzések: 82
|
az miért van, hogy ha kapok egy smst, akkor azt 1 órával késöbbi idővel írja ki, mint ami éppen van?! ezt hogy lehetne kiküszöbölni? |
|
Aktív
|
Ulkesh - 2008. július 07. @ 18:11 |
|
Aktív
Bejegyzések: 244
|
kiralylany - 2008. július 08. @ 00:07 Én egy éve szenvedek ezzel a problémával és nem találtam megoldást rá! Kiváncsian várom én is erre az ötleteket! |
|
Veterán
|
“az új itunest miért ne frissíthetném?” Nem, az iPhone-t ne frissítsed :) |
|
Aktív
|
melyik az a program, amelyikkel a telefon böngészőjéből le lehet menteni a képeket? már egyszer kérdeztem, kaptam is választ, de most nem találom, pedig kerestem :( köszi előre is |
|
Aktív
Bejegyzések: 332
|
üdv!
|
|
Aktív
|
Talaltam egy jo kis passzianszt, ha erdekel valakit… source http://www.softick.com/iphone/install :) |
|
Veterán
|
DnPRuLZ - 2008. július 09. @ 17:26 WAREZT NE IDE!!!! Egyébként van ingyenes passziánsz, a neve iSolitaire és jobb ennél. |
|
bM Függő
|
DnPRuLZ - 2008. július 09. @ 17:26 sztem eltevedtel, ez nem az a forum… |
|
Aktív
|
Ulkesh: egy csak egy opcio.. nem kotelezo hasznalni. iSolit ismerem, sokkal szebb mint ez, de ha kiprobalod,ez sokkal hasznalhatobb. A lapokat konnyebben, gyorsabban viszi, nem teved, oszlopok atrakasa sokkal egyszerubb, felismeri melyik laptol szeretned atrakni… szal nem olyan rossz ez. |
|
bM Függő
|
DnPRuLZ - 2008. július 09. @ 18:36 en ilyen problemat nem tapasztaltam vele. Lehet h jogosultsagot kellene javitanod |
|
Aktív
Bejegyzések: 61
|
Sziasztok. Segítsen már valaki. Vettem egy 8gb os iphonet, rádugtam egy Powerbook g4-re és nem ismeri meg az iphonet. Az iphoto megnyilik, látja azt a pár képet és ennyi. Az MSI laptoppal és Mac minivel megy rendesen. Érdekes mert lehet az usbvel kinlodik, mert egy 2,5 es külső racket is csak ugy látja ha 2 usb dugos összekötö kábellal van feldugva a Pbre.
|
|
Aktív
|
beeerka - 2008. július 08. @ 19:45 senkinek sincs ötlete? |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 612
|
Ulkesh - 2008. július 09. @ 18:19
(ROFL)
Nem gondolom, hogy jó amit a srác írt, de a nagybetűs kirohanás igen vicces volt. bocsi |
|
Aktív
|
Treffhetes: Ugyanez megy az SG / PSP forumon. Eleve mindenki tort PSP-vel, letoltott ISO-val nyomul, a forum fejleceben pedig ez all: “WAREZ = azonnali BAN!” |
|
Aktív
Bejegyzések: 133
|
Segítsetek, mire kell figyelnem vásárlás előtt?
|
|
Törzsvendég
|
Sziasztok.
|
|
Aktív
|
Megjelent a swirly MMS új verziója (1.1.0)! EZ már úgy néz ki, teljes értékű MMS program. Sajnos az installerben csak 14 napos próbaverzió van, ami megvásárolható. Talán majd valaki megoldja ezt is! |
|
Veterán
|
“Hát ezen szénné röhögtem magamat!
Bocsi, de kurvára nem vagy tisztában a dolgokkal. Aki feltörve használja az iPhone-t az is megvette, nem lopta!!!!!! A lopott szoftverek és azok sorozatszámainak itteni közlése igencsak más tészta. Ha nem érzed a különbséget, akkor nagyon sajnállak. |
|
Aktív
|
Na megtaláltam a megoldást a swirlyMMS (1.1.0) 14. nap utáni működésére! :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 5
|
A svájci vásárlás alatt a swisscom-os vásárlásra gondolsz? Ha jól emlékszem, akkor ott láttam 519CHS-ért 8 gigás változatot havidíj nélkül, de nem vagyok benne biztos, hogy ezt bárki megvásárolhatja. Nem volt időm elolvasni rendesen az ajánlatot. |
|
Aktív
Bejegyzések: 275
|
itt az új, 3G-s modell. láttam a világon az első boltban eladottat, le is fotóztam. juhéj.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 11
|
Sziasztok! Két kérdésem lenne: 1: Az iTunes-ban már van AppStore. Mi “lopott iPhone-osok” :) tudunk onnan szoftvert venni, vagy letölteni?
2: Valaki mondja már meg miért várják sokan úgy az iPhone 2.0-át mint a messiást?
(nem kötekszem, tényleg szeretném tudni!) Előre is köszi! |
|
Aktív
|
újzéland
|
|
Aktív
|
|
|
Aktív
Bejegyzések: 5
|
Mennyiért árulják a havidíj nélküli verziót a Vodafone-nál? |
|
Aktív
|
NZD900 körül a 8 gigás és 1140 vagy ilyesmi a 16-os
|
|
Veterán
|
“Az iTunes-ban már van AppStore. Mi “lopott iPhone-osok” :) tudunk onnan szoftvert venni, vagy letölteni?”
Igen.
“Valaki mondja már meg miért várják sokan úgy az iPhone 2.0-át mint a messiást?
Semmivel sem gyorsabb a 2.0-s szoftver, amire a gyorsaságot írják az a 3G-s letöltés az Edge-hez képest. Per pillanat több hátránya van a 2.0-nak, mint előnye, tekintve, hogy frissítés után nem lesz Installer, így rengeteg alkalmazástól el lehet búcsúzni, amire az AppStore-ban még nincs alternatíva, vagy eddig ingyenes volt, most meg fizetős. Az eddig használt multitask alkalmazásoktól is el lehet búcsúzni, mert az SDK egyelőre nem teszi lehetővé ilyenek készítését (mondjuk van egy AIM kliens az AppStore-ban, kíváncsi lennék az hogyan oldja ezt meg..) |
|
Aktív
Bejegyzések: 1
|
Az iTunes (0xE8000001) hibára hivatkozva nem tud kapcsolódni az iphone-hoz. Tud valaki erről valamit? Tnx! |
|
Aktív
|
pardon, a 16 gigás fekete verzó 1129 NZD
erre kattogtasson akit érdekel:
|
|
Veterán
|
Változás :)
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 6989
|
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 6989
|
csak óvatosan az új telefonokkal :)
|
|
Aktív
|
Bubu007 - 2008. július 10. @ 17:56 ez mi? egyszercsak úgy dönthet az iphone hogy nem akar tovább menni a mostani sim kártyával? |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 612
|
Ulkesh - 2008. július 10. @ 09:59
Engem nem kell, hogy sajnálj. Nem szorulok rá ;-)
|
|
Veterán
|
“Az a baj, hogy a fogalmakkal Te nem vagy tisztában. A lopás ugyanis jogtalan eltulajdonítás.” Bocsi, de ha nem fizetsz egy szoftverért és jogtalanul használod, akkor azt te elloptad. “Mivel a jogviszonyt a felhasználói szerződés határozza meg, annak Te pedig nem felelsz meg, ezért ez ugyanúgy warezolt cucc”
Tévedés..
“De ha neked a lelkiismereted úgy tisztább ha azt mondod, hogy “az más”, akkor szíved joga.”
Ha betörök egy boltba és ellopom a készüléket, akkor lesz ugyanaz a dolog, mint amit te csinálsz.
|
|
Aktív
|
Ulkesh - 2008. július 10. @ 19:28 szerintem ennek nyissatok egy másik topicot! ne itt vitatkozzatok |
Összes oldal: 153
|
||||||||||
| « Logitech Z-5500 es ipod | ipod 3.gen win2000 inkompatibilitás ??? » |
Köszi a gyors választ! Akkor türelmes leszek, nem kapkodom el a dolgot.