|
Törzsvendég
Bejegyzések: 667
|
A netezés SIM kártyától független (még nincs benne 3G), csak egy Wifi hot-spot kell (pl router). |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 582
|
lakospeter - 2008. július 02. @ 10:10
Na ez ebben a formában nem igaz.
|
|
Törzsvendég
|
Bubu. a vodás kártyánál ha nem irja ki a bejövö hívásoknál a neveket csak a számot azt hogy lehet megoldani?? +36 al vannak benne amugy.
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 6578
|
cfman - 2008. július 02. @ 17:01 igen |
|
Törzsvendég
|
Bubu007 - 2008. július 02. @ 17:32cfman - 2008. július 02. @ 17:01
köszi
|
|
Aktív
Bejegyzések: 125
|
Eszt most talaltam erdekes!!!!!!http://www.iphonealley.com/tips-and-tricks/it-might-be-cheaper-cancel-contract-buy-prepaid-iphone-3g |
|
Aktív
Bejegyzések: 180
|
Nalunk szerintem a Treonlany helybol kifizetteti a 2 evet Veled :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 13
|
A minap vette egy eredeti Apple bluetooth headsetet. És az alábbi jelenségeket tapasztaltam:
2. Egy idő után megszűnik az aktív kapcsolat a headset és a telefon között. Eltűnik a töltöttséget jelző ábra, a bluetooth ikon pedig beszürkül. Ilyenkor, ha megnyomom a headset gombját akkor újra „csatlakozik” (megjelenik a töltöttséget jelző ábra, a bluetooth ikon pedig kifehéredik). Gondolom, ez valami alvó üzemmód az aksi töltését kímélendő, csak azt nem tudom, hogy ebben az állapotban tudom e fogadni a bejövő hívást a headsettel, mert hívás kezdeményezésénél ilyenkor nem ajánlja föl audio eszközként a headsetet. Megköszönöm az építő jellegű hozzászólásokat és az információt! |
|
Törzsvendég
|
nem tudja valaki a cnpda source miért nem frissul ha hozzáadom?
|
|
Törzsvendég
|
cfman - 2008. július 02. @ 21:07 |
|
Aktív
|
Cfman: En is ezt kerdeztem Toled mar tegnap is :) De nem vetted az adast.... |
|
Törzsvendég
|
DnPRuLZ - 2008. július 02. @ 21:16
nekem még a mulhéten ment. :(
|
|
Aktív
|
Sehogyan :) Epp ez a gondom. Elvileg van egy 1.8as tort a neten, de azt kezzel kell fetolni. Sourcos jobb lenne azert. |
|
Törzsvendég
|
nem értem nekem még a multhéten tök jol ment ez a source az egyik telon. az enyémen is az van.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 244
|
off:
|
|
Aktív
Bejegyzések: 123
|
coldfish - 2008. július 02. @ 22:28 Itt nézz körbe: http://www.beyzacases.com/cat_slimline_-_apple_iphone_ultra_slim_vertical_cases.cfm Én már rendeltem tőlük. 4-5 nap alatt itt volt. |
|
Aktív
Bejegyzések: 244
|
köszi balázs, ezek is nagyon rendben vannak, már majdnem jó is, de sajnos nem pont olyanok mint a képen látható. (az általam linkeltnek csak a teteje nyitott) |
|
Törzsvendég
|
valaki el tudja nekem árulni a vodás mms beállitásokat ami müköd is? |
|
Aktív
Bejegyzések: 2
|
Angliában neteztem wifi nélküöl! Itthon nemtom megcsinálni magyar sim kártyával???? Na ne vicceljünk már! HA bemegyek egy szolgáltatóhoz és megmutatom nekik akkor értenek majd hozzá vagy elhajtanak???? |
|
Aktív
Bejegyzések: 7
|
Hali! Nem talált valaki, iphone csengőhang packot, mostani számokkal? ha valakinek van, pmbe keressen meg, köszönöm! |
|
Veterán
Bejegyzések: 1619
|
Öööööö.
|
|
bM Függő
|
nekem csak habszifonom van itthon |
|
Veterán
Bejegyzések: 1908
|
iPutyu - 2008. július 03. @ 20:28
Nekem csak egy több éves szódásszifon akad a konyhaszekrény mélyén.
:) |
|
Aktív
Bejegyzések: 42
|
hello azt szeretnem kerdezni h h tudom elmenteni az osszes programot es sourcet? Mert restorozni kene koszi elore |
|
bM Függő
|
portugal - 2008. július 03. @ 23:15 idemocracy-val tudsz backupot csinálni, vagy a telefonon a time capsula |
|
Aktív
Bejegyzések: 35
|
sziasztok, ‘hardveres” kérdésem lenne: lehetséges hosszabb töltőzsinórt szerezni az iPhone-hoz? köszönöm előre is
üdv
|
|
bM Függő
|
Butsushin - 2008. július 04. @ 10:07 vegyél egy usb hosszabbítót. |
|
Aktív
Bejegyzések: 35
|
Bubu007 - 2008. július 04. @ 11:09Butsushin - 2008. július 04. @ 10:07sziasztok, logikus, eszembe sem jutott - köszönöm a gyors választ |
|
Aktív
Bejegyzések: 42
|
koszi bubu de h kell hasznalni?:) |
|
Aktív
Bejegyzések: 1
|
Szevasztok!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 50
|
Sziasztok
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 5743
|
ha a kijelző nem megy akkor as nagyon hw gyanús. Ha megcsereled az ikonokat akkor mi történik? |
|
bM Függő
Bejegyzések: 5743
|
rr - 2008. július 04. @ 20:00 iphone 3g a megjelenés előtt pár nappal? |
|
Aktív
Bejegyzések: 37
|
Te meg abban segíts nekünk, hogy hogy lehet és milyen áron beszerezni 11-e előtt a 3g-t? |
|
Veterán
|
famulusz - 2008. július 04. @ 21:59 Gondolom személyesen ismeri Jobs-t, vagy valamelyik szolgáltató tulajdonosát, mert kereskedelmi forgalomba csak 11-e után lesz és akkor sem függetlenül. -- Mindenesetre fotókat kérünk!!! |
|
Aktív
|
Ulkesh - 2008. július 04. @ 22:03famulusz - 2008. július 04. @ 21:59Te meg abban segíts nekünk, hogy hogy lehet és milyen áron beszerezni 11-e előtt a 3g-t? Szerintem lenne itt bőven aki tudna neki segíteni, de vajon ő segít-e nekünk abban hogy szerezte be - ha egyátalán nem kamu - a 3g-t? |
|
Aktív
Bejegyzések: 50
|
hát ez a bibi hogy nem örökbe kapom,örökbe csak egy 8g hoztak,egy ismerösöm által,de nem tehetek semmit közzé,tényleg szép a készülék,annyit elárulok ö is tesztelö,mert ilyen emberek vannak,milyen szemétség mi.szerzödés tiltja öt és nem akarom bajba keverni!!én is csak most lettem iphon tulaj,erre nem a legujabbat hozza,na milyen mi.annyit elárult hogy gyors! |
|
Aktív
Bejegyzések: 182
|
Hali! Egy olyan kérdésem lenne, hogy fel akartam rakni egy nagyobb felbontású térképet (jpg) az iPhonera és valamiért homályos a kép, nem tudok úgy rázummolni hogy lássam az utca neveket, miért van ez?van erre valami megoldás? előre is köszi a válaszokat. |
|
Aktív
|
Atass: :) nemigen fog menni. iTunes lecseszi a kepet 320*480ra… szal hiaba raksz ra 10mpixes kepeket. En ezt ugy oldottam meg, hogy pdfbe mentettem ki a kepeket PS bol, es azt neztem telcsin :) famulusz: elvileg 3db 3g telcsirol tudok ami az orszagban van mar 1 hete. Ha mindenjol meg hetfon talan megnezhetem az egyiket :) |
|
Veterán
|
“nemigen fog menni. iTunes lecseszi a kepet 320*480ra...”
Ez csak majdnem igaz :)
“szal hiaba raksz ra 10mpixes kepeket. En ezt ugy oldottam meg, hogy pdfbe mentettem ki a kepeket PS bol, es azt neztem telcsin :)” Jó az jpg-ben is, ha a Safarin keresztül lesed (elvileg kisebb, mint a pdf) |
|
Aktív
|
Ulkesh: Probald ki, rakd fel ua kepet nativban es elore lekicsinyitett 320*480 ban. Majd nezegesd oket sima beepitett kepnezovel. Zummmolgasd is batran, mert ugyanolyan homalyos mindketto ha nagyitod… szal sztem nem 1200 ra kicsinyiti…
|
|
Veterán
|
“Ulkesh: Probald ki” Nincs mit próbálgatni, ez a specifikáció és ezt tapasztalom is. |
|
bM Függő
|
DnPRuLZ - 2008. július 05. @ 10:23 de jól informált vagy :) |
|
Aktív
|
DnPRuLZ - 2008. július 05. @ 10:23
Hello!
Üdv. K.Péter |
|
Aktív
|
famulusz: Melohelyen lathatom talan. Meg ez sem biztos… |
|
Aktív
Bejegyzések: 48
|
Sziasztok! Közeljövőben lehetőségem nyílna az Egybesült Amerikai Állatoktól hozatni egy újgenes szifont. Ha lehet ott kapni prepaid változatost (gondolom független nem lesz belőle), akkor megoldható nálunk a függetlenítése? Vagy ott kell majd aktiválni és akkor már nehézkesebb, vagy erre ebben az esetben nincs is szükség? Bocsi, ha láma a kérdés, akkor meghúzom magam. |
|
Veterán
|
“Ha lehet ott kapni prepaid változatost (gondolom független nem lesz belőle)” Egyelőre egyik amerikai szolgáltató sem jelentett be prepaid csomagot iPhone-al. Per pillanat a svájci vásárlás tűnik a legjárhatóbb és legolcsóbb megoldásnak. “akkor megoldható nálunk a függetlenítése?” Ezt ma még senki sem tudja neked megmondani. |
Összes oldal: 115
|
||||||||||
| « Logitech Z-5500 es ipod | ipod 3.gen win2000 inkompatibilitás ??? » |
Hali!
Kicsit tudatlan vagyok iphone ügyben így meg kell kérdezzem, milyen sim kártyával tudok netezni itthon? És hogyan kell beállítani a készüléket?