Új fórum témák
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
- Linux G4
- Mac Mini G4 airport. Honn ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- RAW-WAR 36
- Le a magyarországi apple ...
- Belefagytak a szökőévbe a ...
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- MacWorld 2009: még a csev ...
- Azonnali kérdések topicja ...
- bM design 2008
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Egy kis segítséget kérnék ...
- Februári találkozó
- diafilmek nektek
- Sid Meier's Pirates for M ...
- Vortex - Volt Brokenstone ...
nem megy :( nem látja. nem tudom miért.. :( aki tud segíteni, írjon nekem!! :’(
nem megy :( nem látja. nem tudom miért.. :( aki tud segíteni, írjon nekem!! :’(Mi nem lat mit? Amit kuldtem azt kovesd lepesrol lepesre, es nem lesz gond.
a telefont az itunes. rámentem az első pontra, de nem látja a telefont és a DFU módba akarom rakni, akkor a gép kiírja h csatlakoztatva vn fu módba, de nem tudom h onnantól kezdve mit kell. és ha bekapcsolom a telen akkor csak a képernyőn látszik h fut a fhér szöveg.. tudod. én mindjárt sírva fakadok. most tönkre tettem?!
Nem nem, csak az lehet, hogy kinyirtad a telefon szoftveret:D
Tedd recovery modba (amikor erzekeli a gep) a telefont (gepre radugod, a Lock es a Menu gombot nyomod mig ujra nem indul a keszulek, ez utan a Lock gombot felenged, de a Menu gombot folyamatosan nyomvva tartod, mig nem jelenik meg egy iTunes ikon egy tolto kabel tarsasagaban a telefon kijelzoen). De ha a program meg kepes ennyire kezelni a keszuleket es at tudja valtani erre a modra akkor az egyszerubb. Ez utan az iTunes erzekelni fogja, ha ez megvan , rakd ujra, kezd elolrol.
Nem nem, csak az lehet, hogy kinyirtad a telefon szoftveret:D
Tedd recovery modba (amikor erzekeli a gep) a telefont (gepre radugod, a Lock es a Menu gombot nyomod mig ujra nem indul a keszulek, ez utan a Lock gombot felenged, de a Menu gombot folyamatosan nyomvva tartod, mig nem jelenik meg egy iTunes ikon egy tolto kabel tarsasagaban a telefon kijelzoen). De ha a program meg kepes ennyire kezelni a keszuleket es at tudja valtani erre a modra akkor az egyszerubb. Ez utan az iTunes erzekelni fogja, ha ez megvan , rakd ujra, kezd elolrol.
jaj istenem.. :S lehet inkább elviszem annak akitől vettük :D apum meg fog ölni.. amikor 1 napos volt, akkor is tönkre tettem. a laptopról kb félévente letörlöm a windows-t.. a teefon is beállt a sorba. szuper:S vonzom a bajt. és szted megpróbáljam egyedül vagy inkább kérjek seítséget? most megnyugtattál, h nem ment tönkre. annyira balfasz vagyok..
Nem vagy balfasz, vagy sokan vagyunk balfaszok:D
Probald helyreallitani a szoftvert a leirt modon, es ess neki megegyszer, csak figyelj oda mi utan mit csinalsz.
megpróbálom. köszi:)
Probald helyreallitani a szoftvert a leirt modon, es ess neki megegyszer, csak figyelj oda mi utan mit csinalsz.
azt írja h restore-oljam. azt lehet?
Probald helyreallitani a szoftvert a leirt modon, es ess neki megegyszer, csak figyelj oda mi utan mit csinalsz.azt írja h restore-oljam. azt lehet?
Azaz, majd kezded elolrol az egeszet.
Probald helyreallitani a szoftvert a leirt modon, es ess neki megegyszer, csak figyelj oda mi utan mit csinalsz.azt írja h restore-oljam. azt lehet?
Azaz, majd kezded elolrol az egeszet.
akkor kattintsak a restore-ra az itunes-ba, majd ileberty? tuti?! :)
En azt ismerem, illetve a levelben leirtam minden tapasztalatom azzal kapcsolatban.
10. lepesig meg se allj.
akkor neki kezdek.. szurkolj!
restore mennyi ideig tart? a lib kiírja h recovery mód és zölde villog. eddig jó? nincs véletlenül msned?! :)
No most akkor mivan? :)
(Ez iPhoto bug, vagy mi a jóélet?!)Ha jol veszem ki a kepbol akkor az iTunes epp szinkronizalja a kepket a telefon, mikozben az iPhoto is erzekeli mint kamera. Mi ezzel a gond?
Igen, így van. De az iPhoto Mikey’s iPhone-nak nevezi el. :) Pedig nagyon nem ez a neve…
Restore-t az iTunes csinalja! Recovery (restore) modba kell rakni a keszuleket, hogy ujra tudd installalni az iTunes-szal a “szuz” szoftvert.
Bocs, de (mar) nem csetelek:D
:D nem a csetelésen volt a hangsúly, hanem h engem tudjál közben támogatni.. :$ még tuti lesz közben pár kérdésem.. de igyekszem nem bénázni
(Ez iPhoto bug, vagy mi a jóélet?!)Ha jol veszem ki a kepbol akkor az iTunes epp szinkronizalja a kepket a telefon, mikozben az iPhoto is erzekeli mint kamera. Mi ezzel a gond?
Igen, így van. De az iPhoto Mikey’s iPhone-nak nevezi el. :) Pedig nagyon nem ez a neve...
iPhotonak jobban tetszik a Mikey nev:D
Restore-t az iTunes csinalja! Recovery (restore) modba kell rakni a keszuleket, hogy ujra tudd installalni az iTunes-szal a “szuz” szoftvert.
Bocs, de (mar) nem csetelek:D:D nem a csetelésen volt a hangsúly, hanem h engem tudjál közben támogatni.. :$ még tuti lesz közben pár kérdésem.. de igyekszem nem bénázni
1 eve nem voltam fent huzamosan egyik csethalozaton sem...de lehet, hogy tobb is, tudom, hogy nem a csetelesen van a hangsuly:D
Van kb fel oram, felkapcsolodok.
Igen, így van. De az iPhoto Mikey’s iPhone-nak nevezi el. :) Pedig nagyon nem ez a neve...
iPhotonak jobban tetszik a Mikey nev:D
lol, iPhoto új fícsöre: “random names for your devices” :DD
azt írja h nem lehet restore.. áááááááááá :(:(:(:( most mi van?Recovery modba kell dobni a keszuleket. Na ha az nem megy akkor van gaz:D
az megy.. de én inkább hozzá nem nyúlok :D mert aztán úgy meg oldom a végén, h a kukából fog visszapislogni rám, és azt nem szeretném.. inkább kibírok egy veszekedést és egy újabb mosolyszünetet.. ajj :( hjaj.. ajj:( ennyire bénának lenni.. :( hozzá sem merek nyúlni..
azt írja h nem lehet restore.. áááááááááá :(:(:(:( most mi van?Recovery modba kell dobni a keszuleket. Na ha az nem megy akkor van gaz:D
az megy.. de én inkább hozzá nem nyúlok :D mert aztán úgy meg oldom a végén, h a kukából fog visszapislogni rám, és azt nem szeretném.. inkább kibírok egy veszekedést és egy újabb mosolyszünetet.. ajj :( hjaj.. ajj:( ennyire bénának lenni.. :( hozzá sem merek nyúlni..
meg 20 percig az MSN-en vagyok, tobbit PM-ben kuldtem.
1.1.2 alatt nem ment a video recorder, vagyis hang nelkul vett fel. Tegnap felraktam 1.1.4est es ugyanaz a szitu. Valakinek van otlete miert lehet? Csak egy reccsenes az elejen, es mas hang nincs.. :(
a repo.cnpda.com.cn source t add hozzá és abban levöt installáld.
az tuti jol megy.
ha az sem jo akkor a te rendszeredben van a hiba.
odáig oké.. amúgy képet meg zenét kell rárakni.. A frissítés az nem para? mert nekem azt mondta, hogy automatán frissíti a szoftvert ha rádugom a gépre és akkor újra kódolja és nem lehet használni.
uristen. egy hozzáértőtölvettél telefont!!!! :)
ha 114 soft ver van rajta akkor nincs mit frissiteni
ha meg nem akkor vagy frissitesz és ujra jailbreak vagy nem és marad minden ahogy van.
magátol nem fog csinálni semmit ha nem mondod neki!!
Cfman: Marmint a source nem megy. Nem tudja frissiteni az installer, meg sem jelenik a cnpda mappa a listaban. :( Kiprobaltam meg masik ket hangfelvevo cuccot, mindenhol ezt tapasztaltam. Elejen egy reccs, majd csond vegig… nem ertem, hiszen telefonalni lehet vele, ergo a mikrofon mukodik. Akkor mi lehet a baj?
Errant: iTunes megkerdezi, hogy frisitse-e a software-det. Ott mindig nemet nyomjal es kesz…
Egy kis segitségkérés,egy haverom holnap venne egy GSM boltban 16GB-os iPhonet,valahonna tudtak szerezni neki csak annyi kérdésem lenne, azon kivül hogy 1.1.4-es szoft legyen a telon mire érdemes még oda figyelni,Pl hol lehet azt meg nézni hogy mikor gyártoták stb.
Elöre is Köszönöm.
Egy kis segitségkérés,egy haverom holnap venne egy GSM boltban iPhonet,valahonnan tudtak szerezni neki csak annyi kérdésem lenne, azon kivül hogy 1.1.4-es szoft legyen a telon mire érdemes még oda figyelni,Pl hol lehet azt meg nézni hogy mikor gyártoták stb.
Elöre is Köszönöm.
Sziasztok! Ma frissítettem a Leo-t 10.5.4-re! Utána szokás szerint szinkronizáltam a telcsivel! És fura dolgot tapasztaltam a naptárak terén! Amit az iCal-ban írok azt ráteszi a telcsire, de amit az iPhone-on, az nem jelenik meg a gépen! Tegnap (és eddig) ment minden rendesen, de ma a frissítés és újraindítás óta nem jó! HILFE!! Ötlet?
Cfman: Marmint a source nem megy. Nem tudja frissiteni az installer, meg sem jelenik a cnpda mappa a listaban. :( Kiprobaltam meg masik ket hangfelvevo cuccot, mindenhol ezt tapasztaltam. Elejen egy reccs, majd csond vegig… nem ertem, hiszen telefonalni lehet vele, ergo a mikrofon mukodik. Akkor mi lehet a baj?
Errant: iTunes megkerdezi, hogy frisitse-e a software-det. Ott mindig nemet nyomjal es kesz…
és most huztad ujra az 114 et?
restore zd ujra de 2x egymás után(letöltött 114 file bol)
ha ugy sem javitja ki akkor nincs tippem,
ja és iliberty x el csináld avégén amit kell