Fórum kezdőlap  »  Hardver  »  iPod, iPhone  »  iPhone használók 2

Aktív
Bejegyzések: 55
#2101 - 2008. május 21. @ 09:50 | mellőzöm  

Könnyű megölni a p990-et is!! Csak pakolj rá annyi J2me meg symbian progit mint az iphoneodra + keress vmit amivel témát tudsz váltani és ez biztos halál a sanyierikszonnak is!

kicsit olyan ez az iphone dolog mint amikor a hülyegyerek megkapja az első 600MHz pentium laptopját, felnyom rá vagy 100000000000 progit aztán nyavalyog a fórumokon, hogy nem induuuul el a gééép.

Srácok! ez azért egy telefon bazzzeg… Vegyetek MacBook-ot! Van olyan userem akinek több progija van az iphoneon (4old) mint nekem a MacBookon.

Most akkor min is csodálkozunk?

Kérdezzétek meg a Zolit (Bubu) a javitott iphoneok 80%-át a user teszi tönkre a beteges program telepítésekkel !!!!!

Jaaa!! Ne félj a helyzet ugyanez lesz a 2.0 új iphonenal is! Ha túl sok szart tesztek fel akko megdöglik és restore aztán 11.4 aztán törés…

Kicsit az jut eszembe mint amikor a haverom szidta a civic type -rt mert hogy mennyit hordja szervízbe. Erre mi mondtuk neki hogy talán ha nem 120 lenne az utazósebesség városban, macskakövön és nem úgy kanyarodna hogy 2 kerék a levegőben akkor lehet tovább bírná a gép. Hát egy kicsit ti iphone userek is ilyenek vagytok. remélem senkit nem bántottam meg ezzel!

szép napot!

Mocsok

bM Függő
Bejegyzések: 6413
#2102 - 2008. május 21. @ 10:08 | mellőzöm  
Larini - 2008. május 21. @ 09:20

Bubu!
Itt a fórumon is köszönöm a segítségedet! Én hívogattalak tegnap, azóta megkaptam a kártyatartót is a telefonhoz… :)

Szuper.
Nem is értem hogy lehet úgy eladni egy telefont hogy nincs benne a kártyatartó lemez a tetején.
A félreértések elkerülése végett, nem tőlem vette :)

Aláírás 

Minden amit tudni akarsz az iPhone-ról -> http://www.applephone.hu/ http://iphone.info.hu

bM Függő
#2103 - 2008. május 21. @ 10:11 | mellőzöm  
m0cs0k - 2008. május 21. @ 09:50

kicsit olyan ez az iphone dolog mint amikor a hülyegyerek megkapja az első 600MHz pentium laptopját, felnyom rá vagy 100000000000 progit aztán nyavalyog a fórumokon, hogy nem induuuul el a gééép.

Srácok! ez azért egy telefon bazzzeg… Vegyetek MacBook-ot! Van olyan userem akinek több progija van az iphoneon (4old) mint nekem a MacBookon.

tegnap hozzám is hoztak egy telefont restorolni.
nem győztem lapozni, annyi progi volt rátelepítve :)

Aláírás 

Minden amit tudni akarsz az iPhone-ról -> http://www.applephone.hu/ http://iphone.info.hu

Aktív
Bejegyzések: 62
#2104 - 2008. május 21. @ 10:42 | mellőzöm  
ZoliWR - 2008. május 21. @ 08:40

Még annyi, hogy őszintén megmondom, nekem nincs szerencsém az iPhonommal, bár tény, hogy nagyon olcsón jutottam hozzá használtan. A kamerája nem jó, fagy tőle a teló, és a napokban Bubuval küzdünk, hogy ne fagyjon le állandoan a teló valamiért.
Csináltam ujabb restore-t, ujrapakoltam, törtem, most müködik minden rendesen.
Ám amikor az INSTALLER-t elinditom, meggyilkolja az oprendszert. Onnantól kezdve fagy, vagy el sem indul a teló többet, képernyő nem reagál semmmire, stb. Nem nagyon értem… iPhone előtt nekem egy jóöreg p990i volt, ami hibátlan állapotu és müködésü volt, sosem csináltam rajta hardreset-et, nem kellett. Az a teló fényévekkel többet tudott, mint az iphone, amit igy pár nap használat alatt érzékeltem (a gondjaimat leszámitva) hogy jó,jó, csinos, látványos a működése, de még nincs elég tudása sajnos. A formája abszolut gyönyörü, bármit odaver a piacon, imádom fogni.
Nincs még kiforrva a dolog, majd az iphone2 biztos tutibb lesz, arra biztos benevezek majd.
Ez van, hátha érdekel valakit ez is :)

szép napot mindenkinek!

na jó, nem akarok belemenni különösebben ebbe, a telónak tényleg vannak hibái, de ha normális állapotban lévőt vettél volna, talán nem fagyna le állandóan, az enyémet például csak egyszer kellett restore-olni, mert voltam olyan hülye, hogy egyszerre raktam fel az smsd-t és az isms-t.
de most őszintén, ha vennél egy kocsit feltűnően olcsón és feltűnne, hogy köpi az olajat, rohad a küszöb és a váltó sincs teljesen rendben, akkor csodálkoznál? na ugye. ne egy hibás termék alapján alkossunk véleményt kérem.

Aktív
Bejegyzések: 62
#2105 - 2008. május 21. @ 10:48 | mellőzöm  
Bubu007 - 2008. május 21. @ 10:11

m0cs0k - 2008. május 21. @ 09:50

tegnap hozzám is hoztak egy telefont restorolni.
nem győztem lapozni, annyi progi volt rátelepítve :)

na igen, az emberek el tudnak szállni. az elején én is kísérletezgettem mindenféle vacakkal, aztán mikor a hülyeségem miatt restore-olni kellett, rájöttem, hogy nincs igazán értelme. azóta csak pár cuccot tartok fent, ami muszáj. a múltkor láttam haverom telóját, a negyedik oldalig volt pakolva minden szarral. a baj az, hogy az emberek nem gondolnak bele, hogy mik ezeknek az eszközöknek a határai.

Aktív
Bejegyzések: 52
#2106 - 2008. május 21. @ 11:02 | mellőzöm  

Nekem meg mindig 1.0.2-es szoftver van rajta, nemreg veletlenul lefrissitettem az “installert” azota nem tudom hasznalni azt az opciot(installert) mert mindig visszaugrik. Kerdesem hogy valaki tudna e nekem segitenyi a szoftver frissitesben (megcsinalna;)) termeszetesen fizetek erte.

Aktív
Bejegyzések: 38
#2107 - 2008. május 21. @ 11:12 | mellőzöm  

Bubu!
Felhívhatnálak most?

Aktív
Bejegyzések: 5
#2108 - 2008. május 21. @ 11:14 | mellőzöm  

lenne még egy kérdésem, meg ha eszembe jut akkor még egy pár
szoval a kérdésem a Bluetooth hogy nem jó adatküldésre ez szoftveres “hiba” vagy? mármint késöbbi szoftverfrisitéssel meglehet oldani?
válaszokat előre is köszönöm!!!

Moderátor
Bejegyzések: 730
#2109 - 2008. május 21. @ 11:18 | mellőzöm  

Franek: Írtam privát üzenetet!

bM Függő
#2110 - 2008. május 21. @ 11:27 | mellőzöm  
FFery - 2008. május 21. @ 11:14

lenne még egy kérdésem, meg ha eszembe jut akkor még egy pár
szoval a kérdésem a Bluetooth hogy nem jó adatküldésre ez szoftveres “hiba” vagy? mármint késöbbi szoftverfrisitéssel meglehet oldani?
válaszokat előre is köszönöm!!!

maradjunk annyiban hogy fícsör.

Aláírás 

bM Függő
#2111 - 2008. május 21. @ 11:27 | mellőzöm  
Larini - 2008. május 21. @ 11:12

Bubu!
Felhívhatnálak most?

híjjá

Aláírás 

Veterán
Bejegyzések: 1875
#2112 - 2008. május 21. @ 14:28 | mellőzöm  

“a múltkor láttam haverom telóját, a negyedik oldalig volt pakolva minden szarral. a baj az, hogy az emberek nem gondolnak bele, hogy mik ezeknek az eszközöknek a határai.”

Az eszköz határa nem abban nyilvánul meg, hogy mennyi alkalmazást telepítesz rá.
Nálam mind az 5 oldal tele van, de ennek ellenére semmi gondom nincs vele, mert ésszel kell kiválasztani mit rak fel az ember.
Olyan alkalamzásokat amik a rendszert alapjaiban változtatják (pl. Advanced Preferences, Customizer, Kate stb.), vagy ami a telefon rendszerével együtt indul és gond esetén megölheti azt nem szabad használni, vagy csak akkor ha sokan használják és mindenhol pozitív a visszajelzés (fórumok).
Az olyan alkalmazásokból, amiknek semmi köze a rendszerhez, önálló app-ok (pl. játékok), bármennyi felrakható, mert semmi módon nem befolyásolja a rendszer stabilitását.

Aláírás 

Az igazság olyan, mint egy háromélű kard.

Aktív
Bejegyzések: 1
#2113 - 2008. május 21. @ 14:49 | mellőzöm  

Sziasztok!

Két hónapja vettem meg az iphoneomat, és megjött az első tmobilos számla. Hát mit ne mondjak kicsit kiábrándító volt. A teló szerint a le/fel forgalmam együttesen 5 mega a mai napig. A számlán meg már 16 volt a gprs sorok után lévő szám. Valaki tapasztalt már ilyet? Egy-két napig használtam, aztán le is tiltottam bossprefsben. Szóval nem is mehet az edge elvileg. Lehet, hogy a teló tölt vmit a háttérben, így generálva forgalmat? Mit lehet ilyenkor tenni? Mivel lehet reklamálni a szolgáltatónál? Tényleg egy-két napig ment csak az edge, nem tudom mire vélni a dolgot. Ez a forgalom is akkor született, miután itt figyelmeztettt valaki valakit, -bocs hogy nem emlékszem a nevekre - hogy ne használja az edget mert drága, ezért kínosan figyeltem rá, hogy ne legyen sok erre tessék… Esetleg lenne olyan program, amit a belső statisztika nem mér?
Olvastam itt egyszer, valaki azt írta, hogy Őt felhívták, hogy hirtelen megugrott a számlája. Engem nem hívott a kutya sem, ez milyen alapon megy, tudja valaki? Nekem is sokszorosa lett az eddigi számláimnak. Ez az kis edge dobott egy húszast rajta.

Ha valakinek valami jó ötlete nagyon megköszönöm.

Miki

Aktív
Bejegyzések: 55
#2114 - 2008. május 21. @ 14:52 | mellőzöm  

Egyébként hasznos (nem lassul be az iphone) ha a progikat úgy zárjáok be, hogy a menü gombot addig tartod lenyomva amig a springboard meg nem jelenik. Olyasmi ez mintha OSX-en nem a piros x-el hanem alma-q val zárod be a programot. ;)

Veterán
#2115 - 2008. május 21. @ 15:01 | mellőzöm  
m0cs0k - 2008. május 21. @ 14:52

Egyébként hasznos (nem lassul be az iphone) ha a progikat úgy zárjáok be, hogy a menü gombot addig tartod lenyomva amig a springboard meg nem jelenik. Olyasmi ez mintha OSX-en nem a piros x-el hanem alma-q val zárod be a programot. ;)

Ennek semmi jelentősége nincs.
Néhány üzenetkezelő alkalmazáson kívül a legtöbb alkalmazás a menü gombra kilép, akár akarod, akár nem.
Ezt legegyszerűbben a SysInfo alkalmazással tudod megnézni, ezzel le tudod kérdezni a futó processeket.

Úgy tűnik a háttérben futáshoz külön fel kell készíteni az alkalmazást.

Aláírás 

Aktív
Bejegyzések: 70
#2116 - 2008. május 21. @ 20:10 | mellőzöm  

Hali,

az iBrickr működik 1.1.4-el rendesen? Vagy kell az iBrickr Fix cucc is?
Mi a legjobb progi fájlok (témák) iPhone-ra történő felmásolására?

thx.

Aktív
#2117 - 2008. május 21. @ 22:56 | mellőzöm  

még 1 kérdés mielőtt feltúrom a fúrumot, legjobb ingyenes csengőhang progi Mac-re?

Aktív
Bejegyzések: 156
#2118 - 2008. május 22. @ 01:25 | mellőzöm  
D.N.A. - 2008. május 21. @ 22:56

még 1 kérdés mielőtt feltúrom a fúrumot, legjobb ingyenes csengőhang progi Mac-re?

GrageBand :)

Behuzol egy mp3 szamot megvagod hogy max 40 masodperc legyen! Aztan felul Share/Send Ringtone to iTunes! Es Kesz!

Taboo

Aláírás 

MacBook Pro 15"-Core 2 Duo, 2,4GHz, 2GB RAM, 160 GB HDD
iPhone - 8GB
iPod Classic Silver - 160GB

Aktív
#2119 - 2008. május 22. @ 07:37 | mellőzöm  

köszi.

DNA

Aktív
Bejegyzések: 45
#2120 - 2008. május 22. @ 09:32 | mellőzöm  

Nem telepítettem én semmi különöset az iphone-ra, abszolut nem vagyok pancser, minden programot kiprobáló júzer. Ami kellett, feltettem, + 2-3 játék és kész. Rendszerbe belepiszkáló progikat meg végképp nem használok. A telót nagyon olcsón vettem igen, és igen tudtam róla, hogy hibás valamilyen szinten, de akkor még csak a kamerája volt szar, az meg nem érdekelt, mert nem használom. Egyik telómban sem használtam, csak szököévente maximum. A p990i-t természetesen nem összehasonlitani akartam, és persze az iphone-t sem akartam lehuzni, nagyon tetszik, tévedés ne essék, imádom, csak dühös vagyok, hogy nálam halt meg. Valaki irta a p990i-ről, hogy minden reggel ujra kell inditani… hát ez egy nagyon nagy ökörség, sosem fagyott le nekem. Akkor inditottam maximum ujra, ha a TOMTOM-ot akartam benne használni, mert az memoria igényes cucc, jobb, ha előtte ujraindul a teló. Az egy jó teló volt na, nekem ez a véleményem, gondolom nem baj, hisz ezért vagyunk fórumon, hogy megvitassunk véleményeket :)
Amire használtam, és az iphone-t is használom legfőképp:

Naptár (mindig tele van), wifi-net, Skype (a házam alatti mühelyben is azon keresztül beszélek a párommal napközben, hibátlan), 1-2 logikai játék, youtube néha, mp3 hallgatás mocizás közben. Kb ennyi. Ja meg a p990i-n volt vagy 5-6 DVD (persze leoptimalizálva) amit utazás közben a gyerek nézett fülesen keresztül a kocsiban.

bM Függő
#2121 - 2008. május 22. @ 10:24 | mellőzöm  
Taboo - 2008. május 22. @ 01:25

D.N.A. - 2008. május 21. @ 22:56még 1 kérdés mielőtt feltúrom a fúrumot, legjobb ingyenes csengőhang progi Mac-re?

GrageBand :)

Behuzol egy mp3 szamot megvagod hogy max 40 masodperc legyen! Aztan felul Share/Send Ringtone to iTunes! Es Kesz!

Taboo

iTunes is meg tudja vágni és akkor már a garageband sem kell :)
winre:
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=439
osxre:
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=414

Aláírás 

Veterán
#2122 - 2008. május 22. @ 11:07 | mellőzöm  

“Valaki irta a p990i-ről, hogy minden reggel ujra kell inditani… hát ez egy nagyon nagy ökörség, sosem fagyott le nekem.”

Köszi az ökörséget :)

Ha nálad nem fagyott le, akkor a telefon funkciókon kívül semmi másra nem használtad.
Attól képes volt összeomlani, ha a böngészőjében 2-3 oldalt megnyitottál, mert felélte az összes memóriát és képtelen volt újra felszabadítani.

Nézz meg pár fórumot, több százezer hozzászólás fogsz találni a hibái miatt.
Anno én is írtam az SE-nek amikor úgy akarta befejezni a FW fejlesztését, hogy az utolsó kiadott verzió egyszerűen használhatatlan volt. (kb. 4 millió levél rávette őket, hogy kiadjanak még egy utolsó javított verziót, de az sem sokat segített rajta, ha egyszer a hardvert elcseszték, szoftveresen sokat nem lehet javítani rajta)
Az meg csak hab volt a tortán, hogy a drága T-Mobil az eleve labilis FW-t még elkezdte moddolni, funkciókat letiltani, saját témát beégetni stb.
(Amig nem oldották meg P990-en is, hogy meg lehessen változtatni a Product Code-ot, hogy a gyári FW-t fel lehessen rakni, addig a T-mobilos készülékek szinte eladhatatlanok voltak, mert a kutyának sem kellettek)

Aláírás 

Aktív
#2123 - 2008. május 22. @ 11:28 | mellőzöm  

Sziasztok!
Helyzet van!
Feltettem a ketyerére iTunes-szal kb 10 számot, erre meghülyült! Nagyon lassan reagált a dolgokra. Nem tudtam kilépni az iPod alkalmazásból, majd amikor nagynehezen sikerült utána egy alkalmazást sem tudtam elindítani. Majd a beállított idő elteltével kikapcsolta a képernyőt. Nyomom a gombot, mondja, hogy húzzam el! Húzom, semmi… Megint, megint semmi. Na mondom kész! Kb két perc múlva megint megpróbáltam, akkor sikerült és azóta is rendeltetésszerűen működik!
Mi lehetett ez? kellett neki egy kis gondolkodási idő a feltöltés után? :)

Aktív
#2124 - 2008. május 22. @ 11:43 | mellőzöm  

Lehet semmi köze hozzá, de ugye megvártad míg befejezi a szinkronizálást?

Aktív
#2125 - 2008. május 22. @ 11:48 | mellőzöm  

Persze, hogy megvártam, aztán azabályosan az “eject” gombbal választottam le a számítógépről!

Aktív
Bejegyzések: 80
#2126 - 2008. május 22. @ 12:26 | mellőzöm  
Larini - 2008. május 22. @ 11:48

Persze, hogy megvártam, aztán azabályosan az “eject” gombbal választottam le a számítógépről!

így már én is jártam, csak nekem telefonálás közben és utána. nagy nehezen kikapcsoltam, 10 perc múlva be és azóta megy. kiszoktad kapcsolni estére? mert nekem azt ajánlották, hogy néha kapcsoljam ki, és akkor nem lesz ilyen. lehet az iphonenak is szüksége van alvásra :) (ami elég szomorú, mert én sosem kapcsolom ki a telefonjaimat:S)

Aktív
#2127 - 2008. május 22. @ 12:28 | mellőzöm  

Bocsi az “ökörségért”, még idegbeteg vagyok az iphone miatt, sorry :)

Nagyon sok mindenre használtam a p990-t is, pl vnc-ztem is vele, és esküszöm a lányom életére, sosem fagyott le. A “3 ablak megnyitása netezés közben egy időben"-ről nem tudok mit mondani, nem szokásom mobilon netezni, max egy forumra beirok egyet, aztán annyi. Netezésre itt a laptop. Régebben csináltam olyat pl. PDA-n (HTC Universal), hogy a weblapom php forrását piszkáltam vele, egy erre megírt texteditorral, na az király volt :) De ugyanezt a p990i-n is megcsináltam, azon is ment gond nélkül. Végülis ilyesmikre szoktam használni a telóimat, de tudtam persze, hogy az iPhone esetében erről le kell mondani, amugy sem volt életbevágó, csak lusta voltam kiszállni az ágyból, hogy a gépemet bekapcsoljam egy kisebb módosítás miatt. A t-mobile-os p990-ről nem tudok semmit, enyém gyárilag független volt.

Na jo, hagyjuk ezt a p990i témát, ez nem az a forum… :)

Bocsi mindenkitől, tényleg nem akartam párhuzamot vonni, ég és föld a két teló. Továbbra is imádom az iPhone-t, csak most a páromét imádom, mivel az enyém még mindig szar :)

Bubu!

Mindjárt indulok hozzád, beviszem az enyémet!
Párom megsajnált, hogy a pink szinü Z610i-vel rohangálok (az ö régi telója) amig a sajátom szarakodik, ezért cseréltünk :DDDD

Aktív
#2128 - 2008. május 22. @ 12:56 | mellőzöm  
kiralylany - 2008. május 22. @ 12:26

Larini - 2008. május 22. @ 11:48Persze, hogy megvártam, aztán azabályosan az “eject” gombbal választottam le a számítógépről!

így már én is jártam, csak nekem telefonálás közben és utána. nagy nehezen kikapcsoltam, 10 perc múlva be és azóta megy. kiszoktad kapcsolni estére? mert nekem azt ajánlották, hogy néha kapcsoljam ki, és akkor nem lesz ilyen. lehet az iphonenak is szüksége van alvásra :) (ami elég szomorú, mert én sosem kapcsolom ki a telefonjaimat:S)

Két napos, már most pihennie kellene?

Aktív
Bejegyzések: 392
#2129 - 2008. május 22. @ 14:36 | mellőzöm  

Larini - 2008. május 22. @ 11:48Persze, hogy megvártam, aztán azabályosan az “eject” gombbal választottam le a számítógépről!

Ez blődség. Ne kapcsolgasd. Nekem november óta van meg, és nem kapcsolom ki soha. Éjjelre repülési üzemmódba teszem mindig…

Aláírás 

St.Joe
MacBook Pro, 2,4 GHz, 15”, 4 GB RAM
http://www.steiner.org.hu

bM Függő
#2130 - 2008. május 22. @ 15:25 | mellőzöm  
St.Joe - 2008. május 22. @ 14:36

Éjjelre repülési üzemmódba teszem mindig...

és hová repülsz? :)

Aláírás 

Aktív
Bejegyzések: 392
#2131 - 2008. május 22. @ 15:30 | mellőzöm  

Egy “álomvilágba"… :-)

Aláírás 

St.Joe
MacBook Pro, 2,4 GHz, 15”, 4 GB RAM
http://www.steiner.org.hu

Aktív
Bejegyzések: 208
#2132 - 2008. május 22. @ 17:14 | mellőzöm  

Mi a helyzet akkor ha letöltöttem egy SummerBoard témát (a neve Icarus), és az nem jelenik meg a SummerBoard menüben a választható témák között?? Olyankor hova kerül?
A másik gondom pedig az hogy nekem az installerben csak pár választható program van (kb.20-30), az egyik barátomnak pedig több száz. A többit hogy tudom előcsalogatni ?
Előre is köszi a választ!

Aláírás 

MacBook Pro 2.2ghz
iPhone 3g 16gb

Aktív
#2133 - 2008. május 22. @ 17:52 | mellőzöm  

Source-okat kell hozzáadnod az installerhez, google a barátod ;)

Moderátor
#2134 - 2008. május 22. @ 17:59 | mellőzöm  

Google-ben: “swirlymms iphone source” - pl. így.

Témákat meg ha gépre letöltöd, és fájlkezelővel beteszed a var/mobile/library/summerboard/themes mappába akkor nézd meg mi töténik. Így működnie kellene.

Aktív
#2135 - 2008. május 22. @ 19:00 | mellőzöm  

Én is letöltöttem egy pár témát, installálta is. Mivel lehet aktiválni?

Aktív
Bejegyzések: 208
#2136 - 2008. május 22. @ 19:23 | mellőzöm  

Köszi, a source dolog már megvan, a file kezelőn még dolgozom.
Van valamilyen progi már iphone-ra, amivel lehet küldeni is, meg fogadni is mms-t t-mobile alatt ???

Aláírás 

MacBook Pro 2.2ghz
iPhone 3g 16gb

Aktív
Bejegyzések: 61
#2137 - 2008. május 22. @ 20:07 | mellőzöm  

sziasztok!

Régebben láttam (az 1.0.2. -es rendszeremnél működött is), hogy a gyári tőzsde widgetet iPhone-on be lehet állítani, hogy a valuta átváltási árfolyamokat mutassa.
Most olvastam újra egy blogon, de vmiért nem akar működni.
HUFUSD=X elméletileg a forint/dollár átváltási értékét mutatná, de nálam most minden beírt valutánál az érték 1.01 vagy 0.00, mintha nem azonosítaná a kérést.
google egyszerűen megadja a 326 usd to ft kérésre, de inkább tenném számomra hasznossá a tőzsde widgetet.

Előre is köszi!

Aláírás 

iMac 17’, 1,83 MHz, 1 GB, 160 GB, iPhone 1.1.3. Intuos1-A5, Intuos2-A5

Moderátor
#2138 - 2008. május 22. @ 20:13 | mellőzöm  

swirlyMMS, source: swirlyspace.com/swirlyspace.xml

Tedd fel mellé a MobileFinder-t és MobilePreview-t is!

Moderátor
#2139 - 2008. május 22. @ 20:15 | mellőzöm  

Stocks: pedig úgy van, EURHUF=X ill. USDHUF=X van nekem beírva és megy. Ne feledd, hogy csak WiFi mellett frissíti az adatokat!

Szerk: Most nézem, hogy nekem sem frissíti az árfolyamot.
Lehet hogy szarakszik a Yahoo?
Mmm… Már érződik a Microsoft szele..... :-)

Aktív
Bejegyzések: 61
#2140 - 2008. május 22. @ 20:30 | mellőzöm  

Köszi!
Nálad olvastam másodszor, valóban így lehetett a régi rendszeremen is.
Remélem, megjavul.
Köszi!

Aláírás 

iMac 17’, 1,83 MHz, 1 GB, 160 GB, iPhone 1.1.3. Intuos1-A5, Intuos2-A5

bM Függő
#2141 - 2008. május 22. @ 20:46 | mellőzöm  
ByKa33 - 2008. május 22. @ 20:30

Köszi!
Nálad olvastam másodszor, valóban így lehetett a régi rendszeremen is.
Remélem, megjavul.
Köszi!

az árfolyam frissül rendesen csak százalékosan ír ki 0%-ot

photo.jpg

Aláírás 

Aktív
#2142 - 2008. május 22. @ 21:10 | mellőzöm  

Az előbb hívott egy ismerősöm, aki benne van a telefonkönyvemben. A készülék mégsem írta ki a nevét, csak a telefonszámát. Pedig úgy van elmentve, ahogyan a híváskor kiírta aszámot: +36 (70) ....... Ezt vajon mi okozhatja? Mondjuk az is dúrva, hogy ha azt írom a +36 helyett, hogy 06 már akkor sem írja ki…

bM Függő
#2143 - 2008. május 22. @ 21:30 | mellőzöm  
Larini - 2008. május 22. @ 21:10

Az előbb hívott egy ismerősöm, aki benne van a telefonkönyvemben. A készülék mégsem írta ki a nevét, csak a telefonszámát. Pedig úgy van elmentve, ahogyan a híváskor kiírta aszámot: +36 (70) ....... Ezt vajon mi okozhatja? Mondjuk az is dúrva, hogy ha azt írom a +36 helyett, hogy 06 már akkor sem írja ki…

http://www.applephone.hu/?p=11

Aláírás 

Törzsvendég
Bejegyzések: 516
#2144 - 2008. május 22. @ 21:48 | mellőzöm  
Kristof_ - 2008. május 22. @ 17:14

Mi a helyzet akkor ha letöltöttem egy SummerBoard témát (a neve Icarus), és az nem jelenik meg a SummerBoard menüben a választható témák között?? Olyankor hova kerül?
A másik gondom pedig az hogy nekem az installerben csak pár választható program van (kb.20-30), az egyik barátomnak pedig több száz. A többit hogy tudom előcsalogatni ?
Előre is köszi a választ!

lehet hogy az a téma 112 re jo még akkor a var\rot\libary\summerboard ban lesz.
Tedd át a var\mobile\libary\summerboard ba manuálisan

Aktív
#2145 - 2008. május 22. @ 22:35 | mellőzöm  
Bubu007 - 2008. május 22. @ 21:30

Larini - 2008. május 22. @ 21:10Az előbb hívott egy ismerősöm, aki benne van a telefonkönyvemben. A készülék mégsem írta ki a nevét, csak a telefonszámát. Pedig úgy van elmentve, ahogyan a híváskor kiírta aszámot: +36 (70) ....... Ezt vajon mi okozhatja? Mondjuk az is dúrva, hogy ha azt írom a +36 helyett, hogy 06 már akkor sem írja ki…

http://www.applephone.hu/?p=11

Köszönöm! Megcsináltam! Most már csak azt kell kivárnom, hogy hívjon egy vodás ismerősöm… :)

Moderátor
#2146 - 2008. május 23. @ 00:31 | mellőzöm  

Bubu már nekem is jó, de egész nap csak “Retrieving Data” felirat volt homokórával.

Aktív
Bejegyzések: 9
#2147 - 2008. május 23. @ 01:34 | mellőzöm  

Sziasztok!
Énn full új vagyok iPhone téren és szükségem lenne egy kis segítségre…
Olvasgattam össze-vissza, de sok dolog van amit még nem értek.
Vettem egy független 16 GBos-at és a program telepítésekkel kapcsolatban lenne pár kérdésem
Ha van köztetek olyan vállalkozó szellemű illető aki tudna segíteni 1-2 dologban msnen keresztül akkor azt nagyon megköszönném
legyen szíves írjon aki tud segíteni!!

köszönettel:
Lee

Aláírás 

Lee Music Production

Moderátor
#2148 - 2008. május 23. @ 02:34 | mellőzöm  

Lee: írtam privát üzenetet (jobb felül, fekete négyzet)

Aktív
Bejegyzések: 1
#2149 - 2008. május 23. @ 10:31 | mellőzöm  

Sziasztok!
Nagyon érdekes problémám lenne. Elöljáróban: Iphone 8GB új csak a magyarítás lett rátelepítve. Ha beleteszem a vodafonos kártyámat kb 3 percen belül elveszti a térerőt, a kártya vadonat új 2 napja cseréltettem (az előzővel is ezt csinálta). Más vodás, pannonos, t-mobilos kártyával nincs gond. Valaki találkozott már ilyennel.

Aktív
#2150 - 2008. május 23. @ 11:06 | mellőzöm  

Sziasztok!
Már megint kérdésem lenne! Minden hívás kezdeményezésre felugrik az “Átirányítás aktív” ablak. Erre megoldás aForwardMSGfix 1.1.4?

Cipo.hu
XMS