|
bM Függő
Bejegyzések: 6413
|
Larini - 2008. május 21. @ 09:20
Szuper.
|
|
bM Függő
|
m0cs0k - 2008. május 21. @ 09:50
tegnap hozzám is hoztak egy telefont restorolni.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 62
|
ZoliWR - 2008. május 21. @ 08:40
na jó, nem akarok belemenni különösebben ebbe, a telónak tényleg vannak hibái, de ha normális állapotban lévőt vettél volna, talán nem fagyna le állandóan, az enyémet például csak egyszer kellett restore-olni, mert voltam olyan hülye, hogy egyszerre raktam fel az smsd-t és az isms-t.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 62
|
Bubu007 - 2008. május 21. @ 10:11m0cs0k - 2008. május 21. @ 09:50 na igen, az emberek el tudnak szállni. az elején én is kísérletezgettem mindenféle vacakkal, aztán mikor a hülyeségem miatt restore-olni kellett, rájöttem, hogy nincs igazán értelme. azóta csak pár cuccot tartok fent, ami muszáj. a múltkor láttam haverom telóját, a negyedik oldalig volt pakolva minden szarral. a baj az, hogy az emberek nem gondolnak bele, hogy mik ezeknek az eszközöknek a határai. |
|
Aktív
Bejegyzések: 52
|
Nekem meg mindig 1.0.2-es szoftver van rajta, nemreg veletlenul lefrissitettem az “installert” azota nem tudom hasznalni azt az opciot(installert) mert mindig visszaugrik. Kerdesem hogy valaki tudna e nekem segitenyi a szoftver frissitesben (megcsinalna;)) termeszetesen fizetek erte. |
|
Aktív
Bejegyzések: 5
|
lenne még egy kérdésem, meg ha eszembe jut akkor még egy pár
|
|
Moderátor
Bejegyzések: 730
|
Franek: Írtam privát üzenetet! |
|
bM Függő
|
FFery - 2008. május 21. @ 11:14 maradjunk annyiban hogy fícsör. |
|
bM Függő
|
Larini - 2008. május 21. @ 11:12 híjjá |
|
Veterán
Bejegyzések: 1875
|
“a múltkor láttam haverom telóját, a negyedik oldalig volt pakolva minden szarral. a baj az, hogy az emberek nem gondolnak bele, hogy mik ezeknek az eszközöknek a határai.”
Az eszköz határa nem abban nyilvánul meg, hogy mennyi alkalmazást telepítesz rá.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 1
|
Sziasztok!
Két hónapja vettem meg az iphoneomat, és megjött az első tmobilos számla. Hát mit ne mondjak kicsit kiábrándító volt. A teló szerint a le/fel forgalmam együttesen 5 mega a mai napig. A számlán meg már 16 volt a gprs sorok után lévő szám. Valaki tapasztalt már ilyet? Egy-két napig használtam, aztán le is tiltottam bossprefsben. Szóval nem is mehet az edge elvileg. Lehet, hogy a teló tölt vmit a háttérben, így generálva forgalmat? Mit lehet ilyenkor tenni? Mivel lehet reklamálni a szolgáltatónál? Tényleg egy-két napig ment csak az edge, nem tudom mire vélni a dolgot. Ez a forgalom is akkor született, miután itt figyelmeztettt valaki valakit, -bocs hogy nem emlékszem a nevekre - hogy ne használja az edget mert drága, ezért kínosan figyeltem rá, hogy ne legyen sok erre tessék… Esetleg lenne olyan program, amit a belső statisztika nem mér?
Ha valakinek valami jó ötlete nagyon megköszönöm. Miki |
|
Aktív
Bejegyzések: 55
|
Egyébként hasznos (nem lassul be az iphone) ha a progikat úgy zárjáok be, hogy a menü gombot addig tartod lenyomva amig a springboard meg nem jelenik. Olyasmi ez mintha OSX-en nem a piros x-el hanem alma-q val zárod be a programot. ;) |
|
Veterán
|
m0cs0k - 2008. május 21. @ 14:52
Ennek semmi jelentősége nincs.
Úgy tűnik a háttérben futáshoz külön fel kell készíteni az alkalmazást. |
|
Aktív
Bejegyzések: 70
|
Hali,
az iBrickr működik 1.1.4-el rendesen? Vagy kell az iBrickr Fix cucc is?
thx. |
|
Aktív
|
még 1 kérdés mielőtt feltúrom a fúrumot, legjobb ingyenes csengőhang progi Mac-re? |
|
Aktív
Bejegyzések: 156
|
D.N.A. - 2008. május 21. @ 22:56 GrageBand :) Behuzol egy mp3 szamot megvagod hogy max 40 masodperc legyen! Aztan felul Share/Send Ringtone to iTunes! Es Kesz! Taboo |
|
Aktív
Bejegyzések: 45
|
Nem telepítettem én semmi különöset az iphone-ra, abszolut nem vagyok pancser, minden programot kiprobáló júzer. Ami kellett, feltettem, + 2-3 játék és kész. Rendszerbe belepiszkáló progikat meg végképp nem használok. A telót nagyon olcsón vettem igen, és igen tudtam róla, hogy hibás valamilyen szinten, de akkor még csak a kamerája volt szar, az meg nem érdekelt, mert nem használom. Egyik telómban sem használtam, csak szököévente maximum. A p990i-t természetesen nem összehasonlitani akartam, és persze az iphone-t sem akartam lehuzni, nagyon tetszik, tévedés ne essék, imádom, csak dühös vagyok, hogy nálam halt meg. Valaki irta a p990i-ről, hogy minden reggel ujra kell inditani… hát ez egy nagyon nagy ökörség, sosem fagyott le nekem. Akkor inditottam maximum ujra, ha a TOMTOM-ot akartam benne használni, mert az memoria igényes cucc, jobb, ha előtte ujraindul a teló. Az egy jó teló volt na, nekem ez a véleményem, gondolom nem baj, hisz ezért vagyunk fórumon, hogy megvitassunk véleményeket :)
Naptár (mindig tele van), wifi-net, Skype (a házam alatti mühelyben is azon keresztül beszélek a párommal napközben, hibátlan), 1-2 logikai játék, youtube néha, mp3 hallgatás mocizás közben. Kb ennyi. Ja meg a p990i-n volt vagy 5-6 DVD (persze leoptimalizálva) amit utazás közben a gyerek nézett fülesen keresztül a kocsiban. |
|
bM Függő
|
Taboo - 2008. május 22. @ 01:25D.N.A. - 2008. május 21. @ 22:56még 1 kérdés mielőtt feltúrom a fúrumot, legjobb ingyenes csengőhang progi Mac-re?
iTunes is meg tudja vágni és akkor már a garageband sem kell :)
|
|
Veterán
|
“Valaki irta a p990i-ről, hogy minden reggel ujra kell inditani… hát ez egy nagyon nagy ökörség, sosem fagyott le nekem.” Köszi az ökörséget :)
Ha nálad nem fagyott le, akkor a telefon funkciókon kívül semmi másra nem használtad.
Nézz meg pár fórumot, több százezer hozzászólás fogsz találni a hibái miatt.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 38
|
Sziasztok!
|
|
Aktív
|
Lehet semmi köze hozzá, de ugye megvártad míg befejezi a szinkronizálást? |
|
Aktív
|
Persze, hogy megvártam, aztán azabályosan az “eject” gombbal választottam le a számítógépről! |
|
Aktív
Bejegyzések: 80
|
Larini - 2008. május 22. @ 11:48 így már én is jártam, csak nekem telefonálás közben és utána. nagy nehezen kikapcsoltam, 10 perc múlva be és azóta megy. kiszoktad kapcsolni estére? mert nekem azt ajánlották, hogy néha kapcsoljam ki, és akkor nem lesz ilyen. lehet az iphonenak is szüksége van alvásra :) (ami elég szomorú, mert én sosem kapcsolom ki a telefonjaimat:S) |
|
Aktív
|
Bocsi az “ökörségért”, még idegbeteg vagyok az iphone miatt, sorry :) Nagyon sok mindenre használtam a p990-t is, pl vnc-ztem is vele, és esküszöm a lányom életére, sosem fagyott le. A “3 ablak megnyitása netezés közben egy időben"-ről nem tudok mit mondani, nem szokásom mobilon netezni, max egy forumra beirok egyet, aztán annyi. Netezésre itt a laptop. Régebben csináltam olyat pl. PDA-n (HTC Universal), hogy a weblapom php forrását piszkáltam vele, egy erre megírt texteditorral, na az király volt :) De ugyanezt a p990i-n is megcsináltam, azon is ment gond nélkül. Végülis ilyesmikre szoktam használni a telóimat, de tudtam persze, hogy az iPhone esetében erről le kell mondani, amugy sem volt életbevágó, csak lusta voltam kiszállni az ágyból, hogy a gépemet bekapcsoljam egy kisebb módosítás miatt. A t-mobile-os p990-ről nem tudok semmit, enyém gyárilag független volt. Na jo, hagyjuk ezt a p990i témát, ez nem az a forum… :) Bocsi mindenkitől, tényleg nem akartam párhuzamot vonni, ég és föld a két teló. Továbbra is imádom az iPhone-t, csak most a páromét imádom, mivel az enyém még mindig szar :) Bubu!
Mindjárt indulok hozzád, beviszem az enyémet!
|
|
Aktív
|
kiralylany - 2008. május 22. @ 12:26Larini - 2008. május 22. @ 11:48Persze, hogy megvártam, aztán azabályosan az “eject” gombbal választottam le a számítógépről! Két napos, már most pihennie kellene? |
|
Aktív
Bejegyzések: 392
|
kiralylany - 2008. május 22. @ 12:26Larini - 2008. május 22. @ 11:48Persze, hogy megvártam, aztán azabályosan az “eject” gombbal választottam le a számítógépről! Ez blődség. Ne kapcsolgasd. Nekem november óta van meg, és nem kapcsolom ki soha. Éjjelre repülési üzemmódba teszem mindig… |
|
bM Függő
|
St.Joe - 2008. május 22. @ 14:36kiralylany - 2008. május 22. @ 12:26Larini - 2008. május 22. @ 11:48Persze, hogy megvártam, aztán azabályosan az “eject” gombbal választottam le a számítógépről! és hová repülsz? :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 208
|
Mi a helyzet akkor ha letöltöttem egy SummerBoard témát (a neve Icarus), és az nem jelenik meg a SummerBoard menüben a választható témák között?? Olyankor hova kerül?
|
|
Aktív
|
Source-okat kell hozzáadnod az installerhez, google a barátod ;) |
|
Moderátor
|
Google-ben: “swirlymms iphone source” - pl. így. Témákat meg ha gépre letöltöd, és fájlkezelővel beteszed a var/mobile/library/summerboard/themes mappába akkor nézd meg mi töténik. Így működnie kellene. |
|
Aktív
|
Én is letöltöttem egy pár témát, installálta is. Mivel lehet aktiválni? |
|
Aktív
Bejegyzések: 208
|
Köszi, a source dolog már megvan, a file kezelőn még dolgozom.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 61
|
sziasztok!
Régebben láttam (az 1.0.2. -es rendszeremnél működött is), hogy a gyári tőzsde widgetet iPhone-on be lehet állítani, hogy a valuta átváltási árfolyamokat mutassa.
Előre is köszi! |
|
Moderátor
|
swirlyMMS, source: swirlyspace.com/swirlyspace.xml Tedd fel mellé a MobileFinder-t és MobilePreview-t is! |
|
Moderátor
|
Stocks: pedig úgy van, EURHUF=X ill. USDHUF=X van nekem beírva és megy. Ne feledd, hogy csak WiFi mellett frissíti az adatokat!
Szerk: Most nézem, hogy nekem sem frissíti az árfolyamot.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 61
|
Köszi!
|
|
bM Függő
|
ByKa33 - 2008. május 22. @ 20:30 az árfolyam frissül rendesen csak százalékosan ír ki 0%-ot
|
|
Aktív
|
Az előbb hívott egy ismerősöm, aki benne van a telefonkönyvemben. A készülék mégsem írta ki a nevét, csak a telefonszámát. Pedig úgy van elmentve, ahogyan a híváskor kiírta aszámot: +36 (70) ....... Ezt vajon mi okozhatja? Mondjuk az is dúrva, hogy ha azt írom a +36 helyett, hogy 06 már akkor sem írja ki… |
|
bM Függő
|
Larini - 2008. május 22. @ 21:10 |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 516
|
Kristof_ - 2008. május 22. @ 17:14
lehet hogy az a téma 112 re jo még akkor a var\rot\libary\summerboard ban lesz.
|
|
Aktív
|
Bubu007 - 2008. május 22. @ 21:30Larini - 2008. május 22. @ 21:10Az előbb hívott egy ismerősöm, aki benne van a telefonkönyvemben. A készülék mégsem írta ki a nevét, csak a telefonszámát. Pedig úgy van elmentve, ahogyan a híváskor kiírta aszámot: +36 (70) ....... Ezt vajon mi okozhatja? Mondjuk az is dúrva, hogy ha azt írom a +36 helyett, hogy 06 már akkor sem írja ki… Köszönöm! Megcsináltam! Most már csak azt kell kivárnom, hogy hívjon egy vodás ismerősöm… :) |
|
Moderátor
|
Bubu már nekem is jó, de egész nap csak “Retrieving Data” felirat volt homokórával. |
|
Aktív
Bejegyzések: 9
|
Sziasztok!
köszönettel:
|
|
Moderátor
|
Lee: írtam privát üzenetet (jobb felül, fekete négyzet) |
|
Aktív
Bejegyzések: 1
|
Sziasztok!
|
|
Aktív
|
Sziasztok!
|
Összes oldal: 106
|
||||||||||
| « Logitech Z-5500 es ipod | ipod 3.gen win2000 inkompatibilitás ??? » |

Könnyű megölni a p990-et is!! Csak pakolj rá annyi J2me meg symbian progit mint az iphoneodra + keress vmit amivel témát tudsz váltani és ez biztos halál a sanyierikszonnak is!
kicsit olyan ez az iphone dolog mint amikor a hülyegyerek megkapja az első 600MHz pentium laptopját, felnyom rá vagy 100000000000 progit aztán nyavalyog a fórumokon, hogy nem induuuul el a gééép.
Srácok! ez azért egy telefon bazzzeg… Vegyetek MacBook-ot! Van olyan userem akinek több progija van az iphoneon (4old) mint nekem a MacBookon.
Most akkor min is csodálkozunk?
Kérdezzétek meg a Zolit (Bubu) a javitott iphoneok 80%-át a user teszi tönkre a beteges program telepítésekkel !!!!!
Jaaa!! Ne félj a helyzet ugyanez lesz a 2.0 új iphonenal is! Ha túl sok szart tesztek fel akko megdöglik és restore aztán 11.4 aztán törés…
Kicsit az jut eszembe mint amikor a haverom szidta a civic type -rt mert hogy mennyit hordja szervízbe. Erre mi mondtuk neki hogy talán ha nem 120 lenne az utazósebesség városban, macskakövön és nem úgy kanyarodna hogy 2 kerék a levegőben akkor lehet tovább bírná a gép. Hát egy kicsit ti iphone userek is ilyenek vagytok. remélem senkit nem bántottam meg ezzel!
szép napot!
Mocsok