Fórum kezdőlap  »  Hardver  »  iPod, iPhone  »  iPhone használók 2

Aktív
Bejegyzések: 45
#2051 - 2008. május 18. @ 20:48 | mellőzöm  

Nincs valami ötletetek arra, hogy miért nem tudok a BossTool-lal felszabaditani disc space-t? A fontokat át akarom pakolni, de nem teszi át, ahogy a többit sem. Köszi

Macőrült
Bejegyzések: 3822
#2052 - 2008. május 18. @ 21:57 | mellőzöm  

Sziasztok!

Van olyan Custumize, ami mukodik 1.1.4-alatt?

Aláírás 

“Az élet a jövő, s nem a múlt.” Richard Rahl.

Aktív
Bejegyzések: 82
#2053 - 2008. május 18. @ 22:55 | mellőzöm  
atkusz - 2008. május 18. @ 21:57

Sziasztok!

Van olyan Custumize, ami mukodik 1.1.4-alatt?

ami az installerben van az működik. nekem legalábbis

Aktív
Bejegyzések: 157
#2054 - 2008. május 18. @ 23:10 | mellőzöm  

Mukodik 1.1.4-alatt nekem is! Csak neha a magyarositas miatt nem mukszik a theme! Angolul minden megy!

Taboo

Aláírás 

MacBook Pro 15"-Core 2 Duo, 2,4GHz, 2GB RAM, 160 GB HDD
iPhone - 8GB
iPod Classic Silver - 160GB

Aktív
#2055 - 2008. május 18. @ 23:34 | mellőzöm  
Taboo - 2008. május 18. @ 23:10

Mukodik 1.1.4-alatt nekem is! Csak neha a magyarositas miatt nem mukszik a theme! Angolul minden megy!

Taboo

enyém angol

Aktív
#2056 - 2008. május 19. @ 08:19 | mellőzöm  

Kérlek irjatok valamit, hogy miért nem müxik nekem a BossTool!
Nagyon fontos lenne!

Köszönöm!

Fentebb irtam már rola bövebben…

Aktív
Bejegyzések: 75
#2057 - 2008. május 19. @ 13:34 | mellőzöm  

Sziasztok,
a Tárcsázó hogy tud megjeleníteni beírt számokat a megszokott formátum szerint
(pl.06(30)77....)? Nem rakja zárójelbe egy adott szám hívása esetén a körzetszámot, kötőjeleket is össze-vissza rakja. Hasznos ötlet, jótanács valakinek?

Előre is köszi

bM Függő
Bejegyzések: 6973
#2058 - 2008. május 19. @ 13:45 | mellőzöm  
olcsi - 2008. május 19. @ 13:34

Sziasztok,
a Tárcsázó hogy tud megjeleníteni beírt számokat a megszokott formátum szerint
(pl.06(30)77....)? Nem rakja zárójelbe egy adott szám hívása esetén a körzetszámot, kötőjeleket is össze-vissza rakja. Hasznos ötlet, jótanács valakinek?

Előre is köszi

az a fránya tárcsázó.
milyen szar ez az iphone hogy EDM fórumtársunkat idézzem.

ez megoldja:
http://www.applephone.hu/?p=11

Aláírás 

Minden amit tudni akarsz az iPhone-ról -> http://www.applephone.hu/ http://iphone.info.hu

Aktív
Bejegyzések: 66
#2059 - 2008. május 19. @ 15:45 | mellőzöm  

Szerintem ő nem erre gondolt, de valóban a http://www.ifhone.hu -n van erre is megoldás. (tárcsázáskor beírt számsorozat elválasztási formátuma)

(amit Te írtál neki, az tényleg csak Vodkafon-osoknál jön ki: nem mindegy, melyik szolgáltató számát milyen formátumban írod be és mented el, ez hívószámkijelzésnél veszekszik a kicsikével)

ByKa

Aláírás 

iMac 17’, 1,83 MHz, 1 GB, 160 GB, iPhone 1.1.3. Intuos1-A5, Intuos2-A5

bM Függő
#2060 - 2008. május 19. @ 15:59 | mellőzöm  

tudom hogy nem a hívószám kijelzés volt a probléma de ha ezt felteszi a telefonra akkor tárcsázáskor is jó lesz neki a beírt számsorozat.
rosszabb nem lesz tőle a telefon, ezért ajánlottam ezt, de ha te tudsz más megoldást szivesen veszem ha elmondod.

Aláírás 

Minden amit tudni akarsz az iPhone-ról -> http://www.applephone.hu/ http://iphone.info.hu

Aktív
Bejegyzések: 312
#2061 - 2008. május 19. @ 16:06 | mellőzöm  

Lennel egy egyszerű kérdésem
A ZiPhone-ban miért van külön Jailbreak,Jailbreak+Activate? Én eddig a Do it all-t használtam. És mi az a Prepare for Upgrade?

Aktív
Bejegyzések: 16
#2062 - 2008. május 19. @ 16:56 | mellőzöm  

Van valakinek ötlete arra, hogy miért írja ki az iPhone-om (8GB-os), hogy töröljek adatokat róla? A szabad kapacitásom még 6.6GB.

bM Függő
#2063 - 2008. május 19. @ 17:16 | mellőzöm  

azért mert a programokat egy 300 Mb-os partición tárolja

Aláírás 

Aktív
#2064 - 2008. május 19. @ 18:06 | mellőzöm  

Aham. Köcce. De azért az még nincs telepakolva… Kb. Mennyitől kezdi el kiírogatni?

Aktív
Bejegyzések: 15
#2065 - 2008. május 19. @ 19:35 | mellőzöm  

Ha jól emlékszem: Dock

olcsi - 2008. május 13. @ 21:05

Sziasztok,

mi annak az alkalmazásnak a neve, amit a jobb alsó sarokból indítunk és az összes ikont ívesen behozza?

Köszi: Olivér

Aktív
Bejegyzések: 59
#2066 - 2008. május 19. @ 23:04 | mellőzöm  

Sziasztok.
Mért lehet az hogy csinálltam egy restore-t,és most nem megy a costumize?:( Leszedtem a legfrisebbet ,ami ment régen,de most nem. Bejön a töltőképernyő,de aztán kilép. Mi lehet a baj?

Aktív
Bejegyzések: 3
#2067 - 2008. május 20. @ 05:51 | mellőzöm  

Sziasztok!
Az mitől lehet,hogy az installert nem tudom megnyitni?Pedig eddig tökéletesen működött!
Egyszerűen visszadob a főképernyőre és ennyi((
Ha valakinek van vmi.ötlete irjon.. köszike))

Aktív
#2068 - 2008. május 20. @ 09:09 | mellőzöm  

Jól beszoptam a ....-t ezzel a Dock nevü cuccal, ki akartam probálni kiváncsiságbol, de a telóm már a letöltésnél lefagyott, még resetelni sem tudom, teljesen áll minden. Gondolom csak egy restore segithet már rajta, mindjárt meg is csinálom… Grrrrr....

Aktív
#2069 - 2008. május 20. @ 10:41 | mellőzöm  

már biztosan volt kérdés de nem találom sehol, pedig visszaolvasgattam. Melyik az a program, amelyikkel a safarin megnyitot weblapokról lehet képet lementeni a telóra? Előre is köszi a válasz(oka)t! :)

Aktív
#2070 - 2008. május 20. @ 11:54 | mellőzöm  

Bubu!

Már teljesen meghalt a telóm, semmit nem csinál, nem is lehet bekapcsolni sem, pedig fel van töltve, szal nem az akksi a gondja. Abszolut nem reagál semmire sem.

Kérlek segits valami ötlettel, vagy hogy mikor vihetném el hozzád, nagyon fontos lenne!!!

bM Függő
#2071 - 2008. május 20. @ 11:57 | mellőzöm  
ZoliWR - 2008. május 20. @ 11:54

Bubu!

Már teljesen meghalt a telóm, semmit nem csinál, nem is lehet bekapcsolni sem, pedig fel van töltve, szal nem az akksi a gondja. Abszolut nem reagál semmire sem.

Kérlek segits valami ötlettel, vagy hogy mikor vihetném el hozzád, nagyon fontos lenne!!!

ötletem nincs így látatlanban, de bármikor elhozhatod, megnézem.

Aláírás 

Aktív
#2072 - 2008. május 20. @ 15:19 | mellőzöm  

Bubu!

Köszönöm szépen mégegyszer a telóm életre keltését, állati boldog vagyok :)
Ajánlom mindenkinek a szolgálataidat!

Egyébként most ugy tünik, hogy a kamera is megjavult :DDD
De azért még tesztelem majd, csak most rohanok melózni vissza… Üdv, jó melót!

Aktív
#2073 - 2008. május 20. @ 16:15 | mellőzöm  
kiralylany - 2008. május 20. @ 10:41

már biztosan volt kérdés de nem találom sehol, pedig visszaolvasgattam. Melyik az a program, amelyikkel a safarin megnyitot weblapokról lehet képet lementeni a telóra? Előre is köszi a válasz(oka)t! :)

Asszem a progi neve amit keresel: IMGSaver. Ha nem találod az Installerben, Sources: http://repo.ispazio.net

Aktív
#2074 - 2008. május 20. @ 16:31 | mellőzöm  
taky1974 - 2008. május 20. @ 16:15

kiralylany - 2008. május 20. @ 10:41már biztosan volt kérdés de nem találom sehol, pedig visszaolvasgattam. Melyik az a program, amelyikkel a safarin megnyitot weblapokról lehet képet lementeni a telóra? Előre is köszi a válasz(oka)t! :)

Asszem a progi neve amit keresel: IMGSaver. Ha nem találod az Installerben, Sources: http://repo.ispazio.net

köszönöm, meg van

Veterán
Bejegyzések: 1032
#2075 - 2008. május 20. @ 16:46 | mellőzöm  

iphone-3g-nextmonth.jpg

We all suspected it, but now it is confirmed: someone very, very close to the 3G iPhone launch has told me that Apple will announce their new model at the WWDC Keynote on June 9th. The second-generation iPhone will be available worldwide right after the launch, and not at year’s end, as previously thought. The new model will also herald new sales policies in some countries.

forrás: gizmodo
http://gizmodo.com/391960/iphone-3g-launch-date-confirmed

Aláírás 

Charlie
http://tarhelyhosting.com ::

Aktív
Bejegyzések: 26
#2076 - 2008. május 20. @ 16:58 | mellőzöm  

Szia Bubu, hali Mindenki!

Mi lehet az oka annak, hogy amikor bekapcsolom a Beállításokon belül az “Akkumulátor log"-ot, és megérintem az Akku. kijelzést, átvált számra (%), de a kijelző “meghal”, és a teló ugyan működik tovább, de a kijelző semmire nem reagál.

Milyen megoldásokat tudsz/tudnátok erre???

Előre is köszi!

üdv!

Vasudeva

Veterán
Bejegyzések: 1938
#2077 - 2008. május 20. @ 17:13 | mellőzöm  
Vasudeva - 2008. május 20. @ 16:58

Szia Bubu, hali Mindenki!

Mi lehet az oka annak, hogy amikor bekapcsolom a Beállításokon belül az “Akkumulátor log"-ot, és megérintem az Akku. kijelzést, átvált számra (%), de a kijelző “meghal”, és a teló ugyan működik tovább, de a kijelző semmire nem reagál.

Milyen megoldásokat tudsz/tudnátok erre???

Gondolom első lépésben uninstallálnod kéne az Advanced Preferences-t és nem használni olyan alkalmazásokat és beállításokat, amik instabillá teszik a készüléket :)

Aláírás 

Az igazság olyan, mint egy háromélű kard.

Aktív
#2078 - 2008. május 20. @ 18:32 | mellőzöm  

Sziasztok!

Bubu ha itt vagy:

Nem müködik az installerem sajnos azota sem :(
Nem csinál semmit, nem tudok hozzáadni source-ot sem, az idöjárás cucc is csak “homokórázik”, a böngészö megy, tehát net az van a telón. Mi a fax baja lehet még mindig? :(((

Aktív
#2079 - 2008. május 20. @ 18:38 | mellőzöm  

Hát....
Megint behalt a teló, ugyanugy lefagy, nem lehet ujrainditani sem. A képernyő nem reagál semmire sem. Feladom, tököm tele ezzel már…

bM Függő
#2080 - 2008. május 20. @ 19:00 | mellőzöm  
ZoliWR - 2008. május 20. @ 18:38

Hát....
Megint behalt a teló, ugyanugy lefagy, nem lehet ujrainditani sem. A képernyő nem reagál semmire sem. Feladom, tököm tele ezzel már…

akkor sajnos az lesz amit mondtam, logicboard csere

Aláírás 

Aktív
#2081 - 2008. május 20. @ 19:07 | mellőzöm  

Hát az faxa :(
Átvigyem holnap neked? Hátha megint életre tudod kelteni nekem? Nálad hagynám ameddig kell, csak működjön már végre rendesen… Okés?

bM Függő
#2082 - 2008. május 20. @ 20:16 | mellőzöm  

hozhatod nyugodtan

Aláírás 

Aktív
Bejegyzések: 65
#2083 - 2008. május 20. @ 20:58 | mellőzöm  

Sziasztok!
Segitséget kérnék,Tokot keresek,láttam egy nagyon jót egy ismerösnél de ahol ő vette ott már nincs,ez egy sima elöl hátul bőr,tetején nyitot és mind két oldala,ilyen gumis anyagal van zárva,felül bele tudom csusztatni iletve könyen kivehető.Valaki nem tud segiteni tok ügyben?

Aktív
#2084 - 2008. május 20. @ 22:45 | mellőzöm  

Köszi a segítséget!

Már csak annyi lenne a kérdésem, fel tudnád/tudnátok-e sorolni azt a néhány alkalmazást, amiket nem kellene használnom???
Könnyen tanulok szerencsére, de én ezekről még nem tudok. 

Egyébként voltam ma egy Apple márkaboltban, és ott kérdeztem a probléma megoldását, a srác pedig azt mondta, hogy az 1.1.4-es helyett az 1.1.3-as software-t telepítsem újra, mert az stabilabb. Ez igaz? Nekem olyan valószínűtlennek tűnt ez a magyarázat…

Bennetek jobban bízom...:)

Köszi!

Vasudeva

bM Függő
#2085 - 2008. május 20. @ 22:53 | mellőzöm  

hülyeségeket beszél, maradjon az 1.1.4

Aláírás 

Aktív
Bejegyzések: 75
#2086 - 2008. május 20. @ 23:06 | mellőzöm  

Szia,
a Belkin gyártja a tokot amit keresel, én a Szegedi Media Markt-ban vettem, 5700.-ft-ért.
Nagyon jó, csak a kijelződ legyen a tok elején lévő fém csík felé, ahogy a tok csomagolása is mutatja.

Üdv: Olivér

Aktív
#2087 - 2008. május 20. @ 23:10 | mellőzöm  

Köszi!

Vasudeva

Aktív
Bejegyzések: 6
#2088 - 2008. május 20. @ 23:53 | mellőzöm  

sziasztok! mikor jelenik meg a t-mobilnál??? már nagyon akarok venni. tud erről valaki valamit mert mindenki mást mond. Ha nem akkor megveszem törten!:) vagy ez egy tévhit nálam hogy az nem jó igazán?

Moderátor
Bejegyzések: 836
#2089 - 2008. május 21. @ 00:40 | mellőzöm  

Már minden környező országban lesz belátható időn belül, csak nálunk nem. :-(
Ha van lehetőséged, az USÁ-ban vedd meg, mert pl. Bulgáriában vagy Szlovákiában biztos drágább lesz az Orange előfizetéssel, mint a pocsolya túloldalán.

Aláírás 

MacBook Pro

Aktív
Bejegyzések: 5
#2090 - 2008. május 21. @ 07:57 | mellőzöm  

Hello mindenki!!
A közeljövőben szeretnék venni egy Iphone-t.(8GB-ost)
Azt szeretném megtudni, hogy amit ilyen telefonos boltokban lehet kapni azt
érdemes e megvenni a 8GB-os 91000ft kártyafüggetlen, 1.1.4 es szoftverrel és
magyar menüvel.
A kérdéseim a következők:
1, Hallottam, hogy ha előfizetéses kártyával használják, akkor a netért fizetni kell
de ha és kártyás vagyok és a wi-fi-met, vagy nyilvánost használnám azért is kell fizetni?
(durva lenne)
2. A bluetooth-ot tényleg csak Apple termékekkel lehet kapcsolatba hozni?
3, A kameráját semmilyen programmal nem lehet “rábírni”, hogy lehessen vele videót készíteni??
4, Érdeme e megvenni a telefont ugye mondták, hogy még nem a legjobb a szoftvere meg miegymás,
szóval érdemes-e??
Tudom, hogy sok kérdés de válaszokat várok és előre is köszönöm!!!

Aktív
#2091 - 2008. május 21. @ 08:26 | mellőzöm  

Hali!

A problémám megoldásához (Az Akkumulátor-log használatakor lefagy a kijelző) újra meg kell csinálnom egy restore-t, vagy elég csak a feltörést újra csinálnom???

Vagy mit csináljak???

Jó lenne, ha nem kéne restore-t csinálni, mert 1 hét alatt már a 3. lenne. Nem örülnék neki, meg gondolom a gép sem, de ha ez az egyetlen megoldás van, akkor nincs más hátra, mint előre…

Előre is köszi a segítséget!

ÜDV!

Vasudeva

Aktív
#2092 - 2008. május 21. @ 08:31 | mellőzöm  

1. A net elérés, minden szolgáltatónál pénzért megy, ha mobil internetről beszélünk. A vodánál havi 3000.- körül van brutto, a többit nem tudom. Régen használtam ilyet, de már nincs rá szükségem, igy lemondtam. A WIFI-ért miért kellene fizetned? Annak semmi köze a szolgáltatóhoz, elvileg még SIM kártya nélkül is megy.

2. Bluetooth-nak annyi a korlátozása, hogy csak headset-tel megy, másra nem jó (pl. adatátvitel, GPS, stb). Bármilyen márkájúval megy, de előtte persze ki kell próbálni. Egyik iPhone-os weblapon egy csomo fel volt sorolva, amiket már teszteltek, és ment.

3. Van rá videófelvevő program, de csodákat ne várj tőle, ahogy egyik mobiltól sem.

4. Érdemes megvenni, nagyon jó kis teló, rengeteg progi van hozzá.

Aproneten is tudsz venni magánszemélytől, de boltban is vehetsz, csak ott drágább, gondolom adnak rá némi garit is, de ennyi.

Remélem segítettem.
Üdv.

Veterán
#2093 - 2008. május 21. @ 08:32 | mellőzöm  
Vasudeva - 2008. május 21. @ 08:26

Hali!

A problémám megoldásához (Az Akkumulátor-log használatakor lefagy a kijelző) újra meg kell csinálnom egy restore-t, vagy elég csak a feltörést újra csinálnom???

Vagy mit csináljak???

Már megírtam..

Az Akkumulátor-Log-ot nem a gyári szoftver tudja, hanem egy külsős alkalmazás, ami instabil, szedjed le és nem lesz gondod vele.
Ha használod, akkor tök mindegy hányszor csinálsz restore-t akkor is fagyni fog..

Aláírás 

Aktív
#2094 - 2008. május 21. @ 08:34 | mellőzöm  
FFery - 2008. május 21. @ 07:57

Hello mindenki!!
A közeljövőben szeretnék venni egy Iphone-t.(8GB-ost)
Azt szeretném megtudni, hogy amit ilyen telefonos boltokban lehet kapni azt
érdemes e megvenni a 8GB-os 91000ft kártyafüggetlen, 1.1.4 es szoftverrel és
magyar menüvel.
A kérdéseim a következők:
1, Hallottam, hogy ha előfizetéses kártyával használják, akkor a netért fizetni kell
de ha és kártyás vagyok és a wi-fi-met, vagy nyilvánost használnám azért is kell fizetni?
(durva lenne)
2. A bluetooth-ot tényleg csak Apple termékekkel lehet kapcsolatba hozni?
3, A kameráját semmilyen programmal nem lehet “rábírni”, hogy lehessen vele videót készíteni??
4, Érdeme e megvenni a telefont ugye mondták, hogy még nem a legjobb a szoftvere meg miegymás,
szóval érdemes-e??
Tudom, hogy sok kérdés de válaszokat várok és előre is köszönöm!!!

1, A netért mindig fizetned kell. Kivéve, ha valahol rácsatlakozol egy ingyen WiFi-re.
2, Csak headset-et kezel bluetooth-on az iPhone. Én speciel Nokiával használom.
3, De rá lehet. Én a VideoRecorder nevű progit használom.
4, Nekem az 1.1.4-es szofver van fenn. Semmi bajom vele.
Az én szerény véleményem, hogy ennél jobb telefont nem választhatnál magadnak!

Aktív
#2095 - 2008. május 21. @ 08:40 | mellőzöm  

Még annyi, hogy őszintén megmondom, nekem nincs szerencsém az iPhonommal, bár tény, hogy nagyon olcsón jutottam hozzá használtan. A kamerája nem jó, fagy tőle a teló, és a napokban Bubuval küzdünk, hogy ne fagyjon le állandoan a teló valamiért.
Csináltam ujabb restore-t, ujrapakoltam, törtem, most müködik minden rendesen.
Ám amikor az INSTALLER-t elinditom, meggyilkolja az oprendszert. Onnantól kezdve fagy, vagy el sem indul a teló többet, képernyő nem reagál semmmire, stb. Nem nagyon értem… iPhone előtt nekem egy jóöreg p990i volt, ami hibátlan állapotu és müködésü volt, sosem csináltam rajta hardreset-et, nem kellett. Az a teló fényévekkel többet tudott, mint az iphone, amit igy pár nap használat alatt érzékeltem (a gondjaimat leszámitva) hogy jó,jó, csinos, látványos a működése, de még nincs elég tudása sajnos. A formája abszolut gyönyörü, bármit odaver a piacon, imádom fogni.
Nincs még kiforrva a dolog, majd az iphone2 biztos tutibb lesz, arra biztos benevezek majd.
Ez van, hátha érdekel valakit ez is :)

szép napot mindenkinek!

Aktív
Bejegyzések: 5
#2096 - 2008. május 21. @ 08:40 | mellőzöm  

Köszönöm szépen a segitséget
még egy lenne akkor az 91000Ft-ért korrek ár nem lesz baj hogy független mert ugy tudom.hogy független nincs még csak feltört és azért kérdem hogy ha feltört nem e lesz baja a telefonnak??

Aktív
#2097 - 2008. május 21. @ 08:53 | mellőzöm  

Dehogy lesz, az egész ország igy használja :)
Nincs belőle független, én ugy tudom, de javitsatok ki!

91-ért én nem venném meg, 80 alatt is lehet kapni 8 gigásat az aproneten, nézz körül, ennyi.

Aktív
Bejegyzések: 51
#2098 - 2008. május 21. @ 09:20 | mellőzöm  

Jó reggelt!
Végre hozzájutottam a régen vágyott készülékemhez!
Bubu!
Itt a fórumon is köszönöm a segítségedet! Én hívogattalak tegnap, azóta megkaptam a kártyatartót is a telefonhoz… :)
Lenne is rögtön egy amatőr kérdésem!
A SIM kártyán lévő telefonszámokat hogyan tudom megjeleníteni valamiféle telefonkönyvben?

Aktív
#2099 - 2008. május 21. @ 09:35 | mellőzöm  

Vagy telepited az installerből az iSIM nevü progit és azzal, vagy a SimPort nevüt és azzal, de mindkettőnél elvesznek az ékezetes karakterek. A legtutibb, ha a régi telóddal szinkronizálod elöször outlook-ba, aztán az iphone-t szinkronizálod az outlook-kal. ennyi kb. én igy csináltam.

Veterán
#2100 - 2008. május 21. @ 09:40 | mellőzöm  

“iPhone előtt nekem egy jóöreg p990i volt, ami hibátlan állapotu és müködésü volt”

:)
A hibátlan állapotba ugye belevetted, hogy gyárilag hibás az összes P990-es hardvere, hogy szoftveresen próbálták javítgatni, de nem sok sikerrel. Kevesebb memóriát szereltek bele, mint amire magának az UIQ-nak szüksége lenne, a többi programról nem is beszélve, így gyakorlatilag azzal kell kezdeni a napot P990-en, hogy újraindítod a telót, így talán a nap végéig nem fagy le.

“Nincs még kiforrva a dolog, majd az iphone2 biztos tutibb lesz, arra biztos benevezek majd.”

Az iPhone 2 is ugyanilyen gyengén fog muzsikálni, ha meghibásodik az alaplapja :)
(Gondolom nem véletlenül kaptad meg olcsón)

Aláírás 

Hirdessen Ă–n is a beszeljukMacen
Az online Mac oktatás