|
Macőrült
Bejegyzések: 3822
|
Sziasztok! Van olyan Custumize, ami mukodik 1.1.4-alatt? |
|
Aktív
Bejegyzések: 82
|
atkusz - 2008. május 18. @ 21:57 ami az installerben van az működik. nekem legalábbis |
|
Aktív
Bejegyzések: 157
|
Mukodik 1.1.4-alatt nekem is! Csak neha a magyarositas miatt nem mukszik a theme! Angolul minden megy! Taboo |
|
Aktív
|
Taboo - 2008. május 18. @ 23:10 enyém angol |
|
Aktív
Bejegyzések: 45
|
Kérlek irjatok valamit, hogy miért nem müxik nekem a BossTool!
Köszönöm! Fentebb irtam már rola bövebben… |
|
Aktív
Bejegyzések: 75
|
Sziasztok,
Előre is köszi |
|
bM Függő
Bejegyzések: 6973
|
olcsi - 2008. május 19. @ 13:34
az a fránya tárcsázó.
ez megoldja:
|
|
Aktív
Bejegyzések: 66
|
Szerintem ő nem erre gondolt, de valóban a http://www.ifhone.hu -n van erre is megoldás. (tárcsázáskor beírt számsorozat elválasztási formátuma) (amit Te írtál neki, az tényleg csak Vodkafon-osoknál jön ki: nem mindegy, melyik szolgáltató számát milyen formátumban írod be és mented el, ez hívószámkijelzésnél veszekszik a kicsikével) ByKa |
|
bM Függő
|
tudom hogy nem a hívószám kijelzés volt a probléma de ha ezt felteszi a telefonra akkor tárcsázáskor is jó lesz neki a beírt számsorozat.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 312
|
Lennel egy egyszerű kérdésem
|
|
Aktív
Bejegyzések: 16
|
Van valakinek ötlete arra, hogy miért írja ki az iPhone-om (8GB-os), hogy töröljek adatokat róla? A szabad kapacitásom még 6.6GB. |
|
bM Függő
|
azért mert a programokat egy 300 Mb-os partición tárolja |
|
Aktív
|
Aham. Köcce. De azért az még nincs telepakolva… Kb. Mennyitől kezdi el kiírogatni? |
|
Aktív
Bejegyzések: 15
|
Ha jól emlékszem: Dock olcsi - 2008. május 13. @ 21:05 |
|
Aktív
Bejegyzések: 59
|
Sziasztok.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 3
|
Sziasztok!
|
|
Aktív
|
Jól beszoptam a ....-t ezzel a Dock nevü cuccal, ki akartam probálni kiváncsiságbol, de a telóm már a letöltésnél lefagyott, még resetelni sem tudom, teljesen áll minden. Gondolom csak egy restore segithet már rajta, mindjárt meg is csinálom… Grrrrr.... |
|
Aktív
|
már biztosan volt kérdés de nem találom sehol, pedig visszaolvasgattam. Melyik az a program, amelyikkel a safarin megnyitot weblapokról lehet képet lementeni a telóra? Előre is köszi a válasz(oka)t! :) |
|
Aktív
|
Bubu! Már teljesen meghalt a telóm, semmit nem csinál, nem is lehet bekapcsolni sem, pedig fel van töltve, szal nem az akksi a gondja. Abszolut nem reagál semmire sem. Kérlek segits valami ötlettel, vagy hogy mikor vihetném el hozzád, nagyon fontos lenne!!! |
|
bM Függő
|
ZoliWR - 2008. május 20. @ 11:54 ötletem nincs így látatlanban, de bármikor elhozhatod, megnézem. |
|
Aktív
|
Bubu!
Köszönöm szépen mégegyszer a telóm életre keltését, állati boldog vagyok :)
Egyébként most ugy tünik, hogy a kamera is megjavult :DDD
|
|
Aktív
|
kiralylany - 2008. május 20. @ 10:41 Asszem a progi neve amit keresel: IMGSaver. Ha nem találod az Installerben, Sources: http://repo.ispazio.net |
|
Aktív
|
taky1974 - 2008. május 20. @ 16:15kiralylany - 2008. május 20. @ 10:41már biztosan volt kérdés de nem találom sehol, pedig visszaolvasgattam. Melyik az a program, amelyikkel a safarin megnyitot weblapokról lehet képet lementeni a telóra? Előre is köszi a válasz(oka)t! :) köszönöm, meg van |
|
Veterán
Bejegyzések: 1032
|
We all suspected it, but now it is confirmed: someone very, very close to the 3G iPhone launch has told me that Apple will announce their new model at the WWDC Keynote on June 9th. The second-generation iPhone will be available worldwide right after the launch, and not at year’s end, as previously thought. The new model will also herald new sales policies in some countries.
forrás: gizmodo
|
|
Aktív
Bejegyzések: 26
|
Szia Bubu, hali Mindenki! Mi lehet az oka annak, hogy amikor bekapcsolom a Beállításokon belül az “Akkumulátor log"-ot, és megérintem az Akku. kijelzést, átvált számra (%), de a kijelző “meghal”, és a teló ugyan működik tovább, de a kijelző semmire nem reagál. Milyen megoldásokat tudsz/tudnátok erre??? Előre is köszi! üdv! Vasudeva |
|
Veterán
Bejegyzések: 1938
|
Vasudeva - 2008. május 20. @ 16:58 Gondolom első lépésben uninstallálnod kéne az Advanced Preferences-t és nem használni olyan alkalmazásokat és beállításokat, amik instabillá teszik a készüléket :) |
|
Aktív
|
Sziasztok! Bubu ha itt vagy:
Nem müködik az installerem sajnos azota sem :(
|
|
Aktív
|
Hát....
|
|
bM Függő
|
ZoliWR - 2008. május 20. @ 18:38 akkor sajnos az lesz amit mondtam, logicboard csere |
|
Aktív
|
Hát az faxa :(
|
|
Aktív
Bejegyzések: 65
|
Sziasztok!
|
|
Aktív
|
Köszi a segítséget!
Már csak annyi lenne a kérdésem, fel tudnád/tudnátok-e sorolni azt a néhány alkalmazást, amiket nem kellene használnom???
Egyébként voltam ma egy Apple márkaboltban, és ott kérdeztem a probléma megoldását, a srác pedig azt mondta, hogy az 1.1.4-es helyett az 1.1.3-as software-t telepítsem újra, mert az stabilabb. Ez igaz? Nekem olyan valószínűtlennek tűnt ez a magyarázat… Bennetek jobban bízom...:) Köszi! Vasudeva |
|
bM Függő
|
hülyeségeket beszél, maradjon az 1.1.4 |
|
Aktív
Bejegyzések: 75
|
Szia,
Üdv: Olivér |
|
Aktív
Bejegyzések: 6
|
sziasztok! mikor jelenik meg a t-mobilnál??? már nagyon akarok venni. tud erről valaki valamit mert mindenki mást mond. Ha nem akkor megveszem törten!:) vagy ez egy tévhit nálam hogy az nem jó igazán? |
|
Moderátor
Bejegyzések: 836
|
Már minden környező országban lesz belátható időn belül, csak nálunk nem. :-(
|
|
Aktív
Bejegyzések: 5
|
Hello mindenki!!
|
|
Aktív
|
Hali! A problémám megoldásához (Az Akkumulátor-log használatakor lefagy a kijelző) újra meg kell csinálnom egy restore-t, vagy elég csak a feltörést újra csinálnom??? Vagy mit csináljak??? Jó lenne, ha nem kéne restore-t csinálni, mert 1 hét alatt már a 3. lenne. Nem örülnék neki, meg gondolom a gép sem, de ha ez az egyetlen megoldás van, akkor nincs más hátra, mint előre… Előre is köszi a segítséget! ÜDV! Vasudeva |
|
Aktív
|
1. A net elérés, minden szolgáltatónál pénzért megy, ha mobil internetről beszélünk. A vodánál havi 3000.- körül van brutto, a többit nem tudom. Régen használtam ilyet, de már nincs rá szükségem, igy lemondtam. A WIFI-ért miért kellene fizetned? Annak semmi köze a szolgáltatóhoz, elvileg még SIM kártya nélkül is megy. 2. Bluetooth-nak annyi a korlátozása, hogy csak headset-tel megy, másra nem jó (pl. adatátvitel, GPS, stb). Bármilyen márkájúval megy, de előtte persze ki kell próbálni. Egyik iPhone-os weblapon egy csomo fel volt sorolva, amiket már teszteltek, és ment. 3. Van rá videófelvevő program, de csodákat ne várj tőle, ahogy egyik mobiltól sem. 4. Érdemes megvenni, nagyon jó kis teló, rengeteg progi van hozzá. Aproneten is tudsz venni magánszemélytől, de boltban is vehetsz, csak ott drágább, gondolom adnak rá némi garit is, de ennyi.
Remélem segítettem.
|
|
Veterán
|
Vasudeva - 2008. május 21. @ 08:26 Már megírtam..
Az Akkumulátor-Log-ot nem a gyári szoftver tudja, hanem egy külsős alkalmazás, ami instabil, szedjed le és nem lesz gondod vele.
|
|
Aktív
|
FFery - 2008. május 21. @ 07:57
1, A netért mindig fizetned kell. Kivéve, ha valahol rácsatlakozol egy ingyen WiFi-re.
|
|
Aktív
|
Még annyi, hogy őszintén megmondom, nekem nincs szerencsém az iPhonommal, bár tény, hogy nagyon olcsón jutottam hozzá használtan. A kamerája nem jó, fagy tőle a teló, és a napokban Bubuval küzdünk, hogy ne fagyjon le állandoan a teló valamiért.
szép napot mindenkinek! |
|
Aktív
Bejegyzések: 5
|
Köszönöm szépen a segitséget
|
|
Aktív
|
Dehogy lesz, az egész ország igy használja :)
91-ért én nem venném meg, 80 alatt is lehet kapni 8 gigásat az aproneten, nézz körül, ennyi. |
|
Aktív
Bejegyzések: 51
|
Jó reggelt!
|
|
Aktív
|
Vagy telepited az installerből az iSIM nevü progit és azzal, vagy a SimPort nevüt és azzal, de mindkettőnél elvesznek az ékezetes karakterek. A legtutibb, ha a régi telóddal szinkronizálod elöször outlook-ba, aztán az iphone-t szinkronizálod az outlook-kal. ennyi kb. én igy csináltam. |
|
Veterán
|
“iPhone előtt nekem egy jóöreg p990i volt, ami hibátlan állapotu és müködésü volt”
:)
“Nincs még kiforrva a dolog, majd az iphone2 biztos tutibb lesz, arra biztos benevezek majd.”
Az iPhone 2 is ugyanilyen gyengén fog muzsikálni, ha meghibásodik az alaplapja :)
|
Összes oldal: 152
|
||||||||||
| « Logitech Z-5500 es ipod | ipod 3.gen win2000 inkompatibilitás ??? » |
Nincs valami ötletetek arra, hogy miért nem tudok a BossTool-lal felszabaditani disc space-t? A fontokat át akarom pakolni, de nem teszi át, ahogy a többit sem. Köszi