|
bM Függő
Bejegyzések: 6989
|
Bubu007 - 2008. május 17. @ 10:55
megtaláltam installerben is, így egy kicsit egyszerűbb:
|
|
Aktív
Bejegyzések: 70
|
T-mobilos vagyok és ha az Edge-nél beirom az internet szót, akkor müxik, leszedi az emailjeim stb. Nincs előfizetésem rá, de mégis megy - az iPhone esetében ez pénzbe kerül nekem? Adatforgalom függő úgy tudom.. Előfizus vagyok, lehet eleve aktiválva van aztán csak húzzák le a pénzt? |
|
Aktív
|
Mind1, megtudtam...netstart csomim van, aminek nincs havidijja, de 12,5Ft ot felszamolnak 10KB-onként...kemény |
|
Aktív
Bejegyzések: 165
|
Bizony kemény, mint a 6 hetes kutyaszar. |
|
Aktív
Bejegyzések: 103
|
Lenne még egy olyan gondom az Installer 3.1 verziónál, hogy egy idő (fél nap) után nem tudok belépni rá. Belépek, elkezd tölteni, majd kilép. Mellesleg ha feltelepítek egy olyat ami több source kódot tartalmaz mint pl. az All Source, akkor felteszi a kódokat ahogy kell, s elkezd frissíteni. Ez így oké, de már a frissítés elején “megáll”, nem frissít semmit. Kilépek, belépek akár WiFi nélkül is, de csak az elején áll.Akár kilépés után tíz perc múlva ha visszalépek akkor is. Csak az újraindítás segít. 5let? |
|
bM Függő
|
Próbáld meg ezt:
|
|
Aktív
|
Bubu007 - 2008. május 17. @ 13:54
Köszi, de tegnapelött is ugyanezt csinálta de akkor fent volt már a Fix Installer v3.1. Akkor is beléptem majd kis idö után ki. Restore volt a végén. Aztán most megint. Amúgy az iLiberty+ -al nem tudtam kezdeni semmit win alatt. Lefutott a program ahogy kell de látszólag nem csinált semmit (aktiválás,jailbreak stb.). De miközben dolgozott azt írta ki az iPhone-on fehér szövegben, hogy bizonyos könyvtárakat nemm talál.?
|
|
Aktív
|
atestc - 2008. május 17. @ 14:06Bubu007 - 2008. május 17. @ 13:54Próbáld meg ezt:
Windows........;) Most meg sikerült a iLiberty+-t müködésre bírni.
|
|
bM Függő
|
dehogynem, advancedben kell külön bekapcsolni hogy feltegye a “régi” installert
|
|
Aktív
|
Bubu007 - 2008. május 17. @ 15:09
Köszi! Megvan! Én vagyok a béna… alapból nem volt ott, csak ugyebár jobboldalt alul van egy Refrehs gombocska....;)
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 622
|
Sziasztok. Az iPhone-al készített képeket le tudom valahogy mentetni a gépre? |
|
Aktív
|
Szia! Persze, rádugod a gépre és a sajátgépben megjelenik egy iPhone meghajtó - onnan minden képet le tudsz húzni. |
|
Aktív
Bejegyzések: 45
|
Hali mindenki!
A telómat úgy vettem, hogy szar a kamerája. Először azt hittem, hogy csak egy rendszer újrapakolás segíteni fog rajta, de már látom, hogy nem is érdemes megpróbálni, mert maga a kamera szar benne valszeg. Amikor nagyritkán el is indul, akkor csíkoz a kép, meg ugrál össze-vissza, mintha a TV-de otthon rossz lenne a vétel :) Szóval szerintetek hol lehetne és mennyiért kamerát cseréltetni benne?
A másik:
köszi! |
|
bM Függő
|
ZoliWR - 2008. május 18. @ 11:16
én meg tudom csinálni neked, kamerám is van.
|
|
Aktív
|
Ja és Bubu! A párom iPhone-ja pedig szerintem sokkal hangosabb és tisztábban szól a zene is rajta a beépített hangszórón keresztül. Ezzel is tudsz majd valamit kezdeni, vagy van “itthoni” megoldás is erre? Enyémen a beszélgetést is halkabban hallom, mint az övén… Azt a hangerő hackelő progit felraktam, attól nem lett sokkal jobb, max torzabb a zene, de hangosabb kicsikét… |
|
bM Függő
|
ZoliWR - 2008. május 18. @ 11:37 erre nem tudok megoldást, szerintem ez gyártósortól függ. most jut eszembe, lehet hogy mégis lehet egy kicsit javítani rajta, ha már szétszedem úgyis akkor megnézem. |
|
Aktív
|
Oks, köszi, az jó lenne! Arra nem tudsz valamit nekem javasolni, hogy a memoria túl kicsi ezt irja ki? Fentebb irtam rola… Elég lenne egy link is, hogy mit és hogyan kéne telepitenem/beállítanom, hogy a teljes háttértárat tudja használni a teló, ne csak a 300 megát. Valahol már olvastam erről, de nem találom, bocsi. Hétfőn hivlak, köszi a számot! |
|
bM Függő
|
ha jól emlékszem a bosstool tudja megoldani installerből. |
|
Törzsvendég
|
Dr_Thomas - 2008. május 18. @ 10:18 Mac-em van, Sajátgépem nincs :-) |
|
Veterán
Bejegyzések: 1945
|
“Mac-em van, Sajátgépem nincs :-)” Akkor mi a gondod? Ha van képed a Camera Roll-ban, akkor a gépre rádugás után automatikusan felugrik az iPhoto, amivel le tudod tölteni. |
|
Törzsvendég
|
Ulkesh - 2008. május 18. @ 12:49 Háááát… Lehet, hogy hülyének néztek, de nem használok iPhoto-t, ezáltal nincs is feltelepítve. Jobb szeretem a fényképeimet én rendszerezni. |
|
Veterán
|
“Háááát… Lehet, hogy hülyének néztek, de nem használok iPhoto-t, ezáltal nincs is feltelepítve. Jobb szeretem a fényképeimet én rendszerezni.” Miért, iPhoto-ban a szomszédod rendezgetné? :) De, ha nincs fent, akkor az Image Capture-el is le tudod tölteni a képeidet. |
|
Aktív
Bejegyzések: 230
|
Bubu, gyere csetelni, ha ráérsz.
|
|
Törzsvendég
|
Ulkesh - 2008. május 18. @ 13:01
:-), nem, ő sem rendezgetné :-D
|
|
bM Függő
|
Dr_Thomas - 2008. május 18. @ 12:41Dr_Thomas - 2008. május 18. @ 10:18Sziasztok. Az iPhone-al készített képeket le tudom valahogy mentetni a gépre? miért az nem a saját géped? :)) |
|
bM Függő
|
Dr_Thomas - 2008. május 18. @ 13:47Ulkesh - 2008. május 18. @ 13:01“Háááát… Lehet, hogy hülyének néztek, de nem használok iPhoto-t, ezáltal nincs is feltelepítve. Jobb szeretem a fényképeimet én rendszerezni.”
ha rádugod a gépre és szinkronizálsz akkor az oda vissza működik nem csak a telefonra
|
|
Törzsvendég
|
Bubu007 - 2008. május 18. @ 14:38Dr_Thomas - 2008. május 18. @ 13:47Ulkesh - 2008. május 18. @ 13:01“Háááát… Lehet, hogy hülyének néztek, de nem használok iPhoto-t, ezáltal nincs is feltelepítve. Jobb szeretem a fényképeimet én rendszerezni.” Köszi, műxik minden! |
|
Aktív
Bejegyzések: 6
|
Sziasztok,
Lenne egy kis problémám.. (miért is ne)
Ja és ugye az ember próbálkozik s néha hazavágja a software-t és jöhet a restore. Utána ismét jöhetnek a source beírások, szükséges alkalmazások telepítése. Nincs valami backup készítő cuccos, hogy ezt a folyamatot kibackelhessük? Köszi, |
|
Aktív
|
|
|
bM Függő
|
ZoliWR - 2008. május 18. @ 16:24 és ez akkor is megmarad ha nyomsz egy restore-t a telefonon? |
|
Veterán
|
“és ez akkor is megmarad ha nyomsz egy restore-t a telefonon?”
Nem.
Persze a zenéket, képeket, videókat ezen kívül kell áttölteni iTunesből, de az már megy magától. |
|
bM Függő
|
Ulkesh - 2008. május 18. @ 16:42
na igen, pont ezért kérdeztem.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 90
|
Hűű, de jó, hogy ezt belinkeltel Bubu!
Nekem volt egy olyan bajom a sima restore után aziTunes-szal. Ha engedtem neki, hogy a backup alapján mindent helyreállítson, a Mail nem indult el iPhone-on. Kinyílt, majd becsukódott. Az account-okat meg nem engedte letörölni a beállításokban. Vagyis úgy tett mintha törölné, aztán persze nem. Szóval nekem eddig minden restore után új iPhone-ként mindent be kellett állítsak. Ha jól gondolom így is új iPhone-ként kell az iTunes-ban kezdenem restore után, majd rögtön iDemocracy-val mehet a restore. Így ugyanazt kapom vissza, ugye? |
|
bM Függő
|
elvileg igen, de még én sem próbáltam csak a backupom van meg.
|
|
Aktív
|
Bubu! Tudnál tippet adni arra, hogy milyen programokat, játékokat érdemes feltennem? Tudnál irni egy rövidke listát, amiket te rendszeresen használsz, és hasznosnak tartod? Én csak pár napja vagyok iphone használo, nincs még tapasztalatom. Gondolom te már régebb óta, ezért kérdezem. Játékok is érdekelnének, a gyereknek, had örüljön :) Köszi! |
|
Veterán
|
“na igen, pont ezért kérdeztem.
Nem, mert sz@rt se ér.. Nézd meg mit ment el (Library/Preferences/iDemocracy/Backups/)
Gyakorlatilag véletlenszerűen pár alkalmazást ment át a gépre, de nem mindet (pl. nem értem, hogy a gyári programokat minek másolja át), beállításokból meg semmit.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 6
|
Ulkesh hsz-e alapján akkor tényleg nem sokat ér, marad a manual backup… A telefonszám importtal kapcsolatban van valami infótok? iSim és Simport sem képes Sim-re írni a telszámot. Nektek megy? |
|
Aktív
Bejegyzések: 230
|
hát, én most próbáltam ki, és minden appot elmentett + address book, call history, calendar, carrier bundle. |
|
bM Függő
|
Ulkesh - 2008. május 18. @ 17:48 ezzel most vitatkoznék kicsit
“(pl. nem értem, hogy a gyári programokat minek másolja át)”
aztán megnéztem mit mentett el nálam.
ez van a backup könyvtárban:
ez van a library könyvtárban:
ez pedig a cache könyvtár:
szerintem minden megvan ami kell. |
|
Veterán
|
Jim - 2008. május 18. @ 18:11 BossTools-al átpakoltattad az alkalmazásokat és a többi cuccot a nagyobbik partícióra?
Nálam kb. az alkalmazások negyedét mentette el a mentett Library mappa meg üres.
|
|
Veterán
|
“szerintem minden megvan ami kell.” Csak éppen a beállításaidat (Preferences) és a használt alkalmazások adatbázisait nem menti el nálad sem. :) Nekem úgy tűnik, hogy nálad is csak a Root-ból ment és onnan sem mindet, bár tény, hogy többet, mint nálam :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 11
|
Lenne egy kérdésem. Firewire felületen lehet csatlakoztani az iphonet macbook-hoz?
|
|
bM Függő
|
Ulkesh - 2008. május 18. @ 18:41 ahogy elnézem az installer könyvtár mindent tartalmaz ami kell. |
|
Veterán
|
“ahogy elnézem az installer könyvtár mindent tartalmaz ami kell.”
Ezek is megvannak?
Mert amit belinkeltél képeket, azon nem látszik és ezek nélkül elég nehéz visszaállítani a dolgokat :) |
|
bM Függő
|
Ulkesh - 2008. május 18. @ 19:00
ilyeneket speciel nem látok de nem tartom kizártnak hogy esetleg másképp menti le ezeket az adatokat.
|
|
Aktív
|
Biztos kérdezte már más korábban, de nincs valami ötleted az alábbira Bubu. Egy ismerősöm mondta, hogy nem bir csatlakozni WiFi hálózatokra. Pl. városban nokia e51-el feltudott menni, de iPhone-al nem. Van valami megoldás? Nekem teljesen jól megy, de neki nem. köszi. |
|
Aktív
Bejegyzések: 3
|
D.N.A. - 2008. május 18. @ 19:53
ez így elég tág.
|
|
Aktív
|
a halózatok nincsenek levédve és nem tud rácsatizni. Mindegy beszélek vele, hogy van e hibaüzi és h mien firmware aztán irok |
Összes oldal: 153
|
||||||||||
| « Logitech Z-5500 es ipod | ipod 3.gen win2000 inkompatibilitás ??? » |
Köszi Bubu!!!!! Isten vagy csak látható!!! ;)
Müxik!