|
bM Függő
Bejegyzések: 6973
|
Vasudeva - 2008. május 15. @ 20:59 |
|
Aktív
Bejegyzések: 70
|
Hi,
látom pörög az iPhone topic..lehet felesleges, de ha valaki még nagyon új az iPhone dolgokban és szeretne picit olvasni róla, az nézzen be a Blog-omba, hátha talál egy-két hasznos dolgot:
Idáig 10 cikk készült, kezdve az első lépésektől a használat többi lépcsőfokáig, remélem olvasható, köszi. Egyébként engem is érdekelne, hogy miként lehet T-mobile-on fogadni MMS-t a SwirlyMMS-el, mert vodával tökéletesen ment, de most, hogy T-mobile-os kártyát tettem bele nem tudok csak küldeni. Ha találok megoldást megirom…
Üdv,
|
|
Aktív
Bejegyzések: 45
|
Sziasztok!
Nem tudjátok miért van az, hogy néha egyet csörren a telefon, és kiírja, hogy 1db nem fogadott hívásom van. Megnézem a hiváslistában, és azt írja oda hogy “Blokkolt hívás”!
A flashes weblapokat nem lehet semmilyen módon megjeleníteni? nincs még flash lejátszo az iphone safarira? Köszi a válaszokat! |
|
Veterán
Bejegyzések: 1938
|
“Ez mit jelenthet? Már többször is előfordult, minimum 2 naponta van egy ilyenem...”
Ez azt jelenti, hogy olyan valaki hívogat, aki letiltja a hívószám kijelzését.
|
|
Aktív
|
Nem hinném, mert azt meg ha jol emlékszem ugy irja a hiváslistában, hogy “nincs szám” vagy valami ilyesmi…
|
|
Aktív
|
Az angol készüléken is úgy jelzi ezeket a hívásokat, hogy Blocked...próbáld meg felhívni magad egy letiltott számról, nézd meg mit ír. |
|
Aktív
|
Akkor én néztem félre, és valszeg akkor csak valaki megcsörgetett, azzal meg nem foglalkozom… Aki akar, ugyis elér :)
Köszönöm a válaszokat! Flashsite vs. Safari? Valaki? :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 244
|
ZoliWR - 2008. május 14. @ 14:40 Ez engem is nagyon érdekelne! Tud rá valaki megoldást? |
|
Aktív
|
Bubu007 - 2008. május 16. @ 09:56 köszi, köszi! |
|
Aktív
Bejegyzések: 69
|
Sziasztok! Feltöltöttem az iSMS alkalmazást, és azt szeretném kérdezni, hogy a gyári sms progi letörölhető-e (gondoltam minek 2 sms progi)vagy inkább a gyári alkalmazásokhoz ne nyúljak? Igazából a tőzsdére se lenne nagyon szükségem...... Előre is köszi! |
|
Aktív
Bejegyzések: 448
|
megint bejelentettek egy csomó országban iphone-t.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 247
|
szerintem kicsik vagyunk területileg és létszámilag is… persze ha nem nézzük svájcot… meg a cseheket, meg… szívás… :-( |
|
Aktív
|
Sziasztok!
Update-oltam az installeren, majd kikapcsoltam a telefont, be akarom kapcsolni, és mikor az alma jel helyett bejönne a menü, megint az alma jelet dobja ki és nem lép be.
Folyamatosan be és be akar lépni, de mielőtt megtenné mégis csak az alma jel jön vissza. Majd ezt így folytatja tovább...... Valami ötlet??? |
|
Aktív
Bejegyzések: 66
|
D:N:A.! A blog nagyon klassz, egyszerű, áttekinthető, igényes. Köszöjük! |
|
Aktív
Bejegyzések: 239
|
RSdiver - 2008. május 16. @ 13:44 Szerintem nem erről van szó. Egész egyszerűen eddig nem sikerült lezsírozni az üzletet.... A tárgyalások folynak, biztos vagyok benne, ha talán júni 9-ig nem is, de 1-2 hónapon belül ott leszünk a listán. |
|
Aktív
Bejegyzések: 228
|
Azért ez elég gáz.Az Orange, szerint Magyarország már a balkán nem kell ide iPhone
|
|
Aktív
|
Miért éppen Románia bántja a szemedet? Nem értem. Nyugi, bifti lesz szolgáltató aki Magyarországon forgalmazni fogja, nem? Mo-on még orange sincs… |
|
Aktív
|
Nem az bánt hogy lessz Romániában, hisz majd háromszor nagyobbak és ahogy most haladnak már a sarkon ép elôttünk fordulnak be és csak nevetnek rajtunk hogy he he elhúzunk melettetek.Ezt tapasztalatból mondom.Elég sokat járok Romániába, tényleg nagyon haladnak.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 82
|
Hallottam, hogy ELVILEG a pesti mac-bolt már tudja az mms-hez a t-mobile-os beálításokat, csak éppen nem mondják meg. és nekem is aztmondták, hogy nem mondják meg amíg ITTHON nem lesz apple. valaki nem tudná kiszedni belőlük? vagy esetleg valaki aki t-mobilos már tud fogadni? mert a küldés megy.. |
|
Aktív
|
apple helyett iphone.. bocsi :) |
|
Aktív
|
csilli07 - 2008. május 16. @ 14:04
Még mindig nem oldódott meg a problémám sajnos!:(
|
|
Aktív
|
Nem biztos, hogy arról van szó, hogy ott jobb üzletelni, hanem szerintem csak annyi, hogy hamarabb megtalálta a közös nevezőt az apple és a szolgáltató. (nem vagyok bennfentes, csak abból gondolom, hogy most már igen sok országban árulni fogják az iphone-t, tehát az apple visszavett a magas C-ből) |
|
Aktív
|
Akkor egyre jobban arra kell gondolnom hogy a MI magas C-nkel lehet a gond |
|
bM Függő
|
kiralylany - 2008. május 16. @ 16:31 ha egy királylány nem tudja kiszedni belőlük, akkor mi szőrös férfiak mit tehetünk szerinted az ügy érdekében? :))) |
|
Aktív
|
Bubu007 - 2008. május 16. @ 16:52kiralylany - 2008. május 16. @ 16:31Hallottam, hogy ELVILEG a pesti mac-bolt már tudja az mms-hez a t-mobile-os beálításokat, csak éppen nem mondják meg. és nekem is aztmondták, hogy nem mondják meg amíg ITTHON nem lesz apple. valaki nem tudná kiszedni belőlük? vagy esetleg valaki aki t-mobilos már tud fogadni? mert a küldés megy.. gondoltam, párbajozhatnátok, és a győztes megmondja nekem a beállításokat ^^ |
|
bM Függő
|
kiralylany - 2008. május 16. @ 16:57Bubu007 - 2008. május 16. @ 16:52kiralylany - 2008. május 16. @ 16:31Hallottam, hogy ELVILEG a pesti mac-bolt már tudja az mms-hez a t-mobile-os beálításokat, csak éppen nem mondják meg. és nekem is aztmondták, hogy nem mondják meg amíg ITTHON nem lesz apple. valaki nem tudná kiszedni belőlük? vagy esetleg valaki aki t-mobilos már tud fogadni? mert a küldés megy..
ezt már próbáltad?
|
|
Aktív
|
Bubu007 - 2008. május 16. @ 17:06kiralylany - 2008. május 16. @ 16:57Bubu007 - 2008. május 16. @ 16:52kiralylany - 2008. május 16. @ 16:31Hallottam, hogy ELVILEG a pesti mac-bolt már tudja az mms-hez a t-mobile-os beálításokat, csak éppen nem mondják meg. és nekem is aztmondták, hogy nem mondják meg amíg ITTHON nem lesz apple. valaki nem tudná kiszedni belőlük? vagy esetleg valaki aki t-mobilos már tud fogadni? mert a küldés megy.. ezzel sem megy.. aarrrrgh :( |
|
Aktív
|
Bubu007 - 2008. május 16. @ 17:06kiralylany - 2008. május 16. @ 16:57Bubu007 - 2008. május 16. @ 16:52kiralylany - 2008. május 16. @ 16:31Hallottam, hogy ELVILEG a pesti mac-bolt már tudja az mms-hez a t-mobile-os beálításokat, csak éppen nem mondják meg. és nekem is aztmondták, hogy nem mondják meg amíg ITTHON nem lesz apple. valaki nem tudná kiszedni belőlük? vagy esetleg valaki aki t-mobilos már tud fogadni? mert a küldés megy.. én úgy tudom, hogy a trémobilnál nem lehet fogadásra bírni az mms programot! nálam sem működik, csak a küldés :( |
|
Aktív
|
kis HEVKE - 2008. május 16. @ 17:27Bubu007 - 2008. május 16. @ 17:06kiralylany - 2008. május 16. @ 16:57Bubu007 - 2008. május 16. @ 16:52kiralylany - 2008. május 16. @ 16:31Hallottam, hogy ELVILEG a pesti mac-bolt már tudja az mms-hez a t-mobile-os beálításokat, csak éppen nem mondják meg. és nekem is aztmondták, hogy nem mondják meg amíg ITTHON nem lesz apple. valaki nem tudná kiszedni belőlük? vagy esetleg valaki aki t-mobilos már tud fogadni? mert a küldés megy.. oké, köszi azért, hogy kerestétek nekem :) |
|
Aktív
|
Bubu! Te sem tudsz nekem segíteni? |
|
bM Függő
|
csilli07 - 2008. május 16. @ 18:19 miben? |
|
Aktív
|
Update-oltam az installeren, majd kikapcsoltam a telefont, be akarom kapcsolni, és mikor az alma jel helyett bejönne a menü, megint az alma jelet dobja ki és nem lép be.
Folyamatosan be és be akar lépni, de mielőtt megtenné mégis csak az alma jel jön vissza. Majd ezt így folytatja tovább...... Onnan is tudom, hogy folyamatosan próbál belépni, mert rövid időközönként megjelenik az iTunes-ban az iphone, majd megint eltűnik. |
|
bM Függő
|
csilli07 - 2008. május 16. @ 18:27 szerintem csak restore. |
|
Aktív
|
Bubu007 - 2008. május 16. @ 18:58csilli07 - 2008. május 16. @ 18:27Update-oltam az installeren, majd kikapcsoltam a telefont, be akarom kapcsolni, és mikor az alma jel helyett bejönne a menü, megint az alma jelet dobja ki és nem lép be.
:(
|
|
bM Függő
|
nem hiszem.
|
|
Aktív
|
Bubu007 - 2008. május 16. @ 19:12
Nem mac-em van.:(
|
|
bM Függő
|
menni fog az ne izgulj.
|
|
Aktív
|
Bubu007 - 2008. május 16. @ 19:29
Benyomtam a restore-t az iTunes-ban. Tölti.....
|
|
bM Függő
|
mindjárt kijavítom a linket kész |
|
Aktív
|
Köszi :) Egyébként az iPhone itthoni megjelenésével kapcsolatban én olyasmit hallottam, hogy főleg azért nem történt még meg, mert a T-mobile csak, akkor fogja elinditani a dolgot itthon, amikor az iPhone már 3G-s lesz. Itt magasabb standard-eknek kell megfelelnie a készüléknek. Szerintem, ha kijön a 2.0 utána valamivel nálunk is beindul. Persze lehet, hogy nem erről van szó, lehet kicsik vagyunk, de lehet nem...meglátjuk mi lesz. |
|
bM Függő
|
majd akkor lesz itthon iphone ha lesz itunes store és tudod aktiválni a készüléket itunesen keresztül. |
|
Aktív
|
Valamit elcsesztem sztem…
Az van, hogy T-pot+TotalCommanderen akarok valamit ráhuzni a telóra (igy szoktam) de most valamiért csak egy sárga mappa ikon jelenik meg a TC-ben, nem az a fekete ami szokott, és meg sem birom nyitni a telót. Miért van ez?
|
|
Aktív
|
Tárgytalan az előző kérdésem, rájöttem, hogy béna voltam.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 103
|
Hi!
|
|
bM Függő
|
|
|
Aktív
Bejegyzések: 31
|
Sziasztok!
|
Összes oldal: 152
|
||||||||||
| « Logitech Z-5500 es ipod | ipod 3.gen win2000 inkompatibilitás ??? » |
A linket ékezetek nélkül használd, akkor jó lesz.