|
Aktív
Bejegyzések: 7
|
Üdv nektek!
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1908
|
“Lehet a készülékhez másik head szetet kapni ami esetleg távirányítos és kicsit komolyabb?” A gyári is távirányítós. |
|
Aktív
Bejegyzések: 20
|
Nem használtam, ezért nem tudom, hogy milyen de lehet érdemes megnézni ezt: V-Moda Vibe Duo |
|
Aktív
|
“A gyári is távirányítós”
Tudsz vele zene lejátszásnál léptetni ill. hangerőt szabályozni?
|
|
Aktív
|
pga - 2008. május 14. @ 12:43
néztem már én is ezt a darabot, de szerintem ezzen sincs távirányítási lehetőség.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 45
|
Sziasztok újra!
Na most az van, hogy vettem magamnak pár napja egy ájfónt, anyámnak meg megtetszett nagyon, ezért szülinapjára vettem ma neki is egyet. Annyi lenne a kérdés, hogy az én telómról minden szart, amit sikerült már jól kialakítani (programok, source-ok, minden más) hogyan lehetne egy mozdulattal átpakolni az övére? Ja és előtte frissitenem kéne gondolom, mert enyém 1.1.4-es, övé meg 1.1.3. (mindkettőn magyar nyelv is van). Hogyan kell átpakolni rá az 1.1.4.-et?
|
|
Veterán
|
“Tudsz vele zene lejátszásnál léptetni ill. hangerőt szabályozni?” Megállítani (egy klikk) és léptetni (két klikk) tudsz vele, hangerőt valóban nem lehet állítani rajta (de azt zsebben kitapintva könnyen lehet a készüléken állítani). |
|
Moderátor
Bejegyzések: 765
|
Larini - 2008. május 14. @ 10:16
Nem számít milyen van rajta, szerintem használat előtt mindenképen rákerül a rendes szoftver.. De ha nem, akkor is korrigálható a dolog. Vegyél nyugodtan.
akaratos - 2008. május 14. @ 10:29
Tudod, mindent lehet vele csinálni PC-vel is.
Gaben71 - 2008. május 14. @ 10:35 Ha veszel hozzá átalakítót, igen. Amúgy a bemélyített csati miatt nem működne a dolog. Kicsit görgess feljebb, ott van belinkelve egy átalakító. A gyárival is tudsz léptetni, ... stb. User Guide! |
|
Aktív
|
Ulkesh - 2008. május 14. @ 15:02 Köszi, ez már valami, ez elég is. |
|
Aktív
Bejegyzések: 38
|
Még egy kérdeésem lenne:
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 6577
|
http://www.applephone.hu/?page_id=4
|
|
Aktív
Bejegyzések: 26
|
Szia Bubu007! Írták, hogy téged keresselek, mert általában mindenre tudsz megoldást. Az a problémám, hogy tegnap vettem egy iPhone-t (8Gb), és ma nagy lelkesen a Wi-Fi segítségével installáltam egy csomó programot. Amikor aztán le akartam mászni az installer-ről, befagyott az egész. Kinyomtam, újra indítottam, de az alma logon túl nem jelenik meg semmi fél órája. Illetve az a kis vonalkákból álló karika pörög, de semmi egyéb. Mi lehet a megoldás??? Előre is köszi a segítséget. Vasudeva |
|
bM Függő
|
Vasudeva - 2008. május 14. @ 20:05 restore |
|
Aktív
|
Az a gond, hogy ha a restore azt jelenti, hogy kb 10 mp-ig nyomva tartom a home és az on/off gombokat, akkor azon már túl vagyok. ezek után csinálja a leírtakat…
|
|
Veterán
|
Vasudeva - 2008. május 14. @ 20:19 Nem, a restore azt jelenti, hogy iTunes alól újratelepíted a készülék szoftverét. (Már rég nincs 3 napos cseregarancia és régen sem arra vonatkozott, ha a tulaj rontott el valamit :) ) |
|
Aktív
|
Igaz. Egyébként minden műszaki termékre 3 nap cseregaranciát ír elő az E.U., bár ez most mindegy. Megtennéd, hogy lépésről lépésre leírod, mit kell tennem az iTunes-sal??? Tényleg analfabéta vagyok az informatikához. Nagyon kérlek, segíts! |
|
Aktív
Bejegyzések: 65
|
Vasudeva - 2008. május 14. @ 20:32 Szia!
Bár nem Bubunak hívnak, remélem azért sikerül majd segítenem!
Remélem sikerül.....Nekem bevált. |
|
Aktív
|
köszi, megpróbálom! ajjajj!!!!
azt írta ki, hogy valamilyen hiba miatt nem tudja megcsinálni a restore-t...:(
|
|
Aktív
|
Vasudeva - 2008. május 14. @ 21:49
Igen, nekem is ezt írta ki anno.
Ne aggódj, semmi gond, megoldható másként is. Itt egy direkt link a firmware letöltéséhez: katt ide Ha lejött akkor tedd megint a telót recovery módba, bár ahogy emlékszem annak most úgy kellett maradnia.. tehát recovery mód majd az itunes-ban a restore gombot úgy nyomd hogy nyomod közben a shift-et. Bejön a tallózás és keresd meg a fájlt amit az előbb letöltöttél. Elkezdi kicsomagolni majd végrehajtja a restore-t. Legalábbis ha minden rendben van. Ha nem sikerül akkor tedd fel a legújabb iTunes-t, indítsd újra a gépet és próbáld meg megint a firmware tallózásával.
A katt ide részt, a 22 oldalon a 1082-es bejegyzésnél találod!
|
|
Aktív
|
Kedves Segítőm! Azt írja ki, hogy “An unknown error occurred(1604)” ezek után még van valamiyen lehetőségem??? |
|
Moderátor
Bejegyzések: 765
|
Garancia :DDD Köszi, egy jót nevettem! |
|
bM Függő
|
Vasudeva - 2008. május 14. @ 21:59 ez nem jó jel |
|
Aktív
|
Kedves Csilli07! Az a gond, hogy mindent megcsináltam, amit írtál, de még mindig ugyan azt írja ki, hogy “An unknown error occurred (1604)” |
|
Aktív
|
Bubu007! Ezek után tudsz holnap segíteni a telómon, vagy akár most??? |
|
Aktív
|
Vasudeva - 2008. május 14. @ 22:17
Hát, sajnálom. :(
|
|
bM Függő
|
Vasudeva - 2008. május 14. @ 22:19 valószínüleg tudok de csak személyesen |
|
Aktív
|
mégis csak sikerült eljutnom addig, hogy feltelepítette a software-t,:) de azt írja, hogy a t-mobile-os sim-kártyám nem kompatibilis...:( |
|
Aktív
|
Kedves csili07! köszönöm a segítségeidet! nagyon hálás vagyok érte! |
|
Aktív
Bejegyzések: 157
|
Vasudeva - 2008. május 14. @ 23:14 Na akkor eddig jo! Remelem MAC-es geped van! Innentol is egyszeruen meglehet oldani a dolgot hogy menjenek rajta a sim kartyak! Letoltod az iLiberity+ nevezetu programot, radugod a gepre a telot, a programon belul beklieled azt hogy Jailbreak+instaler, meg a Activate-t! Es mehet a muvelet! 2 perc es fuggetlen a telo! Ha 1.1.4 volt eddig is rajta akkor csak azt a 2 dolgot klikeld be ha 1.1.4-nel korabbi akkor az Unlock-ot is! Taboo |
|
Aktív
|
Sajna nem MAC-es gépem van. Akkor is meg tudom csinálni??? |
|
Aktív
Bejegyzések: 62
|
Vasudeva - 2008. május 14. @ 23:49 igen, van belőle win-es verzió is, bár ha a google-ig eljutottál volna, akkor ezt valószínűleg látnád is. nekem hétvégén nem ment a szerver, de a 1phone.hu-ról le tudod húzni. és az iclarified.com-on lépésről lépésre le van írva minden, képekkel illusztrálva. csak követni kell. iliberty - win |
|
Aktív
Bejegyzések: 60
|
http://www.applephone.hu/?page_id=4
|
|
Aktív
Bejegyzések: 60
|
:D na erre mennyi esély volt, h fél nap után 1xre reagáljunk?:) |
|
Aktív
|
kevés. viszont lenne nekem is egy kérdésem. perpill még az old-school 1.1.2-n nyomom, de úgy döntöttem, csinálok egy frissítést. a kérdés csak az, hogy mennyire működik az smsd 1.1.4 alatt? nekem most jól megy, de mintha emlékeznék rá, hogy voltak vele parák. szóval rendben van, vagy inkább isms? |
|
Veterán
|
fogtunder - 2008. május 15. @ 11:49 Megoldható, hogy menjen, de inkább iSMS.. |
|
Aktív
|
thx, akkor átszokok az isms-re. |
|
Aktív
|
Köszi mindent Mindenkinek! Sikerült hajnali 2-re mindent helyreállítani a magyar nyelv és az INSTALLER kivételével. Ha erre tudtok megoldásokat, kérlek írjátok meg. Előre is köszi!!!! Vasudeva |
|
bM Függő
|
Vasudeva - 2008. május 15. @ 16:15
gondolom a wines iliberty-t használtad mert az nem teszi fel egyedül automatikusan az installert.
|
|
Aktív
|
a legutóbbi unlockommal ellentétben (1.1.2 otb) meglepően gyorsan végeztem, teljesen kényelmes lett az egész, meg persze os/x-et használtam most már. sok változást nem érzek eddig, hacsak azt nem, hogy a customize indítás után egy másodperccel elszáll, mondjuk annyira nem hiányzik. viszont kellemes meglepetés az intelliscreen nevű alkalmazás, az unlock képernyőre ki tud rakni egy csomó okosságot (időjárás, naptár, e-mail, sms, meg pár egyéb), nagyon hasznos kis cucc. egyébként lehet valami bajom, ha kézzel leszedem a nem használt gyári programokat (tőzsde pl.), vagy inkább ne bolygassam a rendszert? |
|
Aktív
Bejegyzések: 16
|
1.1.4 alá feltettem az isms-t. futni fut, küldeni is lehet vele, de a küldött sem jelenik meg benne és a fogadottak is a hagyományos sms kezelőben találhatóak csak.
|
|
Veterán
|
vm4ck - 2008. május 15. @ 19:50 Nálam teljesen jól működik és ha a settigs-ben bekapcsolom, hogy ő legyen az alapértelmezésű SMS alkalmazás, akkor érkező SMS-nél is az iSMS-t dobja fel a rendszer, nem a gyárit. |
|
Aktív
|
az iSMS ben van ilyen? a prefs menüben nekem csak annyi van ott, hogy run background.
|
|
Aktív
|
az iSMS verziója v1.0 prewiew b1228 |
|
Veterán
|
vm4ck - 2008. május 15. @ 20:14 Nálam ez van fent:
iSMS (Snapshot)
|
|
Aktív
|
sajna az installerben csak az volt amit feltettem |
|
Aktív
|
Köszönöm Bubu07, de sajna nem sikerült sem az INSTALLER telepítése, sem a magyarítás… A linken, amit adtál, azzal az üzenettel fogad, hogy sajnos “nincs ilyen bejegyzés”. |
Összes oldal: 115
|
||||||||||
| « Logitech Z-5500 es ipod | ipod 3.gen win2000 inkompatibilitás ??? » |
Sziasztok!
Megjelenéstől figyelem az iPhone útját, és nagyon tetszik a készülék.
Egyszerű, mezei PC felhasználó vagyok. Sosem láttam Mac-et.
Tudom használni az iPhonet mezei PC-n, fel-letöteni, frissíteni, programokat rátenni, stb. különösebb gond nélkül?
Mit jelent most ez az 1.1.4? Ez mindig csak buherálással lehet frissiteni egy gurunak? Elveszithetem a fuggetlenseget barmikor?
Kosz a valaszokat.