|
Moderátor
Bejegyzések: 831
|
Nálam ez nem működött a minap, ezért ajánlottam a jól bevált módszert :-) |
|
Aktív
Bejegyzések: 22
|
Nekem felsem akar települni!? |
|
Aktív
Bejegyzések: 9
|
Megpróbálom. De a jól bevált módszer is érdekelne :-)
|
|
Aktív
Bejegyzések: 22
|
atkusz - 2008. május 10. @ 19:54Apple Sanyi - 2008. május 10. @ 18:21Szia! Nekem fel sem települ!?? |
|
Aktív
|
uninstalláld, nyomj egy újraindítást és próbáld meg újra felrakni. |
|
Aktív
Bejegyzések: 64
|
Nagyon mérges vagyok magamra,nem tudom ki járt már hasonloan,sikerült ma 1,5 méter magsról kiejtenem a kezemből a Phonemat ami egy napszemüveg zsákban volt éa a jobb vagy a bal sarkára eset,ami pici szerencse hogy szönyegre ejtettem.
|
|
Aktív
|
Ne mérgelődj, nekem 1,5m zuhant betonra és még mükszik:-)
|
|
Aktív
|
Köszi Sanyi,remélem én is hogy nem lesz gond késöbb sem,csak egy ismeröstöl hallotam hogy valakinek aki szintén elejtete és az aljára eset,meghaltak neki a kijelző alsó részén található ikonok(tel,email,safari,ipod),a többi müködöt iletve ugyebár tudom hogy az alsó fekete burkolat alatt van az antenna,wifi,ezért paráztam egy picit. |
|
Aktív
Bejegyzések: 119
|
Sziasztok, en csak egy szimpla de elfogult felhasznaloja vagyok ennek a kis “dragasagnak” de ajanlom figyelmetekbe az alabbi linket. Ugy gondolo lassan tisztazodik, mit is varhatunk 2.0 alatt http://www.topiphonenews.com/ |
|
bM Függő
Bejegyzések: 6959
|
Csab30 - 2008. május 12. @ 21:07
igen megkaptam, köszönöm.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 15
|
snc - 2008. május 10. @ 13:38iDani - 2008. május 08. @ 18:20snc - 2008. április 28. @ 22:27imarci - 2008. április 28. @ 14:51Hogyan tudom barbárkodás nélkül bekötni a kazettás magnóba a kocsiba a telefont, hogy zenéljen? |
|
Aktív
|
De sajnos igen,sikerült le ejtenem Bubu,azt hittem hogy vége na mondom fa...,föleg hogy mint írtam az elöbb a bal vagy a jobb alsó sarkára eset de szerencsére eddig müködik. |
|
Aktív
Bejegyzések: 45
|
Sziasztok! Pár napja van a telóm, még barátkozom vele :) Kéne nagyon az a ZiPhone cuccos, de nem találom sehol az instalerben, sem olyat nem látok, hogy Unlocker mappa az install-on belül, amiről itt olvastam a forumban. Kéne valami source, amiről leszedhető lenne… 1.1.4-esem van, magyar, és ahoz kéne, hogy lássam a mappákat a Total Commanderben, mert most csak kb 4-5 mappát látok csak :( Köszi szépen! |
|
bM Függő
|
ZoliWR - 2008. május 12. @ 23:45
Szerintem még egy kicsit olvasgass a fórumon mert eléggé kevered a dolgokat.
|
|
Aktív
|
Köszönöm, már megtaláltam.
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy mostmár látom a fejlrendszert a TC-ben, fel is tudok rakni számokat, de nem tudom, hova kellene. Ti hogy szoktatok felmásolni az iPhone-ra zenéket, videókat, stb.? Kb az lenne a lényeg, hogy pl. az mp3-akat lássa az iPod progi is, de akárhova másolok, nem lát zenéket. Bocsi a lámaságomért, remélem nem gond :) |
|
bM Függő
|
zenékre videókra használd az itunest |
|
Aktív
|
Oké, de azon keresztül hogyan tudom szelektálni, hogy mit tegyen fel és mit ne? Még sosem használtam, és hülye vagyok hozzá. Hogy tudom betallózni a zenéket? Nekem minden zene külön van (Win vistán) külön mappákba előadók szerint, vagy műfajok szerint… |
|
Aktív
Bejegyzések: 157
|
ZoliWR - 2008. május 13. @ 08:43 Csinalsz egy Playlist mappat az iTunes-ba (alul a kis + jel), es abba huzod bele a zeneket! Ha pedig a telod rakototd, akkor allisd be a Devices/music fulecskenel hogy arrol a bizonyos playlistrol tegye fel a zeneket! Es mehet is az elfogadas meg a Sync! Taboo |
|
Aktív
Bejegyzések: 20
|
sziasztok.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 157
|
danee6 - 2008. május 13. @ 11:25 Tessek itt vannak cimek: http://www.ifhone.hu/index.php?page=cikk&cikk_id=54
Nekem is volt hogy nem sikerult semmit letolteni de egy ujrainditas segitett! Persze van amihez mindig ezt irja ki nalam (‘Package download failed’)!
|
|
Aktív
|
Az iBeer-t nem tudná elárulni valaki, hogy honnan tudom beszerezni? Köszönöm! :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 60
|
kiralylany - 2008. május 12. @ 17:48
Izé, lassan :)
|
|
Moderátor
|
T-mobile-os MMS-beállítások mik SwirlyMMS-hez?
|
|
Aktív
Bejegyzések: 18
|
üdv, srácok ma meghallt a telo, volt egy hívásom, és mikor elakartam húzni az unlock gombot meghallt. Azóta sötét a képernyő, nem reagál a kikapcs gombra sem. Mikor rádugtam pc re előjött a képernyő, ugyanugy van nem fog hívás, de az unlockot nem tom elhúzni, és vissza is vált sötét képernyőre, mit tegyek? |
|
Aktív
Bejegyzések: 18
|
húúúúúúúú most előjött egy képernyő, a töltö zsinor ikonja, és egy itune ikon van rajt, de itune kiirta mikor restorolni akartam, hogy nem megy valami ismeretlen hiba miatt. Na ilyenkor? 1.1.2-es volt… ajjaj capacity, softver version, serial num, n/a |
|
Aktív
Bejegyzések: 26
|
nemtudom h tudjátok-e ezt:
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1932
|
iiben - 2008. május 13. @ 18:40 ... és ha bejövő hívásnál nyomod meg, akkor még beszélni is tudsz a hívóval ... :) De jó is volna, ha mindenki legalább egyszer átfutná a készülékek leírását.......... |
|
Aktív
Bejegyzések: 239
|
Érdekelne, hogy az ájfón valóban a felhasználó tudta nélkül frissíti-e a időjárási helyzetképet vagy akár az értékpapírok árfolyamát? Magyarán be lehet-e állítani, hogy ezt ne tegye, vagy csak bizonyos WIFI-n belül? |
|
bM Függő
|
Larsen - 2008. május 13. @ 20:20 magától nem frissíti ezeket csak ha elindítod az alkalmazást |
|
Aktív
|
Bubu007 - 2008. május 13. @ 20:25Larsen - 2008. május 13. @ 20:20Érdekelne, hogy az ájfón valóban a felhasználó tudta nélkül frissíti-e a időjárási helyzetképet vagy akár az értékpapírok árfolyamát? Magyarán be lehet-e állítani, hogy ezt ne tegye, vagy csak bizonyos WIFI-n belül? Értem. Akkor másképp kérdezek rá. Ha elindítom az adott alkalmazást, akkor a flhasználó tudta nélkül frissít vagy van erre valami rálátásom? Be lehet-e úgy állítani a telefont, hogy csak manuálisan frissítsen? |
|
bM Függő
|
Larsen - 2008. május 13. @ 20:47Bubu007 - 2008. május 13. @ 20:25Larsen - 2008. május 13. @ 20:20Érdekelne, hogy az ájfón valóban a felhasználó tudta nélkül frissíti-e a időjárási helyzetképet vagy akár az értékpapírok árfolyamát? Magyarán be lehet-e állítani, hogy ezt ne tegye, vagy csak bizonyos WIFI-n belül?
ha elindítod frissít, (ez elég manuális szerintem) állítani nem lehet.
|
|
Aktív
|
Magyarán nincs manuális frissítési lehetősége. Ha én egy programot elindítok az ne éljen saját életet. Köszönöm a segítséget! |
|
Aktív
Bejegyzések: 74
|
Sziasztok, mi annak az alkalmazásnak a neve, amit a jobb alsó sarokból indítunk és az összes ikont ívesen behozza? Köszi: Olivér |
|
Aktív
Bejegyzések: 65
|
Other kategória 600 MB felett van. Mi az isten foglal ennyi helyet? Ezt hol lehet megnézni? |
|
bM Függő
|
Larsen - 2008. május 13. @ 21:00 ha kikapcsolod a wifi-t és nincs neted a szolgáltatónál akkor nem fog frissíteni. |
|
Aktív
|
Segitséget kérnék,Bubu ha itt vagy még akkor tudnál segiten az itunes kezelésénél,pl képeket hogy tudok átmásolni a számitógépemről a Phonera iletve ha töltök le háttérképek azokat is hogyan tudom át tölteni?
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 632
|
Igaz az hogy már elfogyott az iPhone az USA-ban? |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 809
|
Nézz fel a store-ba! ;) |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 632
|
Tehát igen :( akkor hogy lesz nekem iPhone-om???? |
|
Moderátor
|
Edge-ed nincs is, csak villog néha a logo. Lecserélheted egy állandó kis G betűre ha zavar.
|
|
Aktív
|
Köszönöm iMarci,igyekszem megcsinálni ez már nagy segitség volt.A sim kártya dologot meg még mindig nem értem hogy a Pannon feltöltö kártyámal teljesen jól müködik a T-mob kártyákat meg nem szereti,ezért kérdeztem meg hogy aki T-mobilos tapsztalt e hasonlokat és milyen sim karija van. pannon csak azért nem használom mert a cégesem a T-mobos. |
|
Aktív
|
marci és hogyan tudom kis G-re lecserélni?? |
|
Moderátor
|
A sendowski.de source-szot add hozzá, és utána a Tweaks (1.1.4) mappában lesz az ASgprs for 1.1.4 |
|
Aktív
Bejegyzések: 60
|
xehomo - 2008. május 13. @ 13:44kiralylany - 2008. május 12. @ 17:48igen, én! beállítások->iPod->volum limit ezt vedd a maxra, akkor nekem automatikusan kikapcsolta. ez nálam helyre tette
es mar a rezges is elment.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 51
|
Tiszteletem!
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1932
|
“1. Állítólag német nyelvű az op. rendszer” Prefs-ben átállítod angolra, vagy letöltöd a magyar lokalizációt és akkor magyarra. “2. természetesen hálózat lock-os.” Mára ez csak két klikkelés és független. |
|
Aktív
|
Köszönöm!
|
|
Aktív
|
Most mondta a kontaktom, hogy állítólag T-Mobile-os (magenta dizájnos) kezelőfelülete van… Látott már valaki ilyet? |
Összes oldal: 150
|
||||||||||
| « Logitech Z-5500 es ipod | ipod 3.gen win2000 inkompatibilitás ??? » |
van már egy egyszerűbb megoldás is
http://www.applephone.hu/?p=11