|
Törzsvendég
Bejegyzések: 587
|
Nem tudom volt e már róla szó, de engem idegesített, hogy a telefonszám nem jelenik meg az iTunes alatt (saját szám). Van valami hiper hosszú parancs, amivel fel lehet írni a SIM-re de Motorola vagy SE telefonban van külön menü erre. Utána szerencsésen megjelenik a My Number a telefonban és az iTunes alatt is :-) |
|
Aktív
Bejegyzések: 11
|
Hát ez . Én meg emiatt frissítettem 1.1.4-re................ |
|
Aktív
Bejegyzések: 367
|
snc - 2008. április 28. @ 22:27imarci - 2008. április 28. @ 14:51Hogyan tudom barbárkodás nélkül bekötni a kazettás magnóba a kocsiba a telefont, hogy zenéljen?
Belinkelnéd a nem drotos átalakítót… pls
|
|
Aktív
Bejegyzések: 7
|
sziasztok! az lenne a kerdesem h tudna nekem segiteni vki a taskbar notifierrel kapcsolatosan? mer letoltottem es nm csinal semmit, 1.1.4 em van! |
|
Veterán
Bejegyzések: 1875
|
Gordon - 2008. május 08. @ 17:01
????? Mi van?
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 6413
|
c.ronaldo - 2008. május 08. @ 19:14 az szépen dolgozik a háttérben, és ha jön email vagy sms akkor kijelzi a taskbar-on. |
|
Aktív
Bejegyzések: 138
|
Óriási szart csináltam…
Azt hittem, szutyok, és elkezdtem a display teteje, és a króm csík között kipiszkálni vmit. Ki is jött, és el is kezdtem húzni. Sikerült is körbe letépnem a szigetelést a kijelző, és nem tudom, mi között… Semmi nem lötyög, meg nincs nagy baj, de gondolom innentől kezdve simán alá megy a por, meg a nedvesség a polikarbonát lap alá. Vki tud ilyet újat odavarázsolni? Olyan emberke, aki szedett már szét ilyen ájfónt, meg össze is tudta rakni. Előnyben azok, akik ebből élnek… :) |
|
bM Függő
|
olcsi - 2008. május 08. @ 15:08 nem mentek ma a szerverek, engem is megszivatott. |
|
Aktív
|
De Bubu nekem nm irja ki mer meg nm is jelzi! kene jobb oldalon egy levelnek lennie nm? |
|
bM Függő
|
c.ronaldo - 2008. május 08. @ 19:41 hát ja, így kéne kinéznie:
telepítés után restart megvolt? |
|
Aktív
|
Bubu007 - 2008. május 08. @ 19:53c.ronaldo - 2008. május 08. @ 19:41De Bubu nekem nm irja ki mer meg nm is jelzi! kene jobb oldalon egy levelnek lennie nm? meg jo lenne ha mukodne:( |
|
Aktív
Bejegyzések: 1
|
sziasztok feltettem pár progit és eltűnt az install ikon hogy lehet máshogy uninstalt csinálni?? |
|
Aktív
Bejegyzések: 1
|
Sziasztok
|
|
Aktív
Bejegyzések: 242
|
Hi!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 96
|
pier74 - 2008. május 08. @ 20:06 Én is így jártam ma. Felakartam telepíteni a Fix disk space progit, de hibával leállt. Aztán mikor kiléptem már nem volt sehol az installer. És mint utána kiderül, eltünt a installer.app úgy ahogy van az egész. Aztán simán csak jailbreak-eltem és úgy meglett. Most nincs source kód (mármint amit én írtam be), s üres az uninstal rész is bár a progik megvannak, s működnek. Szerintem holnap gyalu, mert így nemyóó. |
|
bM Függő
|
kis HEVKE - 2008. május 08. @ 20:26 seggberúgod a szolgáltatódat :D |
|
Aktív
|
Bubu007 - 2008. május 08. @ 20:29kis HEVKE - 2008. május 08. @ 20:26Hi! király :) hasonlóra gondoltam én is:P tehát kártyacsere a megoldás? |
|
bM Függő
|
kis HEVKE - 2008. május 08. @ 20:32Bubu007 - 2008. május 08. @ 20:29kis HEVKE - 2008. május 08. @ 20:26Hi! nem feltétlen, így is “használhatod” :D |
|
Aktív
|
Bubu ne szopass!!!! kártyacsere után ez a gond megszünik? |
|
Aktív
Bejegyzések: 64
|
paulvitti - 2008. május 08. @ 17:32 Mi miatt? A szerverek lazsálása miatt? Ne sajnáld bármi is volt rajta, az 1.1.4 is nagyon kafa!! |
|
bM Függő
|
kis HEVKE - 2008. május 08. @ 20:37 hát én azt meg honnan tudjam? :D |
|
Aktív
|
Korábban olvastam, hogy sokatoknak volt olyan probléma, hogy az iPhone nem elérhető állapotot jelzet, ha hívta valaki, holott full térerőn volt a készülék! Most nálam is jelentkezett ez e probléma! Mi rá a megoldás? Köszi a válszokat :) |
|
bM Függő
|
kis HEVKE - 2008. május 08. @ 21:18 cseréltesd ki a kártyádat :D |
|
Aktív
Bejegyzések: 119
|
“Ha reset settings sem teszi rendbe, érdemes frissíteni a szoftvert - nálam ez reset ellenére is visszatérő probléma volt 1.1.3 alatt. Ha 1.1.4-ed va már, akkor passz.”
Sziasztok koszi a segitseget, megoldodott a problema, en benaztam, azt csak kesobb vettem eszre, hogy amikor a keszulek oldalan levo gombokkal halkitom vagy hangositom a telelfont akkor a ringer felirat alatt zarojelben ott van hogy fejhalgato....
Koszi megegyszer |
|
Aktív
|
Bubu007 - 2008. május 08. @ 21:19kis HEVKE - 2008. május 08. @ 21:18Korábban olvastam, hogy sokatoknak volt olyan probléma, hogy az iPhone nem elérhető állapotot jelzet, ha hívta valaki, holott full térerőn volt a készülék! Most nálam is jelentkezett ez e probléma! Mi rá a megoldás? Köszi a válszokat :)
köszi Bubu!
|
|
bM Függő
|
kis HEVKE - 2008. május 08. @ 21:33Bubu007 - 2008. május 08. @ 21:19kis HEVKE - 2008. május 08. @ 21:18Korábban olvastam, hogy sokatoknak volt olyan probléma, hogy az iPhone nem elérhető állapotot jelzet, ha hívta valaki, holott full térerőn volt a készülék! Most nálam is jelentkezett ez e probléma! Mi rá a megoldás? Köszi a válszokat :)
szerintem nem :D
|
|
Aktív
Bejegyzések: 4
|
Bubu007 - 2008. május 08. @ 14:50sityak - 2008. május 08. @ 12:16Szepan - 2008. május 08. @ 08:45Sziasztok,2 napja van iPhonom,és nem tudok rá semmit feltölteni,az i-tunes azt írja ki hogy nem tud kapcsolódni ismeretlen hiba történt,próbáltam winampal is de az sem látja,lehet hogy a számítógépem a régi?(4éves)egyébként fényképezőnek felismeri,bocs a láma kérdésért.előre is köszi köszi,jó fejek vagytok,akkor most szar a telóm?ennyi?nem tehetek semmit?vegyek egy újjat? |
|
Aktív
Bejegyzések: 6
|
Sziasztok!
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1616
|
Szepan - 2008. május 09. @ 00:33
nem, olvass vissza, az egész topic erről és hasonló problémákról szól
|
|
Aktív
|
sityak - 2008. május 09. @ 06:38Szepan - 2008. május 09. @ 00:33 |
|
Törzsvendég
|
Ulkesh - 2008. május 08. @ 19:16Gordon - 2008. május 08. @ 17:01Nem tudom volt e már róla szó, de engem idegesített, hogy a telefonszám nem jelenik meg az iTunes alatt (saját szám). Semmi, végig kellene olvasni, amit írtam:
Mint ahogy látszik itt is Phone Number: n/a e helyett nekem látszik amit beírtam. |
|
Aktív
Bejegyzések: 5
|
Sziasztok!
|
|
Veterán
|
“Semmi, végig kellene olvasni, amit írtam: Mint ahogy látszik itt is Phone Number: n/a e helyett nekem látszik amit beírtam.” Ok, csak nem értettem mi köze a dolognak az iTunes-hoz :) |
|
Törzsvendég
|
Ulkesh - 2008. május 09. @ 08:58 Illetve a telefonban is ha a névjegyzék tetejére mész ott van a My number: ...... |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3793
|
Ha nem itunes-on keresztul aktivaltad a kartyadat, akkor nem is fogja kiirni a szamodat. |
|
Veterán
|
atkusz - 2008. május 09. @ 09:25 Nem azon keresztül aktiváltam, de kiírja. Ezért nem is értettem a kérdést. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1616
|
telek - 2008. május 09. @ 08:43 persze, rádugod a gépre és iTunes update |
|
Törzsvendég
|
Ulkesh - 2008. május 09. @ 09:31atkusz - 2008. május 09. @ 09:25Ha nem itunes-on keresztul aktivaltad a kartyadat, akkor nem is fogja kiirni a szamodat. Mivel egyes telefonok képesek rögzíteni a számodat a SIM-re. Vagy eleve így kaptad. Én a Pannontól nem így kaptam. |
|
bM Függő
|
atkusz - 2008. május 09. @ 09:25 Érdekes, nekem nincs is ilyen sor az iTunes-ban :) |
|
Törzsvendég
|
Az új liveTV egy kalap.... orb.com
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 3793
|
Nekem az SFR kartyammal van ilyen sor, es n/a, az Orange kartyaval meg nincs is ilyen sor. |
|
Aktív
Bejegyzések: 32
|
Úgy jártál, mint én! Felejtsd el a Summerboardot, hacsak nem akarod hetente újratelepíteni az iPhone-t… |
|
Aktív
Bejegyzések: 32
|
Egy ember közölte velem, hogy “illegálisan használom Magyarországon az iPhone-t”. Mielőtt elküldöm a k. anyjába, valaki felhomályosítana, hogy mi is a jogi helyzet valójában? :-D Köszi! |
|
Aktív
Bejegyzések: 62
|
Szepan - 2008. május 09. @ 07:32sityak - 2008. május 09. @ 06:38Szepan - 2008. május 09. @ 00:33 azt nem értem, ilyenkor miért nem az az első dolog, hogy megnézed egy másik számítógépen, hogy ott működik-e? ha ott felismeri, akkor a te gépedben van a hiba, ami gondolom windows-os, és valszeg egy reinstall megoldja a problémát. ha másik gépen sem látja, akkor meg kell nézni egy harmadikon, és ha ott se, akkor a teló szoftverét újrapakolni. ha ez sem segít, akkor lehet sikoltozni. |
|
Aktív
|
Pont most néztem meg,másik gépen működik,igaz az vistás volt,akkor reinstall?köszi remélem összejön,ha megengedtek még egy kérdést winscp-vel tudnák rá zenéket rakni?Mert azzal sikerült összekapcsolni,csak nem tom melyik mappába kéne bemásolni próbálkoztam de akárhova tettem nem jött össze. |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 575
|
AZso.hu - 2008. május 09. @ 10:47
Irigy volt, de igaza van. Persze lehet, hogy valami tényleg EU országbeli SIM-ed van benne és roamingolsz, akkor mondhatod.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 176
|
Ha nem is kell elküldeni a k. anyjába, azt azért meg lehet kérdezni, hogy mire alapozza ezt a kijelentését, illetve, a magyar törvények melyikének a megsértése alapján állítja ezt? Vagy FBI-nak dolgozik az ipse? Mondjuk az én esetemben a saját pénzemen USA-ban saját célra megvásárolt készülékről van szó, semmi nepperkedés köztem és az Apple USA között. (Az iPod nano piros verziójának megvásárlása és itthoni használata kb. ugyanezzel a logikával ugyanezt az eredményt hozná.) A lényeg, hogy az “illegalitás” pontos definiálására szorul ez a sutykó kijelentés. A magyar mobilszolgáltatók szemszögéből nézve nincsen semmi illegális benne. Egyes egyedül az Apple termékgarancia és használati engedély alapján merülhet fel, de szerintem ez nevetséges. Kíváncsi vagyok, ez alapján a logika alapján a mostani felállású telefonommal az USA-ban járva ott is illegálisan használnám? Mert szerintem igen, tehát semmi értelme kihangsúlyozni, hogy melyik országban, BÁRHOL a világban illegális cselekmény eredményeképpen, legálisan megvásárolt és legális mobil-előfizetéssel használt készülékről van szó. Tehát az “illegális használat” kétharmad része teljesen legális körülmények alapján történik. Addig ennek semmi értelme viszont, amíg egyáltalán nem kapható itthon a készülék. És az érem másik oldalán ott van az ugyancsak legalitást erősen súroló exkluzív profithajhász Apple-magatartás. Az bezzeg kurvára legális ugye? deck - 2008. május 09. @ 12:20AZso.hu - 2008. május 09. @ 10:47Egy ember közölte velem, hogy “illegálisan használom Magyarországon az iPhone-t”. Mielőtt elküldöm a k. anyjába, valaki felhomályosítana, hogy mi is a jogi helyzet valójában? :-D Köszi! |
|
Aktív
Bejegyzések: 176
|
Nekem UGYANABBAN a telefonban egy előfizetéses Vodafone kártya esetén n/a, egy T-Mobile ugyancsak előfizetéses kártyával kiírja a számot.
Gordon - 2008. május 09. @ 08:37Ulkesh - 2008. május 08. @ 19:16Gordon - 2008. május 08. @ 17:01Nem tudom volt e már róla szó, de engem idegesített, hogy a telefonszám nem jelenik meg az iTunes alatt (saját szám). |
Összes oldal: 106
|
||||||||||
| « Logitech Z-5500 es ipod | ipod 3.gen win2000 inkompatibilitás ??? » |

Köszönöm nagyon a segítségedet, szegény Kate-t meg jól lekur....tam :-(
Nem taliztam még ilyennel, hogy ezen lett volna üzemzavar. Tényleg megy szépen minden :-))