|
Moderátor
Bejegyzések: 765
|
Van valami, hogy új iPhone akksiját hogy kell az elején tölteni a hosszabb élettartam érdekében? |
|
Aktív
Bejegyzések: 96
|
Installer v3.1 keresôvel!!! Bàr nem erre szàmìtottam, de jobb mint a semmi… |
|
Aktív
Bejegyzések: 57
|
Sziasztok!Bubu ma kicseréltetem a T mob nál a SIM kártyám,eddig müködik a tel de ami érdekeséget észre vettem hogy a pannon kártyám amikor benne volt akkor folyamatosan az edgenél az E betűt kiírta itt most az új kártyával is hol eltünik hol kijelzi a négyzetben.Valakinek aki T mobos tapasztal hasonlokat?? |
|
Moderátor
|
Mit tudok kezdeni egy Apple Gift Card-dal? Semmit? Szerk.: szerintem a keresés funkció elég zavaró az “új” Installerben, mivel jelentősen elvesz a képernyőből. |
|
Aktív
Bejegyzések: 60
|
szerintem se jó megoldás… olyan betűsor kéne, mint ipodba van… a jobb szélén. meg, ha beírok 1 betűt, akkor igazán odaugorhatna. de amúgy jó:P |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 550
|
Figyelj nekem a gyari AT&T;kartyaval is csinal ilyeneket neha :)) |
|
Aktív
Bejegyzések: 71
|
imarci - 2008. május 05. @ 22:09
Az attól függ. Ha iTunes Gift Card-ról van szó, akkor itt találsz segítséget ahhoz, hogy hogyan kell Magyarországról iTunes Store account-ot kreálni Gift Card segítségével.
|
|
Moderátor
|
Nem iTunes, csak az van ráírva, hogy Apple Gift Card. Nektek is szaggat a bill az iPhone-on ha pl. ide írtok be? |
|
Aktív
Bejegyzések: 22
|
kene nekem surgosen egy budapesti iphone szervizes ! telefonszam ilyenek :) (teljes halal csak homokora usb nem ismeri fel restore ba nem all at) |
|
Aktív
Bejegyzések: 7
|
Hello Mindenki!
Gáááz van a kicsikémmel és valami hozzáértő segítségét kérem. 1.1.2 IPhone-om tökéletesen működött amig én balga fel nem raktam /kisérlet képp/ a KATE alkalmazást.
|
|
Moderátor
|
tokari: Snync, és restore. Meg ha már babrálod feltehesz rá egy 1.1.4-et is. Kb. 3 perc. |
|
Aktív
|
Ha ez csak így menne…
|
|
Moderátor
|
iTunesban a Sync gombra kattints, így megjegyzi a contacteket, beállításokat. Utána restore-ra kattints, és várd meg amíg végez. Utána töltsd le a ziphone-t és do it all. Szerk.:Ziphone iBrickr Fix-et nem találom az Installerben. i.unlock.no hozzáadásával korábban mewgtaláltam az Unlocking mappában, de most nem találom sehol. ? |
|
Aktív
|
There was a problem downloading the iPhone software for the iPhone “...”. The requested resource was not found. Hát a sync lement, de a restore már ezt üzente. Az én olvasatomban béna vagyok, mint egy f… Amúgy köszi az eddigi össz törödést. gondolom igy a távolból látatlanban nem 1szerű. |
|
Aktív
|
Bubu Te mit ajánlasz jelenleg ZiPhone helyett win alatt? Mert reggel 8-kor csináltam egy sima restartot, s azóta 2szer sikerült bekapcsolnom. Csak az alma volt, semmi más. Most nem merem kikapcsolni (kb. 10 perce sikerült megint), nehogy megint szívjak vele, mert olyan állapotban csak pár percig látja a gép. |
|
Aktív
Bejegyzések: 368
|
Ém őszintén senkinem sem ajánlom Már a ziphone-t, egy idő után mindig csak a baj van.
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 6577
|
atestc - 2008. május 06. @ 16:39 iliberty |
|
Aktív
|
Bubu007 - 2008. május 06. @ 16:56atestc - 2008. május 06. @ 16:39Bubu Te mit ajánlasz jelenleg ZiPhone helyett win alatt? Mert reggel 8-kor csináltam egy sima restartot, s azóta 2szer sikerült bekapcsolnom. Csak az alma volt, semmi más. Most nem merem kikapcsolni (kb. 10 perce sikerült megint), nehogy megint szívjak vele, mert olyan állapotban csak pár percig látja a gép.
Thanks!!!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 394
|
Úgy látszik, hogy az iLiberty+ nem tölthető le most sehol sem… Legalábbis én nem találtam működő linket 20 percen keresztül keresve… |
|
Aktív
|
St.Joe - 2008. május 06. @ 17:50 |
|
Aktív
Bejegyzések: 6
|
Sziasztok, h lehet a legegyszerűbben megoldani hogy a contactoknak ne a telefonszámát irja ki hiváskor hanm nevet? |
|
Moderátor
|
1.) Van valami, hogy új iPhone akksiját hogy kell az elején tölteni a hosszabb élettartam érdekében? 2.) Mit tudok kezdeni egy ezüst színű Apple Gift Card-dal? 3.) Nektek is szaggat a bill az iPhone-on ha pl. ide írtok be? 4.) Ziphone iBrickr Fix-et nem találom az Installerben. i.unlock.no hozzáadásával korábban megtaláltam az Unlocking mappában, de most nem találom sehol. What to do? Köszönöm szépen |
|
Aktív
|
imarci - 2008. május 06. @ 18:51 4.): itt nézz körül: http://iappcat.com/apps/list?search=Ziphone+iBrickr+Fix |
|
Aktív
Bejegyzések: 20
|
sziasztok!! elb*sztam az iPhone fülhallgatom… hol velehet hozzá újat.? mert másmilyen nem megy bele… :/ mennyibe fog fájni.?? mi a megoldás ienkor.? :S |
|
Aktív
Bejegyzések: 12
|
Sziasztok!
Köszönöm, Gábor |
|
Moderátor
|
danee6 - 2008. május 06. @ 19:12 |
|
Moderátor
|
Drakk - 2008. május 06. @ 19:49 Az iPhone-on van egy 300Mb-os partíció a programoknak, ami megtelhet attól függetlenül, hogy az iTunes mennyi szabad helyet ír ki. Töltsd le a “BossTool” nevű programot az Installerből, és másold át vele a partícióra az Applicationst. |
|
Aktív
Bejegyzések: 12
|
imarci - 2008. május 06. @ 20:16Drakk - 2008. május 06. @ 19:49Sziasztok! Köszönöm a segítséget! :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 394
|
atestc - 2008. május 06. @ 18:00St.Joe - 2008. május 06. @ 17:50Úgy látszik, hogy az iLiberty+ nem tölthető le most sehol sem… Legalábbis én nem találtam működő linket 20 percen keresztül keresve… Nagyon köszönöm a segítségedet! |
|
Aktív
Bejegyzések: 57
|
Egy kis segitséget kérnék hogy ha töltök le háttérképeket akkor azt a beállitásokon belül lévő háttérképek mappából hogy tudom törölni amikor már nem tetszik mivel ha a képet megnyitom csak azt adja ki hogy beállit vagy mégse. |
|
Aktív
Bejegyzések: 1
|
sziasztok!
|
|
Moderátor
|
dpeti - 2008. május 07. @ 01:20 Például a saját kébelével? Átalakítóval falból, vagy USB-n gépről. |
|
Aktív
Bejegyzések: 119
|
sziasztok, valaki talalkozott mar hangszoro problemaval iphonnal ?
Ha hivnak azt a keszulek jelzi mivel az also hangszoroja ami aktiv ilyenkor, majd ha valaszolok a hivasra en nem hallok semeit s engem sem hallanak, de ha kihangositoma a hivast akkor en hallom oket ok engem nem, Remelm valaki tud hozzaszolni a problememhoz. Koszi |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 582
|
forest - 2008. május 07. @ 21:27
Nekem hétvégén volt ugyanez.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 119
|
mazlist vagy, nalam sajnos ez nem mukodik, holnap valoszinu restore ha nem lesz mas megoldas .... |
|
Aktív
Bejegyzések: 13
|
hali!
hogy lehet megcsinalni hogy a menut ne oldalra lehessen mozgatni hanem fel-le ?
|
|
Aktív
Bejegyzések: 59
|
Hello.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 244
|
“mazlist vagy, nalam sajnos ez nem mukodik, holnap valoszinu restore ha nem lesz mas megoldas ....” nálam a headset okozott hasonló problémát. 3-4 szer ki be húztam, aztán megoldódott! |
|
Moderátor
|
forest - 2008. május 07. @ 21:27 Ha reset settings sem teszi rendbe, érdemes frissíteni a szoftvert - nálam ez reset ellenére is visszatérő probléma volt 1.1.3 alatt. Ha 1.1.4-ed va már, akkor passz. Kiss Tamás - 2008. május 07. @ 22:47 1.1.2-es szoftverig működik csak, ahol alapvetően nincs mozgathatóság. Itt a Customize nevű programmal lehet. De mondom, 1.1.2 felett csak oldalra lehet. |
|
Aktív
Bejegyzések: 4
|
Sziasztok,2 napja van iPhonom,és nem tudok rá semmit feltölteni,az i-tunes azt írja ki hogy nem tud kapcsolódni ismeretlen hiba történt,próbáltam winampal is de az sem látja,lehet hogy a számítógépem a régi?(4éves)egyébként fényképezőnek felismeri,bocs a láma kérdésért.előre is köszi |
|
Veterán
Bejegyzések: 1664
|
Szepan - 2008. május 08. @ 08:45 add el |
|
Aktív
Bejegyzések: 70
|
Sziasztok,
1.1.4 alatt csinálnom kellett egy restore-t a kate miatt. Minden ok. lenne, de az Időjárás és a Tőzsde nem megy, vmit az időjárás városának baírásakor érvényesíteni akar.
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 6577
|
sityak - 2008. május 08. @ 12:16Szepan - 2008. május 08. @ 08:45Sziasztok,2 napja van iPhonom,és nem tudok rá semmit feltölteni,az i-tunes azt írja ki hogy nem tud kapcsolódni ismeretlen hiba történt,próbáltam winampal is de az sem látja,lehet hogy a számítógépem a régi?(4éves)egyébként fényképezőnek felismeri,bocs a láma kérdésért.előre is köszi :D |
|
Aktív
Bejegyzések: 24
|
A Tőzsde és az időjáras nállam sem megy! de másoknál sem! |
|
Aktív
Bejegyzések: 70
|
Miért nem megy? A kurva Kate cseszhette el, mert mielőtt próbaképp feltettem ment az időjárás és a tőzsde is. Aggaszt az is, hogy csak ziphonnal tudtam megcsinálni mindent, mert az iLiberty nem nyílt meg. A progi lejött, de nem tudom megnyitni. Ha azzal csinálnám meg egy újabb restore után? |
|
Aktív
Bejegyzések: 24
|
Semmi köze hozzá ! MÁR MEGY!!!!!!!!!!! Üzemzavar volt! |
Összes oldal: 115
|
||||||||||
| « Logitech Z-5500 es ipod | ipod 3.gen win2000 inkompatibilitás ??? » |
Sziasztok, egy olyan kérdésem lehet, hogy letöltöttem a Iphone pcSuite-ot és szeretném megtudni hogy hova melyik mappába kell betenni a zenét, videót…
Még egy kérdés lenne, hogy word, exel… dokumentumokat hogy tudok megnyitni iphonon, a fenti linket néztem de sehogy nem sikerült. Tud valaki valami konkrétabbat???
Nagyon köszönöm