Új fórum témák
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
- Linux G4
- Mac Mini G4 airport. Honn ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- Le a magyarországi apple ...
- MacWorld 2009: még a csev ...
- RAW-WAR 36
- Azonnali kérdések topicja ...
- bM design 2008
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Egy kis segítséget kérnék ...
- Februári találkozó
- diafilmek nektek
- Sid Meier's Pirates for M ...
- Vortex - Volt Brokenstone ...
- Kalocsa és környéke?
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet .pdf, .doc, .xls, .ppt… fájlokat az iPhone-ra feltenni? A telefon tudja ezeket olvasni, mert ha e-mail-be kapok ilyen fájlokat, akkor megtudom nyitni és le is tudom menteni de csak akkor tudom újból megnyitni, ha van wifi kapcsolat.Tolj neki egy Ebooks-ot, és másold be a telefon memojába az xls fileokat, meg minde egyebet, és jol látod majd.
Ha megkérlek, akkor le tudnád írni ezt kicsit részletesebben!?
Köszi!!
Ezt az időjárás ikonos dolgot meglehet valahogy máshogy oldani? A leírásban lévő oldal,már nem működik sajnos.
http://ifhone.hu/index.php?page=cikk&cikk_id=36
Én az installer ben találtam rá egy fix et a kijaitotta
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet .pdf, .doc, .xls, .ppt… fájlokat az iPhone-ra feltenni?
Ebooks telepit az installerből…
Ssh csatlakozni a telora, /var/mobile/Media/EBooks És bemásolod a kivánt txt. file-t
Az ssh programot hogyan tudom használni mac-en? Vagy honnan tudom letölteni, vagy hogy kezdjek neki, mert nem nagyon jutottam előrébb.
Köszi szépen!!
Sziasztok!
Sajnos nincs ennyi időm átnyálazni az összes kommentet ezért előre is elnézést kérek biztos a könyökötökön jön már ki de h tudok 1.1.4-re magyar nyelvet tenni? Légyszíves részletes választ írjatok akár lépésről lépésre eléggé laikus vagyok még ebben a témában! Előre is köszi! Üdv!
1) Instalerre nyomj rá az “asztalon”, és miután betölt, jobb alul a “Sources"-re nyomj.
2) Idd “Edit”, majd “Add”, és írd be: “ifhone.hu/install.xml”
3) Ekkor frissíti, majd az “Install"-ra nyomj bal alul, és az “iFhone.hu” mappát válaszd ki.
4) Ebben alul van egy magyarítás 1.1.3/4. -hez, ezt telepítsd.
5) Ha végzett, Beállítások-ban állítsd be a régiót magyarra, restart, és minden ok.
És milyen kapcsolat kell hozzá? USB? WiFi? vagy csak így simán mezein végrehajtom ezeket a lépéseket amiket írtál?
Egyébként nagyon szépen köszi! Ifone.hu-t megtaláltam csak nem tudtam kideriteni h van e 1.1.4-hez magyarítás, ezek szerint van.
Sajnos nincs mac-em viszont wifi-s routert elég könnyen tudok keríteni :) Köszi a segítséget mind2tőtöknek!
Gondoltam megosztom veletek egy infot. Testvérem kinnt lakik néháy hónapot Manhattanben és naponta jár be az 5th Avenue-n lévő Apple Store-ba (Üvegkalitkás Store) Ma mondta nem lehet már kapni ott Iphone-t…
USA-ban már kb 2 hete nem lehet telefont kapni, UK-ban van még, de mindenhol nyomják kifelé őket. Nagyon érződik már az új telefon szele, bár az még majd egy hónap.
Gondoltam megosztom veletek egy infot. Testvérem kinnt lakik néháy hónapot Manhattanben és naponta jár be az 5th Avenue-n lévő Apple Store-ba (Üvegkalitkás Store) Ma mondta nem lehet már kapni ott Iphone-t…USA-ban már kb 2 hete nem lehet telefont kapni, UK-ban van még, de mindenhol nyomják kifelé őket. Nagyon érződik már az új telefon szele, bár az még majd egy hónap.
Múlt héten a franciák pedig vitték abból a boltból még:) Valószínű hogy a kalitkás store-ba kicsit nagyobb készlet volt. Lehet kéne csinálnom egy blogot hogy juni 10-én kedden jelenti be az iphone-t Steve és ezzel mindenkit meglepnék:)
Ebooks telepit az installerből…
Ssh csatlakozni a telora, /var/mobile/Media/EBooks És bemásolod a kivánt txt. file-tAz ssh programot hogyan tudom használni mac-en? Vagy honnan tudom letölteni, vagy hogy kezdjek neki, mert nem nagyon jutottam előrébb.
Köszi szépen!!
Huuu gyerekek… Google…
FUGU vagy Cyberduck, telepit
iphone megnézed mi az IP cime.
beirod name-nek az ip a fuguba, user: root jelsz, alpine
megkeresed a könyvtárat, és feltöltöd
Voálá
Én március végen voltam kint és se Bostonban Se New York ban se Newhampsire ben nem lehet venni. Általában reggel nyitásra kapnak telót ami kb fél óra alatt elfogy. Oda kell menni nyitás elött és akkor lehet venni. Nekünk aszt mondták az Applestore ban hogy,Kinai piac miatt van oda gyártják a telokat.
letöltöd a mac-re pl a cyberduck nevű progit. iphone-on megnézed az ip címet, cyberduckban beállítod. felhasználónév root, jelszó alpine
Köszönöm a segítséget! Sikerült rácsatlakozni a telefonra, mostmár csak azt kell megfejtenem, hogy hol találom meg azt a fájlt, amit felrakok!? Megköszönném, ha ebbe még tudnál segíteni!!
Köszi
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet .pdf, .doc, .xls, .ppt… fájlokat az iPhone-ra feltenni?
Köszi
Hy!
Most szeretnék venni új telót és arra lennék kíváncsi van-e rá esély hogy a közeljövőben nálunk is piacra dobja az iPhone-t ez a retek T-Mobile? Ha van rá esély mondjuk egy fél éven belül akkor várok, ha nem akkor veszek hackelt verziót.
Gondolom a régi fajtáról van szó. Én már a 3G-s fajtára gondoltam! Csak elfelejtettem odaírni. Boccs.
Teljesen mindegy mire gondolsz, amíg nincs iTunes nálunk, addig biztos nem lesz itthon hivatalosan iPhone sem.
Persze kivételt jelent, ha a 3G-s verziót kiadja az Apple függetlenül is, de ekkor sem a T-Mobil-nál tudod megvenni.
Safariból egy könyvjelzőt tetettem az asztalra korábban. Már nem lenne rá szükségem, miképpen tudom onnan törölni?
Egy korábban feltett kérdésem is megismétlem, hátha már talált valaki megoldást rá.
Lecseréltem az ikonokat, de az ékezetes neveknél (pl számológép) sajnos nem lehetséges ez (WinSCP-vel próbáltam szerkeszteni). Átállítottam a telefon nyelvét angolra, így ok, de jobban örülnék a magyarnak. 5let?
rajta tartod az ujjad az ikonon elkezt rezegni és megjelenik a sarká ban egy piros x.
Azzal bezárod
Ne viccelj, a 3G-s? A simát sem árulják nálunk, nem is fogják.
A T-mobile vezérigazgatója is kijelentette, hogy 2010-ben lehet talán majd legelőször iTunes-on keresztül aktiválni Apple termékeket, tehát addig hivatalos árusításra ne szímíts. /A linket nem találom,de itt olvastam ezeket egy hírben./
Sziasztok!
Lehet hogy ez egy elég hülye kérdés lesz (de szőke vagyok, nézzétek el:) ). szóval mivel nem tudom sehogyan sem aktiválni az iTunes account-omat, tudnátok mondani egy olyan programot az iphone-ra, ami a CD-k borítóját megkeresi és rárakja? vagy esetleg az iTunes regisztrációban segíteni?
Előre is köszönöm!
Gondolom a régi fajtáról van szó. Én már a 3G-s fajtára gondoltam! Csak elfelejtettem odaírni. Boccs.Teljesen mindegy mire gondolsz, amíg nincs iTunes nálunk, addig biztos nem lesz itthon hivatalosan iPhone sem.
Persze kivételt jelent, ha a 3G-s verziót kiadja az Apple függetlenül is, de ekkor sem a T-Mobil-nál tudod megvenni.
És van rá esély hogy az Apple kidobja kártyafüggetlenül is az iPhone-t még ebben az évszázadban.
“És van rá esély hogy az Apple kidobja kártyafüggetlenül is az iPhone-t még ebben az évszázadban.”
Mivel az első iPhone pénzügyi modellje megbukott (majdhogynem több a kikódoltan használt iPhone, mint a legálisan vásárolt), nem kizárt, hogy nem fognak kísérletezni vele a továbbiakban.
Sziasztok!
Veletlenul parom telefonjan, ami legalisan vasarolt, kikapcsoltam a voicemailt. Pontosabban a voicemail gomb, most felhivja a hangpostat. Nem tudjatok, hogy tudnam visszaallitani restore nelkul? Elore is koszi a segitseget!
Ulkesh: nem mondanám, hogy az iPhone pénzügyi modellje megbukott. Az at&t;-é lehet, de az Apple-é nem. Nyilván olyan áron árulja a telefont, hogy neki akkor is megérje, és nem is kicsit, ha nem aktivál a páciens a at&t;tolvaj előfizetésére.
Ulkesh: nem mondanám, hogy az iPhone pénzügyi modellje megbukott. Az at&t;-é lehet, de az Apple-é nem. Nyilván olyan áron árulja a telefont, hogy neki akkor is megérje, és nem is kicsit, ha nem aktivál a páciens a at&t;tolvaj előfizetésére.
El vagy tévedve picinkét :)
Nem az AT&T;találta ki ezt az eladási modellt, ők lettek volna a legboldogabbak, ha normál konstrukcióban árulhatták volna a készüléket, nem véletlen, hogy itt Európában alig találtak szolgáltatót aki ezt elvállalta, Kínában meg egyszerűen kirúgták az Apple-t ezzel az ajánlattal.
Az Apple felé a készülék eladási ára alig 10%-a a készülékből befolyó haszonnak, amit a kötelező előfizetésből a szolgáltató tejel nekik.
Az iPhone pénzügyi modellje megbukott ez tény.
Az Apple megcélozta a 10 millió eladott készüléket, de minden reklám és hírverés ellenére ez nem sikerült. (Csak összehasonlításként: a HTC Touch-ból, ami az iPhone hype-ját lovagolta meg, de normál konstrukcióban megvásárolható, már 15 millió kelt el)
Safariból egy könyvjelzőt tetettem az asztalra korábban. Már nem lenne rá szükségem, miképpen tudom onnan törölni?
Egy korábban feltett kérdésem is megismétlem, hátha már talált valaki megoldást rá.
Lecseréltem az ikonokat, de az ékezetes neveknél (pl számológép) sajnos nem lehetséges ez (WinSCP-vel próbáltam szerkeszteni). Átállítottam a telefon nyelvét angolra, így ok, de jobban örülnék a magyarnak. 5let?rajta tartod az ujjad az ikonon elkezt rezegni és megjelenik a sarká ban egy piros x.
Azzal bezárod
Eképpen még az ikonokat is át tudom rendezni! Köszönöm segítséged!
Ok, félreértettelek, én arra gondoltam, hogy habár nem jött be az előzetesen tervezett eladási szám, azért még nem kell őket sajnálni, anyagilag elég kedvezőek voltak az iPhone eladások.
Sajnálni tényleg nem kell őket, csupán reménykedni, hogy tanulnak a hibából és az új verziót már fogyasztó barátabb megoldással dobják piacra.
Szerződésük a szolgáltatók fele elvileg csak az első modellre vonatkozik.
Sziasztok!
Az iRadio telepítése után nem szinkronizál iTunes-on keresztül az iPhone.
Van valakinek valamilyen ötlete?
Szedjed le az iRadio-t és rakd fel helyette a Mobilescrobbler-t.
http://dev.c99.org/MobileScrobbler/
vagy használhatod helyette a MyERadio-t is:
http://www.appleiphoneschool.com/2008/03/09/myeradio-010/
Ezek megbízhatóan működnek.
Sziasztok,
lenne egy kérdésem remélem tudtok segíteni. Vettem egy iphon-t de nem kaptam hozzá semmi cd-t(használt), olyan kérdésem lenn mi az a progi amivel tudok komunikálni sz.gép és a tel között, mert Itunes nem ismeri:( Több mint valószínü hogy én vagyok a ...:)
Segítenétek?
Akkor baj van:( ami volt hozzá kábel nem volt oks:( eléggé meg volt töredezve, ezért vettem hozzá kábelt. Képeket tudok tölteni frankón! Azért megpróbálom felcserélem. Még annyit hogy hogyan tudok rátelepíteni cuccokat. Pl.: szeretnék rátenni pár word illetve exel dokumentumot! Meg lehet oldani valahogy? Ha tudod részletessen leírnád mert nem igen értem még ezt a világot:)
Thnaks
Mivel én is zöldfülü iphone felhasználó vagyok, csak ajánlani tudom, hogy fuss végig a topicon. Nekem MINDEN kérdésemre meglett a válasz, és nem volt szükség, ujra és ujra megkérdeznem. amit itt nem találsz azt az http://1phone.hu/ és a http://ifhone.hu/ oldalon megleled.
A kérdésedre meg a válasz winscp. ezzel mindent egyszerüen feltölthetsz és még közvetlen kábeles kapcsolat sem kell, elég a wifi is.
Akkor baj van:( ami volt hozzá kábel nem volt oks:( eléggé meg volt töredezve, ezért vettem hozzá kábelt. Képeket tudok tölteni frankón! Azért megpróbálom felcserélem. Még annyit hogy hogyan tudok rátelepíteni cuccokat. Pl.: szeretnék rátenni pár word illetve exel dokumentumot! Meg lehet oldani valahogy? Ha tudod részletessen leírnád mert nem igen értem még ezt a világot:)
Thnaks