Új fórum témák
- upc chello probléma
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
- Linux G4
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- Le a magyarországi apple ...
- RAW-WAR 36
- Belefagytak a szökőévbe a ...
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- MacWorld 2009: még a csev ...
- Azonnali kérdések topicja ...
- bM design 2008
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Egy kis segítséget kérnék ...
- Februári találkozó
- diafilmek nektek
- Sid Meier's Pirates for M ...
- Vortex - Volt Brokenstone ...
Ezt az időjárás ikonos dolgot meglehet valahogy máshogy oldani? A leírásban lévő oldal,már nem működik sajnos.
Sziasztok!Nem régóta vagyok iPhone túlja és ma találtam rá a forumra,egy kis segitséget kérnék tudom hogy tapasztalt e valaki hasonlot,otthon kétszer csinálta a Phone egyszer pedig a munkahelyen iletve ma egy bevásárló központ nyilt parkoloházának tetején hogy hivnak és 2-3 kicsöngés után olyan mintha kinyomnám a másik félt iletve mint amikor el megy a térerő hirtelen,ezt ma is mecsinálta és amikor elövetem akkor egyes térerőn volt majd hirtelen elment teljesen és kiírta hogy zárolva majd 3 másodperc múlva vissza ugrot teljes térerőre,ezt kétszer ugy csinálta meg hogy a 3 akkor csinálta amikor a bluetooth headset össze volt kapcsolva,nem tudom hogy lehet e esetleg valami köze hozzá.Valaki tapasztalt hasonlot már vagy van valkinek ötlete hogy mi lehet a gond??
Sziasztok!Nem régóta vagyok iPhone túlja és ma találtam rá a forumra,egy kis segitséget kérnék tudom hogy tapasztalt e valaki hasonlot,otthon kétszer csinálta a Phone egyszer pedig a munkahelyen iletve ma egy bevásárló központ nyilt parkoloházának tetején hogy hivnak és 2-3 kicsöngés után olyan mintha kinyomnám a másik félt iletve mint amikor el megy a térerő hirtelen,ezt ma is mecsinálta és amikor elövetem akkor egyes térerőn volt majd hirtelen elment teljesen és kiírta hogy zárolva majd 3 másodperc múlva vissza ugrot teljes térerőre,ezt kétszer ugy csinálta meg hogy a 3 akkor csinálta amikor a bluetooth headset össze volt kapcsolva,nem tudom hogy lehet e esetleg valami köze hozzá.Valaki tapasztalt hasonlot már vagy van valkinek ötlete hogy mi lehet a gond??
jó esetben telefonkártya probléma.
rossz esetben hardveres gond.
Hogyan tudom barbárkodás nélkül bekötni a kazettás magnóba a kocsiba a telefont, hogy zenéljen?
Kazetta adapterrel használom. Ilyesmi:
http://www.addel.hu/template/temp1/detailproduct.php?storeid=2015&productid=192616
Régi, gagyi, de a noname mp3 lejátszóhoz képest még ezen is szebb az iPhone hangja.
A csatlakozó átalakításához vettem egy iPhone headset/sima 3,5 jack átalakítót.
Ez meg kb ilyen:
http://www.speedshop.eu/main.php?page=termek&iid=20634&mitkeres=BRANDO&kategoria;=&sort;=&orient;=&kovetkezo;=&holkeres=nev&elotag;=
Találtam olyan átalakítót is, aminek nincs kábele, de arról lebeszéltek, mert esetleg beletörik, ellenben a drótos legfeljebb elszakad.
Több autóban is próbáltam, jól működik.
Hello!
Hogy lehet pannonos wapot beállítani az Iphoneon?
Köszi szépen!
E.
Kari1988
Próbáld ezt a linket:
http://140.124.181.188/~khchung/cgi-bin/plutil.cgi
A többi pedig a leírás szerint.
Urak, (és Hölgyek)
Az lenne a kédésem, hogy lehetséges az, hogy amikor az iTunes-al szinkronizálódott a telefonom, az előtte lévő szinkronizálás óta elmentett új telefonszámok eltűntek? Mármint, a kérdés inkább, más hangsúlyal, hogy lehetséges ez?! :)
A másik, hogy a jó életbe tudom leszedni a képeket amit fényképeztem?
A harmadik, hogy páran panaszkodnak, hogy néha amikor hívnak, olyan mintha ki lenne kapcsolva a telefon, egyből a hangpostára vált. Pedig be vagyok kapcsolva…
Egyelőre ennyi, köszönöm a segítséget előre is.
Urak, (és Hölgyek)
Az lenne a kédésem, hogy lehetséges az, hogy amikor az iTunes-al szinkronizálódott a telefonom, az előtte lévő szinkronizálás óta elmentett új telefonszámok eltűntek? Mármint, a kérdés inkább, más hangsúlyal, hogy lehetséges ez?! :)
A másik, hogy a jó életbe tudom leszedni a képeket amit fényképeztem?
A harmadik, hogy páran panaszkodnak, hogy néha amikor hívnak, olyan mintha ki lenne kapcsolva a telefon, egyből a hangpostára vált. Pedig be vagyok kapcsolva…
Egyelőre ennyi, köszönöm a segítséget előre is.
Ha eltűntek, akkor valami beállítási porbléma lehet.
A képeket az iTunes-szal lehet leszedni.
A pgsm-re passzolok. Nekem a gsm kezdetén a westel csinálta ezt.
Elhagytam őket, így megoldódott.
Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy ki tudja miért nem kezeli az itunes az iphonom.Akármit is csinálok vele nem látja pedig a pc felismeri a telefont.Már letöröltem mindent ujra telepitettem,mindent kiprobáltam ami csak az eszembe jutot.
Köszönöm elöre is az ötleteket.
Üdv!
Nekem nem sikerül a képeket leszedni az iTunes-al. Csak állandóan az asztali gépen lévő képeket akarja szinkronizálni, mármint felrakni a gépen lévő képeket a telefonra.
Mivel nem látok igazán semmilyen beállítást az iTunesban, nem tudom mit lehetne beállítani, hogy ne törölje az újonnan elmentett számokat...ez nem normális működés szvsz.
Amúgy tréonlányos vagyok, nem értem a pgsm-es dolgot.
Nem a szolgáltatóval van bajom, hanem hogy ha hívnak, olyat néha mintha ki lennék kapcsolva. Ilyen nem volt soha az előző telefonjaimmal, csak az iPhone-al…
Pici problémám van,egy kis gombostűvel probáltam kinyitni a sim kártya tartot de nem nyilt,hogy probálkozak a kinyitásal?
Sikerült? Izomból nyomjad befelé :-), és amikor kicsit kijön, a tűt enyhén megdöntve megfeszül a kis lyuk két fala között, és így ki tudod húzni vele.
CaddyLace!
A képek kiszedésére való (mac-en) az ImageCapture win-en csatlakozáskor felugrik a fényképezőgép olvasó, és itt eldöntheted, mit szeretnél a képekkel.
A szinkronizálós dolog sötét előttem, nem két gépen szinkronizálgatod az iPhone-t?
az új neveket mindenesetben HOZZÁADJA a listához, akár a gépen vetted fel, akár a telefonban.
Nálam is előfordult, hogy nem csöngött ki a telefon amikor kerestek, sőt olyan is, hogy a kijelző egyszerűen sötét maradt a bejövő hívásnál. Nem tudom mi okozza (113) de jó volna vmi megoldás erre.
Listen-ről senki nem hallott semmit?
CaddyLace!
A képek kiszedésére való (mac-en) az ImageCapture win-en csatlakozáskor felugrik a fényképezőgép olvasó, és itt eldöntheted, mit szeretnél a képekkel.
A szinkronizálós dolog sötét előttem, nem két gépen szinkronizálgatod az iPhone-t?
az új neveket mindenesetben HOZZÁADJA a listához, akár a gépen vetted fel, akár a telefonban.
Naezaz, én még csak a névjegyzéket sem látom a gépemen, hol kéne megtalálnom? :) Nekem nem Mac-em van, hanem “sima” pc.
Csak egy gépen szinkronizálok, eddig most másodszorra. Az első után elmentett számok tűntek el…
CaddyLace!
Naezaz, én még csak a névjegyzéket sem látom a gépemen, hol kéne megtalálnom? :) Nekem nem Mac-em van, hanem “sima” pc.
Csak egy gépen szinkronizálok, eddig most másodszorra. Az első után elmentett számok tűntek el...
ott volt a ringyózos megoldás is, ha kicsit jobban megnézed.
a képek leszedése az alap windows-os fényképező és képolvasó varázslóval történik, fényképezőgépként felismeri, és a megszokott módon le tudod rángatni róla a képeket.
a névjegyzéket az itunes beállításitól függően szinkronizálja, windows alatt vagy az outlookba, vagy ennek hiányában a windows névjegyzékbe, úgy rémlik a kellékek között érhető el valahol. szintén van az itunes-ban egy opció (bepipálós, nem kell érte menüt túrni), amiben be lehet állítani, hogy beolvassza a régi infókat, vagy helyettesítse, lehet ott van a bibi.
Sziasztok!
Nagyon kéne nekem egy kis segítség… Nem tudom h valamelyikőtökkel előfordult-e már vagy hallott-e róla, de az iPhonom, mikor bekapcsoltam nem indult el, hanem kiírta h csatlakoztassam az iTuneshoz… Mikor csatlakoztatom kiírja h állítsam helyre “restore”. Az iPhone Amerikából van és ki van üttetve, eddig teljesen jól működött. Ha megpróbálom helyre állítani nem akar majd az ameriokai hálózathoz visszacsatlakozni?????
Ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném.
Üdv: Domee
Sziasztok!
Nagyon kéne nekem egy kis segítség… Nem tudom h valamelyikőtökkel előfordult-e már vagy hallott-e róla, de az iPhonom, mikor bekapcsoltam nem indult el, hanem kiírta h csatlakoztassam az iTuneshoz… Mikor csatlakoztatom kiírja h állítsam helyre “restore”. Az iPhone Amerikából van és ki van üttetve, eddig teljesen jól működött. Ha megpróbálom helyre állítani nem akar majd az ameriokai hálózathoz visszacsatlakozni?????
Ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném.
Üdv: Domee
Szerintem ezen csak a restore segit de utánna ujra ki kell nyitni.
Na meg ami vvolt rajta annak annyi.
Hacsak nincs itunes sync ed
abbol vissza kehet hozni.
Sziasztok!
Zene visszaszerzesre semmi otlet?
/var/mobile/media/itunes_control/music
itt vannak olyan könyvtárak hogy F00, F01, F02, stb
ezekben vannak benne az MP3 számok, de más a neve.
kábelen keresztül az ifuntastic progival tudod leszedni őket a gépedre.
Safariból egy könyvjelzőt tetettem az asztalra korábban. Már nem lenne rá szükségem, miképpen tudom onnan törölni?
Egy korábban feltett kérdésem is megismétlem, hátha már talált valaki megoldást rá.
Lecseréltem az ikonokat, de az ékezetes neveknél (pl számológép) sajnos nem lehetséges ez (WinSCP-vel próbáltam szerkeszteni). Átállítottam a telefon nyelvét angolra, így ok, de jobban örülnék a magyarnak. 5let?
Sziasztok.
Bocsi a zvarásért, lenne egy kérdésem. Elég kezdő vagyok még ebben a világban de szereném megtanulni:)
Vettem egy iphone egyik ismerősömtöl. Annyi probléma van vele hogy rengeteg helyen ledob a hálozatrol és kb 65&#xni;ncs hálózat, pl.: a szobámba már semmi…
Olyan kérdésem lenne, ezzel tudok e valamit tenni. Esetleg javítani, vagy valami progival frissétés...:(
Lenne még egy kérdésem, hogy ha berakom a sim kártyát, a sim kártyán lévő tel számokat hogy tudom megjeleníteni, vagy használni?
Köszönöm, hogy meghalgatattok és ha esetleg tudtok kérlek segítsetek.
Köszönöm, további szép napot!
ajánljatok nekem vmi jóféle video-konvertert plz! amit használok az elég gyenge. jól megcsinálja mondjuk, de közel addig tart a konvertálás, amilyen hosszú a video, és nem tudom átállítani a felbontást, pedig az jót tenne. köszi! (sajnos még mindig nincs mac-em, szóval vmi windózos progi kéne… de azért köszi Bubu)
saiid
Használd ezt: http://xilisoft.com/iphone-video-converter.html
(serialt meg találj hozzá) :)
Hello Mindenki!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet az iphone dock ikonokhoz +1 ikont letteni, mert ugye alapértelmezetként 4 ikon van lent (telefon, mail, safari, ipod).
Már több oldalon láttam olyan képet, hogy 5 ikon van lent.
Segítséget előre is köszönöm.
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet .pdf, .doc, .xls, .ppt… fájlokat az iPhone-ra feltenni? A telefon tudja ezeket olvasni, mert ha e-mail-be kapok ilyen fájlokat, akkor megtudom nyitni és le is tudom menteni de csak akkor tudom újból megnyitni, ha van wifi kapcsolat.
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet .pdf, .doc, .xls, .ppt… fájlokat az iPhone-ra feltenni? A telefon tudja ezeket olvasni, mert ha e-mail-be kapok ilyen fájlokat, akkor megtudom nyitni és le is tudom menteni de csak akkor tudom újból megnyitni, ha van wifi kapcsolat.
Tolj neki egy Ebooks-ot, és másold be a telefon memojába az xls fileokat, meg minde egyebet, és jol látod majd.