- A LEGÚJABB MacBook Pro 13 ...
- Apple monitor átalakító k ...
- Új csomagolás sérült Magy ...
- Moshi Macbook tokok, véd ...
- iMac 21.5” és 27 ...
- Apple Magic Mouse
- IPOD A LEGJOBB ÁRON!!! + ...
- Cinema 20”-23” ...
- MB Pro 2.26GHz , NVidia 9 ...
- iMac alu 20” -24 ...
- *MacBook Pro 13" 2.53GHZ/ ...
- **PowerMac G5 G4 Bontott ...
- AKCIÓ!!!! MACBOOK Pro 15& ...
- IPOD TOUCH 64GB-79ezer, 3 ...
- Hardware-es külső RAID5 e ...
- MBP MATT,17" 2.8Ghz,4GB,5 ...
- iPod Touch 32G, 3. genera ...
- vadonat új bluetooth alu ...
- Airport Express
- Iphone 3G 3GS dokkoló és ...
- Magic Mouse-t keresek
- AKCIÓ!! MACBOOK PRO 13.3 ...
- 3GS 16GB Fekete Tartozéko ...
- Apple iPhone 3Gs 16gb 1na ...
- Macbook Pro 2.4 GHz Core ...
- iLife '09
- Új iPhone 3Gs 16Gb Fekete ...
- 15,4" MacBook Pro 2,5 Ghz ...
- Apple monitor atalakitok ...
RSS
Új fórum témák
- MBP TV-vel való összeköté ...
- SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
- keynote vagy powerpoint t ...
- JPG-ből PDF
- Mobil internet
- Patthelyzet
- Os9 + OsX10.6 hálózati go ...
- kext file-k újratelepítés ...
- Egyedi levélpapír (statio ...
- iPhone és egyéb mobil pla ...
- Honlap-kép készítése
- Mail elszáll új email acc ...
- ibook G3 G4 kijelzők
Friss fórum válaszok
- Mobil internet
- SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
- JPG-ből PDF
- RAM Bővítés MacBookban
- keynote vagy powerpoint t ...
- Honlap-kép készítése
- MBP TV-vel való összeköté ...
- Subler - Videók (soft) fe ...
- PowerMac G4 QS - megadta ...
- Illustrator titkok
- új web 'n' walk stick szo ...
- Hivatalos MacBook Air tém ...
- eMail help!
Új témák: társalgó
Egyre többször tapasztalom hogy szinkornizációnál egyszerűen kihagyja a gépbe felvitt legfrissebb kontakt és kalendár infókat. Mi okozza a hibát?
Van hogy 1-2 szink próbálkozás megoldja, de az utolsókat 10x sem veszi át hiába pipálom ki még azt is, hogy írja felül a gép adataival a fónt.
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, mert a fórumot átnyálaztam, de vagy nincs fent a megoldás, vagy nagyon rosszul kerestem.
Szeretnék az iphone 3G-mre fényképeket szinkronizálni, itunes-al, az iphoto-ból.
Az itunes alatt ki is választom a szinkronizálandó galériákat, majd szépen áttöltődik a telóra.
Igen ám, de amint egynél több galériát töltök fel, a telefonon a “camera roll” meg a galériák mellett megjelenik egy “Photo library” almappa, benne az összes képpel amiket a galériák tartalmaznak.
Engem csak az érdekelne, hogy ezt a Photo library-t hogyan tudnám törölni, mert nem akarok olyan mappát az iphonon amiben a képek ömlesztve is benne vannak, mert ugye azért válogattam szét őket galériákra.
A telefonban nem találta rá módot, se ituns, se iphoto alatt…
Előre is köszi..
sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy esetleg csinált-e valaki már magyarosítást a 3.0-ás swre?
köszi:Robi.
Hát köszönöm szépen, sajnos sejtettem, mert már közben “meggugliztam”, azért azt meg kell hagyni, hogy ez egy hatalmas és érthetetlen hülyeség az apple részéről, főleg hogy ettől függetlenül fizikailag csak egyszer vannak fent a képek.
Kérném a segitségéteket.
Áttértem az icon 400-as csomagról a médiamánia L re a 3G-mel egy t- mobilos ügyintéző rábeszélésére. Kevesebb perc dij stb. ill. mobiltv.
Na mondom legalább ezt kipróbálom. Erre fel semmi normális segitséget nem kaptam ennek a beálitására vonatkozóan. Szerintük nem tudja ezt a funkciót. Hát nevetséges.
Tényleg igy van? Jó lenne ha működne. Nem hiszem el, hogy nincs valami megoldás. Sok szar telefonnal meg megy?
sziasztok, többször leirtam a problemamat, de nem kaptam valaszt! most megprobalom ismet! adott egy 2g iphone! 3.0 szeretnem frissiteni! nem lehet dfu modba rakni, mer 1601 hibat ir ki! amikor megcsinalom a dfu müveletet akkor az itunes erzekeli, kiirja hogy waiting for ipod es utana kiirja az 1601 hibat, 8.2re frissitettem, a 7.7 itunesnal 2001 hibat irt ki! hogy lehetne megcsinalni? segitsen valaki legyszves! koszonom
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy ha veszek Amerikában az AT&T-nél egy Iphone-t, akkor azt Magyarországon tudom-e használni. Gondolom függetleníteni kell, vagy megy a T-mobillal is? Illetve a függetlenítés milyen költségekkel jár. Anyám ugyanis Amerikában él, és mivel neki nem gond szerződést kötni, és szüksége meg nincs Iphone-ra, így olcsón hozzá tudnék jutni. Megéri a procedúrát, vagy még külön sokba kerülne, míg üzembe tudnám itthon helyezni?
Attól függ milyen iPhone-t, jelenleg a 2G függetlenítése a legegyszerűbb, a 3G egy lépéssel több, de megoldott.
A 3GS most a jailbreaknél tart, unlockról nem tudok.
5000 ft körül bárki megcsinálja a szoftveres függetlenítést, turbo,- rebelsim megoldásokkal is lehet próbálkozni, de arra elég sok a panasz.
Vannak érthető leírások az applephone.hu -n, szifon.com -on, amivel te is könnyedén megoldhatod magadnak.
Sziasztok. Van egy idegesítő problémám. 3G/3.0… Ha 3G hálózatra csatlakozik kikapcsolja (illetve csak nem érzékeli???) a wifi-t. Ha újraindítom, amíg fel nem áll a hálózat müxik, aztán eldobja… Miért? Ötlet? Idegesít nagyon… :S
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok!
Apple Losslessben tárolom a zenéim nagy részét, és azt vettem észre, hogy az iphone-om (első generációs) bizonyos számokat nem játszik le, hanem egyből átugorja. iTunes- ban simán hallgatható a “problémás” szám.
Találkozott már valamelyikőtök ezzel a problémával? (egyébként most frissítettem 3.0-ra, hátha megoldja, de sajnos nem jött be:()
Köszönöm
Nekem egyszer már volt ilyen, még korábbi verziójú szoftverrel. Újra szinkronizáltam a zenéket, azóta jó.
Hmm, nekem sajnos ez sem jött be, kiszedtem itunes-ban a sync music pipát, sync,
majd csak a “problémás” számot jelöltem vissza, megint sync, de így sem játsza le.
Pedig határozottan emlékszem, hogy régebben lejátszotta.
Mást nem csináltál vele?
szitu: 3G 3.0 szoftverrel, tegnap raktam fel. Leszedtem szifon.com-ról a sygic.hun.by.zozomester-t.
Namármost az eljárás elvileg az, hogy dupla klikk az ipára, majd iTunes sync a programoknál… Ugyebár?
Csakmert ez a fost iTunes elinditja a syncet, de kidob egy ” The application Sygic was not installed on the iPhone xy because an unkown error occurred (0xE8008001) ” hibával és nem csinál tovább semmit :) és már kezdek nagyon dühös lenni:)
Valaki valamit? Én vagyok a béna :D
sziasztok, többször leirtam a problemamat, de nem kaptam valaszt! most megprobalom ismet! adott egy 2g iphone! 3.0 szeretnem frissiteni! nem lehet dfu modba rakni, mer 1601 hibat ir ki! amikor megcsinalom a dfu müveletet akkor az itunes erzekeli, kiirja hogy waiting for ipod es utana kiirja az 1601 hibat, 8.2re frissitettem, a 7.7 itunesnal 2001 hibat irt ki! hogy lehetne megcsinalni? segitsen valaki legyszves! koszonom
Próbáld meg csak natúrban vagyis nem dfu módban restore-olni.
Sziasztok!
Adott egy 2G iPhone. Simán felment rá a 3.0 nincs jailbreakelve, csak az alap szoftver fut.
Gyorsabb is mint, az előző verzió. DE!
Valami futhat folyamatosan a háttérben, mert az akksi 2-2,5 óra alatt lemerül akkor is ha nem használom. Tegnap rátettem a jailbreak-et is és bekapcsoltam a %-os kijelzését az akksinak.
Ma reggel 8kor elindultam 100%-kal. 10-re (2-3 telefonbeszélgetés) 24%-ra esett az akksi.
Nem tudjátok mi lehet a háttérben?
Köszönettel,
O. Dániel
Dani: ime a megoldas:
Settings -> Mail, Contacts, Calendars -> Fetch New Data -> Turn off Push.
A fetch eddig is be volt kapcsolva 15 perces időközzel és bírta az akksi minimum egy napot.
Szóval nem hiszem, hogy ez lenne a probléma. Természetesen ha kikapcsolom, az javít a helyzeten, de nem gondolom, hogy az lenne a megoldás, hogy “butítom” a készüléket.
Szerintem valamilyen program futhat folyamatosan a háttérben, de nem értek hozzá. Nem tudom, hogy mi lehet…
O.D.
Mást nem. De nem így raktam fel újra mindent, hanem restore után resync. Akkor ugyanis az a fájl (progi) is újraíródik, ami a gondot okozhatta.
Restore-oltam, aztán redsn0w, majd visszaállítás backupból, és még mindig nem játssza le azokat a számokat… Nagyon fura:(
Sziasztok!
Két napja feltettem a 3.0ás szoftvert a 2G-s iPhone-omra! Minden rendben ment egészen addig amig nem kérte a pin kódomat! megadtam neki és az iTunesben kiirt vmi olyat h nem jo ez a sim! Ez miért lehet? A sim kártyámat kb 8 éve kaptam még az elő telómhoz és azóta nem cseréltem le. Lehet h csak a sim-kártyával van baj? Remélem vki tud segiteni mert az iPhone-om most csak segélyhivásra jo, még a menüjét sem érem el mert nem kapcsol be, mindig kéri a pint! :S
Előre is köszi a segitséget!
Hali!
Sikeresen felraktam a 3.0-át, nagy kínlódások végett, és kicsit mintha “megbolondult” volna. Most konkrétan csak az a bajom h pl. googlemaps-ban ha rábökök a gombra, ami beazonosítja h hol vagyok, akkor egy teljesen más helységet mutat. Van mikor pár száz méteres eltérést, van mikor csak 2 utcányi eltérést mutat.
Másik gondom meg az lenne, hogy pár alkalmazásból folyamatosan kilép. Ilyen pl. a Cydia, az IM+ 3.0 annyi h használom, aztán egyszer csak simán kilép és ha visszalépek megint. Ha újraindítom utána jó egy darabig, de megint kezdi majd elölről a dolgot.
Aztán nekem alapból sok cuccot felrakott a cydia, ami foglalja a belső memóriát. Csak sajna nem tudom mit kéne/lehetne törölni, ami “lom”.
Valaki tudna nekem segíteni?
Mást nem. De nem így raktam fel újra mindent, hanem restore után resync. Akkor ugyanis az a fájl (progi) is újraíródik, ami a gondot okozhatta.
Restore-oltam, aztán redsn0w, majd visszaállítás backupból, és még mindig nem játssza le azokat a számokat… Nagyon fura:(
Sajna több 5letem nincs. :( Keress egy nálam okosabbat. (A többség ilyen, nem lesz nehéz :) )
Azt én is gondoltam volna. Csak az a baj h bemegyek Cydiába és ott a manage-re és akkor ott van egy csomó progi, ami már rajta van, és nem tudom h minek van ott annyi…
Amúgy a Googlemaps-ra van valami tipped?
#
Sziasztok off leszek. Tegnap már írtam egy előző topikba de érdemleges segítséget nem kaptam. Problémám, hogy mióta németországban vagyok nem működik a Navigon. Egyszerűen nem talál jelet hiába várok. Csináltam már restore-t teljesen szűz telóra raktam vissza és így sem működött. Gondoltam arra, hogy rossz a gps vevő. Csináltam pár fotót és az i photoban a placesben igaz, hogy nem pontosan de mutat koordinátákat arról, hogy hol készült a fotó. Még ami feltűnt ha elindítom a navigont akkor egyből magyarországot jelez felül a kis zászló, de ki lehet választani németországot is, tehát biztos vagyok benne, hogy nem csak magyar térkép van benne. A mérete alapján is a teljes navigonról van szó mert a programm1.6 giga. Van valakinek ötlete, hogy miért nem működi ez a programm mióta németországban vagyok?Köszönöm a segítséget.
Mármint? Cydiában én is felvettem a szifon.com source-t de semmi jó. Bővebben kifejtenéd a dolgokat?
Szerintem vedd meg az AppStore-ban a DocsToGo-t.
Üdv
2.2.1-es szoftverre keresek PDF, DOC és XLS olvasó app-et. A legmegbízhatóbbat és legstabilabbat keresem. A telefon nem tört, T-nél vásárolt.
Köszi, üdv
Sziasztok!
Barátom megy ki nemsoká Kanadába és arra gondoltam, hogy hozatok vele egy iPhone 3G -t. Kérdés az, hogy azok az árak amik az apple oldalán szerepelnek /99$/ előfizetésre vannak? Ha igen akkor mennyibe kerül olyan ami nem előfizetéses?
Függetleníteni mindenképp kell itthoni használatra ugye?
Bocs a sok kérdésért és előre köszi a válaszokat!!!
sziasztok, nekem is nagyon merul a 2g telom 3.0 val! pedig minden ki van kapcsolva! nem tudtok valami ujjat hogy mitol lehet? vagy volt regen valamilyen program amivel a hatterben futo programokat lehetett kikapcsolni! olyan nincs a cydiaban?
sziasztok, nekem is nagyon merul a 2g telom 3.0 val! pedig minden ki van kapcsolva! nem tudtok valami ujjat hogy mitol lehet? vagy volt regen valamilyen program amivel a hatterben futo programokat lehetett kikapcsolni! olyan nincs a cydiaban?
Pusht kapcsold ki es rebootolj egyet.. azota nekem jobb lett.. Most probalkoznak valami uj hackel hozza, de meg picit bugos.
Alaphelyzetben igen 2 éves hűségszerződés, helyben aktivált kártyával megy a cucc, 199 ill. 299 USD-ért.
Van un. no-contract/no-activation opciós modell is, de ezt nem nagyon hirdetik, és online nem is lehet venni.
Mai történet, New York, Manhattan 5th Avenue Apple Store-ból.
Asszonyt kértem, hogy ha már arra jár, menjen be és kérdezzen rá, neki kell no-contract, no-activation iPhone 3GS (ezek ára 599 ill. 699 USD). Arc azt bírta neki kategorikusan válaszolni, hogy ezt csak olyanoknak adnak, akiknek US drivers license-ük vagy Social Security kártyájuk van és persze USA-bankkártyával fizetik. Vagyis, külföldi turisták bekaphatják, annak ellenére, hogy ez a full áras cucc, igaz, még mindig nem kártyafüggetlen, hanem AT&T.
Máshol azt is olvastam, hogy az AT&T és Apple is azt játssza, hogy a no-contract/no-activation modellt csak már létező AT&T ügyfelek kaphatják és be kell hozni a meglévő SIM kártyát.
Megint máshol az volt írva, hogy New York-ban Apple Store-ban külföldi létére is tudott venni 599-ért.
Asszony most megy át Boston-ba, ott is rákérdez a dologra.
Amúgy meg bekaphatják ezek a hülye komcsi diktatúrára hajazó amerikáiak Apple-lel és AT&T-vel egyetemben…
Köszi a választ bug!
Amúgy most is csak helyben aláírt szerződéssel lehet elhozni a telefont amicsiban?
Köszi
1. igy nehezen fogod eladni, se gari, se biztos dolog hogy nem tiltják le..
2. ne OFF-olj :)