- iPhone 4 GYÁRILA ...
- iPhone 4
- iPhone 3GS 32GB-os iOS4-g ...
- A frissített MacBook és M ...
- Apple monitor átalakító k ...
- iPod Touch 8GB--49.000Ft, ...
- Apple Magic Mouse (számlá ...
- IPAD 64GB WIFI+3G! / iPod ...
- Cinema Display alu 20 ...
- új magyar MB White2.4GHz ...
- iMac 20”-24” ...
- Macbook Pro 15’ 2.4 ...
- IPAD (wifi+3G) AJÁN ...
- iPhone 4
- Eladó iPad 16Gb 3G
- Apple 45Watt Magsafe Powe ...
- Macbook Pro Classic 15,4 ...
- iPod Touch 2G 8GB, új
- iMac 20” 2.4GHZ, 5 ...
- KERESEK nVidiás MacBook-o ...
- Lenovo L220x eladó - FULL ...
- Eladó: Alu Imac 20' 2.4Gh ...
- iPhone 3GS, fekete, 16GB
- Apple iPad 32GB wifi (eur ...
- Apple iPod Touch 8GB
- Iphone 3Gs 32gb CSERE IS! ...
- 6G iPod Nano 8GB Multi-To ...
- MacBook 2,4Ghz Fekete
RSS
Új fórum témák
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
ez az előző topic folytatása, mivel azt lezárták a moderátorok.
a régi itt olvasható:
http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/25653/P6350/
megkérek mindenkit hogy ha a használhatóvá tétellel kapcsolatos kérdése van, akkor azt vagy privátban, vagy az ircen tegye meg.
Valaki tud segíteni PSX Emulátor ügyben?Az van,hogy feltelepítettem a “PSX4all” emulátort majd feltettem 1 game-et az adott helyre ahol kérdte,ugy értem a ROM-ot és az emulátor lássa is,de amikor elindul a game akkor ezt hiányolja:BIOS NOT FOUND: scph1001.bin Na ilyenkor mia teendő????
Valaki tud segíteni PSX Emulátor ügyben?Az van,hogy feltelepítettem a “PSX4all” emulátort majd feltettem 1 game-et az adott helyre ahol kérdte,ugy értem a ROM-ot és az emulátor lássa is,de amikor elindul a game akkor ezt hiányolja:BIOS NOT FOUND: scph1001.bin Na ilyenkor mia teendő????
Google tudja a valaszt:
http://www.google.com/search?client=safari&rls=en-us&q=psx4all+BIOS+NOT+FOUND&ie=UTF-8&oe=UTF-8
Azon belul olvasd el a kovetkezo bejegyzest:
http://www.appleiphoneschool.com/2007/12/28/psx4all-playstation-for-the-iphone/
Eddig mindent ugy csináltam ahogyan leirták de a 4-dik pontál hogyan érti az engedélyezést 0755?Mert én a tottalt commandert használom! 4. Now you need to download the bios. Just google search for the flie scph1001.bin. Just upload it to the /Applications folder and set it’s permissions to 0755.
1.1.4 alatt EDGE/GPRS hol lehet beállítani? 1.1.2-nél a Settings/General/Network-nél volt az EDGE, de 1.1.4-nél nem találom.
pedig nálam ugyanott van 1.1.4 alatt is.
nem tudom nálad miért nem látszik.
Amíg be nem állítottam, addig nekem is ott volt, de mióta beállítam a hozzáférést, azóta nem látom. Nekem is 1.1.4 van.
beállítások:
http://www.vodafone.hu/egyeni/segithetunk/technikai_segitseg/keszulek_beallitasok_hu.html
ahonnan tesztet tudsz küldeni akár magadnak is:
https://mmsuzenet.vodafone.hu/mcp-vfg-prd_hu/front?cmd=defaultlogin&firstTime=true
1.1.4 alatt EDGE/GPRS hol lehet beállítani? 1.1.2-nél a Settings/General/Network-nél volt az EDGE, de 1.1.4-nél nem találom.
nem tudom nálad miért nem látszik.Amíg be nem állítottam, addig nekem is ott volt, de mióta beállítam a hozzáférést, azóta nem látom. Nekem is 1.1.4 van.
Az ifhone.hu-n megtaláltam a probléma okát, előtte tettem fel a mediaweb-es call forwarding fix-et, és az okozza a hibát. Sajnos későn szereztem tudomást erről, úgyhogy restore-t csináltam, nem baj :-))! Valakinek hátha segít! Szóval, uninstall a mediaweb-es cf fix-et, és lesz EDGE!
Ha már “Call Forwarding Active” eltávolítás, akkor ki mit használ 1.1.4 alatt? (Pontos elérési utat írjatok már, kösz!)
nem tudom nálad miért nem látszik.Amíg be nem állítottam, addig nekem is ott volt, de mióta beállítam a hozzáférést, azóta nem látom. Nekem is 1.1.4 van.
Az ifhone.hu-n megtaláltam a probléma okát, előtte tettem fel a mediaweb-es call forwarding fix-et, és az okozza a hibát. Sajnos későn szereztem tudomást erről, úgyhogy restore-t csináltam, nem baj :-))! Valakinek hátha segít! Szóval, uninstall a mediaweb-es cf fix-et, és lesz EDGE!
Ha már “Call Forwarding Active” eltávolítás, akkor ki mit használ 1.1.4 alatt? (Pontos elérési utat írjatok már, kösz!)
Hát ez szívás, nekem is fent van. Akkor most vagy edge, vagy call forward tiltás?! :( Pedig olyan jó volt, hogy nem jön a hülye üzenet…
beállítások:
http://www.vodafone.hu/egyeni/segithetunk/technikai_segitseg/keszulek_beallitasok_hu.htmlahonnan tesztet tudsz küldeni akár magadnak is:
https://mmsuzenet.vodafone.hu/mcp-vfg-prd_hu/front?cmd=defaultlogin&firstTime=true
Ezt ismerem én is, de az ott közölt beállítási adatok köszönőviszonyban sincsenek az iPhone által igényeltekkel.
Egyedül az APN-t tudom beírni, az meg kevés. :(
a régi itt olvasható:
http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/25653/P6350/megkérek mindenkit hogy ha a használhatóvá tétellel kapcsolatos kérdése van, akkor azt vagy privátban, vagy az ircen tegye meg.
Mielőtt tévedésbe ejtenél itt mindenkit, és netán már nem fogják olvasni a régit…
A topicot 1 az az egy, moderátor zárte le!!!
Oksa???
a régi itt olvasható:
http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/25653/P6350/megkérek mindenkit hogy ha a használhatóvá tétellel kapcsolatos kérdése van, akkor azt vagy privátban, vagy az ircen tegye meg.
Mielőtt tévedésbe ejtenél itt mindenkit, és netán már nem fogják olvasni a régit…
A topicot 1 az az egy, moderátor zárte le!!!
Oksa???
És jegyzem meg úgy, hogy az indokolása nem volt helytálló.
beállítások:
http://www.vodafone.hu/egyeni/segithetunk/technikai_segitseg/keszulek_beallitasok_hu.html
köszönöm a segítséget, de ezen és pár vodafone ügyfélszolgálatos beszélgetésen már túl vagyok.
a helyzet az hogy jött 2 mms-em amit a progi jelez is, de amint meg akarom nyitni, esetleg én akarok küldeni akkor kidob egy hibaüzenetet hogy a gprs/edge nem használható és nézzem meg a APN beállításokat.
APN-nek semmi más nincs beállítva mint az mms.vodafone.net
Persze az sem világos számomra hogy ezt elég a swirlymms progiba beírni vagy a hálózatoknál is be kell írni az EDGE beállításoknál.
Én már mindent próbáltam, akár ide írom, akár oda írom, akár mindkettőhöz, nem működik.
nem tudom nálad miért nem látszik.
Ugyanazért, amiért nálam sem látszott egyszer. Kell egy restore és megjelenik.
oksa :)
elnézést az általánosításért.
Semmi gond!
:)Csak picit rosszul esett, miután én tényleg igyekeztem pozitívan viszonyulni a dologhoz.
Már amennyire lehet ilyen esetekben :(Na nem offolok tovább!
:)
akkor en is visszavonom az azota kimoderalt “alszentek” hozzaszolasom es helyesbitek:
ALSZENT.
rajtam kívül senkit sem idegesít a minden hívásnál megjelenő “call forwarding active” értesítés? 1.1.4-gyel kompatibilis kikapcsolásról van infó? érdekes, hogy ez is csak a vodásoknál jelentkezik. egy témobilosnak elegendő begépelni a ##002# kódot, majd call, és a probléma megoldódik. a vodánál miért nem?!
rajtam kívül senkit sem idegesít a minden hívásnál megjelenő “call forwarding active” értesítés? 1.1.4-gyel kompatibilis kikapcsolásról van infó? érdekes, hogy ez is csak a vodásoknál jelentkezik. egy témobilosnak elegendő begépelni a ##002# kódot, majd call, és a probléma megoldódik. a vodánál miért nem?!
Download the file on your iPhone called com.apple.carrier.plist found at /var/root/Library/Preferences/ and edit the key ShowCallForwarding to be <false>. Reboot! There you go, you don’t get that annoying message anymore :-)
There are two settings in com.apple.carrier.plist:
ShowCallForwarding: Message shown on outgoing calls, if your number is beeing forwarded.
ShowCallForwarded: Message shown on incoming calls, if caller has been forwarded to you.
marmint mindig a contactok kozt amikor keresgelsz be kell irni a kodot es utana megnyomod a callt v hogy?
marmint mindig a contactok kozt amikor keresgelsz be kell irni a kodot es utana megnyomod a callt v hogy?
Ez nem megoldás!
A kód nem a kiírást kapcsolja ki, hanem magát a Call Forwarding-ot, a kettő nem ugyanaz.
Kód nélkül menüből is kikapcsolható, de nem ez a cél. :)
A kiírás bármely szolgáltatónál megjelenik ha aktív ez a szolgáltatás. Kikapcsolni a fenti módon lehetséges.
Ez nem megoldás!
A kód nem a kiírást kapcsolja ki, hanem magát a Call Forwarding-ot, a kettő nem ugyanaz.
Kód nélkül menüből is kikapcsolható, de nem ez a cél. :)A kiírás bármely szolgáltatónál megjelenik ha aktív ez a szolgáltatás. Kikapcsolni a fenti módon lehetséges.
Én nem értem hogy mit kell csinálni, bár angolul aszt hittem tudok :)
Szal mit is kell csinálni? Ja! és köszi a megoldást természetesen!
Most nézem 1.1.4-en nem is teljesen pontos a fenti leírás.
Szóval, Forklift-tel, vagy Cyberduck-el fellépsz az iPhone-ra.
Megkeresed a com.apple.carrier.plist file-t
(iPhone/System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle)
Ezt megnyitod (pl.: PlistEdit Pro programmal), majd a ShowCallForwarding elem értékét No-ra állítod. Mentesz. Újraindítod az iPhone-t és többet nem írja ki a bosszantó üzenetet..
(iPhone/System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle)Ezt megnyitod (pl.: PlistEdit Pro programmal), majd a ShowCallForwarding elem értékét No-ra állítod. Mentesz. Újraindítod az iPhone-t és többet nem írja ki a bosszantó üzenetet..
Nagyon kösz! Nem túl egyszerű, de legalább egy megoldás.
(iPhone/System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle)Ezt megnyitod (pl.: PlistEdit Pro programmal), majd a ShowCallForwarding elem értékét No-ra állítod. Mentesz. Újraindítod az iPhone-t és többet nem írja ki a bosszantó üzenetet..
Köszi. Egy bajom van csak: Win-em van, és nem tudom hogyan lehet belépni a fájlrendszerbe a telefonon (a fenti 2 program Mac-es ugye..)
Az lehet hogy valaki elküldi nekem a No-ra állított kis fájlt, majd ha sikerül belépnem a telefonba, bemásolom a más által NO-ra állított tartalmu fájlt?
köszi
Köszi. Egy bajom van csak: Win-em van, és nem tudom hogyan lehet belépni a fájlrendszerbe a telefonon (a fenti 2 program Mac-es ugye..)
Az lehet hogy valaki elküldi nekem a No-ra állított kis fájlt, majd ha sikerül belépnem a telefonba, bemásolom a más által NO-ra állított tartalmu fájlt?
köszi
a t-pot nevű total commander plugin nem működik? azzal a hálózati helyeknél látnod kellene a filerendszert, onnantól pikk-pakk megvan, a tc saját szerkesztőjével írtam át a filet.