|
Aktív
Bejegyzések: 196
|
wyctim - 2008. február 23. @ 17:15Larsen - 2008. február 23. @ 09:38Az én esetemben nem megy vele a 1password nevű program ami számomra igen fontos lenne… Pontosabban már állítólag kész a béte ami megy, de már nem próbáltam ki. biztosan én vagyok vak, de honnan lehet a 1password bétát tölteni? |
|
Veterán
Bejegyzések: 1127
|
a 1password beállításaiban az updates alatt be kell kapcsolni az include betas opciót |
|
Aktív
Bejegyzések: 196
|
wyctim - 2008. március 02. @ 14:49 örök hála, tényleg vak voltam (a weboldalukon kerestem:-) |
|
Aktív
Bejegyzések: 215
|
Oszt mikorra terveznek előrukkolni a 3.1-es safarival? Van erről valami infomorzsa? |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2915
|
Hát ahogy lenni szokott nincs :) |
|
Veterán
|
Ki is dobta ma az Apple:
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 769
|
Az ADC Member Site-on is ez szerepel már március 7-e óta: Safari for Mac OS X Leopard 9B4022 (Disk Image) |
|
Aktív
Bejegyzések: 344
|
Akit érdekel, az töltheti le a végleges 3.1-est: http://www.apple.com/safari
Eh bocsi, nem vettem észre, hogy már más “jelentette”. :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 344
|
Jaaa. Hát, a vakság nem bűn, csak állapot! :)
|
|
Aktív
Bejegyzések: 146
|
hmm… eddig jónak tűnik… egész jónak… |
|
Aktív
Bejegyzések: 438
|
Nagyon gyors lett, igaz már régóta webkittel nyomom, de most visszatérek. |
|
Aktív
Bejegyzések: 209
|
Érdekes, én nem vettem észre nagy változást. Van olyan oldal, ahol lehet érezni a gyorsulást?
|
|
Aktív
Bejegyzések: 336
|
Már régebben is akartam kérdezni, ti nem tapasztaltátok, hogy az Apple honlapja Safarival lassabban töltődik be mint a Firefox-szal vagy akár az Operával? |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 722
|
feltettem, szép és jó, de pithelmet még nincs rá(?) szerencse, hogy van tájm masín :-) |
|
Aktív
Bejegyzések: 5
|
En is felettem, jo nagyon! A Bon Echo-nal mar az elozo verzio is jobb volt! |
|
Aktív
Bejegyzések: 438
|
Nekem Safarival egy nüansznyival (ilyen hülye szót) gyorsabb az apple.com, de a Firefox is igen gyorsan behozza. |
|
Aktív
Bejegyzések: 287
|
Nem vettem észre, hogy gyorsabb lenne, és a Piclens sem megy vele.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 288
|
nem tudom, hogy nálatok hogy van, de nekem eltűnt a debug menü és sehogy nem tudom újra előhozni |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 675
|
Én is webkiteztem idáig és ez most egy kaliberű szerintem a webkittel...(gyorsaságra gondolok) |
|
Aktív
Bejegyzések: 135
|
Én nagyon örülök ennek a verziónak, mert most már a munkahelyemről (pc) is megy, mert a korábbi verzióknál még odalbetöltés előtt szó nélkül bezáródott. |
|
Aktív
|
Tudja valaki, mitől lehet, hogy ha páldául - ezen az oldalon is - fönt ha a linkekere húzom az egeret, megjelennek azok kis szürke lebegő ablakok, és ha jobb egérrel megnyitás új tabonra klikkelek a linken, akkor az a kis lebegő ablak odafagy, nem tűnik el, csak ha valahová beleklikkelek az oldalon belülre? Ez a Webkittel fordult először elö, de a Safari is csinálja mostmár. Leszedtem mindkettőt, újraraktam a Safarit, de a helyzet változatlan. Más nem tapasztalt hasonlót? Esetleg valami ellenszer? |
|
Aktív
|
Ezek szerint, csak nálam csinál ilyet? =( |
|
Veterán
|
laximus - 2008. március 19. @ 15:17 Nekem csak csinált, Safari 3.1 óta pont hogy abbahagyta. |
|
Aktív
|
Francba! Akkor nekem miért nem hagyta abba? Hogyan lehet teljesen lepucolni a Safarit, meg a Webkit-et? Lehet, hogy valami plist fájlban benne marad valami? |
|
Aktív
Bejegyzések: 55
|
Áhh nekem ez a safari 3.1 ugyanazt csinálja, mint a betája. sokszor ha rányomok mondjuk iwiw-en egy képre, nem nyitja meg a nagyobb képet, persze nem ez a legnagyobb gondom, sok más helyen is csinálja ezt. Pl. ha rányomok egy letöltési linkre, akkor se nagyon csinál semmit. Mit lehet ilyenkor tenni? Megint tegyem vissza a régebbit? :-S |
|
Macőrült
|
laximus pl a Disk Order csinál olyat hogy hidden-ben is keres. Én így írtok Zapper után :) |
|
Aktív
|
Kösz Alucard! De a D.O. így feladott vagy 150 találatot. Most töröljem mindet? |
|
Macőrült
|
nem szépen sorban utvonalat figyelve :) Ja amihez nincs jog ott nem tud akkor értelemszerűen Finderbe elugrasz admin pass. azt del. |
|
Aktív
Bejegyzések: 247
|
Nemtom ti hogy vagytok vele, de eddigi életem során nem kellett annyit force quittelnem, mint az elmúlt 2 napban, amióta fent van nálam a 3.1, mert állandóan felugrik a proci használat 90-100%-ra:-( |
|
Aktív
|
Na, azt hiszem lesz@ rom. Megpróbáltam, nincs változás. Lehet valamit bennt hagytam. Azért kösz a tippet Alucard! |
|
Aktív
|
Gyerekek, van arra lehetőség, hogy a safari (3.1) megnyissa azokat az ablakokat amelyek a bezárásakor éppen nyitva voltak? Ugyanúgy ahogy fájerfoksz? Előre is köszönöm. |
|
Macőrült
|
Aszem General fül /New windows open with/Same Page |
|
Aktív
|
Sajnos ez az opció nem az ami én keresek, mivel ez a következőt teszi: ha nyitva van egy safari ablakom és a dock-ban jobb gombbal ráklikkelek a safari ikonjára és kiválasztom az új ablak opciót, egész egyszerűen azzal az oldallal nyílik meg amelyik a már megnyitott ablakomban van. Nekem meg egy olyan opció kellene, amely ebezáráskor elmenti az oldalakat/tabokat amelyek éppen nyitva voltak és a safari következő elindításánál azokat nyitja meg, tehát ott folytatom a böngészést ahol abbahagytam. |
|
Aktív
|
safariban Menü bar és History/ Reopen All Windows From Last Session szerintem pont erre való!
|
|
Aktív
|
Egen, ez már valóban az. Köszönöm. |
|
Aktív
|
Fritzee - 2008. március 19. @ 17:41 Senki nem tudja mi lehet a probléma? :-((( Azt hittem nem egyedi, mert apám gépén is ugyanez a helyzet… |
|
Aktív
Bejegyzések: 287
|
Nálatok működik a Piclens kiterjesztés? |
|
Veterán
|
Fritzee - 2008. március 22. @ 16:22Fritzee - 2008. március 19. @ 17:41Áhh nekem ez a safari 3.1 ugyanazt csinálja, mint a betája. sokszor ha rányomok mondjuk iwiw-en egy képre, nem nyitja meg a nagyobb képet, persze nem ez a legnagyobb gondom, sok más helyen is csinálja ezt. Pl. ha rányomok egy letöltési linkre, akkor se nagyon csinál semmit. Mit lehet ilyenkor tenni? Megint tegyem vissza a régebbit? :-S Iwiw-től mit vársz? |
|
Aktív
|
wyctim - 2008. március 24. @ 18:34Fritzee - 2008. március 22. @ 16:22Fritzee - 2008. március 19. @ 17:41Áhh nekem ez a safari 3.1 ugyanazt csinálja, mint a betája. sokszor ha rányomok mondjuk iwiw-en egy képre, nem nyitja meg a nagyobb képet, persze nem ez a legnagyobb gondom, sok más helyen is csinálja ezt. Pl. ha rányomok egy letöltési linkre, akkor se nagyon csinál semmit. Mit lehet ilyenkor tenni? Megint tegyem vissza a régebbit? :-S Ahogy írtam, nem az iwiw a lényeg, elég ritkán látogatom, de hogy a legtöbb oldalon a legtöbb linkre kattintva semmi nem történik, az már igen bosszantó… |
|
Aktív
|
De akkor mondok más példát: http://www.hirlista.hu-n rányomva bármelyik linkre, nem történik semmi. |
|
Törzsvendég
|
Érdekes Fritzee bármelyikre rányomok és megnyitja… |
|
Aktív
|
Vili1986 - 2008. március 24. @ 22:50 Hát igen, ezért nem értem, hogy nekem miért nem? Pedig a hivatalos package-el frissítettem, apám meg software update-en keresztül. Tehát két gép produkálja ugyanazt a problémát. :-S |
|
Törzsvendég
|
Ez a verzió van neked: Version 3.1 (5525.13)? |
|
Aktív
|
Fritzee - 2008. március 24. @ 22:56Vili1986 - 2008. március 24. @ 22:50Érdekes Fritzee bármelyikre rányomok és megnyitja… Amúgy úgy csinálja, hogy ha rámegyek vmelyik linkre, akkor megjelenik a “mutatóujjas kéz”, ha kattintok, akkor átvált sima kurzorra |
|
Aktív
|
Vili1986 - 2008. március 24. @ 22:58 Pontosan. |
|
Törzsvendég
|
Akkor vmi beállítás a szar szerintem...:-S |
|
Aktív
|
Vili1986 - 2008. március 24. @ 23:02 MEGVAN A MEGOLDÁS!!! Elkezdtem gondolkodni azon, hogy mi különbsés lehet az én safarim és másoké között. Ezen agyaltam egy ideig, amikor beugrott: Safari Stand Plug-in!!! Amit persze még akkor telepítettem, amikor még nem volt safari 3.1. Na mondom ennek utánanézünk. Beírtam google-ba, hogy “safari stand uninstall”, s az első pár találat között volt egy link, ami egy fórumra mutatott, ahol pont az én problémámról beszéltek. Szóval leszedtem a safari standet, azóta minden tökéletesen megy! :-DDD |
|
Törzsvendég
|
Hehe, akkor sikerült...:-P |
Összes oldal: 3
|
||||||
| « Mijazaz ACL ? Need help! | Nekem a leopard... » |
Meg is van plugok mennek alatta továbbra is :) Remélem nem lesz vele gond!