|
Macőrült
Bejegyzések: 2919
|
Nálam nem gyengén hasít! |
|
Aktív
Bejegyzések: 358
|
Ez a 4014-es devseed, amit 15.-én tettek ki ADC-re? |
|
Veterán
Bejegyzések: 1643
|
Lehet, hogy én vagyok vak de erről a linkelt oldalrol hol lehet letolteni a cuccot? :) |
|
Macőrült
|
Alul jelenik majd meg (Loading file info). Sajna kicsit várni kell |
|
Aktív
|
Alucard: Bocsi, nem is néztem meg a linket, csak izomból rákérdeztem. |
|
Aktív
Bejegyzések: 249
|
jó nagyon, de uninstalálni hogy kéne? |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 774
|
Melyik verziójú WebKit-re épül? |
|
Veterán
Bejegyzések: 1643
|
Alucard - 2008. február 17. @ 15:15 Köszi. |
|
Aktív
Bejegyzések: 256
|
Alucard - 2008. február 17. @ 16:23 Látom, látom, de gondoltam hátha. |
|
Macőrült
|
Pithhelmet nem, de AdBlock és Speed Download tökéletesen működik alatta! Így reklámok nélkül különösen pofátlan gyors :) |
|
Aktív
|
Az ADC Downloads-ban van Tiger, Leopard, és vindóz verzió is.
|
|
Macőrült
|
Módosítottam az első post-on! |
|
Veterán
Bejegyzések: 1130
|
feltettem, gyors és nem eszik már annyi memóriát. :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 11
|
hello, nekem tiger 4.11-en van safari 3.0.4 és állandóan kilép ha flickr vagy youtube oldalakat nézek. hallottatok már ilyenről? |
|
Veterán
Bejegyzések: 1872
|
felraktam. lényegesen gyorsabb mint a legfrisebb webkit engine-em volt. Éppen siteot tesztelgetek azért gondoltam feltolom. Nagyon kellemes. |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 542
|
eddig müxik minden ami eddig is ment. A sebességet én olyan nagyon azért nem veszem észre.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 147
|
én nem tudom letölteni - access denied
|
|
Aktív
Bejegyzések: 147
|
Nekem a munkahelyemen a Safari csak elindul (XP-n)
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1572
|
|
|
Aktív
Bejegyzések: 260
|
és a Safari 3.0 már mióta nem béta? :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 343
|
Nálam, ha egy hivatkozásra jobb egérrel klikkelek és úgy akarom megnyitni, akkor a link-szövegrész kijelölődik - de az előző verzió is ezt csinálta már - plussz, ha van lebegő ablak, az is szépen odafagy, csak ha ráklikkelek valahova az oldalon belülre, akkor tűnik el. Se az Opera, se a Firefox nem csinál ilyet. Gondolom majd javítják. |
|
Aktív
Bejegyzések: 196
|
Amióta felraktam, a Mail lefagy, ha a Dock-on lévő ikonjára dobom a levélhez csatolni kívánt állományt. Másnak is előfordul ez a hiba? |
|
Macőrült
|
Nekem nincs vele gondom a Raiffeisen oldalat még néha ez is szétdobja de hát ezt az előző is csinálta. |
|
Aktív
Bejegyzések: 55
|
Vmi nem ok, mert van egy pár link, amit nem akar megnyitni. Pl. ebayen ha a szállítási díj oszlopnál rányomok az ország nevére, hogy megváltoztassam Magyarországra, akkor a szokott kis ablak nem jön fel. De tapasztaltam ezt már máshol is ezzel az új Safarivel, csak már nem emlékszem hol. Ja és ha a pop-up blockert kikapcsolom, akkor se jó. |
|
Macőrült
|
Egy reset-et dobj hátha |
|
Aktív
|
Nem hozott sikert. :-S Hogy tudom visszatenni az előzőt??? :-( |
|
Aktív
|
Fritzee - 2008. február 18. @ 19:20 Senki? :-( |
|
bM Függő
Bejegyzések: 5251
|
Melyiket hasznalja?
|
|
Aktív
Bejegyzések: 414
|
trixi_lw - 2008. február 18. @ 11:28
Mióta benne volt egy update-ben.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 221
|
Feltettem, nincs nagy változás, hacsak az nem, hgy nem megy vele a 1password ... Ki tudja miért? Hogyan tudom visszaálítani a régi safarimat? |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 624
|
blakk - 2008. február 18. @ 11:12 köszi, közben rájöttem hogy van ADC accountom:-) |
|
Aktív
|
Fritzee - 2008. február 19. @ 01:33Fritzee - 2008. február 18. @ 19:20Nem hozott sikert. :-S Segítsetek légyszi, már megzakkanok ettől a safaritól. :-) |
|
Aktív
|
Fritzee - 2008. február 20. @ 17:20Fritzee - 2008. február 19. @ 01:33Fritzee - 2008. február 18. @ 19:20Nem hozott sikert. :-S :’-(((((((( |
|
Aktív
Bejegyzések: 193
|
Kérj meg valakit hogy küldje el email-ben a régit (nekem új van csak), vagy keress egy oldalt ahol a régebbi veriós apple progik vannak, hirtelen nem jut eszembe, és most nincs időm keresni, de ha nem találod keress meg segítek valahogy. |
|
Aktív
Bejegyzések: 193
|
Próbáld ki innen. Előtte érdemes pl AppZapperrel eltávolítani az új Safarit ha tudod. http://www.apple.com/safari/download/ |
|
Aktív
|
Köszi a reagálást. Keresgéltem most egy csomót a neten, sehonnan nem lehet letölteni, csak a windowsos verziót. Ahol le is lehetne tölteni, ott is az apple-re mutat a link, ahol meg macos-re nem ajánlja fel. Amúgy leszedtem most AppCleanerrel (ami elvileg ugyanolyan, mint az apzapper) a Safarit, most egyáltalán nincs safarim. :-) Ha van valami ötleted, azt nagyon megköszönöm! Előre is köszi a segítséget! |
|
Aktív
Bejegyzések: 264
|
Telepítő lemezed van?
|
|
Aktív
|
Én pacifist-tel kiszedtem a telepítő lemezről a safarit és feltelepítettem, most már a régi 3.04-es safarin böngészek. |
|
Macőrült
|
Konkrétan mi is a gond a 3.1-el? |
|
Aktív
|
Az én esetemben nem megy vele a 1password nevű program ami számomra igen fontos lenne… |
|
Aktív
|
Az én esetemben nem megy vele a 1password nevű program ami számomra igen fontos lenne… Pontosabban már állítólag kész a béte ami megy, de már nem próbáltam ki. |
|
Aktív
|
Örök hálám ccolombe-nak és Larsen-nek. :-) Sikerült megoldanom, köszönöm a segítséget. Már csak azon agyalok, hogy a 10.5.2-es frissítéssel jövő safarira hogyan frissítsek. Megpróbálom leszedni a dmg-t az apple oldaláról, majd pacifisttel megpróbálom kibányászni belőle a safarit. |
|
Veterán
Bejegyzések: 1130
|
Larsen - 2008. február 23. @ 09:38 van új béta, tökéletesen működik a 3.1-es safarival, csak le kell szedni :) |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 624
|
29-én felkerült egy újabb verzió, tessenek tölteni:-) |
Összes oldal: 3
|
|||||
| « Mijazaz ACL ? Need help! | Nekem a leopard... » |

Gondoltam megosztom veletek!
Pre-Realese of Safari 3.1 for Leopard
ADC release so it is legit
Built to integrate the latest webkit changes.. its FAST with rendering
Further reading: Seth Weintraub at Computerworld has done his own tests on the new nightly builds of Safari 3.1 and has found it to be 2.5 times faster the current release of Safari 3. Seth notes that products like Nokia’s new Symbian web browser, Adobe’s AIR platform, and of course Apple’s MobileSafari all stand to gain from these speedy improvements made to Webkit.
3408.0ms Safari 3.1 Beta
9302.3ms Safari 3.0.4
------------------
Letöltés:
Leopard (9B4014)
Tiger (8S4014)
Windows (31A7)