|
Aktív
Bejegyzések: 272
|
Elfelejtettem a jelszavam, uj jelszokent kisbetut nagybetut es szamot tartalmazo kodot kellett megadni, elotte az automata altal kikuldott jelszo ez volt: WTX2URBV |
|
Adminisztrátor
Bejegyzések: 11874
|
Esetleges - 2008. május 13. @ 20:48 Ugy latszik mi sem vagyunk tokeletesek. :-)
Az az adas-veteles valtozasokra senki sem kommental? pfffttt…
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1244
|
dombi - 2008. május 13. @ 20:51Esetleges - 2008. május 13. @ 20:48Elfelejtettem a jelszavam, uj jelszokent kisbetut nagybetut es szamot tartalmazo kodot kellett megadni, elotte az automata altal kikuldott jelszo ez volt: WTX2URBV At hittem en vagyok a hulye, amiert mar ott is valtozasokat latok! :) De ezek szerint nem..sztem jobb lett igy , gratula! |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3982
|
dombi - 2008. május 13. @ 20:51 Nekem bejön. |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2009
|
Nagyon hasznos, köszi! |
|
Moderátor
Bejegyzések: 730
|
Elsőre észre sem vettem, de egyszer csak leesett. Ha jól emlékszem ezt javasolták is többen; midnenképpen hasznos változás!
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1072
|
dombi - 2008. május 13. @ 20:51
koszi :)
|
|
Aktív
|
dombi - 2008. május 13. @ 20:51Esetleges - 2008. május 13. @ 20:48Elfelejtettem a jelszavam, uj jelszokent kisbetut nagybetut es szamot tartalmazo kodot kellett megadni, elotte az automata altal kikuldott jelszo ez volt: WTX2URBV Semmi gond, csak csodalkozam, hogy ilyen eros jelszot kell megadni ide, majd kaptam egy gyengebbet. Adas vetel? Nem szoktam nezni, mi valtozott?:-P |
|
Aktív
|
Egy otlet ami szerintem megkonnyitene a keresest sok esetben (ha engedi a forum motor, illetve van ra kapacitas):
- Alapertelmezett keresesi talalatokat lehessen rendezni cim, hozzaszolas, (megtekintes), hozzaszolas datuma alapjan.
- Esetleg az alapertelmezett keresesre a motor csak az elmult fel ev (egy ev) termesebol dobjon ki talatokat. Altalaban nem a nagyon regi temakat keresunk a legtobbet, hanem az ujabbakat, a szukitett idointervallum megkonnyitene a forum motor mukodeset, az elozo pont hasznalhatosagat nagyban javitana. A pontosabb kereses pedig tovabbra is alkalmas lenne, minden tovabbi (mar most is meglevo) funkciora. - Egy letrehozas datuma rovat az topic informaciok melle (mint regen volt). |
|
Adminisztrátor
|
email: admin [kukac] beszeljukmac.com |
|
Aktív
Bejegyzések: 131
|
A hírek teljesen összefolynak esetleg a hírek címét kicsit nagyobb betűkkel és mondjuk kicsit sötétebb színnel írni mint maga a cikk ,hogy egymástól elkülönüljenek. Nem okoskodni akarok csak gondoltam szólok hátha nem csak engem fáraszt a dolog.
|
|
Macőrült
|
Dombi, tényleg nem lehet a topiknyitást x hozzászólásszámhoz kötni? Megint felszaporodtak az 1 hsz.-es topiknyitogató nemmondomkikik. |
|
bM Függő
Bejegyzések: 6413
|
EDM - 2008. június 10. @ 13:04 jogos a felvetés. |
|
Aktív
Bejegyzések: 28
|
én meg egyszerűen csak gratulálok. Tényleg jobb. |
|
Aktív
Bejegyzések: 433
|
EDM: és mennyi lenne a jobb? Hm? Ha nem nyithatnak majd topikot az illetők, akkor majd teleszemetelik a meglévőket. Inkább olyat kéne csinálni, hogy regisztráció után 24-48 óráig nem írhatsz a fórumra, csak olvashatod azt. Az apróhirdetéseknél szintén. |
|
Macőrült
|
Attil@ - 2008. június 10. @ 13:19 Viszont nem ájfonos topikokkal lesz tele a főoldal. Úgyis felteszi a sok sügér ugyanazokat a kérdéseket, mert a kereső el van dugva, meg amúgy is lusta keresni a nyomoronca, de topikot hagy ne nyissanak már neki. |
|
Aktív
Bejegyzések: 280
|
Szerintem az adminoknak törölgetni kéne a topikokat amik egyszerre futnak és ugyan arról szólnak, vagy a tartalmát áthelyezni egy topikba? Már így is marha sok szöveget tárol a site, nekem ne mondják, hogy keresgéltek és nem találtak.
|
|
Moderátor
Bejegyzések: 4532
|
Attil@ - 2008. június 10. @ 13:19
Volt már ilyen interpelláció, megbukott.
|
|
Aktív
|
Javasolnék még egy keresőt a főoldalra, ami a fórum témákban keres, mert aki nem gyakran nézi az oldalt az nem tudja, hogy a fórumban másfajta kereső van.
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 3570
|
igen mert kicsit gyakrabban keresünk a fórumon mint a hírekben.
|
|
Adminisztrátor
|
Tervezunk egz kisebb szerkezeti valtoztatast… valamikor a nyaron meg fogjuk ejteni.
|
|
Macőrült
|
SolarEclipse - 2008. június 10. @ 23:08 Én is néha a hírekben keresek a fórumok helyett. |
|
Aktív
Bejegyzések: 335
|
Nálam (is) így kezdődnek a könyvjelzők |
|
bM Függő
Bejegyzések: 5662
|
JesusOutlaw - 2008. június 10. @ 23:39 (Mazoista modon en ezidaig jutottam, majd vegkepp elvesztettem a fonalat...) Nem tudnad (max. 10 mondatban, tagoltan) roviden leirni, ha mar a Tobbieknek is cimzted ezt a hozzaszolastod? :) Ha jol ertelmezem az eddigieket: Minek masoljuk le a Wikit megegyszer?:) Vagy csinaljunk egy baromi hosszu listat ? Azt el fogjak olvasni? Keresest, es egyeb funkciokat kellene meg csiszoni (habar most sem rossz) Talan: 1) Ha az olvaso kozonseg egyszeruen tudna “diggelni” bm modon egy temat, es azon belul is barmelyik hozzaszolast 1-5-ig egy skalan. A szavazatokat, es azok szamat kulon oszlopban megjeleniteni, a legtobb pozitiv szavazattal rendelkezo temat ki lehetne emelni kulon szinnel is (mint a Macupdate, Versiontracker programok eseten teszi).
2) A forum topikokat, es ezen belul az egyes hozzaszolasokat (amiben a fenti skala segithet) egy kisebb csapat tudna “taggelni” par tema szerint (mint peldaul megoldas, tipp PPC, Intel, Szavazas, stb - olyan informaciok melyek segitsegunkre lehetnek, konnyitik a pontosabb keresest, javitjak a talalatok minoseget), esetleg hozzafuzni par szot, sort, kiemelni mas szinnel a topikbol.
3) Ezekre a taggekre is lehessen keresni. 4) Az arra erdemes kijelolt hozzaszolasokat a szerzokkel egyeztetve, feltenni a wikire, vagy hirkent. Ez egy tipp mely sok dologtol fugg, mar a megvalositasa sem kis munka, es egy jol szervezett, allando csapatot igenyel. Mindentol/Mindettol fuggetlenul mindig fognak uj temat nyitni a tegnap megvalaszolt temaban, ebben biztos vagyok. |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2009
|
Hova tűnt a Snow Leopard - Intel only hír? Az NDA miatt került le, vagy műszaki okokból? |
|
bM Függő
|
Tisztelem a probalkozasod, de en sallangmentes megoldasra gondoltam. (igy kb ugyanaddig jutottam. JesusOutlaw - 2008. június 11. @ 23:44 Ezt honnet veszed, sajat (es haver) tapasztalat? |
|
bM Függő
|
Nezd az ugyvezeto igazgatonak (a.k.a. dombi - aki remelem nem veszi sertesnek a hirtelenjott titulust) kell nyilatkozni a temarol. De o sokaban hasonlit Steve Jobs-ra, sokat titkolozik majd dob egy nagyot: (Szerinem nagyon jol csinalja:) JesusOutlaw - 2008. június 12. @ 00:07 Tehat sajat tapasztalat. Sallangmentes: Megoldas=Irasmod/Problemafelvetes |
|
bM Függő
|
Dombi lehetne picit javitani a linkek kezeleset? Ha az alabbi linket elkuldom hozzaszolaskent, akkor atirja az oldal (innettol kezdve viszont mar nem jo)
% helyere &#x; karaktereket teszi be. |
|
bM Függő
|
Kulonfele operacios rendszerekkel (Win, Linux, stb) kapcsolatban lehetne valahova (talan a Szoftver ala) egy kulon kategoriat nyitni. Eleg sok kerdes merul fel itt a forumon nem csak OS X-el kapcsolatban is, melyet talan konnyebben megvalaszolnanak, ha nem ossze vissza (tarsalgo, szoftver, rendszer, stb) lennenek, hanem egy kategorian belul.
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 651
|
Gondoltam ezt megosztom veletek:
|
|
Moderátor
Bejegyzések: 4532
|
lakospeter - 2008. július 01. @ 23:21
Egyre népszerűbb vagy, remélem végigolvastad egytől-egyig?
|
|
bM Függő
|
esetleg majd a távolabbi jövőben a hírek mintájára nem lehetne egy ‘mobil’ forumot is letrehozni? |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 651
|
iHope - 2008. július 08. @ 20:04 Most már azért kezd egy kicsit idegesíteni, mert ha jön egy új pm-em, akkor is ezt a nagy számot látom. Jó, hogy kapok e-mail értesítést új pm esetén, de akkor is. |
|
Aktív
|
Nem lehetne egy online chat?
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 5536
|
Dufi - 2008. július 10. @ 08:45 A kérdésből és a válaszból is lehet tanulni. Te is tanulsz az esetleges hibás találatokból. |
|
Aktív
Bejegyzések: 300
|
Bagi Bence - 2008. május 13. @ 19:01Fera - 2008. május 13. @ 18:46Nekem FF 3 Beta 5 alatt gyakran hatalmas betűmérettel jönnek be a topicok Nalam is, Firefox 3 (nem beta). |
|
Moderátor
Bejegyzések: 730
|
A ma esti iPhone téma-rush miatt nekem is eszembe jutott ez az időkorlátos dolog, hogy a friss tagok nem írhassanak, csak olvashassanak. De támogatom azt is, hogy témát nyitni is csak kritériumknak megfelelve lehessen. Sürgető a dolog szerintem.. Üdv |
|
Aktív
|
.™ - 2008. július 10. @ 12:50
Sose volt ichat-em és nem is nagyon akarok.
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 4785
|
Nos, van megoldás. Regelsz egy AIM accountot, amivel a meebo.com oldalról simán eléred a beszmac chatet. Windows XP /IE 7 alól is kipróbáltam, megy. Vistam nincs. |
|
Macőrült
|
Én ebből nem tudtam belépni group chatre. Hogyan kell? |
|
Aktív
|
Nálam már az nem tetszik, hogy külön regisztráljak, amikor már nem 1 helyen megvagyok.
|
|
Macőrült
|
Hát, pedig ez nagy eséllyel így marad.A saját chat szolgáltatás fejlesztésére/implementálására se idő, se pénz szerintem. |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3096
|
hmmm… nem is rossz ötlet…
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 5536
|
Támogatom az ötletet. |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2958
|
vizuálisan is “randa” (itt) |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2958
|
most jut eszembe… szia dombi, lenne egy szolgáltatási/funkciós ötletem, nem tudom mennyi munkával jár, de talán sokaknak hasznos lenne, most éppen nekem :))) szóval sokszor van, hogy egy egy hozzászólásban végre értelmes segítség, információ, url, stb. van, amit jó lenne később is bármikor azonnal megtalálni! nem lehetne a jelentem elé (vagy abba a sorba valahova) betenni egy “megjelölöm” kapcsolót, ami kvázi flageli, megcsillagozza az adott hozzászólást, és azt mondjuk a személyes részben valahol ki lehetne listázni? ilyenből korlátlan számban lehetne elmenteni köszi |
|
Veterán
Bejegyzések: 1377
|
tms - 2008. augusztus 15. @ 05:17 Ezt én is támogatnám, tényleg jó ötlet! Sokszor én is úgy vagyok vele, hogy egy adott linket keresek, és az istennek nem találok rá… |
|
Veterán
Bejegyzések: 1402
|
Remek ötlet! Plusz egy szavazat. |
Összes oldal: 24
|
||||||||
| « Szavazz Bödőcs Tiborra! | LOEWE Connect » |

Vettem mar szemcseppet ra:D