Új fórum témák
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
- Linux G4
- Mac Mini G4 airport. Honn ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- Le a magyarországi apple ...
- RAW-WAR 36
- Belefagytak a szökőévbe a ...
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- MacWorld 2009: még a csev ...
- Azonnali kérdések topicja ...
- bM design 2008
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Egy kis segítséget kérnék ...
- Februári találkozó
- diafilmek nektek
- Sid Meier's Pirates for M ...
- Vortex - Volt Brokenstone ...
nekem pedig a témák fölsorolása “fölcsúszik” a FÓRUM, TÁRSALGÓ, ADÁS-VÉTEL, SZEMÉLYES feliratokra.
Safari Version 3.1 (5525.13)
A képet sajnos nem tudom, hogyan kell ide beszúrni a képernyőfotóból...:(
Így néz ki gondolom nálad is:
internet expolerbe 10bül 9szer rossz
macen meg minden második oldal megnyitást újra kell tölteni mert hiba van…
A problemat valoszinu az oldal CSS fileja okozza. Napokban belekerult valami, ami miatt a felso menu elcsuszhat. A CSS filet erdemes ujratolteni. Ha kell, akar manualisan, a kovetkezo linkre kattintassal is:
http://beszeljukmac.com/styles/three.css
Miutan betoltodott az elobbi linken a CSS file, toltsetek ujra, biztos ami biztos…
lecci lecci a hirdetesek boxban fent, a buborekban jelenjen meg az ar is
koszi koszi :)
dombi
fenti szereny es tiszteletteljes keresem ugye nem kerulte el a figyelmed? :)
ez egy aprocska de annal hasznosabb ficsor lenne (bar az oldalmegnyitasok szamat csokkentene, ez nemtom mennyire szempont, ha nagyon, akkor visszavonom a kerest)
most a kedvedért megint megpróbáltam, a css file manuális újratöltése után is.
nem kellett sokat várni.
Bubu: milyen Safari? Mac-en tortenik a dolog, vagy Gigabyte G33M-DS2R-en?
safari Version 3.1 (5525.13)
gigabyte de hogy annak semmi köze hozzá az is biztos.
nem kellett sokat várni.
gigabyte de hogy annak semmi köze hozzá az is biztos.
Version 3.1 (4525.13)
iMac G3
Ugyanez a hiba.
(+ a képeket sem mutatja mióta ezt használom)
nem kellett sokat várni.
gigabyte de hogy annak semmi köze hozzá az is biztos.Version 3.1 (4525.13)
iMac G3
Ugyanez a hiba.
(+ a képeket sem mutatja mióta ezt használom)
végre valaki.
Dombi megint bennem kereste a hibát :)
Tehat a hiba a adas-vetel cikkek szerkesztesenel jelentkezik csak? Ha lehet, irjatok meg, ha mas oldalaknal is eszlelitek a hibat. Sot, mindig emlitesetek meg mely oldalaknal van hiba, mert ez nagyon sokat segit.
Mindjart megnezem.
Nem éppen a Design-hoz tartozik, de a Társalgó RSS feed-jében nem csak az új témák találhatóak újként feltüntetve, hanem jóval régebbiek is. De nem az összes friss hozzászólás van újként listázva, tehát tök random, hogy éppen csak új, vagy régi topic-ról is szó van benne. A Fórum RSS feed-je jó ebből a szempontból. Itt a képen a Szúnyos szigetes relatíve régi, de itt van beékelődve az újabbak közé:
Egyébként lesz még némi változás itt a Layout-ban? Mert kicsit lejjebb görgetve még mindig itt a nagy fehér sáv a személyes négyzet alatt jobb oldalt…
Amúgy ez a Design jobban tetszik a színes verziónál.
nem kellett sokat várni.
gigabyte de hogy annak semmi köze hozzá az is biztos.Version 3.1 (4525.13)
iMac G3
Ugyanez a hiba.
(+ a képeket sem mutatja mióta ezt használom)végre valaki.
Dombi megint bennem kereste a hibát :)
Két hete, mióta frissítettem, azóta ilyen, csak nem mertem szólni, mert mindig leoltanak, hogy nekem semmise jó :)
Tehat a hiba a adas-vetel cikkek szerkesztesenel jelentkezik csak? Ha lehet, irjatok meg, ha mas oldalaknal is eszlelitek a hibat. Sot, mindig emlitesetek meg mely oldalaknal van hiba, mert ez nagyon sokat segit.
Mindjart megnezem.
Nálam a főoldalon csinálta. Majd csinálok képet is róla.
Nem éppen a Design-hoz tartozik, de a Társalgó RSS feed-jében nem csak az új témák találhatóak újként feltüntetve, hanem jóval régebbiek is. De nem az összes friss hozzászólás van újként listázva, tehát tök random, hogy éppen csak új, vagy régi topic-ról is szó van benne. A Fórum RSS feed-je jó ebből a szempontból. Itt a képen a Szúnyos szigetes relatíve régi, de itt van beékelődve az újabbak közé:
![]()
Egyébként lesz még némi változás itt a Layout-ban? Mert kicsit lejjebb görgetve még mindig itt a nagy fehér sáv a személyes négyzet alatt jobb oldalt…
Amúgy ez a Design jobban tetszik a színes verziónál.
b_pit: a belinkelt RSS a motor sajat RSS feedje. Igazabol nem tudom hogyan mukodik. :-)
A regi RSS feed-ek jol mukodnek. Inkabb hasznald azokat, hacsak nem kategoriankent szeretned megjeniteni a friss dolgokat.
http://beszeljukmac.com/index.php/rss/forum_new
http://beszeljukmac.com/index.php/rss/forum/
b_pit: a belinkelt RSS a motor sajat RSS feedje. Igazabol nem tudom hogyan mukodik. :-)
A regi RSS feed-ek jol mukodnek. Inkabb hasznald azokat, hacsak nem kategoriankent szeretned megjeniteni a friss dolgokat.
http://beszeljukmac.com/index.php/rss/forum_new
http://beszeljukmac.com/index.php/rss/forum/
Végülis így is jó. Kösz!
Mostanaban talalkozok ilyen hibaval:
Itt nem jelenik meg a kep, de van olyan is, hogy az utolso hozzaszolas utan egy nagy ures resz marad ki (merete valtozo).
Reklamszurot kikapcsoltam, cache-t uritettem, ujratoltottem az oldalt.
Safari legujabb verzio, illetve Webkit legujabb verzio alatt ugyszinten.
OFF
No most 5.000!
ON
Mostanaban talalkozok ilyen hibaval:
![]()
Itt nem jelenik meg a kep, de van olyan is, hogy az utolso hozzaszolas utan egy nagy ures resz marad ki (merete valtozo).
Reklamszurot kikapcsoltam, Safari legujabb verzio, illetve Webkit legujabb verzio alatt ugyszinten.
OFF
No most 5.000!
ON
Nem használsz pithhelmetet véletlenül?
(ünnepeljünk :))))
Nem használsz pithhelmetet véletlenül?
Nem, sosem volt szimpatikus.
SafariBlock-ot hasznalok. Az ingyenes, raadasul mar nemcsak manualisan lehet feltolteni az adatbazisat. Habar 20-30 bejegyzessel boven leszurtem a reklamok 99%-at.
Próbáld ki, hogy kikapcsolod. Nekem a pithhelmet tiltja le a képeket is, a reklámokkal együtt. Dombiék nyilván ügyeskednek ;)
Nekem Firefox/Vista alatt gond nélkül működik. Szép az új dizájn, egyébként az összes eddig BM dizájn tetszett. Kösz az alkotóknak, hogy egy ilyen jó kis oldalt olvasgathatok. :)
Csatlakozom. Én is Firefox alatt használom, semmiféle gond nem merült még fel.
- Ha uj tabban vagy ablakban akarom megnyitni az oldalon levo linkeket akkor nem dobja at automatikusan, hanem kulon meg ra kell meg klikkelni.
- Favico csak a fooldalon (hireknel) jelenik meg, masutt (pld forum) minden igyekezetem ellenere is csak toltes kozben jon be (olykor), amint betolti az oldalt akkor egyszeruen eltunik.
- Amiota uj az oldal azota csipi a szemem az, hogy a fooldalon egymas utan ketszer szerepel az elso hir, a boxban es alatta teljes hosszaban. Szerintem jobb volna ha csak felul jelenne meg a legujabb hir, es klikkelni kellene a teljes olvasashoz, alatta pedig teljes hosszaban a kovetkezo hir lenne. Ez persze csak egy felvetes a reszemrol.
OFF
dombi, szerintem az atlatszos hatteru a Favico jobban mutatna mint ez a feher hatteru.
ON
lecci lecci a hirdetesek boxban fent, a buborekban jelenjen meg az ar is
koszi koszi :)dombi
fenti szereny es tiszteletteljes keresem ugye nem kerulte el a figyelmed? :)
ez egy aprocska de annal hasznosabb ficsor lenne (bar az oldalmegnyitasok szamat csokkentene, ez nemtom mennyire szempont, ha nagyon, akkor visszavonom a kerest)
up! a jo otletnek :D
“Az űrlapon az alábbi adatokat hibásan adtad meg:
Csak minden 30 másodpercenként írhatsz hozzászólást.
Vissza az előző oldalra”
Ezt nem lehetne kevésbé viccesen? :)))
Attol fugg mire gondolsz. Az elso sor egy sztenderd hiba, amit az urlapok kitoltese utan jelentkezik, ha valami gond van. Ezen nem tudunk valtoztatni.
A masodik sor a hiba forrasat jeloli meg… igen, egyetertek ebben az esetben az elso es masodik sor eleg furan nez ki egymas mellett, de ez van.
A 30 mp-et levettem 15-re.
“Az űrlapon az alábbi adatokat hibásan adtad meg:
Csak minden 30 másodpercenként írhatsz hozzászólást.
Vissza az előző oldalra”
Ezt nem lehetne kevésbé viccesen? :)))Attol fugg mire gondolsz. Az elso sor egy sztenderd hiba, amit az urlapok kitoltese utan jelentkezik, ha valami gond van. Ezen nem tudunk valtoztatni.
A masodik sor a hiba forrasat jeloli meg… igen, egyetertek ebben az esetben az elso es masodik sor eleg furan nez ki egymas mellett, de ez van.A 30 mp-et levettem 15-re.
Vindózhibaüzenet fílingje van :)
A 30 mp-vel nem volt gond, viszont mostanában, ha egy hírt kommentelek, hibaüzenetet ad (a szokásosat), és nem tudom elküldte e.
(tudom, ne kommenteljek és akkor nem csinálja :))