Új fórum témák
- HD Sentinel for MAC? Mere ...
- upc chello probléma
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- Azonnali kérdések topicja ...
- Sid Meier's Pirates for M ...
- Februári találkozó
- RAW-WAR 36
- Le a magyarországi apple ...
- hdd probléma
- Belefagytak a szökőévbe a ...
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- MacWorld 2009: még a csev ...
- bM design 2008
- Egy kis segítséget kérnék ...
- diafilmek nektek
A színes nekem is jobban tetszett (kevésbé volt altató hatása 14 óra folyamatos munka után :-)), de tudom, h nem tetszhet egyformán minden mindenkinek.
Viszont a színektől függetlenül is nagyon pofás lett az oldal. Gratulálok mindenkinek, aki részt vett a megvalósításban!!!
Mintha eltuntek volna a korabban emlitett Safari problemak, vagy csak en latom igy?
Vagy a Safari 3.1, vagy az uj szerver… esetleg mindketto egyutt oldotta meg.
Nekem safari alatt is szétesik az oldal, igaz ritkábban, mint a 3.1 előtt, de firefox alatt egyszerűen katasztrófa, ahogy kinéznek a dolgok.
Egyébként jó a style, remélem marad:-)
vidacsm: ez a keres egy oda-vissza jatek… sokaknak igy tetszik, sokaknak amugy. Sajnos a lehetoseg csak egy fele keppen mukodik, igy nem tudjuk megoldani, hogy valaszthato legyen. Azt tudom ajanlani, hogy linkre kattintas kozben tartsd nyomva az Alma gombot.
Nekem safari alatt is szétesik az oldal, igaz ritkábban, mint a 3.1 előtt, de firefox alatt egyszerűen katasztrófa, ahogy kinéznek a dolgok.
Egyébként jó a style, remélem marad:-)Mi esik szet?
FF2 alatt.Azóta nem esett szét Safari 3-mal:-)
idegesito hogy a fennti linkek alatt megjelenik ez a mouse over doboz es eltakarja a tobbi linket igy nem lehet gyorsan vegignezni a listat az egeret lefele gorgetve, nagyon amator megoldas.
rossz nezni hogy mit ossze benaztok ezzel a site-al
idegesito hogy a fennti linkek alatt megjelenik ez a mouse over doboz es eltakarja a tobbi linket igy nem lehet gyorsan vegignezni a listat az egeret lefele gorgetve, nagyon amator megoldas.
rossz nezni hogy mit ossze benaztok ezzel a site-al
Koszonjuk noEm1. Igyekszunk, de nem mindenki lehet annyira profi…
Ez neked amatőr??? :DDDD EZT nézd meg:
Szóval Dombi, van még hova fejlődni… wewantmoreanimgif.com
jo van gyakoroljal de legalabb ne publikusan csinald.
Ooo, nem kell beutni a bongeszodbe a http://www.beszeljukmac.com-ot, vagy beszeljukmac.com-ot. Ilyen egyszeru.
Mintha eltuntek volna a korabban emlitett Safari problemak, vagy csak en latom igy?
Vagy a Safari 3.1, vagy az uj szerver… esetleg mindketto egyutt oldotta meg.
Safari 2.0.4. Újabban valóban eltűntek a hibák, amik miatt kétszer kellett kattintani egy linkre (vagy másodszor frissíteni).
Vagy a Safari 3.1, vagy az uj szerver… esetleg mindketto egyutt oldotta meg.Safari 2.0.4. Újabban valóban eltűntek a hibák, amik miatt kétszer kellett kattintani egy linkre (vagy másodszor frissíteni).
Neha volt az 5-6x is:) Sztem a 3.1 oldotta meg, mert win alatt meg minap elojott (safari), de mac alatt uj szafarival mar nem:)
Azt hiszem megvan a gond… Safari 3-hoz kepest elegge erthetetlen, de azert megprobalom megjavitani majd. Egy kis turelmet kerek ehhez, mert nem olan egyszeru Safari 2 alatt tesztelni. :-)
Nem gondolkodtal meg rajta, hogy Leopard-ra kellene valtani. Akarhanyszor Tiger-be kell botolnom, mintha visszacsoppennek egy teljesem mas vilagba… annyira, de annyira belassul itt minden.
Azt hiszem megvan a gond… Safari 3-hoz kepest elegge erthetetlen, de azert megprobalom megjavitani majd. Egy kis turelmet kerek ehhez, mert nem olan egyszeru Safari 2 alatt tesztelni. :-)
Nem gondolkodtal meg rajta, hogy Leopard-ra kellene valtani. Akarhanyszor Tiger-be kell botolnom, mintha visszacsoppennek egy teljesem mas vilagba… annyira, de annyira belassul itt minden.
amint meglesz az a magyarítás, amit az elérhetetlen apple.hu emleget és mutogat a kézikönyvében (lásd kapcsolódó topik, hogy kérje kereskedőjétől) azonnal tudok váltani. Sajnos van a családban rászoruló ember a magyar nyelvre :(
Én már váltanék…
Remek ötlet, mindjárt veszek is egy olyan gépet, amin fut ;)
biker: nincs most itt a Tigeres Safarim… meg tudnad nezni, hogy javult-e a helyzet?
IE6 alatt kicsivel jobban nez ki az oldal.
hát, rosszabb lett.
ha rányomok az új témák gombra, akkor az eddigi két fél fejléc mellé bekerült az adásvétel és a legfrisebb hírek 1cm magas fejléce is, így már 4db fél fejléc van :(
Nekem most konkrétan nem jelenik meg görgetősáv az oldalon, és csak kínszenvedéssel jutok le az aljára. Ennek vajon mi lehet az oka? Safari version 3.1 (5525.13)
Melyik oldalon? Mindegyiken?
Milyen bongeszot hasznalsz? Masik bongeszovel is ugyanaz a gond?
Milyen geped van neked? :-)
Nalam sztenderd Operan, Firefox-on, Parallels alatt IE6-on (majdnem jol), IE7-en jol megy. Tigeres Safari 2-t nem tudtam megnezni, de talan holnap…
Tudnal kuldeni nehany kepet a FireFox-rol es a Safarirol?
admin[kukac]beszeljukmac.com
Fura… megneztem kulonbozo bongeszokben es mindenhol jol nez ki, legalabbis a felso menusor.
Tegyetek meg, hogy torlitek a cache-t.
Mac-en, Firefox alatt tartsatok nyomva a Shift-et es toltsetek ujra a beszeljukMac oldalat.
Mac-en Safari alatt tartsatok nyomva az ALT gombot, majd toltsetek ujra a beszeljukMac oldalat.
Itt lathatoak a kulonbozo bongeszok kepei:
http://browsershots.org/http://www.beszeljukmac.com/index.php/forums