|
Törzsvendég
Bejegyzések: 598
|
1. osztályú munka, nem ? :-( |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2450
|
adnak mellé ingyen PC-t windózzal? nem, van egy olyan program, ami más rendszeren is futónak van titulála, és kifizettük az adónkból? van akkor rohadjanak meg és javítsák ki! esküszöm, főiskolai vizsgamunkának kiröhögnének, ha egy űrlapkitöltő és nyomtató programot adnál le, olyan egyszerű, és még ez se megy?????????????? |
|
Aktív
Bejegyzések: 282
|
biker - 2008. február 23. @ 11:42
Mert még nem érted, hogy ebben az országban nem így működik a dolog.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 335
|
Nem tom… Az nyilván nagyon gáz, hogy win-hez kötik a bevallásokat. Az gáz! Nagyon! De mi vagyunk a töketlenek, hogy nem lázadunk. AB vagy valami ilyen nyilván szétverné őket, ha tudna róla, de mi nem mondjuk el. Egyébként a Win-es ABEV (nap mint nap dolgozom vele) nem rossz. Akármilyen rossznak tűnik. Az egy másik kérdés, hogy olyan gyakran toldozgatják-foldozgatják a szabályokat, hogy az ellenőrző program készítője nem tudja már mihez nyúljon nagy hirtelen. b |
|
Macőrült
|
beküldöm ezt a szart vonalkód nélkül.
|
|
Macőrült
|
Bumbi17 - 2008. február 23. @ 12:00 bocs, de annak, hogy a program működésképtelen, zabálja a ramot, procit, és nem nyomtat, annak éppen semmi köze az ellenerző algoritmushoz, amit meg kell évente 20x változtatni. |
|
Macőrült
|
Bumbi17 - 2008. február 23. @ 17:35 send :beer: :) |
|
Aktív
Bejegyzések: 3
|
Sziasztok, mindneki aki ezzel a Mac-es Apehes bevallásssal próbálkozott.
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 6073
|
Erre én is kíváncsi leszek és szerintem a többiek nevében is kijelenthetem, várjuk a fejleményeket!! |
|
Aktív
|
Szóval azért tegnap felhivtam az ombudsmani hivatalt, hogy nehogy mellélőjek a nagy lendületben, de megnyugtattak, hogy az ilyen jellegű problémával pontosan jó helyen járok. és mivel mailben is lehet nekik panaszkodni, most szépen írok nekik egyet. |
|
Aktív
Bejegyzések: 33
|
Sziasztok,
|
|
Aktív
Bejegyzések: 18
|
Hali!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 1
|
Sziasztok!
Én a következőképp jártam:
|
|
Aktív
|
Sziasztok,
|
|
Aktív
Bejegyzések: 150
|
a levél nagyon kedves, de mit sem ér! mac-en (OSX alatt) nem megy.... marad a bosszankodás a windows alatt. amúgy szerintem is kezelhetetlen a program. én már egy féléve görcsölök azzal, hogy egy hülye legördölő fülnél rossz kódra kattintottam és máshova ment a pénz… |
Összes oldal: 2
|
||||
| « navigacio | Projekt management » |
Figyi! Nem működik az ABEV Mac-en. Kénytelen vagy Win-re menni. hidd el, naponta csinálom a dolgot és nem megy Mac-en!