Az online Mac oktatas

RSS

Üdvözlünk a magyar Macintosh fórumon!   ·   Belépés   ·   Regisztráció
Fórum kezdőlap » Szoftver » Egyéb Szoftver » APEH adóbevallás Mac-en
Oldalak száma: 2
APEH adóbevallás Mac-en
Aktív

Bejegyzések: 32
Rank
borzy avatar

2008. jan. 09. @ 08:10

Szeretném megkérdezni, hogy próbálta-e valaki Mac-re telepíteni az APEH új JAVA-s adóbevallást készítő szoftverét. Elvileg Linux-ra mondják, hogy jó, de nagy lépés lenne ha végre megvalósulna a platformfüggetlenség. Most elvileg a 0753-as 2007 évi személyi jövedelemadó bevallás lenne rajta kitölthető. Bizonyára nem sokakat dob föl az adóbevallás, de én például nagyon örülnék, ha nem kellene már windows-t használni. ( Megjegyzem, hogy a másik nagy vágyam a Complex jogtár Mac-en és örülnék ha ebbéli vágyát más is megosztaná a céggel.)

Aláírás 

iMac, MacBookPro

Törzsvendég

Bejegyzések: 524
RankRank
sz avatar

# 1 - 2008. jan. 09. @ 08:17

eddig eljut, de nincs kedvem telepíteni, gondolom megy gond nélkül: 298311178Picture_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Aláírás 

fehér iMac 24” + alu iMac 24” | iBook G4 | iPhone
http://lector.hu | http://memo.hu

Aktív

Rank
borzy avatar

# 2 - 2008. jan. 09. @ 08:30

Ennél tovább is eljutottam. Könyvtárakat akar létrehozni, de az oprendszer nem engedi és nem mertem kézzel csinálni ilyet.

Aláírás 

iMac, MacBookPro

Törzsvendég

RankRank
sz avatar

# 3 - 2008. jan. 09. @ 09:11

untitled_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

így csináltam:
1. létrehoztam egy abevjavapath.cfg fájlt a /etc/ folderben
2. telepítettem a cuccot (de nem a default helyre; inkább csináltam neki egy foldert a desktopra)
3. elindítottam az abevjava.jar -t

egyébként meg az én pénzemből olyan szoftvert csinálnak, amiben a szerviz hosszú í. monnyon le az apeh!

Aláírás 

Veterán

Bejegyzések: 1618
RankRankRank
miisii avatar

# 4 - 2008. jan. 09. @ 09:23

na ez engem is érdekel, ha lesz végleges tökéletes kiadás egyből használni fogom.

Aláírás 

MAC SUPER G6, OS X LION 11.0, NIKON D3XS :P

Aktív

Bejegyzések: 364
Rank
i-Isti avatar

# 5 - 2008. jan. 09. @ 10:58

nem mondjátok komolyan, hogy már van javas abev, akár linuxra is?

aztaaaa! Még csak 2008 van!

Aláírás 

MacBook :-)

Törzsvendég

RankRank
sz avatar

# 6 - 2008. jan. 09. @ 11:18

az “Internetbögésző” se rossz…

Aláírás 

Aktív

Rank
borzy avatar

# 7 - 2008. jan. 09. @ 12:00

Szeretném megkérdezni, hogy hogyan kell file-t generálni az etc könyvtárba, mert nekem nagyon nem akarja.

Aláírás 

iMac, MacBookPro

Törzsvendég

RankRank
sz avatar

# 8 - 2008. jan. 09. @ 12:13

1. textedit megnyit
2. file > save as: abevjavapath.rtf (pl.), mondjuk a desktopra.
3. desktopon a fájlra böksz egyet, majd command-i, átírod a name&extension;részben a fájl nevét abevjavapath.cfg-re, nyomsz egy entert, majd Use .cfg
4. finder megnyit, Go > Go to Folder, beírod: “/etc”
5. desktopról áthúzod a fájlt ide, kérni fogja a jelszót

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 142
Rank
Aaron.Mezei avatar

# 9 - 2008. jan. 09. @ 12:15

off: nemtudjátok,h melyik lapot kell kitölteni a személyi jövedelemadó havi bevallására? egyéni vállalkozónak… mert nagyon nemtalálom az apeh hülye oldalán… most sürgős,mert 2007-re visszamenőleg minden hónapot le kellene adni! (fater benézte a dolgokat,minden más megvan,csak ez az SZJA-s nincs) sztem sokan vannak itt magánvállalkozók,és csinálják maguknak.. pls help! :)

Aláírás 

PowerPC G5 meg egy PC: Intel Pentium III

Aktív

Rank
borzy avatar

# 10 - 2008. jan. 09. @ 12:28

Nagyon köszönöm a segítséget, el sem hiszem, hogy Mac-en működik. A személyi jövedelemadó bevallása a 0753.

Aláírás 

iMac, MacBookPro

Aktív

Rank
borzy avatar

# 11 - 2008. jan. 09. @ 12:29

A havi szja bevallás a 0808-lesz de az még javan nem működik az apeh szerint.

Aláírás 

iMac, MacBookPro

Macőrült

Bejegyzések: 2433
RankRankRankRank
BRinyo avatar

# 12 - 2008. jan. 10. @ 02:33

http://itcafe.hu/hir/fercmu_a_linuxos_abev.html
Érdemes átfutni ezt is…

Aktív

Bejegyzések: 224
Rank
Macdor avatar

# 13 - 2008. jan. 10. @ 09:05

Icicpicit idevág:
Ki keltett fel ma reggel ? Ki a fene csenget az ajtóban?
Az APEH !
Jöttek lecsekkolni hogyan is élek. Jó, vannak tartózásaim még 2005-ből, és beadtunk egy kérelmet elengedésre és részletre is na-) De ezek szerint nem hitték el hogy semmim sincs. És most hogy átnézték a kis házikót én is rádöbbentem hogy semmin sincs-(
Kivéve az 1992-es honda delsolt, de azt csak a testemen kersztűl. De a csajszi azt mondta ilyen régi autónak nincs értéke.  Mert nem látta muhaha, eszmei és csajozós annál inkább. A macira azt hitte szerintem hogy csak egy monitor-)

Szóval akinek akár már 50ezres tartozása is van, jan-februárban csengethetnek nála is. Nekem bucsúzás képpen annyit mondott hogy van esélye az elengedésnek. Kishal vagyok.
No megyek a Víg Cimborába benyomok valamit-)

Aláírás 

Emac core666duo ¤¤¤ Macbook 2Ghz fehérke

Veterán

Bejegyzések: 1206
RankRankRank
kertesz avatar

# 14 - 2008. jan. 10. @ 09:59

Ezért jó az iMac, azt lehet mondani, hogy a számítógépet el kellett adni mert kellett a pénz kenyérre, csak a 24-es monitor maradt meg. A Mini esetén szintén le lehet tagadni a számítógépet. :-)

Aktív

Rank
Macdor avatar

# 15 - 2008. jan. 10. @ 10:13

Így a sör-kis jéger és fél doboz cigi után még eszembe jutott, hogy amikor ki-kísértem őket a sofőrük már pötyökte is be a gps-be vagy mibe a következő célpontot. 
Szép napot mindenkinek és világbéke...-)

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 359
Rank

# 16 - 2008. jan. 10. @ 17:23
Aaron.Mezei - 2008 jan. 09. @ 12:15

off: nemtudjátok,h melyik lapot kell kitölteni a személyi jövedelemadó havi bevallására? egyéni vállalkozónak… mert nagyon nemtalálom az apeh hülye oldalán… most sürgős,mert 2007-re visszamenőleg minden hónapot le kellene adni! (fater benézte a dolgokat,minden más megvan,csak ez az SZJA-s nincs) sztem sokan vannak itt magánvállalkozók,és csinálják maguknak.. pls help! :)

Háj! Igen, benézte és NEM a 0808-as bevallást kell leadni, hanem a 0708-ast visszamenőleg (vagyis 12-szer...). Ha ezt már leadta apukád csak SZJA nélkül (ez az SZJA ha jól emlékszem 0708M 4-es és 5-ös lapja), akkor önellenőriznie kell és azt is a 0708-as lapon tudja.

Aláírás 

MacBook Pro 2,33 2G, iPod 30G, iPhone 3G, iMac 24” 4G, Macbook Pro 2.4 4G

Aktív

Rank

# 17 - 2008. jan. 10. @ 17:40

Azért senki ne nagyon örüljön… A kb. 50 adóbevallás közül jelenleg KÉT darabot lehet kitöltetni Mac-en. Mondjuk ez nekem, mint könyvvizsgálónak kicsit hátráltató (csak ezért van még mindig egy-két windowsos gépem az irodában)… Még jó, hogy az állam nem támogathat céget közvetlenül, mert az EU szerint ezt nem nagyon szabad…

Aláírás 

Macőrült

Bejegyzések: 2433
RankRankRankRank
BRinyo avatar

# 18 - 2008. jan. 10. @ 17:43
Bumbi17 - 2008 jan. 10. @ 17:40

Azért senki ne nagyon örüljön… A kb. 50 adóbevallás közül jelenleg KÉT darabot lehet kitöltetni Mac-en. Mondjuk ez nekem, mint könyvvizsgálónak kicsit hátráltató (csak ezért van még mindig egy-két windowsos gépem az irodában)… Még jó, hogy az állam nem támogathat céget közvetlenül, mert az EU szerint ezt nem nagyon szabad…

Mindig is tudtam, jó lesz ez az Eu. Ennek ellenére az állam vesz időnként közigbe olyan software-eket, hogy csak na....

Macőrült

Bejegyzések: 2458
RankRankRankRank
biker avatar

# 19 - 2008. jan. 11. @ 17:42

huh, nem kis szenvedés volt, de sikerült feltenni.
a könyvtárakat sem akarta megcsinálni, azt is kézzel kellett
meg a jogokat is beállítani kézzel.

Aláírás 

Mac Mini 1.42GHz, 1GB ram, SD, Leo 10.5.4.

Aktív

Bejegyzések: 364
Rank
i-Isti avatar

# 20 - 2008. jan. 18. @ 20:32

Nekem aránylag egyszerűen ment a telepítés…

Sztem egy kb 1987-es színvonalú gui-van van megáldva a program, és drága jó apeh még mindig csak papír alapon tud gondolkozni, lapok, meg oszlopok meg egyéb baromságok, amikor egy számítógépes programban képernyőknek kellene lenni, meg comboboxoknak, meg listboxoknak, meg textboxoknak szépen ügyesen, kulturáltan. (nem az a lényeg, hogy a program úgy nézzen ki, mint a papír alapú adóbevallás, hanem - ha már mindenáron kockafejűnek kell lenni - akkor legfeljebb legyen olyan kimenete, mint a papír alapú adóbevallásnak, nyomtatásnál.)

Aláírás 

MacBook :-)

Aktív

Rank

# 21 - 2008. jan. 18. @ 20:41

Ne bántsátok az elektronikus bevallást… Szerintem tök jó. Az az igazi gáz, hogy az egész Windowsra van kitalálva, ami egyszerűen felháborító. Nekem mindennapi munkám az elektronikus bevallás és Mac-et használok… Na ezért kell egy windowsos gépet tartanom. Ja és egyébként napi munkám a jogtár is. Az sincs. Szóval ez az egész nincs rendben.

Egyébként még mindig nem sikerült telepíteni nekem ezt a javas izét. Nem tudom mi a baj vele, de ha letöltöm a Java környezetet, közli, hogy menjek az anyámba, mert a Leopardra nem jó a Java. Szóval gáz!

Aláírás 

Törzsvendég

Bejegyzések: 978
RankRank
iNtelligent inside avatar

# 22 - 2008. jan. 18. @ 21:01
Macdor - 2008 jan. 10. @ 09:05

Icicpicit idevág:
Az APEH !
Jöttek lecsekkolni hogyan is élek. Jó, vannak tartózásaim még 2005-ből, és beadtunk egy kérelmet elengedésre és részletre is na-) De ezek szerint nem hitték el hogy semmim sincs. És most hogy átnézték a kis házikót én is rádöbbentem hogy semmin sincs-(
Kivéve az 1992-es honda delsolt, de azt csak a testemen kersztűl. De a csajszi azt mondta ilyen régi autónak nincs értéke.  Mert nem látta muhaha, eszmei és csajozós annál inkább. A macira azt hitte szerintem hogy csak egy monitor-)

Szóval akinek akár már 50ezres tartozása is van, jan-februárban csengethetnek nála is. Nekem bucsúzás képpen annyit mondott hogy van esélye az elengedésnek. Kishal vagyok.

És milyen jogon jött be a lakásodba? Kérte, hogy működj együtt, esetleg rendőr is volt vele, vagy mi?

Aláírás 

MacPro 2.66, MBP 2.4, aTV, iPhone, iPod, Cinema HD. Mi kell még?

Aktív

Rank

# 23 - 2008. jan. 18. @ 21:07
iNtelligent inside - 2008 jan. 18. @ 21:01

Icicpicit idevág:
Az APEH !

És milyen jogon jött be a lakásodba? Kérte, hogy működj együtt, esetleg rendőr is volt vele, vagy mi?

Nem, nem van hozzá joguk. Azt nézik, hogy van-e lehetőségük elengedni a tartozást. Szóval kivételesen jót próbálnak tenni. De erről kaptál értesítést. Ez szinte biztos.

Aláírás 

Veterán

Bejegyzések: 1339
RankRankRank
Dago^WATT avatar

# 24 - 2008. jan. 19. @ 22:25

Én így telepítettem:
Aktiváltam a Root user-t, majd bejelentkeztem, mint Root. Létrehoztam az Applications könyvtárban egy APEH könyvtárat. Elindítottam a telepitést, minden fájlt létrehozott, bemásolt az egyedi könyvtárba.
Ami nem megy:
- Böngésző bekonfigurálása. Még a cfg állomány megpiszkálása után sem, indítja el,
- Adatlapot nem tudtam beolvastatni vele, sőt nem is találom honnan lehetne leszedni. Van valami 07530.exe, ez lenne az? Ez a tömöritmény. Amit nem lehet kicsomagolni.
Ok, lehet, hogy béna vagyok, ha valaki tud segitsen, THX

Aláírás 

http://www.wattks.com

Aktív

Bejegyzések: 105
Rank

# 25 - 2008. jan. 19. @ 23:47

Icicpicit idevág:

ez mar annyira nem vag ide: bazmeg. nehany cimboras berugasbol visszafizethetned a tartozasod. megis milyen jogon engedik el? bebaszni meg van loved? igencsak felhuzom magam az ilyeneken mer en meg vagyok olyan fasz, hogy befizetek rendesen mindent aztan abbol finanszirozodik az ilyen elengedosdi.

Aktív

Rank

# 26 - 2008. jan. 20. @ 07:53

Nem, nem engedhetik így el. Hülyeséget beszélt az APEH. Ha bizonyítani lehet, hogy ellehetetlenül az életed, na akkor elengedhetik. Amit biankóba megtehetnek, az annyi, részletfizetést adnak, de kamatra. Úgyhogy nem ilyen egyszerű.

Aláírás 

Macőrült

RankRankRankRank
biker avatar

# 27 - 2008. jan. 20. @ 08:26
Dago^WATT - 2008 jan. 19. @ 22:25

Én így telepítettem:
Aktiváltam a Root user-t, majd bejelentkeztem, mint Root. Létrehoztam az Applications könyvtárban egy APEH könyvtárat. Elindítottam a telepitést, minden fájlt létrehozott, bemásolt az egyedi könyvtárba.
Ami nem megy:
- Böngésző bekonfigurálása. Még a cfg állomány megpiszkálása után sem, indítja el,
- Adatlapot nem tudtam beolvastatni vele, sőt nem is találom honnan lehetne leszedni. Van valami 07530.exe, ez lenne az? Ez a tömöritmény. Amit nem lehet kicsomagolni.

kell az abevjava.jar, illetve a az adatlapok jar verziója, azt kell betölteni.
jobban jársz, ha kézzel mindíg megcsinálod, amit ő hibának irt installkor.
én kézzel létrehoztam a könyvtárakat sudo-val, majd jogokat kellett módosítani, majd a cfg filet kézzel létrehozva bemásolni, és utána frankón működött a jar-os adatlappal, nem az exe-ssel.

Aláírás 

Aktív

Rank
Macdor avatar

# 28 - 2008. jan. 20. @ 10:39

Nos így utólag visszagondolva valóban lett volna jogom hozzá hogy nem engedem be őket. De a pánik miatt nem is gondoltam rá. Be voltam szarva. Sokkot kaptam vazze-)
Amúgy nem a tartozások miatt jöttek hanem a lakás illeték részlete miatt. A tartozások csak hab volt a tortán. Ugyanis pont egy ismerősöm jött ki az illeték hivataltól (abszulute véletlen) felmérni a kecót és ő mondta hogy most már nem űlnek rajta 5-6 hónapot hogy kiszabják. Sőt lehet hogy személyesen is meglátogat az apeh. De mondott még dolgokat: pl belső ellenőrzésük van, lehalgatják a munkahelyi telefonokat...stb. Terror van náluk. Na akkor röhögtem rajta.
A könyvelőmmel végig rágtuk magunkat rajta és megpróbáltuk. Beadtuk a kérelmet. Ért 1 kellemetlenség emiatt (is+részletet mertem kérni az illetékre) de le van tojva, megpróbáltuk. Nem 50ropiról van szó icipicit azért többről.
Most várom a határozatot, és lesz ami lesz.  Ha nincs apelláta és fizetni kell akkor csengetek természetesen.
ghz kartársat pedig lerendezem privátban !

Aláírás 

Veterán

Bejegyzések: 1339
RankRankRank
Dago^WATT avatar

# 29 - 2008. jan. 20. @ 12:25
biker - 2008 jan. 20. @ 08:26

Dago^WATT - 2008 jan. 19. @ 22:25
Én így telepítettem:
Ami nem megy:

kell az abevjava.jar, illetve a az adatlapok jar verziója, azt kell betölteni.
jobban jársz, ha kézzel mindíg megcsinálod, amit ő hibának irt installkor.
én kézzel létrehoztam a könyvtárakat sudo-val, majd jogokat kellett módosítani, majd a cfg filet kézzel létrehozva bemásolni, és utána frankón működött a jar-os adatlappal, nem az exe-ssel.

Sikerült felrakni azzal nem volt gond, csak nem találtam a nyomtatványt....
Végül az is meg lett. Tehát elméletileg minden megy, kivéve, hogy egyik böngészőt sem lehet elérni a progiból.

Aláírás 

http://www.wattks.com

Macőrült

RankRankRankRank
biker avatar

# 30 - 2008. jan. 20. @ 13:37

magát a problémát nem értem, hol lehetne egyáltalán megpróbálni elérni böngészőt???
én ilyen opciót nem is látok.

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 327
Rank
efi avatar

# 31 - 2008. jan. 20. @ 15:03

Igazad van ghz
A rendszerváltozás előtt ca. 57% tartotta el a többit, manapság 35-37% tartja el többit.

Aláírás 

iMac C2D 2Ghz 20”, ibook PPC 1,4 Ghz 14”

Macőrült

Bejegyzések: 3846
RankRankRankRank
atkusz avatar

# 32 - 2008. jan. 20. @ 15:56

Anyumnak segitek rendszeresen karbantartani ezt a fantasztikus programot, es hat necces… De meg igy is jobb mintha papiron kellene szamolnia. Itt kint poen, most csinaltam eletem elso adobevallasat. Felmesz egy weboldalra, es ott valaszolgatsz a kerdesekre. A vegen kozli, hogy ennyi adot kell befizetned ilyen kodszammal a kozlemeny rovatban. :)

Aláírás 

“Az élet a jövő, s nem a múlt.” Richard Rahl.

Törzsvendég

Bejegyzések: 613
RankRank

# 33 - 2008. feb. 05. @ 10:51

Próbálkozom ezzel a kedbes java-s Abev programmal.
A problémám a következő: sehogy sem akarja bevenni a címlapon az X-et a “magánszemélyként nyújtom be a bevalásom” rubrikába. Illetve sok klikkelés után megjelenik az X, de hiába mentem el, egy újabb betöltés után nem lesz ott és az ellenőrzés is hiányzónak találja.
Másnál is ez van, vagy én vagyok a béna, vagy a program bug-os ?

Aláírás 

Powerbook G4, 12”, 1,33GHz; iMac 17” C2D, 2GHz ; iMac G3, 400 MHz; iMac 20”, C2D, 2GHz

Törzsvendég

Bejegyzések: 616
RankRank
Gordon avatar

# 34 - 2008. feb. 08. @ 11:23

Nekem az X-el nincs baj, de az elektronikus küldésre állítás nem megy!

Az üzenet: Hiányzó, vagy hibás ‘prop.usr.ds_src’ paraméter!

Aláírás 

iBook G4 14”, 1.42Ghz, 1,5GB RAM, 100GB HDD
iPhone (2G) 16GB 2.1

Aktív

Bejegyzések: 9
Rank

# 35 - 2008. feb. 08. @ 14:33

Nekem sem megy.

Így elég nehéz lesz bevallani.

Törzsvendég

Bejegyzések: 616
RankRank
Gordon avatar

# 36 - 2008. feb. 08. @ 14:44

Van valami hivatalos APEH email amire bug report-ot lehet nyomni?

Aláírás 

iBook G4 14”, 1.42Ghz, 1,5GB RAM, 100GB HDD
iPhone (2G) 16GB 2.1

Törzsvendég

RankRank

# 37 - 2008. feb. 08. @ 14:50

Úgy látom marad a kinyomtatás a és a Magyar Posta :-( De legalább nem kell Windows a kitöltéshez.
Amúgy én nem találtam bug riportra szolgáló semmilyen linket. Magyarország, állami hivatal, ... :-(

Aláírás 

Powerbook G4, 12”, 1,33GHz; iMac 17” C2D, 2GHz ; iMac G3, 400 MHz; iMac 20”, C2D, 2GHz

Aktív

Bejegyzések: 1
Rank

# 38 - 2008. feb. 11. @ 09:15

Én ugyan nem Macet használok, hanem Linuxot, de sztem ez működni fog nektek is:

Az indítás előtt a KRDIR környezeti változót be kell állítani. Anélkül nem megy. Én pl. ezt csináltam a menübejegyzésemben:
export KRDIR=/home/zacco/.abevjava; /usr/local/abevjava/abevjava_start
Nem tudom Macen ez hogy megy, de legrosszabb esetben egy shellben is megoldható.

Azt ne kérdezzétek, miért nem állítja be maga a program, és miért nem ad értelmes hibaüzenetet, de örüljünk hogy ez is van. Sok sikert!

Macőrült

RankRankRankRank
biker avatar

# 39 - 2008. feb. 17. @ 08:36
JP - 2008 feb. 05. @ 10:51

Próbálkozom ezzel a kedbes java-s Abev programmal.
A problémám a következő: sehogy sem akarja bevenni a címlapon az X-et a “magánszemélyként nyújtom be a bevalásom” rubrikába. Illetve sok klikkelés után megjelenik az X, de hiába mentem el, egy újabb betöltés után nem lesz ott és az ellenőrzés is hiányzónak találja.
Másnál is ez van, vagy én vagyok a béna, vagy a program bug-os ?

nálam ugyanez a hiba, küldtem feedback-et, hátha…
sőt, lakáshitelhez se fogadja el az X-et

Aláírás 

Törzsvendég

RankRank

# 40 - 2008. feb. 18. @ 17:23

Sőt nekem egy csomó helyen nem fogadja el az “X"-et.
Nem akarok csúnya szavakat használni, de ez egy nagy kalap sz.r ! Használhatatlan.

Aláírás 

Törzsvendég

RankRank

# 41 - 2008. feb. 18. @ 18:14

Közben letöltöttem a legfrisebb verziót, amivel már tudtam x-elni. De elektronikus küldésre még ez sem alkalmas :-(

Aláírás 

Macőrült

RankRankRankRank
biker avatar

# 42 - 2008. feb. 18. @ 20:54

húúú de jó, az 1.0.4 tényleg engedi az X-elést, már csak kinyomtatni nem lehet, 1-4 oldal közt random valamennyi kijön, aztán finito.
ugyanez pdf-be exportnál is.

amúgy ezt csak kinyomtatom, és kész? nincs rajta a 3d vonalkód, ami a tavalyi papíromon meg volt…

Aláírás 

Törzsvendég

RankRank

# 43 - 2008. feb. 19. @ 06:00

Még nem próbáltam kinyomtatni, de a nyomtatási képen nekem jónak tűnik minden oldal és van az alján vonalkód is. Igaz a nyomtatási képnél, ha lapozni akarsz, akkor csak úgy jelenik meg az új oldal, ha ráklikkelsz a nagyítóra, vagy megpróbálod görgetni.

Aláírás 

Aktív

Bejegyzések: 297
Rank
joeprog avatar

# 44 - 2008. feb. 19. @ 06:07
biker - 2008 feb. 18. @ 20:54

húúú de jó, az 1.0.4 tényleg engedi az X-elést, már csak kinyomtatni nem lehet, 1-4 oldal közt random valamennyi kijön, aztán finito.

amúgy ezt csak kinyomtatom, és kész? nincs rajta a 3d vonalkód, ami a tavalyi papíromon meg volt…

Ugyanezt tapasztaltam én is.
5 oldalas bevallást háromszorra tudtam kinyomtatni.
Először kinyomtatott 2 lapot, utána 1-et, mad megint 1-et és megint 1-et.

Aláírás 

Macbook Pro 17 2.33GHz + Ipod Video 60GB, iPhone 8GB

Macőrült

RankRankRankRank
biker avatar

# 45 - 2008. feb. 19. @ 17:51
joeprog - 2008 feb. 19. @ 06:07

biker - 2008 feb. 18. @ 20:54

Ugyanezt tapasztaltam én is.
5 oldalas bevallást háromszorra tudtam kinyomtatni.
Először kinyomtatott 2 lapot, utána 1-et, mad megint 1-et és megint 1-et.

és van rajta vonalkód?

Aláírás 

Törzsvendég

RankRank

# 46 - 2008. feb. 21. @ 06:23

Én is csak darabokban tudtam kinyomtatni és csak a 0753-D, 0753-1, 0753-2 lapok alján van vonalkód, a többin nincs.

Aláírás 

Macőrült

RankRankRankRank
biker avatar

# 47 - 2008. feb. 21. @ 07:15

na, majd megpróbálom egyenként nyomtatni

Aláírás 

Macőrült

RankRankRankRank
biker avatar

# 48 - 2008. feb. 23. @ 10:19

pedig nekem egyik lapra se tesz vonalkódot.

kell még valamit csinálni? értsd: kitöltés, ellenőrzés, nincs hiba, nyomtatás.
mást nem kell, csak ha elektronikusan küldöm be, igaz?

Aláírás 

Aktív

Rank

# 49 - 2008. feb. 23. @ 10:25
biker - 2008 feb. 23. @ 10:19

pedig nekem egyik lapra se tesz vonalkódot.

kell még valamit csinálni? értsd: kitöltés, ellenőrzés, nincs hiba, nyomtatás.
mást nem kell, csak ha elektronikusan küldöm be, igaz?

Csak küldjed be oszt kész! Majd kapsz visszajelzést! Vonalkód nem kell már 2005 óta.

Aláírás 

Macőrült

RankRankRankRank
biker avatar

# 50 - 2008. feb. 23. @ 10:26

ekkora egy teves rohadt szart… egy ilyen egyszerű programot nem igaz, hogy nem lehet megírni

minden nyomtatás csak az első négy lapig jut el.
minden második nyomtatás csak két lapig
minden harmadik előtt ki kell lépni a programból, és újra belépni, mert onnantól csak fehér lapot nyomtat.

konkrétan 4x újraindítva a programot, 40perc alatt kinyomtattam két bevallást

be van töltve az én bevallásom, betöltenék helyette másikat (páromét): nincs elég memória (1gb ram)

gondolom pár milláért erre futotta az adónkból…

Aláírás 

Oldalak száma: 2

‹‹ navigacio
     Projekt management ››