Új fórum témák
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
- Linux G4
- Mac Mini G4 airport. Honn ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- Le a magyarországi apple ...
- RAW-WAR 36
- Belefagytak a szökőévbe a ...
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- MacWorld 2009: még a csev ...
- Azonnali kérdések topicja ...
- bM design 2008
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Egy kis segítséget kérnék ...
- Februári találkozó
- diafilmek nektek
- Sid Meier's Pirates for M ...
- Vortex - Volt Brokenstone ...
Initram: ránézésre szerintem nem tud többet, de a felület megváltozott. Bár nekem a “régivel” sincs bajom, azért ezt kipróbálom.
Viszont az állítólag új szoftvert, ami a d159 utáni, szívesen megszerezném, mert sok bugot javítottak benne. Felületileg ugyan olyan. Így ma be fogok menni egy nagyobb magenta színű boltba, és elkérem. Remélem nem ugyan azt adják, ami nekem, nekünk megvan.
Ha másnak is szüksége lenne az új cuccra, az jelezze és akkor feltöltöm valahová.
Nekem szükségem lenne rá! Előre is kösz!
Ezt keresitek?
http://support.option.com/att/data/Application_Option_1.3d0-164.20618.zip
release date: 03 January 2008. Only for Mac OS X 10.4.11 AND 10.5.x
esetleg:
http://www.option.com/data/gtmac/GlobeTrotterConnect_1.3d0-163.zip
vagy régebbi (1.2d0-51):
http://www.option.com/data/gtmac/GlobeTrotterConnect.zip
For Mac OS X 10.3.9 untill 10.4.10
1.2d0-78:
http://support.option.com/att/data/GlobeTrotterConnect_1.2d0-78_en_only.zip
release date: 31 may 2007. For Mac OS X 10.3.9 untill 10.4.10
vagy itthonról 1.3d0-163:
http://www.wireless-market.hu/dwl/option/GlobeTrotterConnect_1.3d0_163.zip
(2008.08.31. Friss hír: Megérkezett és már letölthető a MAC OS 10.4.11 “TIGER” valamint a 10.5.1 “LEOPARD” operációs rendszerekhez tartozó Globetrotter Connect program!)
mail ment, előre is köszöntem
nálad volt valami jelentős változás a frissítéstől?
nálam néha csinál olyat a web’n’walk után a gép, hogy a wi-fi szó szerint lefagy ...
mail ment, előre is köszöntem
nálad volt valami jelentős változás a frissítéstől?
nálam néha csinál olyat a web’n’walk után a gép, hogy a wi-fi szó szerint lefagy ...
Sajnos ez nálam is előfordult - az új szoftverrel még nem csinált ilyet.
Initram, nem tudom mi az amiről mutattál egy képet, én még olyat nem láttam.
A T-Mobil oldalán továbbra is a GT Connect 1.2d0-57 a legfrissebb verzió, a gyártó Option-nál 1.3d0-164, a fejlett Magyarországon meg most jön az 1.9.81 ? Vagy jobbak vagyunk mindenkinél és holnap utazom a BKV-val a Marsra, vagy nem ugyanarról a termékről van szó.
Az is mókás, hogy a hivatalos magyar forgalmazó jelenleg újdonságként nyomja a 1.3-163-as verziót, miközben már januárban kijött a 164…
Gondoltam, Web’n Walk Manager 1.9, nem GT Connect.
Köszi, majd megkukkantom.
Én azért használom az orig GTC-t, mert a stickhez adott WWM nekem elég rapszódikusan működött ha egyáltalán, s evidensnek tűnt hogy a T-Mobil szoftvere helyett az eredetivel próbálkozzak.
Nem lenne rossz tudni, hogy az új WWM melyik GTC verzión alapul, mert az látszik, hogy ez egy a T-nek átdizájnolt GTC. Végülis a modemdriver a lényeg, akár jó is lehet.
nekem eddig hibátlan az új verzió amit Initram5 küldőt mailben
itt is köszönöm
és végre mutatja, hogy mennyi forgalmat generálok
bár nagyon nem számít :-)
És kezeli végre az sms-eket. Vagyis kapok üzenetet, ha közel járok a plafonhoz. Amúgy kaptam is egyet, hogy júliusban és augusztusban 5 giga helyett 12-őt használhatok. Rendes is tud lenni ez a témobil. :)
Az Initram5 féle programram, vagy az Option programja?
Initram: Nem kaptam meg a privát üzenetet. Küldj ímélt, az tuti megjön. nyikaj[kukac]mac.com
Én második napja használom a w’n’w Manager 1.9.81-es verzióját és csak jókat tudok róla mondani. Eddig még nem tapasztaltam azokat a hibákat, amikről korábban írtam. A LED is rendben működik. Csak ajánlani tudom!
Igen valóban nekem is működik rendesen azóta a led. A progi meg valóban sokkal jobb hatásfokkal müxik. Csak jókat lehet róla mondani. Szóval örök hálám Initram.
Aki Domino NET-et használ nézze már meg, hogy az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton megjelenik-e neki a 3 GB-os csomag. Nálam a 80 MB-os után az 5 GB-os van. Töröltem már cache-t, meg más gépről is megnéztem de nem változott semmi. Még arra tudok gyanakodni, hogy augusztusban tart a dupla adatforgalmi akció és addig nem teszik be, mert a 3 GB-osra nem vonatkozik?
Valaki meg tudna mondani, hogy a Web’n’Walk USB stick-nek mi a tipusa, vagy esetleg merre lehet ilyet kapni kulon?
nem tudom melyikre gondolsz, mert van tobbfele is.
huawei az egyik beszallito.
Sziasztok
vásároltam a T-mobil-nál egy mobil internetet és az lenne a kérdésem, hogy nem tud-e valaki mondani egy olyan programot ami számolja az adatforgalmat, mert amit adtak a stick-hez (web ’n’ walk Manager 2.5.0.68) az nem jelzi hogy hány MB-nál jár az adatforgalmam
nem tud-e valaki mondani egy olyan programot ami számolja az adatforgalmat
mikor 2-szer rákattintok akkor a windows kiírja hogy nem tudja megnyitni ezt a fájlt és azt kérdezi hogy mivel akarom megnyitni
Azt nem mondtad, hogy Windows-on akarod használni, a letöltési linkre oda is van írva: “Letöltés, Mac OS X”. A Program csak Mac OS X alatt működik. Még mielőtt rákérdeznél válaszolok, nem tudom átírni Win-re, sok Mac OS specifikus dolgot használ.