|
Macőrült
Bejegyzések: 2900
|
http://www.youtube.com/watch?v=5XE8Lgm9BdY
|
|
Macőrült
|
Csajok pókot esznek.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 95
|
Touché! Látom, elevenedbe találtam. Nem kellene ennyi rossz poént írni a retekklubnak, és mindjárt jobban éreznéd magad a bőrödben, András! |
|
Aktív
Bejegyzések: 95
|
Mindamellett a Krétakör nagyon-nagyon, jó hogy postoltad :-) |
|
Macőrült
|
http://www.hallpass.com/media/surelock.html
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 722
|
nah....:)) |
|
Macőrült
Bejegyzések: 3644
|
Gyerekek! Ez szerintem mnident visz:
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 907
|
MadCat - 2007. november 08. @ 12:40 ...irigylem “Lacit” a higgadt ügyintézésért, nekem nem biztos, hogy ilyen flottul (anyázás nélkül) ment volna… |
|
Macőrült
|
MadCat - 2007. november 08. @ 12:40 Tetszenek az ilyen megmozdulások. Gondol egyet és épít egy liftet. Hátha nem veszik észre. Vagy épít egy társasházat engedély nélkül, beszakít egy védett barlangot, telehányja sittel, majd lebetonozza a bejáratát. Hátha nem veszik észre. |
|
Aktív
Bejegyzések: 230
|
Bezonyám, mindenhol ez megy. Megcsinálja hamarabb, utána az esetleges büntetést, - ami elenyésző a bevételhez képest - kifizeti, és máris jól járt.
szerk: khm. bocsi, write-only voltam :) |
|
Macőrült
|
Gyermekeink egészséges szexuális fejlődéséért!
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1415
|
|
|
Aktív
Bejegyzések: 161
|
|
|
Macőrült
Bejegyzések: 2427
|
MadCat - 2007. november 08. @ 12:40 Ez király volt. Ha mondjuk elmennek nyaralni, kis torzítással előfordulhat, hogy mire hazaér, nem tud bemenni a lakásába. |
|
Macőrült
|
Terhességgel végződött a netes szexárverés
Hat férfi nevének megadására kötelezte egy német bíróság azt az internetes oldalt, ahol egy nő szexaukción árulta a bájait. A nő egyiküktől teherbe esett, és meg akarja tudni, melyik nyertes az apa. Tavaly áprilistól májusig szexuális kapcsolatot létesített ugyanis a hat legtöbbet kínáló férfival, akiknek csak az álnevét tudta, majd miután állapotos lett, az internetes portáltól kérte a férfiak részletes adatait, de ott a bizalmas adatkezelésre hivatkozva megtagadták a kérését. Ezután fordult a bírósághoz, amely kötelezte a weboldalt a nevek kiadására, mert úgy ítélte meg, hogy a születendő gyermek joga arra, hogy megismerhesse az édesapját, előbbre való, mint a bizalmas adatkezelés. Amennyiben a férfiak nem hajlandóak magukat DNS-vizsgálatnak alávetni, a nő bepereli őket. (MTI) |
|
Macőrült
|
|
|
Macőrült
|
|
|
Macőrült
|
|
|
Aktív
Bejegyzések: 10
|
a kerdes pedig: miert rak ki ilyet az apple a sajat oldalara?:) |
|
Aktív
|
(jobb klikk, kep megjelenitese) |
|
Macőrült
|
“703 of 909 people found this review useful”
|
|
Aktív
Bejegyzések: 93
|
Zsolt K… mert nem szelektál… egyébként nem értem miért probléma ez… sajnos 1 év gari van rá alapból és azután ment tönkre… sajnos előfordul… |
|
Aktív
|
miert problema?
|
|
Aktív
|
ad1: ha negatív visszajelzések nélkül lenne az oldal eléggé érdekes lenne egyből azt gondolnák, hogy cenzúrázott az oldal…
|
|
Aktív
|
nem is proballak meggyozni inkabb, latom nem fog menni… |
|
Macőrült
|
OpenEye, ha 909 látogatóból 703 elgondolkodik, hogy fele áron 3x hosszabb garanciális idővel(ez 6x jobb ajánlat) megveheti ugyanazt (vagy jobb) minőséget, akkor az probléma. A Applenak. |
|
Aktív
|
EDM, így van ez az Apple baja, de istenem Te sem nézed meg mit vásárolsz és milyen feltételekel???????? a joghurton is megnézem mikor jár le! Zsolt K: igen erről nem lehet meggyőzni mert nagy fszság! |
|
Macőrült
|
Nem vagyunk egyformák, én a joghutnál sem szeretem, ha a szavatossági idő után egy nappal már megromlik. Egy drága dolognál meg pláne elvárás, hogy ne egy belépőszintű termék minőségét nyújtsa. Szerintem. |
|
Aktív
|
ez nem faszsag, te vagy tard ha azthiszed ez igy van jol. |
|
Macőrült
|
A feketelyuk felemésztheti a Földet! - per a CERN kutatók ellen
Néhány laikus pert indított az Európai Nukleáris Kutató Központ, vagy ismertebb nevén CERN ellen, mivel szerintük azok kockáztatják a Föld létét.
Ómájgád! |
|
Macőrült
|
http://www.yankodesign.com/index.php/2008/04/22/beauty-is-skin-deep-geekness-is-to-the-core/
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 958
|
Marhanagy ötlet sztem, mármint design terén :) |
|
Veterán
Bejegyzések: 1265
|
|
|
Macőrült
|
http://homar.blog.hu/2008/05/07/minden_magyar_ember_ezt_kuldozgeti
|
|
Aktív
Bejegyzések: 88
|
Ezt én is megkönnyeztem, Viszont terjed. Mármint a fuckup feliratbéli jelentése megjelent a sztaki szótárban. Nézzétek meg nyugodtan. Igaz oda írták, hogy “nem mi voltunk”. |
|
Macőrült
|
Kar nélküli embertől követeltek rokkantigazolványt Olyan embertől követeltek rokkantsági igazolványt a BKV ellenőrei, akinek vállból hiányzik mindkét keze, írja a Népszabadság. A törvény szerint ingyen utazhatna, még kísérőjének sem kell jegyet vennie. A BKV szerint az ellenőrök még rendesek is voltak, hiszen csak a kísérőt bírságolták meg. |
|
Macőrült
|
Vádemelés a tömegbukást okozó autós ellen A 34 éves ausztrál férfi szándékosan okozott tömegbukást egy sydneyi kerékpárosedzésen. Megelőzte a bringásokat, satuféket nyomott előttük, 50-en estek el. Senki nem sérült meg súlyosan, de az anyagi kár több tízezer dollár. A tettes elhajtott, néhány nappal később nyomozók találtak rá. |
|
Macőrült
|
Halállal végződött a távköpészet Két meglett férfi Zürichben azzal szórakozott, hogy melyikük tud messzebbre köpni szállodai szobájuk erkélyérő. Egyikük nekifutásból próbálkozott: behátrált a szobába, onnan szaladt neki a köpésnek, ám a lendülettől kirepült és lezuhant. Bár csak hat és fél méter magasból esett az utcára, sérüléseibe kórházba szállítása után belehalt. A viadalt a 29 évet élt áldozat ötlötte ki. Harmadik társuk nem vett részt benne, ő végigaludta. (MTI) |
Összes oldal: 2
|
||||
| « Mac gyűjtemény | Névjegy kellene, de profi... » |

Te meg nyilvánvalóan ezért. Remekül illessz a topikba.