- iPhone 4 GYÁRILA ...
- iPhone 4
- iPhone 3GS 32GB-os iOS4-g ...
- A frissített MacBook és M ...
- Apple monitor átalakító k ...
- iPod Touch 8GB--49.000Ft, ...
- Apple Magic Mouse (számlá ...
- IPAD 64GB WIFI+3G! / iPod ...
- Cinema Display alu 20 ...
- új magyar MB White2.4GHz ...
- iMac 20”-24” ...
- Macbook Pro 15’ 2.4 ...
- IPAD (wifi+3G) AJÁN ...
- iPhone 4
- Eladó iPad 16Gb 3G
- Apple 45Watt Magsafe Powe ...
- Macbook Pro Classic 15,4 ...
- iPod Touch 2G 8GB, új
- iMac 20” 2.4GHZ, 5 ...
- KERESEK nVidiás MacBook-o ...
- Lenovo L220x eladó - FULL ...
- Eladó: Alu Imac 20' 2.4Gh ...
- iPhone 3GS, fekete, 16GB
- Apple iPad 32GB wifi (eur ...
- Apple iPod Touch 8GB
- Iphone 3Gs 32gb CSERE IS! ...
- 6G iPod Nano 8GB Multi-To ...
- MacBook 2,4Ghz Fekete
RSS
Új fórum témák
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Közben szép csendben elindult az amazon.com mp3 boltja:
http://www.origo.hu/techbazis/internet/20070926-elindult-az-amazon-mp3boltja.html
Fogok én itt várni az Apple-re… Már le is töltöttem egy klassz kis Coltrane albumot, nem egészen 4 dollárért….
Már töltöttél le tőlük? Ezek szerint nem korlátozzák a nem USÁból való elérést?
Hmm, tényleg 109 kbps? A hossz/fájlméret alapján utánaszámolva igen. Kellemesen szól?
Azért lepődtem meg, mert a jogi blablánál azt írják, hogy ez csak Ámerikaiknak jár.
De hát ha innen működik, az zseniális.
Hmm, tényleg 109 kbps? A hossz/fájlméret alapján utánaszámolva igen. Kellemesen szól?
Azért lepődtem meg, mert a jogi blablánál azt írják, hogy ez csak Ámerikaiknak jár.
De hát ha innen működik, az zseniális.
Szerintem az azért csak 109 kbps mert az egy eredetileg régi, rossz minőségű felvétel amúgy is. Gondolom nem sokat segített volna rajta ha jobb minőségben konvertálják. Az új felvételek már 256 kbps-a jönnek:
Sikereden felbuzdulva csináltam egy accountot, és megpróbáltam vásárolni, de a fizetéshez érve meg kell adni egy USA-címet… neked hogyhogy nem?
Sikereden felbuzdulva csináltam egy accountot, és megpróbáltam vásárolni, de a fizetéshez érve meg kell adni egy USA-címet… neked hogyhogy nem?
Nem tudom…
Nekem csak a billing adress-hez kér amerikai címet, de annak meg ugye nincs jelentősége, mert úgy is elektronikusan megy minden. Ott nekem egy ismerősöm címe van, akinek egyszer a címére ment egy könyvem még kb 2 éve.
Egy biztos: a magyar bankkártyámat simán elfogadta, a címnek meg szerintem nincs jelentősége, úgy is letöltöd a cuccot.
Ok. Akkor megadok egy kamu billing address-t (merthogy anélkül nem enged tovább). Pl. Cupertino, Infinite Loop 1 :-)
Így van, a daringfireball.net-en is fenn van, hogy a billing addressnek nem kell egyeznie a bankkártyához tartozó címmel.
Nagyon frankó. Végre van egy normális online zeneboltunk sok jó lemezzel.
A Miles Davis lemezzel kapcsolatban aztán az jutott eszembe, hogy ha az eredeti felvétel monó, akkor a joint stereoval nagyon hatékonyan tudja tömöríteni, ha nem tévedek, ezért az alacsony bitráta.
Hehe, sikerült :-) A billing addressnél mindenféle hülyeséget adtam meg, csak arra figyeltem, hogy az állam/város/zip stimmeljen egymáshoz (AK, ANCHORAGE, 99501), és már töltöm is 1600 Ft-ért a Medeski Martin and Wood-tól a Notes from the underground-ot :-)
Új cikk: http://quart.hu/cikk.php?id=1730
Nekik nem sikerült megoldani a billing adress problémát :-)
Mondjuk van egy sejtésem, hogy hamarosan rájönnek majd erre a problémára a “jogvédők” is és hamarosan bezárják ezt a kiskaput. De addig is csak töltögessünk….
sot, ha a mininova.org-rol toltod le az mp3-at akkor meg a cimed sem kell megadni :)
Csak itt olyan lemezek is fenn vannak, amik se a mininován, se a könyvtárban nincsenek meg. (Komolyzenére gondolok elsősorban.)
Úgyhogy akkor is királyság! :)
Hehe, sikerült :-) A billing addressnél mindenféle hülyeséget adtam meg, csak arra figyeltem, hogy az állam/város/zip stimmeljen egymáshoz (AK, ANCHORAGE, 99501), és már töltöm is 1600 Ft-ért a Medeski Martin and Wood-tól a Notes from the underground-ot :-)
Koszi a tippet, en is Anchorage-ban lakom :)
Ami nekem kellett az eddig megvan, 11 szamot vettem reggel gyorsan.
Ezek utan tenyleg nem erdemes letoltogetni, legfeljebb azert, hogy belehalgassak es rajojjek mit akarok megvenni.
Ma nem sikerült vásárolnom az Amzonon mp3-at. Regionális problémák miatt, pedig korábban már vettem két albumot itt, New York-i címmel. Lehet, hogy már figyelik az ip-t? Nektek megy?
Akkor maradnak a régi csatornák, pedig szívesen fizettem volna egy-két albumért.