Új fórum témák
- Fotó Slideshow MAC OS 9-r ...
- Új MacBook iSight problém ...
- Mac PRO HDD slot probléma ...
- Dvd studio pro segitseg
- De mikor jelenik meg a Hó ...
- ledobnak a progik
- Kötegelt parancsvégrehajt ...
- Külső effektek premiere-b ...
- Airport nyomtató net nélk ...
- localhost parallels alatt ...
- Boot Camp Light Sensor pr ...
- Linux G4
- Mac Mini G4 airport. Honn ...
Friss fórum válaszok
Új témák: társalgó
Friss válaszok: társalgó
- [OFFtopik] Fotózásról min ...
- Le a magyarországi apple ...
- MacWorld 2009: még a csev ...
- RAW-WAR 36
- Azonnali kérdések topicja ...
- bM design 2008
- Olvassátok el! Életbevágó ...
- Egy kis segítséget kérnék ...
- Februári találkozó
- diafilmek nektek
- Sid Meier's Pirates for M ...
- Vortex - Volt Brokenstone ...
- Kalocsa és környéke?
no, a problemam a veglegessel ugyanaz, mint a beta-val volt: neha eltnnek reszek.
Neha eltunik a scrollbar, neha eltunnkel a sablon gombok (amik a wordben keke, az excelben zoldek.
Az eltunest ugy ertem, hogy nem frissiti le a kepernyo. ott van, csak nem latszik.
ha megnyitom az egyiket, akkor mogotte marad a mogotte levo ablak tartalma pl safari.
pelda itt: kepfeltoltes.hu/view/080119/20942452Picture_5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
meg itt: kepfeltoltes.hu/view/080119/Picture_6_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nekem tetszik a hosszú ó kivételével. Ami azért elég idegesítő szerintem.
A végleges is szenved néhány hibától, ami már a bétában is benne volt. Nálam nem jelenik meg az ablakbezáró stb. három pötty a bal felső sarokban, csak akkor, ha ráviszem az egeret. Excelben a táblázat felett van négy gomb (Sheets, Charts, SmartArt Graphics, WordArt), ami szintén akkor jelenik meg, ha ráviszem az egeret. Ugyanez Wordben is.
Ugyanez 10.4.10 Tigeren. Nem full install volt, a száztizenvalahány megányi fonttal sem akartam összeszemetelni a rendszeremet. (Az a bizarr, hogy opcionálisnak mondja, de az van odaírva, hogy az interface-hez is azokat használja—most akkor vannak az Office-nak rendszerfontjai vagy sem?)
Lenne egy fontos kérdésem. Amerikában 400 dollár, viszont most nézem és németországban 530 euro ??? Ez most komoly??? Magyarországon mennyi lesz?
A másik meg, hogy neten meg lehet vásárolni, vagy csak dobozos változatot lehet venni?
1. USA-ban netto arak vannak, europaban brutto altalanos forgalmi adoval novelt arakat latsz, bla bla bla
2. Nem lehet.
A végleges is szenved néhány hibától, ami már a bétában is benne volt. Nálam nem jelenik meg az ablakbezáró stb. három pötty a bal felső sarokban, csak akkor, ha ráviszem az egeret. Excelben a táblázat felett van négy gomb (Sheets, Charts, SmartArt Graphics, WordArt), ami szintén akkor jelenik meg, ha ráviszem az egeret. Ugyanez Wordben is.
Akinek problémája van, kezdje azzal a megoldást, hogy az System Preferences/International alatt az angol nyelvet állítja előre, hátha segít!
Nekem érdekes módon minden ékezetes betűm jó kivéve a hosszú ö-t ami nincs wordben. Viszont idegesítően felugrik egy sort ha megnyomom és ha nem veszem észre mert elfelejtem és gyorsan írok akkor már elég bosszantó. Valaki talált már erre megoldást?
WatermelonMan: miért nem veszed észre? nem a monitort nézed gépelés közben,hanem kinézel az ablakon? :)
nem nagypofájúság, csak annyi,h sztem pici időt szánj rá, arra,h tanulj meg gépelni vakon! nagyon hasznos tud lenni, pl. ilyen helyzetekben is, amit írtál
Nézd: én egy franciaországban vett laptopon írok magyarul, és ha menne is teljesen vakon, akkor sem oldódna meg. Nos a lényeg, hogy nincs ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ betű vördben. Ami azért ius fura, mert van í á ű ú ó ü ö, szóval minden kivéve az ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ-t az is csak vördben nincs. És szeretném ha lenne. Megpróbálnám ezt a PRO kiosztást, csak valaki mondja el legyen szíves, hogy hogy jutok hozzá! Köszönöm!
Áron, majd ha lesz ő megtanulok vakon gépelni. Csak az kerülte el a figyelmedet, hogy alapvetően nem ez a problémám.
amúgy jó az új fórumdesign. Még kicsit szokatlan, de jó. Ki csinálta? Dani?
http://beszeljukmac.com/index.php?URL=http://www.egeronline.com/filedownload.php?id=HungarianPro.bundle
én is innen szedtem le és mostmár működik is! óóóóóóó :)
http://www.egeronline.com/filedownload.php?id=HungarianPro.bundle
Lehet, hogy rosszul idéztem ez a tuti! :)
http://www.egeronline.com/filedownload.php?id=HungarianPro.bundle
Lehet, hogy rosszul idéztem ez a tuti! :)
amúgy jó az új fórumdesign. Még kicsit szokatlan, de jó. Ki csinálta? Dani?
Tms-ek csinaltak.
Nem jelenik meg az International menüben, pedig beraktam oda ahová mondtad. Aztán betettem a Users/Én/Library/KeyboardLayouts -ba is, de onnan sem működött. Valakinek lenne ötlete? Csináltam már ilyet és azt az én librarymba tettem, onnan működnek, de azok .srsc végüek és nem bundlek. Szóval gond van…
De nekem meg sem jelenik a lehetőségek közt az internationalba szóval nincs mit bekapcsolnom…
Egyszerűen nem értem. Azért megpróbáltam mégegyeszer. Indítsam újra a gépet? Megpróbálom, hátha…
Ahhoz, hogy a Bachman féle, tovább tökéletesített hungarian pro kiosztás menjen másolás után egy logout/login minimum kell. Bach köszi a kiosztást, most már minden kerek így office2008/leo kombóval is! :)
SIKERÜLT!!!
Bejött a hungarian pro, és most már nem csak ő, hanem ű betűm sincs wordben. Esetleg erre egy boldogító ötlete van valakinek?
Ha valakinek kellene még a bachman féle billentyűzet kiosztás, akkor azt innen leszedheti:
Nálam minden ékezetes betű szépen müxik, a fontokat is feltelepítettem ami az office2008-hoz volt az install lemezen, sajnos passzolom az ő ű hiányát.
Telepítettem szűz tigrisre az ofice 2008-at, minden ékezet jó, csak ha megnyitok bármit is, nincs űő. Mi a csudát tudnék tenni, hogy mondjuk a default font a Times CE legyen?
Leót kivágtam, jött a tigris, ma dolgoztam is fagyás nélkül, hun pro bill nem kell, probléma már csak a fenti dolog…
SIKERÜLT!!!
Bejött a hungarian pro, és most már nem csak ő, hanem ű betűm sincs wordben. Esetleg erre egy boldogító ötlete van valakinek?
Egyszerűen nem értem, hogy ami másnál megjavítja a dolgokat, Nálad miért rontja el?!
A fórumokon több alternatív megoldást találtam, ami bejött nekem azt írtam le, esetleg próbálkozz a többivel, hátha Neked meg az válik be! Ki tudja?
SIKERÜLT!!!
Bejött a hungarian pro, és most már nem csak ő, hanem ű betűm sincs wordben. Esetleg erre egy boldogító ötlete van valakinek?Egyszerűen nem értem, hogy ami másnál megjavítja a dolgokat, Nálad miért rontja el?!
A fórumokon több alternatív megoldást találtam, ami bejött nekem azt írtam le, esetleg próbálkozz a többivel, hátha Neked meg az válik be! Ki tudja?
Hát szerintem nálam azzal van fűszerezve a dolog, hogy francia a gépem, tehát valami biztos máshogy viselkedik… szétnézek, de ha valakinek vn ötlete szóljon, nagyon megköszönöm!