|
Aktív
Bejegyzések: 117
|
Szervusztok, tudom sajnos, hogy az office 2008-ast nem tudom megvásárolni a neten. De hogyan férhetnék hozzá, legálisan? Mikor jön Magyarországra? Vagy milyen más, fizetős lehetőségem lehet ne most? |
|
Macőrült
Bejegyzések: 2115
|
Szerintem hívd fel a Microsoft Magyarországot, hátha tudják már:
|
|
Aktív
|
Értem :-( Köszönöm a választ. |
|
Aktív
Bejegyzések: 285
|
Topimacko - 2008. február 16. @ 08:37 |
|
Macőrült
|
Hmm. Ők maguk hozatják be külföldről? Vagy már az Epülcenterekben is van? Meg van a százassal olcsóbb verzió is: |
|
Aktív
|
Nem ők hozzák be, ha jól emlékszem a Számalk a nagyker. A Microsoft magyarországon nem foglalkozik vele, még támogatást sem nyújt hozzá sajna. Bocs nem tudtam hogy te diák vagy tanár vagy |
|
Macőrült
|
Nem vagyok diák már, de nem is én szeretném megvenni, csak segíteni igyekszem Topicmackónak. Nekem jó az iWork szerencsére. A névváltoztatásból (Teacher and Student helyett Home and Student) és a Matrix68 weboldalán lévő bármiféle követelmény hiányából arra következtettem, hogy a 2008-as verziónál már nem csak egy diák/tanárigazolvány fénymásolatával lehet megvásárolni a nagyságrendekkel olcsóbb kiadását. |
|
Aktív
|
petnekiabel - 2008. február 16. @ 15:38 Ebben igazad lehet, egy mail megér 100 000 Ft |
|
Aktív
|
:-)))) Már mailozok is, és nagyon, nagyon szépen köszönöm.TopiMaczkó |
|
Veterán
Bejegyzések: 1643
|
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy az új excel miért nem képes megynyitni a régebbi makrókkal és képletekkel megtűzdelt táblázataimat? Nem találja a makrókat és csak azok nélkül hajlandó kinyitni…
|
|
Aktív
Bejegyzések: 180
|
azért mert a maces exel nem kezeli a windowsos makrókat… a makrók a winows-nak a “nyelvén” voltak megírva, és azokat nem képes importálni applescriptbe… |
|
Aktív
Bejegyzések: 298
|
Letöltöttem az oz office 2008 sp1-et és azóta nem indul el se a word se az excel.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 413
|
A javításhoz kéznél kell legyen a termékazonosító szám!
Ki kell törölni az alábbi fájlokat:
Ezután el kell indítani valamelyik alkalmazást, megadni a regisztrációs adatokat, végigmenni a Setup Assistanton és a következő indításnál már jó lesz. |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 779
|
petnekiabel - 2008. február 16. @ 12:22
Ábel, csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel!!!
|
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 779
|
petnekiabel - 2008. február 16. @ 15:38 Valóban, annyi a csavar a dologban, hogy csak magánszemélyként lehet megvásárolni a home változatot, cégként nem. |
|
Aktív
|
noir - 2008. május 15. @ 00:35 Az OfficePID.plist -et megtaláltam de a másikat nem. Serialt sem kér. Az OfficePID.plist törlésével nem oldódott meg a probléma, ugyan az van mint korábban. |
|
Aktív
|
Megtaláltam!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 144
|
Én feltettem a 2008-as Office-t. De egyrészt SOKKAL több helyet foglal, másrészt SOKKAL lassabb, mint egy NeoOffice. Amire én használnám (szövegszerkesztés, táblázatkezelés - na nem túl komoly táblázatok makrókkal), azokra Neo tökéletesen megfelel. Van vmi különleges oka annak, hogy MS Office-t használjon valaki? Nem flémelek, komolyan kérdezem. Ja és nem utolsósorban néhány ezressel olcsóbb is… |
|
Aktív
|
Nagy nehezen találtam serial, el is fogadja, bár szerintem az is a 12.0.1-hez jó.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 180
|
a setup assinstant engem se enged tovább… félek hogy ebben az sp1-ben már van valami ami kilövi az illegális változatokat, és azért nem enged… |
|
Aktív
Bejegyzések: 44
|
hello hello
en is most tettem fel , de amiota fent van , az interneten levo feliratokat ossze-vissza kavarva van.azt gondolom hogy az office kavarhatott be.
|
|
bM Függő
Bejegyzések: 6022
|
Mit értesz intrneten lévő feliratok alatt? |
|
Veterán
Bejegyzések: 1345
|
Sziasztok!
|
|
Aktív
|
Bagi Bence - 2008. május 15. @ 15:41
Javaslom olvasgass ezen az oldalon picit feljebb.
|
|
Aktív
|
Gyerekek az a fejlemény, hogy most értem haza, bekapcsoltam a gépet és voilá, működik az office!
|
|
Aktív
Bejegyzések: 29
|
Sziasztok,
én azt hallottam, hogy egy másik számmal megy, ha végrehajtod a fentebb írt utasításokat.
|
|
Veterán
Bejegyzések: 1345
|
Megoldottam egy re-install-al, es nem raktam fel a frissitest.:) |
|
Aktív
|
Na és mi a helyzet? Adják kevésért, vagy nem? |
|
Aktív
Bejegyzések: 35
|
starking - 2008. május 15. @ 21:41 Adják kevésért simán ! Tegnap rendeltem, kedden hozza a postás :)) |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 551
|
THX, megy. Csak jo serial kellett. |
|
Aktív
|
Örülük, hogy ilyen gördülékenyen mennek a dolgaid!:) |
|
Aktív
Bejegyzések: 12
|
Sziasztok!
|
|
bM Függő
|
Melyik bill. kiosztással próbálkozol? |
|
Aktív
|
A billentyűzetkiosztás magyarra (Hungarian) van állítva, legalábbis az óra mellett egy magyar zászló díszeleg. Az angol választható lenne. Az összes ékezetes betű működik az í-t leszámítva. Textedit-ben működik a hosszú í is.
|
|
Aktív
Bejegyzések: 139
|
Szasztok!
|
|
bM Függő
|
andrewg - 2008. május 18. @ 20:22 Ez egy újabb változata a dolognak. Általában az Ó betű szokott rosszalkodni, ezekszerint te kivétel vagy. http://beszeljukmac.com/index.php/forums/viewthread/27448/ A megoldás a Hungarian Pro kiosztás használata. Bővebben a jelzett oldalon. |
|
Aktív
Bejegyzések: 2
|
Sziasztok, elkövettem azt a hibát, hogy felraktam a frissítést én is.
Ezt a flie-t megtatláltam, és töröltem is:
de a másikat sehogy nem találom, sem go to-val, sem máshogy, ilyen file nevet nem talál sehol.
˜/Library/Preferences/Microsoft/Office 2008/Microsoft Office 2008 Settings.plist
Azért nagyobb a gondom, minthogy nem tudum használni a word-ot, mert voltam olyan oktalan, és az entourage-t használtam levelezésre, és benne van minden. :(
Lehet az megoldást jelent, ha megtalálnám a fenti file-t, de sajnos elképzelésem nincs, hogy hogyan. Valaki mondjon valami okosat!
Köszönöm,
|
|
bM Függő
|
Csuri9 - 2008. május 19. @ 11:41 Ha biztos vagy abban, hogy ezt a file-t kell keresned (én nem használom az Office-t), próbáld a FileBuddy-t. Sokkal jobb a keresője, mint a Spotlight-nak. |
|
Aktív
|
Ezer hála és köszönet. Ez a program elsőre megtalálta.
KÖSZÖNÖM!!! |
|
Törzsvendég
Bejegyzések: 551
|
Nekem mindaketto ott volt ahol lennie kellett. |
|
bM Függő
|
Csuri9 - 2008. május 19. @ 13:28 Akkor te már könnyeben elhiszed a tényt, hogy a Spotlight sz-----ar. :D |
|
Aktív
|
Bachman - 2008. május 19. @ 08:55andrewg - 2008. május 18. @ 20:22A billentyűzetkiosztás magyarra (Hungarian) van állítva, legalábbis az óra mellett egy magyar zászló díszeleg. Az angol választható lenne. Az összes ékezetes betű működik az í-t leszámítva. Letöltöttem a HungarianPro.bundle fájlt, de nem tudom, hogy mivel kéne megnyitni, vagy mit is kellene vele csinálnom. A Leo megnyitáskor azt írja ki, hogy nincs hozzárendelve semmilyen programhoz. |
|
Aktív
Bejegyzések: 10
|
Hali! Lehet, hogy borzasztó banális dolgot kérdezek, de van egy macro egy Excel fájlban, és van mellette egy kis gomb, amit meg kellene nyomni. (Ha nem érthető a dolog, akkor majd linkelek képet.) Az a gond, hogy nem tudok ráklikkelni a gombra, mert a gomb “mögött” lévő cellára klikkel. Mit csinálok rosszul? 10.5.4 az oprendszerem, az Office-om meg 12.1-es. |
|
bM Függő
|
Ha jól tudom, az Office 2008 Mac nem ismeri a Macro-kat. |
|
Aktív
Bejegyzések: 307
|
A 2004-ben ugyan ez van. Vagy az sem ismeri? Akkor mivel lehet ilyen doksikat kezelni Mac-en? |
|
Aktív
|
Sziasztok! Talalkoztatok mar olyannal, hogy az Entourage 2008-ban ha a bejovo levelek feladojanak neveben szerepel ekezetes betu, azt a betut nem jeleniti meg helyesen. Mas felado eseten ugyanaz az ekezetes betu viszont megjelenik. Koszonom a valaszokat, udv:Woo |
|
bM Függő
|
Más-más karakterkódolást használnak a küldők. |
Összes oldal: 4
|
||||||||
| « A Red Hat nyilatkozata | isync részleges szinkronizáció » |
Excelben meg van nyitva 3 db xls file, az egyikből törölni akarok egy sort, erre:
NOT ENOUGH MEMORY
WTF????